بچه ها ببخشید واقعا ولی اخه این پینگ مگه چقدر ارزش داره>؟
اینا سرعت پایدار و کیفیت خوب بدن با هزینه مناسب،پینگ خوب هم پیدا میشه![]()
بچه ها ببخشید واقعا ولی اخه این پینگ مگه چقدر ارزش داره>؟
اینا سرعت پایدار و کیفیت خوب بدن با هزینه مناسب،پینگ خوب هم پیدا میشه![]()
خوب عزیز من کیفیت اینترنت به پینگشه !!! پینگ زیر 50 با سرعت 5 مگابیت خیلی بهتر از سرعت 50 مگابیت با پینگ 2-3 هزار هستش
پینگ به مدت زمان ارسال و دریافت درخواست از سیستم تا سرور مورد نظر هست
و اگر این درخواست از سیستم به هر دلیلی به سرور نرسه حتی اگر پهنای باند شما 1 گیگا بیت باشه به هیچ دردی نمیخوره !!
پینگ خوب برای وبگردی و گیم انلاین و حتی دانلود هم تاثیر داره !!!
برای دانلود شاید بگید نداره ولی وقتی یه دانلود رو بزنید اگر دقیت کنید تو IDM اول مینویسه در حال اتصال ولی این اتصال بعضی وقتها خیلی طول میکشه تا برقرار بشه !! این تاخیر دلیل بر همون زیاد بودن پینگه که با سرور ارتباط برقرار نمیکنه و خیلی اوقات هم در صورت تکرار این حالت سرور با نرم افزار ارتباط برقرار نمیکنه و با همون سرعت اندک دانلود میکنه
پس کیفیت یه نت در درجه اول به پینگش بستگی داره
Last edited by fanoostalaei; 03-09-2014 at 17:03.
در چند تا تست در زمان هاي مختلف هيچ گاه پينگ يكسان نيست چون به عوامل زيادي از جمله شلوغ بودن سرور بستگي داره.
پس اگر يك موقع پينگ بالا گرفتيد زياد نترسيد و به ميانگين پينگ ها در تست ها در زمانهاي مختلف توجه كنيد.
در ضمن دوستان به نظر من سرعت دانلود با IDM زياد مهم نيست و سرعت دانلود مثلا با خود مرورگر به نظرم سرعت واقعي است. (نه؟)
چون مثلا من الان با ADSL در IDM سرعت حدودا 1000KB دانلود مي كنم ولي همان فايل رو با خود مرورگر به زور 100KB سرعت داشته باشه.
اين رو به اين دليل گفتم چون خيلي از فايل ها رو نمي شود با IDM دانلود كرد.
Last edited by babakgol70; 03-09-2014 at 17:13.
منم نمیگم که 2 یا 3 هزار باشه
البته منطقه ما از بس نت نبوده
فقط یه نت به ما بدن راضی هستیم پینگش نمیخوایم
شاید باور نکنی؛ما بزرگترین شهرستان هرمزگان هستیم ولی ایرانسل بعد از سه سال اینجا انتن زد و رایتلم هنوز اینجا انتن نداره و همراه اولم تو خونه انتن بزور میده؛حاالا این توی شهره،اوضاع بیرون شهر بدتره
حالا متوجه شدی داداشم؟
وقتی برای پروژه دانشگاهت مجبور میشی بری سه ساعت توی کافی نت با سرعت 128 انتظار بکشی دیگه پینگ مینگ از یادت میره
مدیونی حرفامو باور نکنی![]()
اول سرعت تک لینک
دوم پینگ
سوم سرعت دانلود
چهارم سرعت آپلود
هرکدوم از اینا دچار اختلال بشه، اینترنت کلا به مشکل میخوره
امروز واقعا تو خونه سرعت خوب شده اونم این ساعت از روز!!! یه مدت بدجور داغون بود در حد 256 بود . البته تجربه نشون داده یه روز خوب یکماه داغون!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز تشکر فراوان داریم از اطلاع رسانیتون..
این آخر شهرک باغمیشه کی فعال میشه؟؟؟
کدوم مناطق الان میتونیم از 4G استفاده کنید و چطوری میتونیم؟
میشه خواهش کنم امیر وصل کنی به سیستم و یه tracert و چند تا پینگ با سیستم بگیری؟
همه لینکهارو میشه با IDM دانلود کرد و بستگی به تنظیم کردن شما داره ولی در متفاوت بودن سرعت دانلود با مرورگر و دانلود منیجر بگم که دانلود منیجر ها تا 32 تا کانکشن برقرار میکنن و یه فایل به و چندین قسمت تقسیم میکنن و دانلود میکنن ولی مرورگر ها یه ارتباط برقار میکنن و با همون یه دونه دانلود میکنه که اگر تک کانکشن ISP بد باشه سرعت دانلود با مرورگز خیلی کم خواهد بود
و ملاک خوب بودن سرعت هم همون تک کانکشن هست
درود بر استاد
بسياري از آپلود سنتر هاي خارجي قابليت دانلود با دانلود منيجر را براي كاربران رايگان ندارند.
و حتما اگر مي خواهيد با دانلود منيجر دانلود كنيد بايد اكانت پرميوم خريداري كنيد.
شاد باشي.
برای دانلود این فایلها اول بذارید دانلود رو با مرورگر شرع کنه بعد میتونید روی مرورگر لینک رو کپی کنید و به دانلود منیجر بدید و دانلود رو دانلود منیجر ادامه بدید و بعدش میتونید لینک مرورگر رو استوپ بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 03-09-2014 at 17:38.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)