سلام دوستان
همین جا از آقا گل محمد تشکر میکنم برای لینک بسیار مفیدی که دادند
golmohammadi
گوشی k800 کاتومایزر نمی خواد؟؟؟
یعنی وقتی مین و اف اس گوشی رو میزاری تو برنامه فایل کاستومایزر نمیخواد ؟؟؟؟ کمکم کنید لطفا.....
سلام دوستان
همین جا از آقا گل محمد تشکر میکنم برای لینک بسیار مفیدی که دادند
golmohammadi
گوشی k800 کاتومایزر نمی خواد؟؟؟
یعنی وقتی مین و اف اس گوشی رو میزاری تو برنامه فایل کاستومایزر نمیخواد ؟؟؟؟ کمکم کنید لطفا.....
ممنون از پاسختون
من یک شکی بردم واین سوال از شما می خوام بپرسم آیا این مشکل فقط با وصل کردن موبایل به وسیله ی usb بوده یانه به وسیله بلوتوث هم این مشکل بوجود اومده
چرا كاستومايز لازمه سايزش هم خيلي كمه اينم لينكش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحقيقتش من يادم نمياد چجوري اين مشكل سرم اومد
من چند صد تا برنامه و بازي نصب كرده بودم
اين مشكل برا من سود داشت چرا كه الان فايلهاي فلش را دارم و هر موقع كه خواستم ميتونم فلش كنم
تازه تو اين فريموري كه من ريختم زبان تركي هم بود كه بهم حالا اساسي داد
در عوض فارسي نداشت و عربي داشت ولي هيچگونه مشكل فنت نداره از جمله مشكل جابجايي اسمها در Inbox
اين اواخر از سرعت گوشي هم ناراضي بودم كه بعد از فلش سرعتش هم بهبود يافت
تازه آيكونهاي منوي اصلي اكثر گوشيهاي سوني خيلي جواد شده تو اين فريمور يه منوي بهتر گذاشته شده
Last edited by golmohammadi; 27-01-2008 at 01:39.
ممنون
ببخشید الان فریموری که شما نصب کردید روی گوشی R1KG001 هست و فریموری که قبلا روی گوشی نصب بود چی بود آیا با این فریمور جدید این مشکل براتون رخ داده یا کسایی که الان این فریمور دارن واستفاده می کنند این مشکل پیدا کردن
از دوستان خواهش میکنم اونایی که این مشکل براشون پیش اومده فریموری که روی گوشی نصب بوده و این مشکل براشون پیش اومده بنویسند
من میخوام این مشکل رو در K800i پیدا کنم تا دوستان از این مشکل ترسی نداشته باشند ومجبور نباشند گوشی فلش کنند(چون برای خیلی ها این کار مشکل هست)(نه مثل اساتید مثل شما)
قبلا مال من R1GB001 بود با cid51
الان هم اينه R1JC002
به نظرتون بهترین فریمور K800 چیه؟
خیلی ممنون از پاسختون
R1KG001 چرا فریمو جدید رو روی گوشی نصب نمی کنید
فکر کنم همین شماره آخر باشه که من تعریفش خیلی جاها شنیدم(R1KG001)
15% افزایش صدا _تغییر در شکل آیکون ها(دومی نمی دونم ولی میگن تغییر داشته چون ماله من R1KG001 این هست)
واسه منم همین r1kg001 هست ولی ایکونا تغییر نکرده.البته خودم منو عوض کردم.اخرین فریمور هم که سونی اریک معرفی کرد همین بود.
operation failed شما دچار این مشکل نشدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)