تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 300 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من یک اکانت داشتم تا لول 2 بازی کردم بعد تو قسمت settings رفتم روی google play sign in کلیک کردم ، بعد این اکانت رو بازی نکردم ، یک اکانت دیگه ساختم الان دارم بازی می کنم تا لول 15 رفتم ، بعد الان میرم روی google play sign in کلیک میکنم که این اکانت رو سیو کنم میگه میخای اکانت قبلی (لول 2) رو لود کنی؟ اگه روی load کلیک کنم میگه میخای اکانت فعلی رو پاک و قبلی رو جایگزین کنی؟

کسی میدونه چطوری میتونم اکانت قبلی (لول 2) رو از گوگل پلی حذف کنم و اکانت جدید (لول 15) رو ساین کنم؟

متشکرم
    Last edited by mehran_pqqp; 09-02-2016 at 09:36.

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان من یک اکانت داشتم تا لول 2 بازی کردم بعد تو قسمت settings رفتم روی google play sign in کلیک کردم ، بعد این اکانت رو بازی نکردم ، یک اکانت دیگه ساختم الان دارم بازی می کنم تا لول 15 رفتم ، بعد الان میرم روی google play sign in کلیک میکنم که این اکانت رو سیو کنم میگه میخای اکانت قبلی (لول 2) رو لود کنی؟ اگه روی load کلیک کنم میگه میخای اکانت فعلی رو پاک و قبلی رو جایگزین کنی؟

کسی میدونه چطوری میتونم اکانت قبلی (لول 2) رو از گوگل پلی حذف کنم و اکانت جدید (لول 15) رو ساین کنم؟

متشکرم
    سلام یه جیمیل دیگه باید بسازین

3. 2 کاربر از migmig3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام یه جیمیل دیگه باید بسازین
    مرسی.
    جیمیل یکی دیگه هم دارم ، چطوری باید جیمیل قبلی رو از تو گوگل پلی پاک کنم یا از تو گوشی ، منظورم اینه چطوری جیمیل قبلی رو sign out کنم بعد با این جیمیل جدید برم که بتونم بازی رو Save کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان من میخوام اکانت کلشم رو بفروشم خسته شدم دیگه
    جایی هست که بشه با اطمینان فروخت که هم خیال من هم خریدار راحت باشه؟ و اینکه زودم فروش بره
    جی میلی هم که دادم به اکانت از همون اول واسه کلش ساختمش یعنی تنها استفاده ای که از جی میل شده فقط بازی کلش هست
    قابلیت تغییر اسم دهکده هم وجود داره
    اینم وضعیت دهکده:

اینو چقد میخرن؟ بین 200 تا 300 میخرن؟ اگه کمتر میبرن ارزش نداره بفروشمش

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مرسی.
    جیمیل یکی دیگه هم دارم ، چطوری باید جیمیل قبلی رو از تو گوگل پلی پاک کنم یا از تو گوشی ، منظورم اینه چطوری جیمیل قبلی رو sign out کنم بعد با این جیمیل جدید برم که بتونم بازی رو Save کنم
    خواهش میکنم. توی ستینگ گوشی قسمت اکانت میتونید جیمیل رو حذف یا اضافه کنید.

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من و دوستم یه اکانت شریکی داشتیم استفاده میکردیم ، تا اینکه ایشون کلا رمز جی میل (که اونم با هم ساخته بودیم) رو عوض کرد و دیگه من نمیتونم بازی کنم.

از اونجا که اصلا دوست ندارم بازی رو از اول شروع کنم،
    آیا کسی هست که اکانتی داشته باشه و نیاز نداشته باشه و بده من بازی کنم؟ یا در کنار هم بازی کنیم؟

اکانت خودمون لول حدودا 60 بود و داشتیم اماده میشدیم بریم تان 8

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

با سلام

دوستان امروز صبح اکانت جیمیل و فیس بوکم هک شد

من تونستم به اکانت جمیل دسترسی پیدا کنم و رمز و عوض کنم ولی دوباره همون لحظه عوض کردن مجبور شدم از ورود دو مرحله ای با شماره تلفن استفاده کنم

ولی برای فیس بوک کاری نتونستم بکنم برای همین به شرکت سازنده یه پیام دادم و گفتم که فیس بوک هک شده

کار دیگه هست که باید بکنم که دوباره این مشکل پیش نیاد؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام

من تونستم به اکانت جمیل دسترسی پیدا کنم و رمز و عوض کنم ولی دوباره همون لحظه عوض کردن مجبور شدم از ورود دو مرحله ای با شماره تلفن استفاده کنم

ولی برای فیس بوک کاری نتونستم بکنم برای همین به شرکت سازنده یه پیام دادم و گفتم که فیس بوک هک شده

ممنون
    بهترین کار همون فعال کردن ورود دو مرحله ایه. برای وارد کردن رمز هم بهتره که از کیبورد مجازی استفاده کنین که احیانا توی کی لاگرها ذخیره نشه

10. این کاربر از migmig3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک کلن لول 6 جدیدا بدستم رسیده میخوام دوباره یه جون تازه بهش بدم
    احتمالا میدونید که لول 6 یه قابلیت خوبی که داره اینه هر نیرویی که Donate میشه در Req لولش یکی بالاتر میره(یعنی اگر مثلا دراگ 3 براتون بفرستم به دست شما دراگ 4 میرسه)

گفتم اینجا اعلام کنتم دوستانی که آمادگی دارن برای حضور در کلن و کولیدر شدن ، یه پیغام به بنده بدن
    تا کلن رو از ابتدا بازسازی کنیم ، الان 14-15 نفر هستن ولی اگر نیاز باشه پلیر های جدید میاریم و فعال های قبلی رو نگه میداریم.
    لول بنده هم 108
    البته ما یه کلن دیگه هم داریم که اگر نیاز باشه کلن هارو ادغام میکنیم.

اینرو هم بگم که ترجیح میدم بازیکن با تجربه رو کولیدر کنم.و احتمالا کلن رو دستشون بسپارم چون خودم خیلی وقت رسیدگی به کلن رو ندارم.

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

با سلام

ممنون
    با سلام

دوستان اکانت فیس بوک من به حالت secure your account رفته و برای فعال شدنش ID کارت می خواد، کاریش می شه کرد؟

با یه اکانت فیس بوک هک شده می شه کاری کرد یا نه؟ مثلا تو بازی سینکش کنه و از طریق پشتیبانی بازی بگه بازی ماله من هست و جیمیلش رو عوض کنه؟

آیا می شه جیمیل و اکانت فیس بوک که تو بازی سینک شده عوض کرد؟

به نظرتون تو این شرایط که جیمیل دست من هست و اکانت فیس بوک که به حالت secure your account رفته بهترین کاری که می تونم بکنم چیه؟

دست و دلم به بازی نمی ره هر لحظه منتظرم که دوباره هکش کنن

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •