تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 3347 اولاول ... 1912412812872882892902912922932942953013413917911291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بچه ها ببخشید واقعا ولی اخه این پینگ مگه چقدر ارزش داره>؟
    اینا سرعت پایدار و کیفیت خوب بدن با هزینه مناسب،پینگ خوب هم پیدا میشه

2. 3 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

بچه ها ببخشید واقعا ولی اخه این پینگ مگه چقدر ارزش داره>؟
    اینا سرعت پایدار و کیفیت خوب بدن با هزینه مناسب،پینگ خوب هم پیدا میشه
    خوب عزیز من کیفیت اینترنت به پینگشه !!! پینگ زیر 50 با سرعت 5 مگابیت خیلی بهتر از سرعت 50 مگابیت با پینگ 2-3 هزار هستش
    پینگ به مدت زمان ارسال و دریافت درخواست از سیستم تا سرور مورد نظر هست
    و اگر این درخواست از سیستم به هر دلیلی به سرور نرسه حتی اگر پهنای باند شما 1 گیگا بیت باشه به هیچ دردی نمیخوره !!
    پینگ خوب برای وبگردی و گیم انلاین و حتی دانلود هم تاثیر داره !!!
    برای دانلود شاید بگید نداره ولی وقتی یه دانلود رو بزنید اگر دقیت کنید تو IDM اول مینویسه در حال اتصال ولی این اتصال بعضی وقتها خیلی طول میکشه تا برقرار بشه !! این تاخیر دلیل بر همون زیاد بودن پینگه که با سرور ارتباط برقرار نمیکنه و خیلی اوقات هم در صورت تکرار این حالت سرور با نرم افزار ارتباط برقرار نمیکنه و با همون سرعت اندک دانلود میکنه
    پس کیفیت یه نت در درجه اول به پینگش بستگی داره
    Last edited by fanoostalaei; 03-09-2014 at 17:03.

4. 13 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه babakgol70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در چند تا تست در زمان هاي مختلف هيچ گاه پينگ يكسان نيست چون به عوامل زيادي از جمله شلوغ بودن سرور بستگي داره.

پس اگر يك موقع پينگ بالا گرفتيد زياد نترسيد و به ميانگين پينگ ها در تست ها در زمانهاي مختلف توجه كنيد.

در ضمن دوستان به نظر من سرعت دانلود با IDM زياد مهم نيست و سرعت دانلود مثلا با خود مرورگر به نظرم سرعت واقعي است. (نه؟)

چون مثلا من الان با ADSL در IDM سرعت حدودا 1000KB دانلود مي كنم ولي همان فايل رو با خود مرورگر به زور 100KB سرعت داشته باشه.

اين رو به اين دليل گفتم چون خيلي از فايل ها رو نمي شود با IDM دانلود كرد.
    Last edited by babakgol70; 03-09-2014 at 17:13.

6. این کاربر از babakgol70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوب عزیز من کیفیت اینترنت به پینگشه !!! پینگ زیر 50 با سرعت 5 مگابیت خیلی بهتر از سرعت 50 مگابیت با پینگ 2-3 هزار هستش
    پینگ به مدت زمان ارسال و دریافت درخواست از سیستم تا سرور مورد نظر هست
    و اگر این درخواست از سیستم به هر دلیلی به سرور نرسه حتی اگر پهنای باند شما 1 گیگا بیت باشه به هیچ دردی نمیخوره !!
    پینگ خوب برای وبگردی و گیم انلاین و حتی دانلود هم تاثیر داره !!!
    برای دانلود شاید بگید نداره ولی وقتی یه دانلود رو بزنید اگر دقیت کنید تو IDM اول مینویسه در حال اتصال ولی این اتصال بعضی وقتها خیلی طول میکشه تا برقرار بشه !! این تاخیر دلیل بر همون زیاد بودن پینگه که با سرور ارتباط برقرار نمیکنه و خیلی اوقات هم در صورت تکرار این حالت سرور با نرم افزار ارتباط برقرار نمیکنه و با همون سرعت اندک دانلود میکنه
    پس کیفیت یه نت در درجه اول به پینگش بستگی داره
    منم نمیگم که 2 یا 3 هزار باشه
    البته منطقه ما از بس نت نبوده
    فقط یه نت به ما بدن راضی هستیم پینگش نمیخوایم
    شاید باور نکنی؛ما بزرگترین شهرستان هرمزگان هستیم ولی ایرانسل بعد از سه سال اینجا انتن زد و رایتلم هنوز اینجا انتن نداره و همراه اولم تو خونه انتن بزور میده؛حاالا این توی شهره،اوضاع بیرون شهر بدتره
    حالا متوجه شدی داداشم؟
    وقتی برای پروژه دانشگاهت مجبور میشی بری سه ساعت توی کافی نت با سرعت 128 انتظار بکشی دیگه پینگ مینگ از یادت میره
    مدیونی حرفامو باور نکنی

8. 9 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اول سرعت تک لینک
    دوم پینگ
    سوم سرعت دانلود
    چهارم سرعت آپلود

هرکدوم از اینا دچار اختلال بشه، اینترنت کلا به مشکل میخوره

10. 8 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

امروز واقعا تو خونه سرعت خوب شده اونم این ساعت از روز!!! یه مدت بدجور داغون بود در حد 256 بود . البته تجربه نشون داده یه روز خوب یکماه داغون!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. 7 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ninpo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام و وقت بخیر. امروز پوشش کمربند میانی از راهنمایی تا دانشگاه پیام نور تکمیل گردید . در خود دانشگاه پیام نور و پایین تر پوششی وجود ندارد. پوشش اخر طالقانی و پارک مشروطه و ترمینال تا حدودی بهبود داده شد. دوستی از خیابان زبر دست وکار پیشه دوباره سوال کرده که باید عرض کنم به محض دریافت تجهیزات تجهیز این خیابان و سایت ارتباطات سیار شروع خواهد شد. دوستی از علامه امینی پرسیده بودند که باید عرض کنم فعلا باید تا اول مهر صبر کنند. دوستانی از اطراف خود شرکت و گلباد پرسیده بودند که باید عرض کنم تجهیز سایت اصلی ایرانسل پایان یافته ودر حال بهره برداری است . کلا سمت گلباد و دانشگاه سراسری پو شش خوبی داریم . پوشش پشت دانشگاه سراسری سمت خوابگاه هم پایان یافت و پوشش کل دانشگاه پایان یافت. پوشش مصلی به سمت طالقانی تا تقاطع 17 شهریور خوب گزارش شد . دوستانی از منطقه هتل مرمر و ولی عصر جنوبی پرسیده بودند که باید عرض کنم سایت هتل مرمر فعلا در حال تجهیز میباشد ولی سایت ولی عصر جنوبی تا حدودی مناسب میباشد . دوستانی از یاغچیان پرسیده بودند باید عرض کنم فعلا پوششی در این منطقه نداریم واگر پوشش ضعیفی مشاهده مبشود مربوط به سایت گلشهر میباشد .چند روز است که سرعت اینترنت پایین اوردیم ولی این امر موقتی خواهد بود . دوستان از صبر ویاری شما متشکرم . حجم عظیم پیامکها ما را شرمنده همشهریان عزیز کرده است . سعی بر ان است که تا اخر شب تک تک پیامکها خوانده شده و تا حد امکان جواب داده خواهد شد. دوستان از مناطق گوناگون تست گرفته وپوشش را گزارش نمایند تا در حد امکان مورد بررسی قرار بدهیم . بنده تا 20 شهریور ماه در خدمت دوستان خواهم بود و بعدا اکیپ مشاوران ایران را به مقصد ترکیه ترک خواهند نمود . سعی گردید تا حد امکان از تمام علم و تجربه ای که در ده سال اندوخته بودیم در اختیار همشهریان عزیز قرار دهیم . نقشه راه و مسایل فنی تدوین گردیده به طوری که هیچ مشکلی انشالله پبش نخواهد امد. بسیار ممنون.

