تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 293 اولاول ... 191241281287288289290291292293 آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باشه شما حق داری برا شما اگه تموم شده بود نمیومدی توو این تاپیک نظرتو بدی

کد:

اومدین تو تاپیک بارسا اونوقت انتظار دارین طرفدار آلمان جوابتونو بده و با نظرتونم موافق باشه!!!

کد:
    مسی بازیکنیه که حتی با بد بازی کردنشم میشه از فوتبالش لذت برد چون تاثیر خودشو میذاره

2. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

3

کد:
    باشه شما حق داری برا شما اگه تموم شده بود نمیومدی توو این تاپیک نظرتو بدی

کد:

اومدین تو تاپیک بارسا اونوقت انتظار دارین طرفدار آلمان جوابتونو بده و با نظرتونم موافق باشه!!!

کد:
    مسی بازیکنیه که حتی با بد بازی کردنشم میشه از فوتبالش لذت برد چون تاثیر خودشو میذاره
    اصلا شما راست میگی...
    همون طوری که گفتم، من تا صبحم دلیل و برهان بیارم شما قبول نمی کنی! به همون دلیلی که تو پست قبلیم گفتم.
    .
    ایشالا توپش براش بچرخه، خوبه؟
    Last edited by Sh-Meteor; 14-07-2014 at 19:10.

4. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اصلا شما راست میگی...
    همون طوری که گفتم، من تا صبحم دلیل و برهان بیارم شما قبول نمی کنی! به همون دلیلی که تو پست قبلیم گفتم.
    .
    ایشالا توپش براش بچرخه، خوبه؟
    نه عزیز شما اشتباهتون اینه نظرتونو اینجا گفتی برید تو تاپیک صحیح نظراتتونو بگین اینجا تاپیک بارسلوناست نه تیم ملی آلمان!!!!

6. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

راکیتیچ:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من طرفدار آلمان بودم جون نویر دوست من هست. اما آرژانتین سزاوار بردن جام بود، اونا خسته شده بودن و زمان کمتری برای ریکاوری داشتن!
    من از انگلیس و اتلتیکو، پیشنهاد داشتم اما وقتی پیشنهاد بارسا اومد بدون شک و تردید قبول کردم و خوشحال بودم و مفتخر برای بازی کردن تو بارسا!
    من هر جایی که لوییز انریکه بخواد بازی خواهم کرد، همون طور که تو کرواسی بازی میکنم. تیم در وحله اوله. من یه روز حتی دفاع راست هم بازی کردم!

ما فورواردها نتوانستیم از موقعیت هایمان استفاده کنیم...درست است که آلمان بیشتر توپ را در اختیار داشت اما ما سه موقعیت خوب داشتیم
    یکی من یکی هیگوواین و یکی هم پالاسیو که خوب استفاده نکردیم
    هیچ چیز مرا تسلی نمی دهد

فقط 5 روز تا اولین بازی بارسا در فصل جدید

بارسلونا برای آمادگی هرچه بیشتر برای فصل جدید فوتبالی از امروز کارش را رسمآ آغاز کرد با چکاب پزشکی یک تعداد از بازیکنان.
    همین طور بارسا 5 روز بعد اولین بازی دوستانه اش را برگزار خواهد کرد.
    روز 19 جولای بارسا زیر نظر لوئیز انریکه در یک بازی دوستانه به مصاف رکره تیوو هولوآ خواهد رفت.
    در این بازی خیلی از بازیکنان اصلی تیم مثل؛ مسی، ماسکرانو، پیکه، اینیستا، ژاوی،دانی آلوز، آلبا،نیمار، و.... غایب خواهند بود.
    رکره تیوو هولوآ - بارسلونا
    روز 19 جولای ساعت 22.00 به وقت محلی
    به وقت ایران 00.30

Last edited by runner; 17-07-2014 at 19:40.

8. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

به خودم گفتم، مسی شایسته نبود بعد از خودم سوال پرسیدم پس چه کسی بهتر از مسی تو این جام بود؟ شاید آرین روبن، ولی آرین روبن تنها از مسی قشنگ تر بازی کرد. مسی جز بهترین بازیکن های تیم فینالیست بود و البته بیشتر از بقیه بازیکن های تاثیر گذار آرژانتین (رومرو-روخو-ماسکی-لاوتزی-دی ماریا و هیگواین) تاثیرگذار بود ... این مسی بود که باعث شد با ایران و بوسنی مساوی نکنن و از نیجیریه نبازن تا با 2 امتیاز جام رو ترک نکنن این مسی بود که باعث شد بازی با سوئیس به مساوی نکشه که ممکن بود تو همون 1/8 جام رو ترک کنن!! مسی تو این 4 بازی یک تنه تاثیر گذار بود!

محتوای مخفی: مورينيو: مسي خودش را براي آرژانتين قرباني کرد 

آقاي خاص از کاپيتان تيم ملي آرژانتين به خاطر انتقادات فراواني که از او به خاطر ناکامي در کمک به آلبي‌سلسته براي فتح جام جهاني مي‌شود، حمايت کرد.

ژوزه مورينيو از عملکرد ليونل مسي در طول جام جهاني 2014 حمايت کرد و انتقاداتي که از او مي‌شود را ناعادلانه دانست. به نظر سرمربي پرتغالي چلسي عملکرد مسي در زمين بازي نقش کليدي در رسيدن آرژانتين به فينال داشت و از آن جهت که چيزي متفاوت به بازي‌اش در بارسلونا بود، خاص است.

به گزارش تسنيم، مورينيو اظهار داشت: مسي خودش را به خاطر تيم قرباني کرد. او بيشتر روي کمک به تيمش براي کسب قهرماني تمرکز داشت تا تلاش براي بهترين بازيکن شدن. من او را در نقاطي از زمين بازي ديدم که معمولاً در آنجا بازي نمي‌کند. او عقب مي‌کشيد تا توپ را با فاصله‌اي زياد دروازه حريف پس بگيرد.

مورينيو که با سايت ياهو گفت‌وگو مي‌کرد، افزود: به نظر من مسي به خاطر عملکردي که در جام جهاني 2014 داشت، بهترين نمره را مي‌گيرد. بازي براي تيم ملي کشورتان چيزي متفاوت از بازي براي تيم باشگاهي‌تان است. اگر او فقط مي‌خواست نشان دهد که بهترين بازيکن است پشت سر ايگواين و منتظر فرصتي مي‌ماند که توپ به او برسد و سرنوشت بازي را تغيير دهد.

آقاي خاص تصريح کرد: احترام قائل شدن و دانستن ارزش کاري که مسي انجام مي‌دهد وقتي که چيزي مي‌برد آسان است اما وقتي که ببازد اين کار چندان آسان نيست. به نظر من مسي هنوز هم يک بازيکن تاريخي است و نيازي ندارد که جام جهاني را ببرد تا يک بازيکن تاريخي شود به خصوص در يک دهه اخير. براي من پله، پله است و مارادونا، مارادونا. به عقيده من مقايسه بازيکنان نسل‌هاي مختلف با يکديگر هيچ سودي ندارد.

در پاسخ به اين سؤال که آيا مسي قرباني بازي ضعيف ساير اعضاي آرژانتين شد، عنوان کرد: خير به هيچ وجه. به نظر من در نيمه اول بازي فينال،‌ آرژانتين گزينه‌هاي فوق‌العاده‌اي داشت. خيلي مايلم بدانم که چرا اسکيل لاوتزي در پايان نيمه اول در رختکن ماند. آرژانتين با دو خط چهار نفره بازي مي‌کرد که در آن انزو پرس، فضا را براي فيليپ لام بسته بود و لاوتزي همين کار را در نيمه زمين تيمش انجام مي‌داد. به لطف حضور آن دو مسي مي‌توانست کمتر در دفاع شرکت کرده و انرژي‌اش را براي حملات ذخيره کند.

مورينيو خاطرنشان کرد: زماني که آلخاندرو سابيا آگرو را به جاي لاوتزي به ميدان فرستاد سيستم بازي آرژانتين از 2-4-4 به 3-3-4 تغيير کرد و تيم تعادلش را از دست داد. مسي پس از بيرون رفتن لاوتزي مجبور شد بيشتر بدود. در آن شرايط تيم تعادل نداشت و انرژي‌ خود را هم براي بازي در وقت‌هاي اضافه از دست داده بود./ورزش3

Last edited by Iloveu-ALL; 15-07-2014 at 14:01.

12. 7 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ملاقات بارتومئو و بلاتر

بارتومئو به همراه گروهی به نمایندگی از بارسا به برزیل سفر کردند. پیش از بازی نیز بارتومئو با سپ بلاتر، رئیس فدراسیون فیفا ملاقاتی داشت.

جوزپ ماریا بارتومئو رئیس باشگاه و سپ بلاتر رئیس فدراسیون فیفا، پیش از برگزاری بازی فینال بین آلمان و آرژانتین در ماراکانا ملاقاتی با یکدیگر داشتند.

بارتومئو با میشل پلاتینی رئیس اتحادیه فوتبال اروپا نیز ملاقاتی داشت. پلاتینی همچنین چند دقیقه ای با زوبی زاراتا صحبت کرد.

لازم به ذکر است که نمایندگان بارسا در بازی فینال، بارتومئو رئیس باشگاه، ویاروبی نائب رئیس باشگاه، زوبی زاراتا سرپرست تیم و دستیار وی کارلس پویول بودند.

منبع: سايت رسمي باشگاه
    مترجم: سجاد اسدی / FCBarcelona.ir
    طی کردن 13954 کیلومتر تا پوشیدن لباس بارسا»

شکست غرور آمیز؛ [آلمان 1-0 آرژانتین]

شب گذشته، آخرین و مهم ترین بازی جام جهانی، بین دو تیم آرژانتین و آلمان برگزار شد تا قهرمان مشخص شود. پس از 120 دقیقه تلاش دو تیم، گوتزه در دقایق آخر دروازه آرژانتین را باز کرد و آلمان قهرمان جام جهانی شد.

آلمان قهرمان جام بیستم شد. وقتی که همه منتظر آغاز ضربات پنالتی بودند، گل گوتزه در دقیقه 113 باعث شد تا آلمان به چهارمین قهرمانی جهان خود برسد و مسی و ماسکرانو نیز از دست یافتن به این مهم باز بمانند.

بعد از سال 1986، آرژانتین موفق به کسب جام جهانی نشده بود و این دوره نیز مسی و ماسکرانو، علی رغم تلاش 120 دقیقه ای، موفق به کسب جام نشدند.

بازی نزدیک و حساس

چند دقیقه آغازین بازی، انتظارات همه را نسبت به ادامه بازی بالا برد. آلمان مالکیت توپ را در اختیار داشت و آرژانتین نیز چشم به ضدحملات دوخته بود. آرژانتینی ها شانس های خوبی برای پیشی گرفتن از آلمان داشتند؛ اولین فرصت، ضربه سر اشتباه کروس بود که هیگواین را در موقعیت تک به تک با دروازبان قرارداد، ولی هیگواین قدر این موقعیت را ندانست و ضربه ای نه چندان جالب به توپ زد. در موقیت دوم نیز، مسی و لاوتزی همکاری بسیار خوبی را با یکدیگر انجام دادند و در نهایت هیگواین موفق شد دروازه آلمان را باز کند، اما گل به دلیل آفساید، مردود اعلام شد.

لاوتزی و مسی تبدیل به کابوس آلمان در نیمه اول بازی شدند. آلمانی ها نیز با بدشانی، سامی خدیرا را به دلیل مصدومیت از دست دادند و مجبور شدند از زوج شوان اشتایگر و هوودس استفاده کنند.

اگرچه، در لحظات پایانی نیمه اول بازی نیز از روی نقطه کرنر، هوودس شانس باز کردن دروازه آرژانتین را داشت، اما ضربه سر او به تیر دروازه برخود کرد و دو تیم با نتیجه 0-0، زمین را ترک کردند.

شانس خوب برای مسی

مسی نیز همانند سایر بازیکنان آرژانتین، یک شانس عالی برای باز کردن دروازه آلمان داشت؛ یک سانتر عالی برای مسی، وی را در نزدیکی محوطه جریمه صاحب توپ کرد و وی ضربه سر را زد، ولی توپ از بالای دروازه به بیرون رفت. بعد از این موقعیت مسی، بازی به آرامی پیشرفت و دو تیم بازی محتاطانه را به نمایش گذاشتند و در نهایت، 90 دقیقه تلاش دو تیم با نتیجه 0-0 به پایان رسید و همه منتظر آغاز دقایق اضافه شدند.

گل مرگبار گوتزه

در وقت های اضافه نیز هر دو تیم یک شانس برای گل زدن داشتند که به ترتیب شورله و پالاسیو این موقعیت ها را از دست دادند. در ادامه شورله با یک سانتر عالی و در سردرگمی مدافعان آرژانتین، گوتزه را صاحب توپ کرد و گوتزه نیز با یک ضربه تیر خلاص را زد و آلمان در نهایت قهرمان جام بیستم شد.

روابط بارسلونا و لیورپول

بارسلونا و لیورپول تاکنون چهار نقل و انتقال با یکدیگر داشته اند. دو فروش برای بارسا و دو فروش برای لیورپول؛ لوئیس سوارس نیز جدیدترین بازیکن منتقل شده بین این دو تیم است.

لوئیس سوارس، دومین بازیکنی است که از لیورپول به بارسلونا ملحق شده است. اولین بازیکن، خاویر ماسکرانو است که هم اکنون نیز در بارسا بازی می کند.

ماسکرانو، لیورپول را در سال 2010 به مقصد کاتالونیا ترک کرد. وی توسط پپ گواردویلا خریداری شد و تاثیر به سزایی در موفقیت بارسا در لیگ قهرمانان 2010/11 داشت. پس از آن بود که ماسکرانو جایگاه خود را در تیم تثبیت کرد و بازیکن مورد اعتماد مربیان بارسا شد.

از بارسا به لیورپول

نه تنها بارسلونا بازیکنانی را از تیم لیورپول خریداری کرده، بلکه لیورپولی ها نیز بازیکنانی را از بارسا به خدمت گرفته اند. لوئیس گارسیا و خاری لیتمانن، بارسا را پیش از این به مقصد لیگ برتر ترک گفته اند.

خاری لیتمانن در سال 2001 به لیورپول رفت. پس از مصدومیت هایی که برای وی پیش آمد، ادامه کار برای او در لالیگا ناممکن شد و بارسا را ترک گفت. وی سعی کرد تا آمادگی جسمانی خود را در باشگاه جدید خود بالا ببرد و در ترکیب تیمش جای بیافتد. لیتمانن همراه با تیم خود، اف ای کاپ، جام اتحادیه، لیگ قهرمانان و سوپر جام اروپا را نیز از آن خود کرده است.

لوئیس گارسیا در تابستان 2004 به لیورپول رفت. وی در فصل اول خود، لیگ قهرمانان اروپا را همراه با رافا بنیتز کسب کرد. وی همچنین جام اتحادیه، سوپر جام اروپا و اف ای کاپ را نیز کسب کرده است.

14. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

این آمار اگه اشتباه نکنم برای سایت WhoScored.Com هستش که من چند روز پیش دیدمش...

نمی دونم چه گیری دادی شما ولی خواهش می کنم یه سری به تاپیک زیر بزن.
    خیلی از دوستان دارن در این مورد بحث می کنن.
    فقط خواهش می کنم چند صفحه اخیر رو بخون.
    کد:
    الان صفحه 8 هستن ولی پیشنهاد می کنم ( حتما ) از صفحه 3 به بعد رو بخونید.

ممنون.
    Last edited by Sh-Meteor; 15-07-2014 at 19:55. دليل: اضافه کردن لینک

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

این آمار اگه اشتباه نکنم برای سایت WhoScored.Com هستش که من چند روز پیش دیدمش...

نمی دونم چه گیری دادی شما ولی خواهش می کنم یه سری به تاپیک زیر بزن.
    خیلی از دوستان دارن در این مورد بحث می کنن.
    فقط خواهش می کنم چند صفحه اخیر رو بخون.
    کد:
    الان صفحه 8 هستن ولی پیشنهاد می کنم ( حتما ) از صفحه 3 به بعد رو بخونید.

ممنون.
    سایت زیاده برا آمار خوده فیفا هم که آمار رو گذاشته و مسی رو برتر اعلام کرده
    مشکل شما سایت نیست مشکل شما چیز دیگست که از عهده سایت ها و آمار و ارقام خارج اون تاپیکم خوندم به خصوص صفحه 3 رو دیگه شما به فعالیتتون ادامه بدین

17. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اولین جلسه تمرینی لوئیز انریکه

پس از پایان یافتن جام جهانی 2014، لوئیز انریکه اولین جلسه تمرینی خود را با تعدادی از بازیکنان تیم در سیوداد اسپورتیوا خوان گمپر برگزار کرد.

بارسلونا فصل 2014/15 در راه است. پس از انجام تست های پزشکی بر روی بازیکنان در روز دوشنبه، تیم اصلی برای اولین بار تحت نظر لوئیز انریکه به تمرین پرداخت. ده بازیکن تیم اول بارسا در این تمرینات به این شرح بودند: تراشتگن، ماسیپ، مونتویا، بارترا، سرجی روبرتو، رافینیا، دلوفئو، آفلای، تیو و بویان.

سیزده بازیکن دیگر نیز از تیم های دیگر بارسا در این تمرینات حضور داشتند تا جای خالی ستاره های جام جهانی بارسا که همچنان در سفر به سر می برند را پر کنند. اسامی این بازیکنان ذخیره نیز به این شرح است: باگناک، ادگار لی، پاتریک، دیانه، گریمالدو، سمپر، هالیلوویچ، مونیر، ساندرو، دنی نیتو، خوان رومن، دونگو و آداما.

بخش عمده تمرینات، تمرکز بر بازی با توپ بود. این بازیکنان، یکبار دیگر نیز در ساعت 18:30 به تمرین خواهند پرداخت؛ در سیوداد اسپورتیوا خوان گمپر. لوئیس انریکه تمرینات را هر دو روز یکبار، به غیر از روزهای پنجشنبه تنظیم کرده است تا بازیکنان تیم برای اولین بازی پیش فصل خود برابر هوئلوا آماده شوند.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    خاویر فرناندس به صورت قرضی به بارسلونا ب پیوست

باشگاه بارسلونا اعلام کرد که خاویر فرناندس را به صورت قرضی و با قراردادی دوساله از دپورتیوو لاکرونیا به خدمت گرفته است.

باشگاه بارسلونا و دپورتیوو لاکرونیا بر سر انتقال خاویر فرناندس به توافق رسیدند و این بازیکن با قراردادی دو ساله و به صورت قرضی، فصل آینده را در بارسلونا ب توپ خواهد زد. پس از اتمام قرارداد فعلی فرناندس، باشگاه گزینه خرید این بازیکن را پیش روی خود خواهد داشت. این بازیکن در حضور سیلویو الیاس مدیر بارسلونا ب، قرارداد خود را در سیوداد اسپورتیوا امضا کرد.

تلاش برای یافتن جایگاه در تیم

فرناندس پس از امضای قرارداد خود طی سخنانی عنوان کرد: «از پیوستن به باشگاه بزرگی مانند بارسا، بسیار خوشحال و هیجان زده هستم». او همچنین تاکید کرد: «من به تیم جوانی پیوسته ام که بازیکنانی را در اختیار دارد که سابق حضور در لیگ دسته دو اسپانیا را دارند، اما من تلاش خواهم کرد تا جایگاهم را در تیم تثبیت کنم».

خلاقیت در خط میانی

خاویر فرناندس آبروندو؛ ملقب به بیچو، بازیکنی بسیار خلاق، تکنیکی و غیر قابل پیشبینی در خط میانی است. او معمولاً پشت مهاجمان به کار گرفته می شود و پاسهای گل فوق العاده او، زبانزد خاص و عام است.

دو فصل پیش، در حالی که او تنها 16 سال سن داشت، اولین بازی خود را تحت مربیگری فرناندو واسکز انجام داد. این دیدار از هفته یازدهم لیگ دسته دو اسپانیا و در مقابل تیم تنه ریف برگزار می شد. فرناندس تا پایان آن فصل، 9 دیدار را برای تیمش در لیگ دسته دو اسپانیا انجام داد.

مترجم: غلامحسین صبوری / FCBarcelona.ir
    10نکته از حضور آبی و اناری ها در جام جهانی

جام جهانی 2014 آبستن حوادث و اتفاقات زیادی بود. در اینجا به 10 لحظه فرموش نشدنی این جام برای هواداران بارسلونا اشاره خواهد شد.

یکشنبه شب، جام جهانی 2014 با فینال حساس و دیدنی بین دو تیم آرژانتین و آلمان به پایان رسید. در اینجا ما حوادث رخ داده در چهار هفته اخیر را از دید یک هوادار بارسلونا بررسی کرده و در می یابیم که این دوره از مسابقات برای برخی از آبی و اناری پوشان موفقیت آمیز و برای برخی دیگر نیز نا امید کننده بوده است.

صعود آرژانتین به فینال

در حالی که بسیاری از مفسرین و کارشناسان اعتقاد داشتند که مسی و ماسکرانو دو تن از بهترین بازیکنان آرژانتین در این جام هستند، این تیم موفق شد پس از 24 سال به فینال رقابتهای جام جهانی صعود کند. اما همانند فینال جام جهانی 1990 ایتالیا، این تیم آلمان بود که به رویای آنها خاتمه داد و به لطف گلزنی گوتزه در دقیقه 113 برای چهارمین بار به عنوان قهرمانی جام جهانی را به دست آورد.

مسی؛ بهترین بازیکن جام

لیونل مسی پس از روماریو در سال 1994 به دومین آبی و اناری پوشی مبدل شد که توانسته عنوان بهترین بازیکن جام جهانی را کسب کند. او ضمن رهبری تیمش تا دیدار نهایی، موفق شد چهار گل در این دوره از مسابقات به ثمر رسانده و همچنین چهار بار نیز به عنوان برترین بازیکن میدان انتخاب شود.

ماسکرانوی شگفت انگیز

ماسکرانو با بازی در جلوی مدافعین تیم، جام جهانی فوق العاده ای را پشت سر گذاشت. او با 85.6 درصد پاس صحیح، از این حیث به مقام سوم رسیده و به طور میانگین در هر بازی 7 بار توپ ربایی کرد. این بازیکن به نوعی رهبر آلبی سلسته محسوب می شد و با تکل فوق العاده خود در آخرین دقایق دیدار نیمه نهایی مقابل هلند، آرژانتین را از خطر حذف شدن نجات داد.

مصدومیت نیمار

نیمار پس از شکستی مهره کمرش در دیدار یک چهارم نهایی مقابل کلمبیا، وداع زود هنگامی با جام داشت. مصدومیت این بازیکن نه تنها شوکی بزرگ برای تیم برزیل، بلکه برای این این دوره از مسابقات محسوب می شد.

شکستهای سنگین برزیل

با مصدومیت نیمار و نیمکت نشینی آلوس، تیم ملی برزیل یکی از سنگین ترین شکست های تاریخ ورزش را در نیمه نهایی جام جهانی 2014 متحمل شد. آلمان با در هم کوبیدن برزیل با نتیجه 7-1 این تیم را به دیدار رده بندی فرستاد؛ جایی که آنها با نتیجه 3-0 مغلوب تیم هلند شدند.

پیوستن دو بازیکن به بارسا و خروج دو تن دیگر

بارسلونا با 13 نماینده کار خود را در جام بیستم آغاز و با 14 نماینده پایان داد. طی یک ماه گذشته، راکیتیچ، براوو و سوارز به بارسا پیوسته، در حالیکه سانچس و فابرگاس نیز تیم را ترک کرده اند.

به ثمر رسیدن 13 گل توسط بازیکنان بارسا

بازیکنان بارسا 12 گل از مجموع 173 گل جام را به ثمر رساندند. مسی و نیمار هر کدام چهار گل و الکسیس و سوارز نیز هرکدام دو گل را وارد دروازه حریفان کردند.

خروج زودهنگام اسپانیا

بدون شک حذف قهرمان دور گذشته جام جهانی در مرحله گروهی، بزرگترین شگفتی این جام محسوب می شود. آنها با شکست تحقیر آمیز 5-1 مقابل هلند کار خود را شروع کردند و با شکست 2-0 مقابل شیلی در بازی دوم، وداع تلخی با جام جهانی بیستم داشتند.

محرومیت سوارز

یکی از نکات بیاد ماندنی جام جهانی 2014 محرومیت سوراز پس از دیدار ایتالیا مقابل اوروگوئه است. این بدین معنا بود که قهرمان اوروگوئه در برد 2-1 مقابل انگلستان، از حضور در دیدار یک چهارم نهایی محروم خواهد بود؛ محرومیتی که به قیمت حذف اوروگوئه مقابل کلمبیا تمام شد.

براوو، براوو!

یکی از دروازه بانانی که در جام جهانی 2014 واکنش های خیره کننده ای از خود نشان داد، کلودیو براوو بود. دراوزه بان فصل آینده بارسا نقش کلیدی در صعود شیلی از مرحله گروهی و همچنین در رساندن این تیم به ضربات پنالتی در مقابل برزیل میزبان ایفا کرد.

مترجم: غلامحسین صبوری / FCBarcelona.ir

19. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •