فکر کنم 3تا چوب هست که در طبقات مختلف هستند. باید به دقت بگردی و همشون رو بشکنی تا چرخ دنده ها حرکت کنند.
فکر کنم 3تا چوب هست که در طبقات مختلف هستند. باید به دقت بگردی و همشون رو بشکنی تا چرخ دنده ها حرکت کنند.
جدی میگی جالب بودن!!!؟؟
فقط شماره اول این فیلم قابل تحمل بود
Resident Evil: Apocalypse مزخرف بود و Resident Evil: Extinction هم فاجعه.من نمیدونم برج ایفل و مجسمه ابولهل تو لاس وگاس چی کار میکردن!!!
در ضمن کریس و کارلوس چه ربطی به هم داشتن قیافه وسکر چرا اینقدر ضایع بود اصلا وسکر کجا موهاش زرده؟
شاید برای یه بیننده عادی فیلم جالبی باشه ولی برای یه طرفدار بازی فاجعست.
خب تو لاس وگاس ساخمون های بدل زیادی هست! بعضی هاشون هتل و بعضی هاشون کازینوه!من نمیدونم برج ایفل و مجسمه ابولهل تو لاس وگاس چی کار میکردن!!!
دقيقا تاييد ميشهمخصوصا جمله ي آخر
من كه فيلماشو نميبينم چون يكيشونو ديدم حالم بهم خورد فكر كنم 2 بود![]()
مگی جان فکر کنم تنها دلیلیش اینه که از این نوع فیلم هزار تا هست !
کلبه ی وحشت که ماشالاه 3 تا داره !
سرزمین مردگان و خیلی فیلم دیگه .
حالا من تعریف این آخری رو زیاد شنیدم ولی هنوز گیرم نیومده .
خلاصه از نظر من که جالب بودند.
هر کسی یه نظر داره دیگه.
در ضمن مگه یکی از شما ها نبودید که گفتید فیلمش کلا با بازی فرق داره.
فیلمش قشنگ بود ولی اصلا به بازی وفادار نیست. تنها فیلمی که به بازی وفادار بوده تا الان سایلنت هیل بوده.
راستش شماره 1 قشنگ بود . دو هم کمی جالب بود ، گرچه من هنوز 3 رو ندیدم . ولی اگه شبیه داستان اصلی باشه که مسلما دیگه اونقدرها جذاب نیست که همه نوع بیننده جذب کنه . راستی وسکر تو re1 تصویر واقعیش با موهای زده و سایر قسمت های اولی هم طلایی به جو گندمی .
من سایلنت هیل 1 رو 7-8 سال پیش رو ps1 بازی کرده بودم . بازی بدی نبود ، ولی اونموقع خیلی مبهم بود . فیلمشم گرچه متدهای اصلی رو رعایت می کرد ولی کاراکتر اصلی زنه بود ، در حالی که در بازی کاراکتر اصلی مرده بود . البته 2 سایلنت هیل 2 رو نمی دونم . 4 رو هم می دونم که کلا به سری سایلنت هیل بی ربط بود ، ولی بچه ها خیلی تعریف می کردن
بهترین بازی اویله
به نظر شما این خوبه که یه فیلم رو درست شبیه بازیش بسازند؟
من به این دلیل فیلمهاشو دوست دارم چون تا حد زیادی با بازیش فرق داره. فیلمش یه نوع داستانی داره و بازیش هم یه نوع داستان دیگه و این باعث میشه که فیلم کسل کننده نباشه.
میدونید که تو بازی هاش موضوع ویروس تی تو همون نسخه سوم بازی تموم میشه و در نسخه چهار اصلا ربطی به ویروس تی نداره و تو کل دنیا این ویروس پخش نمیشه و قضیه تو همون شهر راکون خاتمه پیدا میکنه ولی تو فیلم هاش خصوصا نسخه سوم میبینیم که ویروس تی تو کل دنیا پخش شده و نسل بشر هم رو به نابودی بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)