تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 427 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

يه سوال در مورد رجيستر گوشي:

قبلا تو همين تاپيك يه سايتي معرفي شده بود كه وقتي سريال 15 رقمي گوشي رو تو اون سايت مي نوشتي نام و مشخصات گوشي رو مي نوشت.

اينم آدرس اون سايته : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من تقريبا 2 هفته ميشه كه گوشيمو خريدم( w810i ) سريال اصلي و ساخت مالزي و با گارانتي نوين. هر 3 تا شماره داخل گوشي و روي شاسي گوشي و روي جعبه باهم برابرند ولي وقتي سريال گوشي رو تو اين سايت ميزنم گوشي رو Nokia 7260 مياره. آيا اطلاعاتي كه اين سايت ميده درسته يا نه ؟ و اگه درسته پس چرا گوشي منو Nokia 7260 مياره ( نكنه سرم كلاه رفته باشه ! )

ممنون ميشم دوستان جواب بدن.
    عزيزم يه چيزي بگم :
    اگه كسي گوشي ساخته شده در نيمه ي دوم 2006 يا از 2007 به بعد رو گفته باشه سريال اصلي بدون كه راست نميگه چون مخابرات به هيچ وجه گوشي رجستر نميكنه يعني نميتونه كه بكنه به غير از شركت ماديران.
    برچسب پشت گوشي رو ميكنن و مثل سريالي كه خودشون چنج كردن رو رايت ميكنن و پشت گوشي و روي جلد كارتون ميزنن و ميگن كه سريال اصله.
    نكته : فقط يك راه مكنه كه آي سي E2prom گوشي رو عوض كنن و يه آي سي گوشي رجستر شده روي گوشي بزارن . كه با فلش كردن رجستر نپره .
    همين .

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

اگه كسي گوشي ساخته شده در نيمه ي دوم 2006 يا از 2007 به بعد رو گفته باشه سريال اصلي بدون كه راست نميگه چون مخابرات به هيچ وجه گوشي رجستر نميكنه يعني نميتونه كه بكنه به غير از شركت ماديران.
    برچسب پشت گوشي رو ميكنن و مثل سريالي كه خودشون چنج كردن رو رايت ميكنن و پشت گوشي و روي جلد كارتون ميزنن و ميگن كه سريال اصله.
    نكته : فقط يك راه مكنه كه آي سي E2prom گوشي رو عوض كنن و يه آي سي گوشي رجستر شده روي گوشي بزارن . كه با فلش كردن رجستر نپره .
    همين .

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

يه خبر خوش واسه W810i ها چون شركت كَنُن و شركت شارپ واسه ي اين گوشي درايور دوربين ساختند . دارم آپ ميكنم تا واسه فردا بزارم تو تاپيك.
    و خبر خوش واسه W700 , W800 , W810i , K750i دراتور دوربين 9.02 و 90.2 هم واسه اين مدل گوشي ها اوده.
    W810i ها ميتونن درايور شارپ رو رايگان آپ كنن اما كنن پولي هست. اين دو درايور چون CPU بالا ميخوان روي W700 , w800 , k750 جواب نميده .
    ولي خوش به حال W810i ها چون چه كيفيت عكس و فيلم ي از اين به بعد دارن.
    من شارپ رو روي گوشيم آپ كردم كيفيت عكسم با دوربين sony6.1 MP يكي شده بود فقط سايز عكس اون بزرگ تر از گوشي من شده بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

يه خبر خوش واسه W810i ها چون شركت كَنُن و شركت شارپ واسه ي اين گوشي درايور دوربين ساختند . دارم آپ ميكنم تا واسه فردا بزارم تو تاپيك.
    و خبر خوش واسه W700 , W800 , W810i , K750i دراتور دوربين 9.02 و 90.2 هم واسه اين مدل گوشي ها اوده.
    W810i ها ميتونن درايور شارپ رو رايگان آپ كنن اما كنن پولي هست. اين دو درايور چون CPU بالا ميخوان روي W700 , w800 , k750 جواب نميده .
    من شارپ رو روي گوشيم آپ كردم كيفيت عكسم با دوربين sony6.1 MP يكي شده بود فقط سايز عكس اون بزرگ تر از گوشي من شده بود.
    ببخشيد مثل اينكه اشتباه كپي كردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام
    من چند وقت پیش گوشی کا 750 داشتم که هر وقت می خواستم در گوشی عکس یا آهنگی را جابجا کنم براحتی عکس را انتخاب میکردم بعد گزینه بیشتر و مدیریت فایلها و سپس انتقال را میزدم و فایل را کپی یا انتقال می کردم ولی چند وقتی است که دبلیو 810 گرفتم مرحل بالا را که انجام می دهم گزینه بیشتر و مدیریت فایلها و سپس انتقال دو گزینه حاقظه تلفن و مموری می آید که هر کدام را میزنم و آدرس فایل را میدهم در زیر صفحه دو گزینه باز کردن و چسباندن می آید که از طریق گزینه بازکردن که می روم گزینه پوشه جدید می آید و در زیر صفحه دو گزینه افزودن و چسباندن و در قسمت چسباندن هم که میروم هیچ فایلی را انتقال نمیدهد و توسط بلوتوس هم که با کامپیوتر ارتباط دارم باز هم هیچ عکس و صدا را انتقال نمی دهد رم گوشی 512 است و حدود 200 تا خالی دارد و حافظه داخلی هم 21 آزاد دارد

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام
    من چند وقت پیش گوشی کا 750 داشتم که هر وقت می خواستم در گوشی عکس یا آهنگی را جابجا کنم براحتی عکس را انتخاب میکردم بعد گزینه بیشتر و مدیریت فایلها و سپس انتقال را میزدم و فایل را کپی یا انتقال می کردم ولی چند وقتی است که دبلیو 810 گرفتم مرحل بالا را که انجام می دهم گزینه بیشتر و مدیریت فایلها و سپس انتقال دو گزینه حاقظه تلفن و مموری می آید که هر کدام را میزنم و آدرس فایل را میدهم در زیر صفحه دو گزینه باز کردن و چسباندن می آید که از طریق گزینه بازکردن که می روم گزینه پوشه جدید می آید و در زیر صفحه دو گزینه افزودن و چسباندن و در قسمت چسباندن هم که میروم هیچ فایلی را انتقال نمیدهد و توسط بلوتوس هم که با کامپیوتر ارتباط دارم باز هم هیچ عکس و صدا را انتقال نمی دهد رم گوشی 512 است و حدود 200 تا خالی دارد و حافظه داخلی هم 21 آزاد دارد
    اصلا متوجه نميشم ميشه واضحتر توضيح بديد. خوب ميخاي فايل رو از كجا به كجا كپي كني؟ از مموري به حافظه گوشي يا برعكس؟ يا از گوشي به كامپيوتر يا از يه جاي مموري به يه جاي ديگه مموري؟ يا اينكه ميخاي يه فايل رو بلوتوث كني؟؟؟؟؟؟؟ اصلا متوجه نشدم احتمالا گوشيت هم مشكل منو داره.

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

لطفا بلينكيد لطفا

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •