تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 755 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

اینو یادم رفت بگم هم درام هم فوم رو عوض کردم ولی باز هم مشکل هر چند رج کم رنگ زدن وجود داره میگم نکنه درام آفتاب خورده و یه قسمتش خراب شده این ممکنه ؟
    شما پين نگهدارنده درام رو دربياريد و تميزش كنيد. در ضمن اگه مي‌تونيد از بازار گريس هادي برق تهيه كنيد و به اين پين بماليد. به احتمال زياد مشكلتون حل ميشه.

شاد باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما مشخص كن براي چه كاربردي مي خواي پرينتر رو.
    يعني چند برگ مي خواي چاپ كني هفته اي؟
    اگه براي خونه مي خواي و هميشه چاپ نداري و چند روز يك بار يه 10 چاپ مي كني يا كمتر!
    يه جوهر افشان سه كاره بگير حدود 100 تومن از اين فوتواسمارت هاي hp كه عكس 3*4 هم بتوني بزني.
    اگه نه چاپت بيشتره و دنبال يه چيز بي دردسر مي گردي كه 2000 تا باهاش بزني تازه شارژ بخواد ليزري تك كاره 2140 برادر بگير زير 150 تومن.
    خلاصه اينكه مشخص كن چي مي خواي چاپ كني مثلا بگم عكس رو كاغذ گلاسه رو كه نمي توني بدي چاپگر ليزري برات بزنه!!!
    بیشتر کاربردم متن ساده هست ...کاربرد رنگیم هم در حد یه عکس خیلی با کیفیت نیست !!! خیلی معمولی.
    فرق هزینه ای که برای هر صفحه بین جوهر افشان و لیزری رنگی هست رو هم بگید!

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بیشتر کاربردم متن ساده هست ...کاربرد رنگیم هم در حد یه عکس خیلی با کیفیت نیست !!! خیلی معمولی.
    فرق هزینه ای که برای هر صفحه بین جوهر افشان و لیزری رنگی هست رو هم بگید!
    جونم برات بگه كه معمولا پرينتر ليزري رنگي اينجوره كه حدودا 1000 برگه برات مي زنه و بعد از تموم شدن كارتريج ها كلي هزينه داري براي شارژ. چون علاوه بر پودر و هزينه شارژ چيپ هم مي خواهند.
    فرض كن در ايده آل ترين شرايط بعد از تموم شدن رنگ ها نخواي كارتريج هاي رو بخري كه اگه بخواي بخري 300 هزار تومن بايد بدي براي خريدشون. شارژشون هم خيلي خوب نيست چون خيلي حالت يكبار مصرف رو دارند!
    مي گفتم كه بيش 100 تومن (قيمت دقيق اونجا رو نمي دونم ما حدود 150 براي شارژ مي گيريم ) براي شارژ بايد هزينه كني.
    پس از 300 تومن كه بخريش يا كمترين حالت كه شارژ كني برگه اي 300 تا 100 تومن برات مي افته.
    رنگشم كه تموم شد بايد دوباره فكر پول باشي!
    پس گيريم ليزري رنگي : 100-300 تومن.
    جوهر افشان بخواي بگيري با فرض اينكه hp بگيري و با 5000 تومن شارژ كني(خودت شارژ كني)
    مي توني 100-150 برگه متن بزني باهاش.
    يعني متوسط برگه اي 50 تومن.
    حالا بدي بيرون هم اگه 10 تومن شارژ كنن برات ميشه 100 تومن.
    ولي همه جوهر افشان ها اين طور نيست اپسون بگيري 4 كارتريج كه بخوره يه 100 تا بزني و تموم بشه بايد 20 هزار تومن كارتريج بخري براش چون شارژ هم نميشن.
    دوباره بهت سه كاره hp جوهر افشان رو پيشنهاد مي كنم كه از 50-60 هزار تومن به بالا دارند.
    رنگي ليزري بايد باهاش كار كني 1000 تا بزنه برات برگه اي 1000 بفروشي يه تومن كاسب بشي بعد اصلا چاپگر 200 تومني رو بندازي بره يكي ديگه بخري!

4. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    من یه t50 دارم که یکی دوروز میشه به مشکل خورده توی پرینت رنگها خراب میشه و مثلا رنگ قرمز عکسو متمایل به زرد پرینت میگیره head cleaning هم چندین بار انجام دادم اما به صورت تصادفی بعد از عمل هد کلین درست میشه و بلافاصله بعد از چند پرینت دوباره خراب میشه nozzle chek هم که میزنم همه رنگها درسته به جز magneta . یعنی به اینصورته که اصلا magnata روی کاغذ nozzle chek نمی زنه و جاش سفید هست فقط گاهی اوقات به صورت خراب رنگ magneta هم چاپ میشه بقیه رنگها به صورت کامل زده میشه بدون هیچ مشکلی فقط با این رنگ مشکل داره با هد کلین هم درست نشد.
    دوستان لطفا اگه اطلاعی دارید کمک کنید
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید من پرینتر t50 دارم موقعی که نازل چک میکنم تمام رنگهامو میزنه ولی رنگ آبی رو اون خطهایی که روی کاغذ میزنه بعضی هاشو جابجا یا روی همدیگه میوفته یا کمرنگ, یعنی نازلام گرفته نیست چون خالی نمیزاره ولی یک جورائی خطهارو اونجوری که باید میزون نمیزنه.ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من یه t50 دارم که یکی دوروز میشه به مشکل خورده توی پرینت رنگها خراب میشه و مثلا رنگ قرمز عکسو متمایل به زرد پرینت میگیره head cleaning هم چندین بار انجام دادم اما به صورت تصادفی بعد از عمل هد کلین درست میشه و بلافاصله بعد از چند پرینت دوباره خراب میشه nozzle chek هم که میزنم همه رنگها درسته به جز magneta . یعنی به اینصورته که اصلا magnata روی کاغذ nozzle chek نمی زنه و جاش سفید هست فقط گاهی اوقات به صورت خراب رنگ magneta هم چاپ میشه بقیه رنگها به صورت کامل زده میشه بدون هیچ مشکلی فقط با این رنگ مشکل داره با هد کلین هم درست نشد.
    دوستان لطفا اگه اطلاعی دارید کمک کنید
    ممنون
    خب حدس خودتون درسته رنگ قرمز رو خوب نمي زنه. بايد هد كلين بزني تا نتيجه نازل چك مثل قبل بشه.
    اول از همه به نظرم كارتريج قرمز بگير براش بعد دوباره چند تا كلين انجام بده ببين درست ميشه يا نه.
    اگه از كارتريج نباشه و هد خشك شده باشه بايد بري تو كار محلول و باز كردن هد!
    اميدوارم مشكلت با هد كلين حل بشه فقط متاسفانه سطح رنگ ها مدام مياد پايين.

---------- Post added 27-11-2010 at 12:03 AM ---------- Previous post was 26-11-2010 at 11:59 PM ----------

با سلام و خسته نباشید من پرینتر t50 دارم موقعی که نازل چک میکنم تمام رنگهامو میزنه ولی رنگ آبی رو اون خطهایی که روی کاغذ میزنه بعضی هاشو جابجا یا روی همدیگه میوفته یا کمرنگ, یعنی نازلام گرفته نیست چون خالی نمیزاره ولی یک جورائی خطهارو اونجوری که باید میزون نمیزنه.ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
    احتمالا كمي رنگ روي هد قرار گرفته و موقع چاپ روي برگه مثل سايه ميندازه. يه چند تا باهاش چاپ كن و head clean هم بزن احتمالا درست ميشه.
    اگه مشكل چاپ كج رو داشته باشي هم مي توني از پرينت هد الايمنت استفاده كني(كه ظاهرا نداري!)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

منون از راهنماییتون دوست عزیز
    من بیش از 7-8 بار پشت سر هم هد کلین میکنم ولی باز مشکل پابرجاست در ضمن از تانک استفاده میکنم . تقریبا روزی 100 تا پرینت کاور میگیرم یعنی امکانش هست که هد خشک شده باشه؟ مثلاهمین دیروز بیش از 50 تا پرینت گرفتم.استفاده از محلول و باز کردن هد به چه صورته؟ مشکله؟ لینک آموزشی وجود داره برای اینکار؟
    ببخشید سوالام زیاد شدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه مسئله هم کهوجود داره توی اکثر نازل چکها که میگیرم رنگ magneta رو جاش خالی میزنه یعنی نازل گرفته؟ چیکار باید بکنم؟
    ممنون

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

سلام

دوستان یه چاپگرِ خوب از این 3 یا 4 کاره ها با قیمت حداکثر 200 ت معرفی می کنید ؟
    HP Officejet 6500 چطوره ؟
    کلا" این چندکاره ها بدرد بخور هستن یا نه ؟

ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

خب حدس خودتون درسته رنگ قرمز رو خوب نمي زنه. بايد هد كلين بزني تا نتيجه نازل چك مثل قبل بشه.
    اول از همه به نظرم كارتريج قرمز بگير براش بعد دوباره چند تا كلين انجام بده ببين درست ميشه يا نه.
    اگه از كارتريج نباشه و هد خشك شده باشه بايد بري تو كار محلول و باز كردن هد!
    اميدوارم مشكلت با هد كلين حل بشه فقط متاسفانه سطح رنگ ها مدام مياد پايين.

---------- Post added 27-11-2010 at 12:03 AM ---------- Previous post was 26-11-2010 at 11:59 PM ----------

احتمالا كمي رنگ روي هد قرار گرفته و موقع چاپ روي برگه مثل سايه ميندازه. يه چند تا باهاش چاپ كن و head clean هم بزن احتمالا درست ميشه.
    اگه مشكل چاپ كج رو داشته باشي هم مي توني از پرينت هد الايمنت استفاده كني(كه ظاهرا نداري!)
    هد کلین کردم چند بار ولی درست نشد البته یک بار 2 3 بار بعلت بسته بودن درب خروج کاغذ کاغذ توی پرینتر مچاله شد میتونه مشکل از اون باشه در ضمن هد پرینتر رو اگه بخوام بصورت دستی تمیز کنم به چه صورت میشه این کارو کرد؟اصلا روش باز کردن هد پرینتر t50 به چه صورت است؟ ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •