با سلام
دوست عزیز شرمنده فکر کنم من اشتباه تایپ کردم. منظور من از پلیر , نرم افزار پلیر FLAC چی خوبه ؟
ممنونم
با سلام
دوست عزیز شرمنده فکر کنم من اشتباه تایپ کردم. منظور من از پلیر , نرم افزار پلیر FLAC چی خوبه ؟
ممنونم
Last edited by abbas_dinari; 20-04-2011 at 23:50.
HiFi Man HM-801 از جمله پلیرهای حرفه ای و خوب هست که میتونه فرمت FLAC با رزولیشن بالا رو هم پخش کنه البته به قیمت یک کمی بالا.
چیپ مبدل آنالوگ به دیجیتال این پلیر یکی از بهترین چیپ های حال حاظر هست ولی این پلیر هر چند به اسم پرتابل در دسترس هست ولی اصلآ توی جیب به راحتی جا نمیشه و احتمالآ باید با کیف مخصوص که همراهش هست حمل بشه و اینکه همچنان بر خلاف اکثر تولید کنندگان وسایل الکترونیکی که برای شارژر از شارژر استاندارد و کوچک سویچینگ استفاده میکنن شارژر همراه این پلیر حدودآ 1.2 کیلو وزنشه و بدتر از همه اینکه شارژرش بر خلاف سایر پلیرهای دیگه از نوع کانکتور دوبل هست که به سختی گیر میاد هر چند خود شرکت 1 سال دستگاه رو گارانتی میکنه و وسایل همراهش تقریبآ کامله ولی از نظر طراحی صنعتی نمره چندان خوبی نخواهد گرفت و محل قرارگیری دگمه های دستگاه درست انتخاب نشده و برای کاربری که دائمآ در حال کار با دگمه ها هست چندان خوشایند نیست.
با تمام این شرایط بدی که داره اگه تا آخر امسال پلیر پرتابلی که کیفیت صدای بهتری از این مدل نداشته باشه به بازار نیاد همینو شفارش میدم فعلآ با Cowon J3 میشه سر کرد.
جدا از اینکه این تابیک جای سوالای دیگست . من هم خودم همچینه حواسم نبود
زیاد فرقی نمیکنه
من خودم با kmp اجرا میکنم فایلارو
هی وای مناز جمله پلیرهای حرفه ای و خوب هست که میتونه فرمت FLAC با رزولیشن بالا رو هم پخش کنه البته به قیمت یک کمی بالا.
چیپ مبدل آنالوگ به دیجیتال این پلیر یکی از بهترین چیپ های حال حاظر هست ولی این پلیر هر چند به اسم پرتابل در دسترس هست ولی اصلآ توی جیب به راحتی جا نمیشه و احتمالآ باید با کیف مخصوص که همراهش هست حمل بشه و اینکه همچنان بر خلاف اکثر تولید کنندگان وسایل الکترونیکی که برای شارژر از شارژر استاندارد و کوچک سویچینگ استفاده میکنن شارژر همراه این پلیر حدودآ 1.2 کیلو وزنشه و بدتر از همه اینکه شارژرش بر خلاف سایر پلیرهای دیگه از نوع کانکتور دوبل هست که به سختی گیر میاد هر چند خود شرکت 1 سال دستگاه رو گارانتی میکنه و وسایل همراهش تقریبآ کامله ولی از نظر طراحی صنعتی نمر
اینجا شد تابیک بحث در مورد بلیر ( تقصیر من نبود به خدا)
دوست عزیز تکلیف ما رو روشن کن (به شوخی)
بهترین نرم افزار پلیر برای فرمت FLAC به نظرم اینه که شما اول K-Light بعد dBpoweramp نصب بشه و راه آسونتر Winamp.
شما هم موفق باشید.
خب تو سبک آهنگات راک هستش و با کامبیوتر هم میخوای استفاده کنی![]()
ببین تو چه هدفون 3 تومنی بگیری چه 2 میلیون تومنی , به هر حال آهنگایی که با فرمت flac بخش کنی توی کامبیوترت از توی گوشی های هدفونت شنیده میشن
از طرفی حتی تا 200 تومن هم قیمت رو ببری بالا همین mp3 320kbps رو میشه خیلی بهتر از اون چیزی که انتظار داری بشنوی , بس الکی خودت رو با فرمت صوتی سرکار نزار
ولی مسئله اینه که با توجه به سبکت که راک هستش , بودجت رو بیار بالای 30 , یدونه از مدلایی که سونی تو ایران داره بگیر از سریه ex
حالا بقیه دوستان دقیقتر میتونن راهنماییت کنن .
به اینجا ها هم نگاه بنداز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Heart Banger-97; 21-04-2011 at 00:42.
با سلام
دوست عزیز من K-Lite نصب دارم و با KM آهنگ گوش میکنم .
اما dBpowerAMP Music Converter را تا حالا نشنیده بودم .اینجوری که معلومه یک تبدیل کننده فوق حرفه ایه.
و تعدادی Codec اضافه می کنه .اما با کجاش آهنگ اجرا میکنه !!!!!!!؟
ممنونم
Last edited by abbas_dinari; 21-04-2011 at 10:47.
بهترین پلیر برای فرمت FLAC چیه ؟بهترین پخش کننده موسیقی در کامپیوتر jetAudio Plus VX هست که همه فرمت ها رو پشتیبانی میکنه.بهترین نرم افزار پلیر برای فرمت FLAC به نظرم اینه که شما اول K-Light بعد dBpoweramp نصب بشه و راه آسونتر Winamp.
K-Lite Codec Pack برای نصب کدک ها مناسب هست ولی پلیرش (Media Player Classic) برای موسیقی به خوبی jetAudio نیست.
KMPlayer و VLC media player جز پلیرهای همه کاره رایگان هستند (با کدک داخلی) ولی باز هم برای موسیقی توصیه نمیشه.
Winamp اما هیچ وقت ازش خوشم نیومده و استفاده هم نمیکنم.
اول از همگی بابت این سه پست آخر معذرت خواهی میکنم!
دوم شما دوست عزیز لطفآ سوال مرتبط با این تاپیک را اینجا مطرح کنید که مجبور نشیم خلاف قوانین عمل کنیم و بهتره که سوالهای خارج از بحث این تاپیک جای مناسب دیگری مطرح شود.
و جواب سوال شما:
درسته ، این برنامه چندین ساله که یکی از بهترینهای تبدیل میدیا هست و ورژن ریلیز شده فعلی 14 هست و آخر امسال به 14.1 خواهد رسید. این برنامه زمان نصب کدکهای مخصوص بر روی سیستم نصب میکنه که اگه شما نرم افزار یا پلیری که از کدک داخلی استفاده نکنه ، برای اجرا استفاده کنید به طور اتوماتیک کدکهای این نرم افزار استفاده خواهد شد.
پیشنهاد میکنم که زیاد به دنبال اختلاف زیاد کیفیت صدا ، برای فرمت FLAC نباشید چون اکثر برنامه های پلیر از کدکهای کپی شده از سورس اصلی و اوپن این فرمت استفاده میکنن که توی نت موجوده و شما باید تصمیم بگیرید که از اینترفیس کدوم برنامه خوشتون میاد از همون استفاده کنید.
به تجربه فرق چندانی بین کیفیت پلی اکثر پلیرهای این فرمت ندیدم به خصوص اینکه اکثر سورسهای موجود ما از نوع کیفیت پایین این فرمت هست.
امیدوارم بحث بر سر این مساله همین جا خاتمه پیدا کنه.
شما هم موفق باشید.
دوست گرامی
قطعیتی مطلق به جهت برتری ، پلیری که شما معرفی کردید وجود خارجی ندارد و احتمالآ این پلیر به مانند بقیه در ردیف پلیرهای خیلی خوب قرار خواهد داشت.
توی دنیای نرم افزار مسله رایگان و پولی به هیچ عنوان باعث نادیده گرفتن مزایا و امکاناتی که نرم افزار رایگان داره ، نمیشه.
K-Lite یکی از همون بیشمار نرم افزارهای رایگانی هست که به راحتی در دسترس هست و پلیر همراه این برنامه صرفآ آپدیتی کوچک برای میدیا پلیر کلاسیک ویندوز هست.
در ضمن این پستی که شما ضمیمه کردید در جواب کاربری بود که پلیری مناسب برای فرمت FLAC میخواستند که خود این فرمت هم جزو همون دسته نرم افزارها و فرمتهای رایگانی هست که شما مایل به استفاده ازشون نیستید.
و در آخر خاطرم نیست که به شما اسرار کرده باشم که باید از Winamp استفاده کنید.
Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 10:56. دليل: پست متوالی
A4tech HS-60
قیمت 12000 تومان
با سلام
اول از همه به خاطر رعایت نکردن قوانین عذرخواهی میکنم.
و برای اینکه از بحث اصلی دور نشیم سوال بعدی را میپرسم (قول میدم ربط دار باشه)
اگر یک هدفون داشته باشیم که سیم اون کوتاه باشه و از افزایش طول استفاده کنیم .آیا ممکنه که قدرت و کیفیت پایین بیاد یا نویز افزایش پیدا کنه ؟
ممنونم
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)