دوست عزیز تشکر فراوان داریم از اطلاع رسانیتون..
    این آخر شهرک باغمیشه کی فعال میشه؟؟؟
    کدوم مناطق الان میتونیم از 4G استفاده کنید و چطوری میتونیم؟
  14. 2 کاربر از ninpo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

امروز واقعا تو خونه سرعت خوب شده اونم این ساعت از روز!!! یه مدت بدجور داغون بود در حد 256 بود . البته تجربه نشون داده یه روز خوب یکماه داغون!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    برای تک کانکشن این سرعت عالیه
    میشه خواهش کنم امیر وصل کنی به سیستم و یه tracert و چند تا پینگ با سیستم بگیری؟

در ضمن دوستان به نظر من سرعت دانلود با IDM زياد مهم نيست و سرعت دانلود مثلا با خود مرورگر به نظرم سرعت واقعي است. (نه؟)

چون مثلا من الان با ADSL در IDM سرعت حدودا 1000KB دانلود مي كنم ولي همان فايل رو با خود مرورگر به زور 100KB سرعت داشته باشه.

اين رو به اين دليل گفتم چون خيلي از فايل ها رو نمي شود با IDM دانلود كرد.
    همه لینکهارو میشه با IDM دانلود کرد و بستگی به تنظیم کردن شما داره ولی در متفاوت بودن سرعت دانلود با مرورگر و دانلود منیجر بگم که دانلود منیجر ها تا 32 تا کانکشن برقرار میکنن و یه فایل به و چندین قسمت تقسیم میکنن و دانلود میکنن ولی مرورگر ها یه ارتباط برقار میکنن و با همون یه دونه دانلود میکنه که اگر تک کانکشن ISP بد باشه سرعت دانلود با مرورگز خیلی کم خواهد بود
    و ملاک خوب بودن سرعت هم همون تک کانکشن هست

16. 5 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه babakgol70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همه لینکهارو میشه با IDM دانلود کرد و بستگی به تنظیم کردن شما داره ولی در متفاوت بودن سرعت دانلود با مرورگر و دانلود منیجر بگم که دانلود منیجر ها تا 32 تا کانکشن برقرار میکنن و یه فایل به و چندین قسمت تقسیم میکنن و دانلود میکنن ولی مرورگر ها یه ارتباط برقار میکنن و با همون یه دونه دانلود میکنه که اگر تک کانکشن ISP بد باشه سرعت دانلود با مرورگز خیلی کم خواهد بود
    و ملاک خوب بودن سرعت هم همون تک کانکشن هست
    درود بر استاد

بسياري از آپلود سنتر هاي خارجي قابليت دانلود با دانلود منيجر را براي كاربران رايگان ندارند.

و حتما اگر مي خواهيد با دانلود منيجر دانلود كنيد بايد اكانت پرميوم خريداري كنيد.

شاد باشي.

18. این کاربر از babakgol70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

درود بر استاد

بسياري از آپلود سنتر هاي خارجي قابليت دانلود با دانلود منيجر را براي كاربران رايگان ندارند.

و حتما اگر مي خواهيد با دانلود منيجر دانلود كنيد بايد اكانت پرميوم خريداري كنيد.

شاد باشي.
    برای دانلود این فایلها اول بذارید دانلود رو با مرورگر شرع کنه بعد میتونید روی مرورگر لینک رو کپی کنید و به دانلود منیجر بدید و دانلود رو دانلود منیجر ادامه بدید و بعدش میتونید لینک مرورگر رو استوپ بزنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by fanoostalaei; 03-09-2014 at 17:38.

20. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •