تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 473 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

داره خودمونی میشه hgh118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام من k550 دارم میخواستم بازش کنم صفحه کلیدشو تمیز کنم اما نمیدونم چطوری بازش کنم لطفا کمک کنید!

ممنون.

پروفشنال gigi_alex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آپادانا

پيش فرض

این درسته که توی گوشی های سونی اریکسون (بر خلاف نوکیا) نمیشه موقع sms نوشتن به راحتی زبان نوشتار رو عوض کرد (کلید مخصوصی برای این کار لحاظ نشده) و فقط می تونیم از توی منو ، زبان نوشتن رو عوض کنیم؟
    نه با گرفتن دکمه مربع برای چند ثانیه میتونید زبوونتونو عوض کنید
    Last edited by gigi_alex; 04-03-2009 at 13:34.

3. این کاربر از gigi_alex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

این درسته که توی گوشی های سونی اریکسون (بر خلاف نوکیا) نمیشه موقع sms نوشتن به راحتی زبان نوشتار رو عوض کرد (کلید مخصوصی برای این کار لحاظ نشده) و فقط می تونیم از توی منو ، زبان نوشتن رو عوض کنیم؟
    مثل اب خوردن می تونی هر زبانی قبلا براش خود تعیین میکنی چی باشه رو انتخاب کنی و کافی فقط چند ثانیه دکمه ی # رو نگه داری تا لیستو بهت نشون
    Last edited by vahidsport; 04-03-2009 at 13:40.

5. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برای افزایش ظرفیت اس ام اس ها چکار کنم
    ممنون

داره خودمونی میشه Mahdak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض error in k750

بچه ها پدر من گوشی K750 دارن و جدیداً وقتی کسی باهاشوون تماس می گیره بعد از زدن answer پیغام خطای زیر رو با یه آیکن هشدار نشوون میده :
    ciphering not provided by operator transmisson insecure
    به نظرتوون گوشی ویروسی شده؟
    این رو هم بگم که این پیغام هیچ مشکلی ایجاد نکرده یعنی می توونی به راحتی با گوشی صحبت کنی و یا کار های همیشگی ات رو انجام بدی فقط برای مدت 2 ثانیه این پیغام در زمان تماس نمایش داده می شه

داره خودمونی میشه soheiloooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خوب چجوری میتونم پچ بریزم؟پچ ها چه کارایی هایی دارن؟منو کامل راهنمایی کنین واسهw810iمیخوام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    آقا این گوشی ما(w580) از همون اول که خریدم(2 هفته میشه) فونت sms و فونت phone status بقیه فونتشاش بزرگتر از بقیه گوشیهای w580 و یا k800و... هستش.. علتش چیه؟ نمیشه کوچیکش کرد؟
    بعدشم گوشیم کلیپ ها رو تقریبا یه خورده شطرنجی نشون میده نسبت به سایر گوشیها ووقتی توvideo player اندازشو کوچیک میکنم خوب نشون میده..... تورو خدا راهنماییم کنید...

پروفشنال ebrahimjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Team A.s.A

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان

من اين سوال رو قبلا پرسيدم ولي كسي جواب قانع كننده به من نداد به همين خاطر يه بار ديگه اين سوال رو مطرح مي كنم شايد كسي پيدا بشه جواب اون رو بده. من يه گوشي سوني اريكسون مدل w580i دارم مي خواستم تقويم اون رو شمسي كنم يكي از اعضاي سايت گفت كه بايد الف روش بگذاري بهمين خاطر در چند مغازه بردم و گفتم كه بايد اين كار رو انجام بديد ولي متاسفانه اونها گفتند همچين چيزي نشنيدند و چنين كاري ممكن نيست براي همين مي خواستم ببين اين كار اصلا شدني است و اگر شدني واضح تر توضيح بديد كه من بايد چي به مغازه دار بگم كه متوجه ي منظورم بشه؟ و اگر نرم افزار خاصي براي اين كار وجود داره به من معرفي كنيد.
    و اگر من اين كار رو انجام بدم ديگه تقويم شمسي در صفحه نمايش گوشيم براي هميشه ظاهر ميشه؟

پروفشنال Gune Baxan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    آنا یوردوم

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان

من اين سوال رو قبلا پرسيدم ولي كسي جواب قانع كننده به من نداد به همين خاطر يه بار ديگه اين سوال رو مطرح مي كنم شايد كسي پيدا بشه جواب اون رو بده. من يه گوشي سوني اريكسون مدل w580i دارم مي خواستم تقويم اون رو شمسي كنم يكي از اعضاي سايت گفت كه بايد الف روش بگذاري بهمين خاطر در چند مغازه بردم و گفتم كه بايد اين كار رو انجام بديد ولي متاسفانه اونها گفتند همچين چيزي نشنيدند و چنين كاري ممكن نيست براي همين مي خواستم ببين اين كار اصلا شدني است و اگر شدني واضح تر توضيح بديد كه من بايد چي به مغازه دار بگم كه متوجه ي منظورم بشه؟ و اگر نرم افزار خاصي براي اين كار وجود داره به من معرفي كنيد.
    و اگر من اين كار رو انجام بدم ديگه تقويم شمسي در صفحه نمايش گوشيم براي هميشه ظاهر ميشه؟
    تاپیکی برای الف داریم، اول سری به این تاپیک بزن. خیلی از موارد در این تاپیک توضیح داده شده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوم اینکه فکر نکنم تو مغازه ها بتونن کاری برات انجام بدن. چون همونطور که گفتی بیشتر مغازه دارها اصلا نمیدونن الف چی هست که بخوان اون رو برات راه اندازی کنند. به نظر من خودت شروع کنی به یادگیری در این مورد خیلی بهتره. در مورد الف در تاپیک خودش سوال بپرسی خیلی از دوستان هستن که میتونن کمکت کنن.

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

خوب چجوری میتونم پچ بریزم؟پچ ها چه کارایی هایی دارن؟منو کامل راهنمایی کنین واسهw810iمیخوام
    کلوپ پتچ!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •