اره
خيلي حال ميده
خب بقيه هم نظرشونو بگن ديگه در ضمن علي رضا جون چشم ديگه هرگز تكرار نميشه![]()
اره
خيلي حال ميده
خب بقيه هم نظرشونو بگن ديگه در ضمن علي رضا جون چشم ديگه هرگز تكرار نميشه![]()
دوستان تو يه مرحله گير كردم . با اسموك وارد يه ساختمان ميشيم و بعد از خروج يه انيميشن نشون ميده كه اسموك موتور ميرونه و cj پشت سرشه . بعد هم موتور منفجر ميشه و ماموريت شكست ميخوره . اينجا بايد چكار كنم ؟
خوب شما نبايد بزاري موتو منفجر بشه
بايد نزاري دشمن زياد بهت زير بزنه تا موتور منفجر نشه![]()
منم اولش از اون خوشم ميومد مخصوصا اونجاهايي كه بهمون تيكه مينداخت ميزد توي سرمون!![]()
اما اونجايي كه زود ما رو انداخت دور...........
تازه روشم كم كرديم با مسابقه ي ماشين
اما ديگه رفت كه رفت![]()
خيلي پرو بود اينهمه براش حمالي كرديما
من خودم از اون يارو چينيه خوشم ميومد![]()
من كه بازيو نرفته بودم و خوشحال شدم كه داستانشو شنيدم ولي از جايي كه اون زندگي ميكرد و حالاتش خيلي خوشم مياد دي
يعني شما نرفتيش
پس از كجا ميشناسي اونو؟
من که چیزی از حرفای شما دستگیرم نشد.
من خودم از کاتالینا خوشم میاد. خیلی به نظر قوی میاد و لاته. منظور شما همین بود؟ آها ببخشید انگار منظورتون کاتالیناست. آره مسابقه ی ماشین حالشو گرفت. بدبخت.چه ضدحالی خورد با این کارل بی احساس و یخ و نچسب. کارل مثل تفلون میمونه. همش ضدحال میزنه.
بابا حالا مگه چي شده... هرگز تكرار نميشه چيه ؟ ما يه حرفي زديم ... جدي نگيريد !!
من هم از كاتالينا خوشم مياد !!
همه ي حرف ها رو شما زديد ولي من بگم كه آخر همه ي اين حرفها ، كاتالينا باز هم كارل رو دوست داشت !
ميگي نه ...؟
بله درسته . ولي گفتم انيميشن . اين قسمت رو به صورت انيميشن نشون ميده و cj در كنترل من نيست .
درست میگن تو پشت موتوری باید با اسلحه به بقیه شلیک کنی و نزاری زیاد بهتون نزدیک شن برای من که اینطوری بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)