سلام
درایوری برای این مودم برای ویندوز 7 موجود هست ؟
Creative Modem Blaster V90 PCI DI5655
ممنون از توجهتان
سلام
درایوری برای این مودم برای ویندوز 7 موجود هست ؟
Creative Modem Blaster V90 PCI DI5655
ممنون از توجهتان
سلام
درایور کارت کپچر مدل:
vt6306
0552cd taiwan
2hg1004104
هرچی روش نوشته بود رو نوشتم![]()
یک عکس از آی دی کارتتون با برنامه UnknownDevices اینجا قرار بدین مشکل داشتین بگین راهنمایی کنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید این خوبه
طبق این سایت عمل کنید ببینید چیزی نمایش میده که عکسش برای من بزارین چون تو یکی قبلی که چیزی نبود.
سلام دوستان. بنده یه پرینتر کانن سه کاره مدل mf3110 دارم و لپ تاپ من ویندوز سون 64بیت هست. هرکاری میکنم نه درایورش گیر میاد و نه درایور خودش نصب میشه. لطفا کمکم کنید. خیلی کارم لنگه :-((
سلام.من دنبال درایور کارت گرافیکaxtrom xt_vax4650 1Gبودم.درایور های ati را پیدا کردم و نصب کردم ولی جواب نداد.روی سایت سازنده کارت هم پیداش نکردم.به نظرتون چیکار باید بکنم؟
سلام
من چند وقتيه كه هر بار كه ويندوز رو عوض ميكنم و بعد ميرم تو قسمت Device Manager تو قسمت Other Devices دو درايور Other PCI Bridge Device و SM Bus Controller نصب نيستن حالا من برا اينكه اين دو رو نصب كنم ه كار بكنم نرم افزار كم حجمي يا راه حلي برا نصب اين دوتا هستش اصلا اين دو مربوط به كدوم قسمته؟
ممنون ميشم اگه جوابم رو بديد
این دو تا برنامه مربوط به مادربورد سیستم میشه شما چیپست مین خودتون حتما آپدیت کنید با برنامه driver genius درمرحله بعدم اگر کارتون راه نیفتاد از سیدی مین استفاده کنید به اینصورت که سیدی مین داخل دستگاه میزارین بعدش به قسمت دیوایس منیجر میرین روی همین دو تا برنامه خودتون کلیک میکنید مسیر سیدی رو میدین بعدش تا از داخل سیدی این دو تا درایور شما رو نصب کنه اوتومات![]()
كسي ميتونه برام درايور اسكنر LG مدل fb667d رو پيدا كنه . براي ويندوز XP ميخوام.
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)