تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 597 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 5961

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

والا عرضم به حضورت بنده عاطف هستم و اتفاقا منطقه خیلی طلبه پیدا کرده سر فیبر نوری!vdsl تقریبا نمیدن مگه خیلی نزدیک باشید و صحبتم کردم فعلا قصدی برای کافو‌هم‌ندارن!ولی فیبر رو‌خوب پیگیر هستن و باید بری طبقه پایین پیش آقای امینی و ایشونم آدم خوب و پیگیری هستن منطقه و محدوده ی خونتون رو بررسی میکنن و اگر در نزدیکی شما فیبر کشی باشه یعنی ۲۰۰-۳۰۰ متری کارتون رو راه میندازن
    هزینه هم هزینه فیبر کشی داخلی و مودم هست که حدودا بسته به طبقه و شرایط نصب فیبر از ۱,۷۰۰ تا ۲ یا بیشتر متغیر هست ولی خب بیشترش میشه هزینه مودمتون
    چقد طول کشید از درخواست تا آماده شدن و اومدن برا نصب، زنگ میزنن یا کسیو میفرستن؟ من یه هفته س رفتم درخواست دادم با کلی اعصاب خوردی راضی شدن که بهم بدن با هزینه ی خودم همش میخواستن راضیم کنن سه ساله بگیرم همه رو قسم دادم تا ول کنن
    از مخابرات پرسیدم گفت مودم باید فایبرهوم بگیری چیز دیگه با تجهیزات ما سازگاری نداره اصلا میمونه رو دستت، پیمانکار هم همون مخابرات شماره داد یکی از خودشونو گفت متری 10 15 تومن، همسایمون قبلا کشیده تا دم در به یه جعبه از اونجا هم یه سیم کشیده تا خونه ش، مخابراتیه گفت میشه از همون کشید که دیگه سیم اضافه نکشی
    فک کنم مودم رو الکی گفت ولی فایبرهوم اگه این مدلی که چهار تا گیگابیت داره رو دور و بر یه تومن بدن می ارزه
    Last edited by m751; 03-10-2020 at 21:34.

2. 2 کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sia0368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران پاریس

پيش فرض

والا عرضم به حضورت بنده عاطف هستم و اتفاقا منطقه خیلی طلبه پیدا کرده سر فیبر نوری!vdsl تقریبا نمیدن مگه خیلی نزدیک باشید و صحبتم کردم فعلا قصدی برای کافو‌هم‌ندارن!ولی فیبر رو‌خوب پیگیر هستن و باید بری طبقه پایین پیش آقای امینی و ایشونم آدم خوب و پیگیری هستن منطقه و محدوده ی خونتون رو بررسی میکنن و اگر در نزدیکی شما فیبر کشی باشه یعنی ۲۰۰-۳۰۰ متری کارتون رو راه میندازن
    هزینه هم هزینه فیبر کشی داخلی و مودم هست که حدودا بسته به طبقه و شرایط نصب فیبر از ۱,۷۰۰ تا ۲ یا بیشتر متغیر هست ولی خب بیشترش میشه هزینه مودمتون
    سلام
    فیبرکشی داخلی رو توکار میکشن؟یا روکار؟پریز فیبر نوری داخل چه طوریه؟میشه فیبر رو مستقیم از مسیر سوراخ کنار پنجره که کابل ماهواره اومده ردش کرد و مستقیم زد به مودم؟(اگر امکانش هست عکس بندازید ممنون میشم)
    سرویس چندمگ؟و چند ماهه گرفتید؟و هزینش چه قدر شد؟
    سرعت دانلود و آپلود از سرور خارج چه طوره؟سرعت نوسان داره یا ثابته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

چقد طول کشید از درخواست تا آماده شدن و اومدن برا نصب، زنگ میزنن یا کسیو میفرستن؟ من یه هفته س رفتم درخواست دادم با کلی اعصاب خوردی راضی شدن که بهم بدن با هزینه ی خودم همش میخواستن راضیم کنن سه ساله بگیرم همه رو قسم دادم تا ول کنن
    از مخابرات پرسیدم گفت مودم باید فایبرهوم بگیری چیز دیگه با تجهیزات ما سازگاری نداره اصلا میمونه رو دستت، پیمانکار هم همون مخابرات شماره داد یکی از خودشونو گفت متری 10 15 تومن، همسایمون قبلا کشیده تا دم در به یه جعبه از اونجا هم یه سیم کشیده تا خونه ش، مخابراتیه گفت میشه از همون کشید که دیگه سیم اضافه نکشی
    فک کنم مودم رو الکی گفت ولی فایبرهوم اگه این مدلی که چهار تا گیگابیت داره رو دور و بر یه تومن بدن می ارزه
    والا چندتا پست عقبتر هم گفتم متاسفانه به خاطر شرایط مستاجری و مشخص نبودن تکلیفمون هنوز درخواست ندادم ولی اگر بخوام جواب چیزهایی که پرسیدی از اطلاعات خودم یا چیزهایی که دیدم و شنیدم بگم اگر کمکی بکنه اینا میشه؛
    اینم بگم توی این هفته یا هفته ی بعد درخواستشو میدم جایی که مابودیم فیبر سر راست و تو فاصله کمتر از ۲۰۰ متری هست به من گفت ۷-۸ روزه من گفتم ندیدم و نشندیم زیر ۲ هفته اینکارو‌کنن و اون گفت من قول میدم ۷-۸ روزه اوکی کنم و گفتم حله ولی همون حداقل ۲ هفته رو باید در نظر بگیری اگر بیشتر نشه،تا وقتی فیبر کشی تا نزدیک منزل نیاد فکر نمیکنم تماسی بگیرن
    قرارداد هم سعی کنید کوتاه مدت بگیرید بهتره چون صاحاب نداره اینجا هیچی!
    ازین چرت و پرتا زیاد میگن که مودم مخصوص میخواد و تنظیمات خاص خودمونو میزنیم و اینا ولی هر مودمی که تو باژار هست میخوره بهش!
    چون میخوان مودمای خودشون رو رد کنن!
    قیمت فیبر کشی هم توی این ۶,۷ ماه ۳,۴ برابر شده مثه اکثر چیزا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

سلام
    فیبرکشی داخلی رو توکار میکشن؟یا روکار؟پریز فیبر نوری داخل چه طوریه؟میشه فیبر رو مستقیم از مسیر سوراخ کنار پنجره که کابل ماهواره اومده ردش کرد و مستقیم زد به مودم؟(اگر امکانش هست عکس بندازید ممنون میشم)
    سرویس چندمگ؟و چند ماهه گرفتید؟و هزینش چه قدر شد؟
    سرعت دانلود و آپلود از سرور خارج چه طوره؟سرعت نوسان داره یا ثابته؟
    مجدد میگم‌بنده هنوز موفق به انجامش نشدم ولی بر اساس اطلاعات و‌چیزایی که دیدم خدمتتون میگم؛
    اگر امکانش باشه داخلی انجام میدن ولی غالبا چون امکانش نیست خارجی و روکار انجام میدن،و اینکه پریز که نه به شکل پچ کورته که وصل میشه یه سرش به مودم و اینکه اون پیمانکار و نصاب باید بیاد و امکان سنجی بکنه و اگر بیرون بزنه کابلای بیرونی اوت دور باید بزنه و داخلی اگر بخوای مسافت زیادی باشه ایندور باید باشه و یا همونو امتداد بده! ولی کلیت باید جوری باشه فشار روی کابل نباشه
    نوع سرویس ها و هزینه ها هم که توی سایت مخابرات و ftth هست ولی سرعت اسمی دارن و سرعتی که فعلا میدن باز هست یعنی بسته به شرایط و یه سری فاکتور ها تا ۳۰۰ مگابیت باز هست البته سرویس های سرعت بالا مثه ۵۰ مگ!
    اون مورد آخر هم دوستان گذاشتن داخل تاپیک و صفحات رو کمی بگردید میبینید
    ولی من همه جا گفتم و بازم میگم اونچیزی که مهم هست مودم فیبر نوری نیست ،مودم های فیبر نوری نه تنها ایران که خارجش هم چیز مالی نیستن و با یه روتر اونو تقویت میکنن و مودم های فیبر نوری اصلا جالب عمل نمیکنن!
    یه مودم ac خوب با کمی هزینه بیشتر بگیرید خیلی بهتر از مودم های خوب فیبر نوری توی بازاره که بتونید از نهایت سرعت و کیفیت و برد مفید اون استفاده کنید

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان برای مراجعه حضوری باید بریم امور مشترکین یا خود مرکز مخابرات؟ به کدوم قسمت باید مراجعه کنم تا چک کنن محل ما قابلیت دریافت سرویس تانوما رو داره یا نه؟ من دو هفته است تو سایت مخابرات ثبت نام کردم هیچ خبری نشد!
    بعد این دوستمون گفت مودم ac خوب بگیرید بجای مودم فیبر نوری یعنی چی؟ مگه مودم های دیگه هم با این سرویس کار میکنه؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید دقیقا چه مودمی منظورتونه؟
    Last edited by Bobby Sands; 04-10-2020 at 23:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا من که بهترین مودم هواوی رو گرفتم و یک مودم vr900 هم دارم که اگر شد اون رو به عنوان روتر استفاده می کنم و تفاوت کیفیت آنتن دهی و سرعت و پینگ رو با خود مودم فیبر مقایسه می کنم، منم از همون اوایل که‌ اومده بود ۱۰۰ بار ثبت نام کرده بودم از طریق سایت ولی در کل رئیس مخابرات تصمیم می گیره و همیشه خود کارمند ها منو پیش ریاست بردن که نقشه رو ببینه و امکان سنجی کنه، همه ی سوال ها رو هم از خودش کردم، به من گفت مودم فقط هواوی بگیرم و پچ کورد هم سبز به آبی باشه، پشت مودم سبز هست و معمولا پریز رو آبی میزنن ظاهرا، الان من منتظر مسئول فیبرکشی هستم که بیاد کارشو بکنه که اگر اذیت نکنه یک روزه راحت تموم هست.
    Last edited by farshad_scientist; 04-10-2020 at 23:45.

8. این کاربر از farshad_scientist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TRACKER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

کسی میدونه آیا امکانش هست از مخابرات تا خونه فیبر بکشن؟ (تمام هزینه پای مشترک)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

دوستان برای مراجعه حضوری باید بریم امور مشترکین یا خود مرکز مخابرات؟ به کدوم قسمت باید مراجعه کنم تا چک کنن محل ما قابلیت دریافت سرویس تانوما رو داره یا نه؟ من دو هفته است تو سایت مخابرات ثبت نام کردم هیچ خبری نشد!
    بعد این دوستمون گفت مودم ac خوب بگیرید بجای مودم فیبر نوری یعنی چی؟ مگه مودم های دیگه هم با این سرویس کار میکنه؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید دقیقا چه مودمی منظورتونه؟
    من معذرت مبخوام فکر کنم کمی منظورو بد رسوندم
    منظورم اینه یه مودم فیبر نوری ساده بگیرید و با یه کابل گیگابیتی به یه مودم یا روتر ac خوب وصل کنید که هم در قدرت و هم کیفیت آنتدهی و هم مباحث امنیتی و هم سرعت تاثیر خودشو نشون بده و تنها مودم فیبر نوری وظیفه یه رابط یا تبدیل رو داره در اصل
    در شرکت های بزرگ هم همینطوره و کسی از مودم های فیبر نوری به تنهایی استفاده نمیکنه!
    باید حضوری تشریف ببرید مخابرات یا با رئیس مرکز یا با مسئول فییر نوری و کسی که کاراشو میکنه و به نقشه دسترسی داره صحبت کنید و اینا حضوری هم دلشون نمیاد کار کنن چه برسه تلفنی و اینترنتی

11. این کاربر از Mmrr72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

کسی میدونه آیا امکانش هست از مخابرات تا خونه فیبر بکشن؟ (تمام هزینه پای مشترک)
    تو این مملکت مگه میشه کاری با پول راه نیفته
    بله امکانش هست ولی بحثی که هست هزینه اون مخصوصا اگر فاصله قابل توجهی باشه کم هم نیست!<br>مگه اینکه شهر یا منطقه مخابراتی خاصی داشته باشید که شرایط فیبر کشی نداشته باشه!<br>اینو‌هم با رئیس منطقه مخابراتیتون حرف بزنید ولی پیشنهاد من اینه گزینه تقبل هزینه رو آخر سر بگید چون اونوقت دیگه همه چی رو از اول پای شما مینویسن
    Last edited by Mmrr72; 05-10-2020 at 00:22.

13. 2 کاربر از Mmrr72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

1

والا من که بهترین مودم هواوی رو گرفتم و یک مودم vr900 هم دارم که اگر شد اون رو به عنوان روتر استفاده می کنم و تفاوت کیفیت آنتن دهی و سرعت و پینگ رو با خود مودم فیبر مقایسه می کنم، منم از همون اوایل که‌ اومده بود ۱۰۰ بار ثبت نام کرده بودم از طریق سایت ولی در کل رئیس مخابرات تصمیم می گیره و همیشه خود کارمند ها منو پیش ریاست بردن که نقشه رو ببینه و امکان سنجی کنه، همه ی سوال ها رو هم از خودش کردم، به من گفت مودم فقط هواوی بگیرم و پچ کورد هم سبز به آبی باشه، پشت مودم سبز هست و معمولا پریز رو آبی میزنن ظاهرا، الان من منتظر مسئول فیبرکشی هستم که بیاد کارشو بکنه که اگر اذیت نکنه یک روزه راحت تموم هست.
    شما تاحالا روی vr900 سرویس Vdsl داشتید ؟ امکان انتخاب پروفایل وجود داره یا نه فقط Modulation ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •