تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 752 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه abbas_dinari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

دیگه این مدل رده بندی رو تا حالا ندیده بودم ( براساس فرمت صوتی)
    اگه بخوای فقط یک دونه بلیر توی جیبت بزاری و دیگر هیچ , انتخابت میشه با کیفیت ترین بلیر موجود تو ایران یعنی cowon j3 دیگه
    میتونی hifiman hm601/602 و nationite s flo2 رو هم نگاه بندازی ( ولی از الان بهت میگم اگه یکی رو بگیری باید صبر ایوب هم داشته باشی) اصلا توصیه نمیشه - البته خودم تا مرز خرید 601 رفتم
    با سلام

دوست عزیز شرمنده فکر کنم من اشتباه تایپ کردم. منظور من از پلیر , نرم افزار پلیر FLAC چی خوبه ؟

ممنونم
    Last edited by abbas_dinari; 20-04-2011 at 23:50.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام

دوستان میبخشید

بهترین پلیر برای فرمت FLAC چیه ؟

ممنونم
    HiFi Man HM-801 از جمله پلیرهای حرفه ای و خوب هست که میتونه فرمت FLAC با رزولیشن بالا رو هم پخش کنه البته به قیمت یک کمی بالا.
    چیپ مبدل آنالوگ به دیجیتال این پلیر یکی از بهترین چیپ های حال حاظر هست ولی این پلیر هر چند به اسم پرتابل در دسترس هست ولی اصلآ توی جیب به راحتی جا نمیشه و احتمالآ باید با کیف مخصوص که همراهش هست حمل بشه و اینکه همچنان بر خلاف اکثر تولید کنندگان وسایل الکترونیکی که برای شارژر از شارژر استاندارد و کوچک سویچینگ استفاده میکنن شارژر همراه این پلیر حدودآ 1.2 کیلو وزنشه و بدتر از همه اینکه شارژرش بر خلاف سایر پلیرهای دیگه از نوع کانکتور دوبل هست که به سختی گیر میاد هر چند خود شرکت 1 سال دستگاه رو گارانتی میکنه و وسایل همراهش تقریبآ کامله ولی از نظر طراحی صنعتی نمره چندان خوبی نخواهد گرفت و محل قرارگیری دگمه های دستگاه درست انتخاب نشده و برای کاربری که دائمآ در حال کار با دگمه ها هست چندان خوشایند نیست.

با تمام این شرایط بدی که داره اگه تا آخر امسال پلیر پرتابلی که کیفیت صدای بهتری از این مدل نداشته باشه به بازار نیاد همینو شفارش میدم فعلآ با Cowon J3 میشه سر کرد.

3. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    توی خودم

پيش فرض

با سلام

دوست عزیز شرمنده فکر کنم من اشتباه تایپ کردم. منظور من از پلیر , نرم افزار پلیر FLAC چی خوبه ؟

ممنونم
    جدا از اینکه این تابیک جای سوالای دیگست . من هم خودم همچینه حواسم نبود
    زیاد فرقی نمیکنه
    من خودم با kmp اجرا میکنم فایلارو

از جمله پلیرهای حرفه ای و خوب هست که میتونه فرمت FLAC با رزولیشن بالا رو هم پخش کنه البته به قیمت یک کمی بالا.
    چیپ مبدل آنالوگ به دیجیتال این پلیر یکی از بهترین چیپ های حال حاظر هست ولی این پلیر هر چند به اسم پرتابل در دسترس هست ولی اصلآ توی جیب به راحتی جا نمیشه و احتمالآ باید با کیف مخصوص که همراهش هست حمل بشه و اینکه همچنان بر خلاف اکثر تولید کنندگان وسایل الکترونیکی که برای شارژر از شارژر استاندارد و کوچک سویچینگ استفاده میکنن شارژر همراه این پلیر حدودآ 1.2 کیلو وزنشه و بدتر از همه اینکه شارژرش بر خلاف سایر پلیرهای دیگه از نوع کانکتور دوبل هست که به سختی گیر میاد هر چند خود شرکت 1 سال دستگاه رو گارانتی میکنه و وسایل همراهش تقریبآ کامله ولی از نظر طراحی صنعتی نمر
    هی وای من
    اینجا شد تابیک بحث در مورد بلیر ( تقصیر من نبود به خدا)

5. 2 کاربر از Heart Banger-97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام

ممنونم
    دوست عزیز تکلیف ما رو روشن کن (به شوخی)
    بهترین نرم افزار پلیر برای فرمت FLAC به نظرم اینه که شما اول K-Light بعد dBpoweramp نصب بشه و راه آسونتر Winamp.

شما هم موفق باشید.

7. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    توی خودم

پيش فرض

یه هدفن می خوام که فرمت flac رو ساپورت کنه و بیشتر هم برای آهنگ گوش دادن می خوام
    قیمتش هم زیاد بالا نباشه یعنی تا سقف 20 تومن و اینا : دی
    خب تو سبک آهنگات راک هستش و با کامبیوتر هم میخوای استفاده کنی
    ببین تو چه هدفون 3 تومنی بگیری چه 2 میلیون تومنی , به هر حال آهنگایی که با فرمت flac بخش کنی توی کامبیوترت از توی گوشی های هدفونت شنیده میشن
    از طرفی حتی تا 200 تومن هم قیمت رو ببری بالا همین mp3 320kbps رو میشه خیلی بهتر از اون چیزی که انتظار داری بشنوی , بس الکی خودت رو با فرمت صوتی سرکار نزار
    ولی مسئله اینه که با توجه به سبکت که راک هستش , بودجت رو بیار بالای 30 , یدونه از مدلایی که سونی تو ایران داره بگیر از سریه ex
    حالا بقیه دوستان دقیقتر میتونن راهنماییت کنن .
    به اینجا ها هم نگاه بنداز

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Heart Banger-97; 21-04-2011 at 00:42.

9. 3 کاربر از Heart Banger-97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

دوست عزیز تکلیف ما رو روشن کن (به شوخی)
    بهترین نرم افزار پلیر برای فرمت FLAC به نظرم اینه که شما اول K-Light بعد dBpoweramp نصب بشه و راه آسونتر Winamp.

شما هم موفق باشید.
    با سلام

دوست عزیز من K-Lite نصب دارم و با KM آهنگ گوش میکنم .

اما dBpowerAMP Music Converter را تا حالا نشنیده بودم .اینجوری که معلومه یک تبدیل کننده فوق حرفه ایه.

و تعدادی Codec اضافه می کنه .اما با کجاش آهنگ اجرا میکنه !!!!!!!؟

ممنونم
    Last edited by abbas_dinari; 21-04-2011 at 10:47.

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بهترین پلیر برای فرمت FLAC چیه ؟
    بهترین پخش کننده موسیقی در کامپیوتر jetAudio Plus VX هست که همه فرمت ها رو پشتیبانی میکنه.
    K-Lite Codec Pack برای نصب کدک ها مناسب هست ولی پلیرش (Media Player Classic) برای موسیقی به خوبی jetAudio نیست.
    KMPlayer و VLC media player جز پلیرهای همه کاره رایگان هستند (با کدک داخلی) ولی باز هم برای موسیقی توصیه نمیشه.
    Winamp اما هیچ وقت ازش خوشم نیومده و استفاده هم نمیکنم.

12. این کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام

دوست عزیز من K-Lite نصب دارم و با KM آهنگ گوش میکنم .

اما dBpowerAMP Music Converter را تا حالا نشنیده بودم .اینجوری که معلومه یک تبدیل کننده فوق حرفه ایه.

و تعدادی Codec اضافه می کنه .اما با کجاش آهنگ اجرا میکنه !!!!!!!؟

ممنونم
    اول از همگی بابت این سه پست آخر معذرت خواهی میکنم!
    دوم شما دوست عزیز لطفآ سوال مرتبط با این تاپیک را اینجا مطرح کنید که مجبور نشیم خلاف قوانین عمل کنیم و بهتره که سوالهای خارج از بحث این تاپیک جای مناسب دیگری مطرح شود.

و جواب سوال شما:
    درسته ، این برنامه چندین ساله که یکی از بهترینهای تبدیل میدیا هست و ورژن ریلیز شده فعلی 14 هست و آخر امسال به 14.1 خواهد رسید. این برنامه زمان نصب کدکهای مخصوص بر روی سیستم نصب میکنه که اگه شما نرم افزار یا پلیری که از کدک داخلی استفاده نکنه ، برای اجرا استفاده کنید به طور اتوماتیک کدکهای این نرم افزار استفاده خواهد شد.

پیشنهاد میکنم که زیاد به دنبال اختلاف زیاد کیفیت صدا ، برای فرمت FLAC نباشید چون اکثر برنامه های پلیر از کدکهای کپی شده از سورس اصلی و اوپن این فرمت استفاده میکنن که توی نت موجوده و شما باید تصمیم بگیرید که از اینترفیس کدوم برنامه خوشتون میاد از همون استفاده کنید.
    به تجربه فرق چندانی بین کیفیت پلی اکثر پلیرهای این فرمت ندیدم به خصوص اینکه اکثر سورسهای موجود ما از نوع کیفیت پایین این فرمت هست.

امیدوارم بحث بر سر این مساله همین جا خاتمه پیدا کنه.

شما هم موفق باشید.

بهترین پخش کننده موسیقی در کامپیوتر jetAudio Plus VX هست که همه فرمت ها رو پشتیبانی میکنه.
    K-Lite Codec Pack برای نصب کدک ها مناسب هست ولی پلیرش (Media Player Classic) برای موسیقی به خوبی jetAudio نیست.
    KMPlayer و VLC media player جز پلیرهای همه کاره رایگان هستند (با کدک داخلی) ولی باز هم برای موسیقی توصیه نمیشه.
    Winamp اما هیچ وقت ازش خوشم نیومده و استفاده هم نمیکنم.
    دوست گرامی
    قطعیتی مطلق به جهت برتری ، پلیری که شما معرفی کردید وجود خارجی ندارد و احتمالآ این پلیر به مانند بقیه در ردیف پلیرهای خیلی خوب قرار خواهد داشت.

توی دنیای نرم افزار مسله رایگان و پولی به هیچ عنوان باعث نادیده گرفتن مزایا و امکاناتی که نرم افزار رایگان داره ، نمیشه.

K-Lite یکی از همون بیشمار نرم افزارهای رایگانی هست که به راحتی در دسترس هست و پلیر همراه این برنامه صرفآ آپدیتی کوچک برای میدیا پلیر کلاسیک ویندوز هست.

در ضمن این پستی که شما ضمیمه کردید در جواب کاربری بود که پلیری مناسب برای فرمت FLAC میخواستند که خود این فرمت هم جزو همون دسته نرم افزارها و فرمتهای رایگانی هست که شما مایل به استفاده ازشون نیستید.

و در آخر خاطرم نیست که به شما اسرار کرده باشم که باید از Winamp استفاده کنید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 10:56. دليل: پست متوالی

14. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

A4tech HS-60

قیمت 12000 تومان

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

با سلام

اول از همه به خاطر رعایت نکردن قوانین عذرخواهی میکنم.

و برای اینکه از بحث اصلی دور نشیم سوال بعدی را میپرسم (قول میدم ربط دار باشه)

اگر یک هدفون داشته باشیم که سیم اون کوتاه باشه و از افزایش طول استفاده کنیم .آیا ممکنه که قدرت و کیفیت پایین بیاد یا نویز افزایش پیدا کنه ؟

ممنونم

17. این کاربر از abbas_dinari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •