تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 754 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز منو راهنمایی کنید وضع خط من خیلی بد هست

من از جعبه تقسیمی که به دیوار چسبیده و کابل ها از زیر زمین وارد اون شده یک کابل مستقیم 3 زوج به طول 20 متر کشیدم و مستقیما وارد اتاقم کردم و ار اتصال کابل ها مطمئن هستم اما یک جعبه سبز رنگ مخابرات سره کوچه هست که در اونو قفل زدن و دسترسی ندارم --ممنون میشم یک راه پیش پام بگذارید
    توی مخابرات هم خطم چک کردن snr خروجیش 28 بوده که تا 9 مگ هم جواب میداده اما برای من snr دانلود روی 6 جواب میده و خط من حالا روی 40 kb جواب میده انگار دایلاپ شده --
    من حاظرم هر کاری کنم که خطم درست بشه

پيش فرض

دوست عزیز منو راهنمایی کنید وضع خط من خیلی بد هست

من از جعبه تقسیمی که به دیوار چسبیده و کابل ها از زیر زمین وارد اون شده یک کابل مستقیم 3 زوج به طول 20 متر کشیدم و مستقیما وارد اتاقم کردم و ار اتصال کابل ها مطمئن هستم اما یک جعبه سبز رنگ مخابرات سره کوچه هست که در اونو قفل زدن و دسترسی ندارم --ممنون میشم یک راه پیش پام بگذارید
    توی مخابرات هم خطم چک کردن snr خروجیش 28 بوده که تا 9 مگ هم جواب میداده اما برای من snr دانلود روی 6 جواب میده و خط من حالا روی 40 kb جواب میده انگار دایلاپ شده --
    من حاظرم هر کاری کنم که خطم درست بشه

فاصله تا مرکز مخابرات چقدره؟ از سر خط تست کردی ببینی snr چقدره؟
    یه نفر از مخابرات بیار تا اون جعبه تقسیم رو باز کنه اونجا هم مودم رو یه تستی بزن ببین dnr چنده .

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فاصله تا مرکز مخابرات چقدره؟ از سر خط تست کردی ببینی snr چقدره؟
    یه نفر از مخابرات بیار تا اون جعبه تقسیم رو باز کنه اونجا هم مودم رو یه تستی بزن ببین dnr چنده .
    1-این اعدادی که گذاشتم دقیقا از جعبه تقسیمی که توی کوچه به دیوار نصب کردن هست--یک برق کار اوردم و جعبه تقسیم تو کوچه را باز کرد و خطم را پیدا کرد و مستقیما از کابل مخابرات که از زیر زمین اومده بیرون به کابلی که خودم کشیدم وصل کرده و مستقیما وارد اتاق شده و پشت مودم وصل شده و اصلا وارد سیم کشی خونه نشده
    2-فاصله تا مخابرات تقریبا 4 km هست
    3-کابلی که کشیدم هم از کابل برق فاصله داره و اصلا نزدیک هم نیست --انگار من کابل سر خط مخابرات اوردم توی اتاقم

اینم مدل کابلی که گذاشتم

پيش فرض

1-این اعدادی که گذاشتم دقیقا از جعبه تقسیمی که توی کوچه به دیوار نصب کردن هست--یک برق کار اوردم و جعبه تقسیم تو کوچه را باز کرد و خطم را پیدا کرد و مستقیما از کابل مخابرات که از زیر زمین اومده بیرون به کابلی که خودم کشیدم وصل کرده و مستقیما وارد اتاق شده و پشت مودم وصل شده و اصلا وارد سیم کشی خونه نشده
    2-فاصله تا مخابرات تقریبا 4 km هست
    3-کابلی که کشیدم هم از کابل برق فاصله داره و اصلا نزدیک هم نیست --انگار من کابل سر خط مخابرات اوردم توی اتاقم

اینم مدل کابلی که گذاشتم
    پس اینجا معلوم میشه فاصله از مخابرات یکمی زیاد هست معمولا فاصله کابلی بیشتر از فاصله ای هست که با ماشین میری تا مخابرات
    کابل کشی منطقه قدیمی نیست؟ وقتی گوشی رو رو به این خط وصل میکنی صداش خش خش نمیشنوی؟ بدون اسپلیتر آزمایش کردی؟ برای محکم کاری با یه مودم دیگه هم تس کنید
    بالاخره دیگه کار خاصی از دست تو بر نمیاد مگر اینکه یکی رو از شرکتی که اینرنت گرفتی بیاری بهش نشون بدی بگی وضعیت اینه یا به مخابراتی ها بگی شاید یه کارایی کردن ولی بعید میدونم اونا تکونی به خودشون بدن.
    ممکنه توی مسیر از جای رد بشه که نویز روش اثر کنه یا شدم قطعی داشته و دوباره ترمیمش کرده باشن و نتونسته باشن خوب ترمیمش کنن بالاخره همه احتمالات هست.
    Last edited by Microsoft Windows; 29-08-2014 at 13:29.

5. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان لطفا بگن کیفیت خط من چجوریاست و کم و کسریش تو چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان لطفا بگن کیفیت خط من چجوریاست و کم و کسریش تو چیه؟

خطتت خیلی خوبه و نباید مشکلی داشته باشی این جوری هم که بسته شده فکر کنم از مخابرات اینترنت داری درسته؟

8. این کاربر از 4030saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون بابت جواب.بله از مخابرات گرفتم

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از کجا باید بفهمیم خط نویز داره یا نه . من سرعت دانلود اینام خوبه ولی احساس میکنم سرعت اپ کمتر از قبلنا شده .ربطی داره به نویز .
    راستی این سوکت تلفنی که میخوره به مودم فک میکنم شلو وله .

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

از کجا باید بفهمیم خط نویز داره یا نه . من سرعت دانلود اینام خوبه ولی احساس میکنم سرعت اپ کمتر از قبلنا شده .ربطی داره به نویز .
    راستی این سوکت تلفنی که میخوره به مودم فک میکنم شلو وله .
    از status مودمت عکس بذار

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Status نداره . ولی فک کنم این اطلاعات نیاز باشه .
    این یکیشه با این مشکل دارم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم اونیکی - این مشکلی نداره البته . فقط یه نگاهم کنید مطمعن شم ممنون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون میشم درباره گزینه هاشم توضیح مختصر بدین .
    Last edited by roya.rashidi; 04-09-2014 at 02:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •