تا مودم روشن نشه خیر امکانش نیست و احتمال زیاد هم نمیگن و هم انجام نمیدن
اگه مودم جز موجودی های جدید باشه به نسخه ۱۹۶ اپدیت شدن و امکان انلاک نیست
مودم ها معمولا بعد از روشن شدن بصورت انلاین و اجباری وبدون اطلاع به کاربر به اخرین نسخه اپدیت میشن
تا مودم روشن نشه خیر امکانش نیست و احتمال زیاد هم نمیگن و هم انجام نمیدن
اگه مودم جز موجودی های جدید باشه به نسخه ۱۹۶ اپدیت شدن و امکان انلاک نیست
مودم ها معمولا بعد از روشن شدن بصورت انلاین و اجباری وبدون اطلاع به کاربر به اخرین نسخه اپدیت میشن
سلام دوستان کسی مودم جیبی خریده از مبین نت ؟
راضی هستید؟
Last edited by joykiller360; 04-03-2019 at 01:57.
سلام دوست من من مودم جیبی دارم مودم برای شرکت seowonکره هستش 6 ساعت باطریش به صورت مداوم جواب میده از مودم های رو میزی ضعیف تره انتن دهیش هم بسته به منطقه ایی که هستی متغیره در کل برای استفاده داخل تهران خوبه فقط مبین بسته هاش گرونه و متاسفانه سرویس 360 همنمیشه روی این مودم استفاده کرد در ضمن بدون باطری هم با شارژ کار میکنه وای فای مودم هم پوشش متوسطی داره چک 120 هزار تومنی باز گشت هم روی مودم جیبی بهت نمیدن یعنی اگه از سرویست راضی نباشی شرکت پس نمیگیره پس حتما کارشناس اومد بهش بگو با همین مودم برات تست بگیره اگه ال ای دی رو مودم قسمت ال تی ایی ابی یا سبز بود بگیر در غیر اینصورت به درد اونجایی که هستی نمی خوره
دوستان صفحه مشترکین در دسترس نیست کسی مشکلی داره؟
بله برای من هم باز نمیشه
برای منم باز نمیشه
نرم افزار پنل کاربری برای مایکروسافت هست و لایسنسش به علت تحریم ها باطل شده، الان چند روزه درگیر هستن برای درست کردن این موضوع، قول دادن تا شنبه درست میشه ولی از این قول ها زیاد دادن.
یه پنل کاربری ایرانی نتونستن طراحی کنن !!!
پنل کاربری به درک
اینترنت هم قطع شده
پورت های udp و tcp در برنامه openvpn باز شدن...
تجربه ثابت کرده که زمانی که سرویس های مبین نت در هر قسمتی دچار مشکل میشه مسدود سازی و فیلترینگ کمتر میشه...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)