در مشهد پخش آزمایشی هستش ممکن بعضی وقتها قطع بشه پس اول مطمئن شو در حال پخشه بعد جستجو کن.
در مشهد پخش آزمایشی هستش ممکن بعضی وقتها قطع بشه پس اول مطمئن شو در حال پخشه بعد جستجو کن.
سلام دوست عزیز
شما وقتی راجع به چیزی اطلاع نداری خواهشا پست نده
مشهد 1 ماه پیش پخش دیجیتالش افتتاح رسمی شد![]()
من مشهدی نیستم اما تو این سایت اینطوری نوشته.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز زير خاكي پيدا كردي؟!
من اون موقع گفتم استرانگ بگيريد!
اما حالا شرايط فرق كرده بهترين انتخاب بلوسنسt14+هست!
شما مشهدی هستی میتونی کمک کنی سیگنال دریافت کنم .؟؟؟
سلام
این سایتی که شما میگی اصلا به روز نیست
2 هفته پیش استان البرز هم به جمع افتتاح رسمی شلکه دیجیتال کشور پیوسته
در حالی که روی این سایت البرز را هم آزمایشی زده
استانهایی که شبکه دیجیتال آنها افتتاح رسمی شده اند عبارتند از
تهران ، البرز ، قم ، قزوین ، خراسان رضوی (مشهد) و گیلان (محدوره شهر رشت و لاهیجان)
---------- Post added at 12:01 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
شرمنده دوست عزیز
من اصفهانیم![]()
طبق برخی شنیده ها تی 14 پلاس از دوشنبه سه شنبه وارد بازار میشه
پیرو تستهای قبلیم () به نتیجه تازهای رسیدم و اون اینه که Handbrake کنتراست تصویر رو بعد از کانورت میاره پایین و مقداری از جزئیات تصویر رو از بین میبره متأسفانه!
دلمونو خوش کرده بودیم که یه برنامه خوب گیر آوردیم، ولی خوب بازم از هیچی بهتره ...
باز اگه دوستان برنامه خوبی برای تبدیل ts به سایر فرمتها پیدا کردن لطف کنن تو این تاپیک قرار بدن.
دوستان عزیز اگه کسی بتونه منو راهنمایی کنه که بتونم سیگنالها رو توی مشهد بگیرم خیلی خیلی ازش ممنون میشم...
در ضمن بگم من stb مارشال دارم که هم گیرنده دیجیتاله و هم دستگاه دایویکس...ولی خوب هر کاری کردم نتونستم سیگنالی دریافت کنم...
دوست عزیز باید آنتن را بچرخونی و در جهت ارسال امواج قرار بدی
که اصولا این امواج از 2-3 فرستند ارسال میشن باید ببینی از کدوم جهت امواج قوی تر دریافت میشه
بعد روی همون تنظیم کنی فقط یه مقدار آنتن را بچرخون به راحتی دریافت میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)