اقا یه نفر لینک خوب مث مدیافایر برا پچ 1.1 بده بعدش این پچ1.2 رو نصب کنم
اقا یه نفر لینک خوب مث مدیافایر برا پچ 1.1 بده بعدش این پچ1.2 رو نصب کنم
اقا من الان این پچ جدید رو نصب کنیم قبلا ادیتهایی مثل چهره و کیت و ...نصب کرده بودیم همشون میپره؟
تیم ایران
![]()
دوستان لطفا کمکم کنین چرا تو ویندوز8 تصویر خیلی بده و انگار بازی خش داره و خیلی تار نشون میده ولی تو ویندوز ایکس پی اینطوری نیست.
رم 4
گرافیک 1 مدل 8400 جی فورس
سی پی یو G630
مادربرد P61
ویندوز هام هم 8 و ایکس پی هردو 32 بیتی هستند لطفا کمک کنین.
دوست عزیز چند بار این سوال رو میپرسی
مشکلات مربوط به نصب و اجرای بازی رو در تاپیک زیر مطرح کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز جدیدترین پچ فیفا چیه و چطوری میشه نصب کنیم ممنون
پس چرا من نصب کردم ولی ایران نبود تغییراتی از جمله تغییر لوگو و نام باشگاه ها و..... صورت گرفت ولی ایران نبود.
آیا نرم افزار fifa 14 modding way selector بازی فیفا 14 را آپدیت میکند چون پایین ترین قسمتش نوشته فعال کردن آپدیت فیفا یا غیر فعال کردن در ضمن در قسمت data base در همین نرم افزار چند گزینه هست کدوم رو بزنم و چرا هیچ تغییری اعمال نمیشه با این نرم افزار در فیفا 13 میتونستم انجام بدم با fifa 13 modding way selector ولی الان نمیتونم خواهش میکنم کمکم کنین.
هر یک از این پچ ها رو ریختیم ، تک تک وارد بازی بشیم که ببینیم برای بازی مشکل ایجاد کرده یا نه ؟
یا که نه کلا همه رو ( از 5 تا 1.2 ) اعمال کنیم و بعد وارد بازی بشیم ؟
لینک مستقیم
FIFA 14 ModdingWay Mod V 1.0.1 - ALL IN ONE :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا ۱۳۹۲/۱۰/۰۲ مستقیمه
اگر رمز خواست تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام کنین بعد ایمل و رمزی که باهاش ثبت نام کردین وارد کنید![]()
این بالایی رو که دانلود کنین نیاز به دانلود پچ های قبلی نیست فقط بعدش باید پچ زیر رو هم نصب کنید تا تیم های جام جهانی رو هم بیاره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by zodiac67; 09-12-2013 at 01:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)