تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 311 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 3109

نام تاپيک: کرک و سریال محصولات Norton ← ابتدا پست اول را مطالعه کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ببخشید که چند تا پست شد. میخواستم تعداد پست ها به ده برسه که بشه پیغام خصوصی ارسال کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقایون و خانومای فروم ...
    با سلام.
    در جریان باشید که اگه کلید ارسال شده از طرف سایت ویتنامی کار نکرد به احتمال خیلی خیلی زیاد ایراد از نوع چیز شکنتون هست.
    من با چیز شکن ( ف _رررررررررر ‌ _‌ی --- گ_ی_ت) میزدم و این چیز شکن مثل این که روی نورتون کار نمیکنه.

یکی از دوستان یه چیز شکن دیگه پیشنهاد کرد و بالاخره نورتون ما هم فعال شد. با همون کلیدی که کار نمیکرد. 177 روز فعال شد. در ضمن ایراد از ورژن نورتون هم نبود . روی ورژن 18.7.2.3 استفاده کردم.

پروفشنال Lord of english's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

لطفا یه چیز شکن خوب بگین ما سریال رو داریم ولی ثبت نمیشه
    Last edited by Lord of english; 14-08-2014 at 05:53.

داره خودمونی میشه x3lmorgan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    اول کار چندتا نکته بگم. این روش خیلی طولانیه و حتماً احتیاج به یک چیزشکن دارید. ممکنم هست بلافاصله کلید دریافتی شما توسط نورتون بلاک بشه. پس اگه حوصله و وقت ندارید همین الان این پستو بیخیال بشید (من مسئول وقت و حوصله کسی نیستم!
    )
    فروم ویتنامی vn-zoom خیلیا میشناسن و ازش کلید میگیرن. واسه اونایی که بلد نیستن توضیح میدم.
    1- با استفاده از چیزشکن وارد آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشید. این صفحه رجیستر در فروم هست. فیلدهاش مثل فیلدهای سایتای ایرانیه یعنی نام کاربری، رمز عبور، تکرار رمز عبور، ایمیل، تکرار ایمیل و... اما مهمترین مساله سوال تصادفی هست. یعنی شکل زیر:

میتونید با استفاده از google translator سوالو به فارسی یا انگلیسی برگردونید و جواب بدید.(ترجیجا انگلیسی چون بهتر ترجمه میکنه).
    2- بقیه فیلدها رو هم پر کنید، هیچ فیلدی رو خالی رها نکنید. اگر متوجه نشدید چی نوشته از google translator کمک بگیرید.
    3- بعد از ثبت نام یک ایمیل به آدرس ایمیلی که دادید ارسال میشه اما خوشبختانه این ایمیل به هیچ دردی نمیخوره و لینک فعال سازی توش نیست. حالا شما عضو فروم شدید.
    4- دو تا تاپیک از این فروم قرار میدم که باید درخواست کلیدتونو تو اونها مطرح کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چند نکته برای ارسال درخواست:
    الف- نوع کلید خودتون رو مشخص کنید. یعنی بنویسید کلید NIS (برای اینترنت سکیوریتی) یا NAV (برای آنتی ویروس) یا N360 (برای نورتون 360).البته نه به فارسی
    به ویتنامی و یا انگلیسی. از پست افراد دیگه هم میتونید کمک بگیرید.
    ب- در هر درخواست فقط یک کلید درخواست کنید 2 کلید یا بیشتر معمولا نمیدن.
    ج- فقط در یکی از تاپیکهایی که گفتم درخواست ارسال کنید. اگر هم زمان در هر دوتا تاپیک درخواست کلید کنید و متوجه بشن، براتون کلید نمیفرستن.
    د- هر روز با یه اکانت کلید درخواست نکنید. ارسال نمیکنن. با هر اکانت حداقل ماهی یه بار درخواست بدید.
    ه- ممکنه کلید دیگران هم گاهی اوقات برای شما ارسال بشه. شما فقط و فقط از کلیدی که به نام خودتون ارسال شده استفاده کنید. اگه بفهمند کلید دیگرانو استفاده کردید دیگه باید قید کلیدارو بزنیم!
    6- اگر همه کارارو درست انجام داده باشید بعد از حدود یک روز کلید به اینباکس شخصی یا میلتون ارسال میشه.
    7-مهمترین نکته اینه که برای فعال کردن نورتون با این کلیدها باید از چیزشکن یا هر نرم افزاری که IP رو تغییر میده استفاده کنید. البته برای استفاده روزانه و آپدیت نیاز به چیزشکن ندارید چون نورتون هنوز سرورای آپدیتشو به روی ما نبسته (که اونارم ایشالا میبنده، راحت میشیم
    )
    اگه طولانی شد ببخشید.

موفق باشید

لطفا یه چیز شکن خوب بگین ما سریال رو داریم ولی ثبت نمیشه

سلام
    دوستان از چیزشکن هایی استفاده کنید که IP رو تغییر بده. اینجا خلاف قوانینه که لینک بدم اما اگه بخوام سربسته اسم ببرم
    (اگه مدیران انجمن اجازه بدن) از چیز پی ان و یا چیز ریو استفاده کنید.

5. 2 کاربر از x3lmorgan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان از چیزشکن هایی استفاده کنید که IP رو تغییر بده. اینجا خلاف قوانینه که لینک بدم اما اگه بخوام سربسته اسم ببرم
    (اگه مدیران انجمن اجازه بدن) از چیز پی ان و یا چیز ریو استفاده کنید.
    سلام
    در تکمیل صحبت دوست خوبم ....

چیز شکن هایی احتمالاً غیر از اونایی که تونل میزنند.

اون چیز شکنی که گفتم روی نورتون کار نمیکنه هم آی پی رو تغییر میده ولی روی نورتون عمل نمیکه . احتمالاً فقط روی مرورگرها تغییراتش اعمال میشه نه روی سیستم .
    شاید نورتون تو تنظیماتش داشته باشه که از تنظیمات اینترنت اکسپلورر پیروی کنه که البته من پیدا نکردم. مثل دانلود منیجر و گوگل کروم و ...
    شایدم بشه با تنظیم Internet Options در کنترول پنل این مشکل رو حل کرد.
    این راه ها رو دنبالش نرفتم و تست نکردم . فقط ایده بود. اگه کسی تست کرد اعلام کنه.

ولی راه حل قطعی و تست شده اون استفاده از چیز شکنی مثل همونی که دوستمون گفتند هست. یعنی وی چیز ان و یا کر چیز که دوستمون بهش اشاره کردند. تو اینترنت بگردید پیدا میشه.
    Last edited by saeedsaeed123; 14-08-2014 at 13:27.

7. 2 کاربر از saeedsaeed123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام

آقا یه مشکل جدید. نمیدونم بقیه هم به این مشکل برخوردند یا نه.

زمانی که به اینترنت وصل هستم نورتون هی سریالشو چک میکنه و بعد میگه باید کلید بخرم و غیر فعال میشه. از دیشب تا حالا این چندمین باره که این اتفاق می افته.

بعد باید دوباره چیز شکن رو فعال کنم و سریال رو دوباره وارد کنم تا فعال بشه. (جای شکرش باقیه که خوشبختانه سریال رو دوباره قبول میکنه)

فعلاً اتوماتیک آپدیت رو غیر فعال کردم ببینم درست میشه یانه. اگه ایراد از فعال بودن اتوماتیک آپدیت باشه و با این تغییر درست بشه باید فقط زمانی که چیز شکن فعال هست آپدیت کنم.

این موضوع در حال تسته و بعد از گذشت 24 ساعت تست خبرشو میدم.

ببینم بقیه یه همچین مشکلی ندارند ؟ اصلاً اتوماتیک آپدیت شما از زمان این تحریم جدید نورتون فعاله یا نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام

زمانی که به اینترنت وصل هستم نورتون هی سریالشو چک میکنه و بعد میگه باید کلید بخرم و غیر فعال میشه. از دیشب تا حالا این چندمین باره که این اتفاق می افته.

بعد باید دوباره چیز شکن رو فعال کنم و سریال رو دوباره وارد کنم تا فعال بشه. (جای شکرش باقیه که خوشبختانه سریال رو دوباره قبول میکنه)

فعلاً اتوماتیک آپدیت رو غیر فعال کردم ببینم درست میشه یانه. اگه ایراد از فعال بودن اتوماتیک آپدیت باشه و با این تغییر درست بشه باید فقط زمانی که چیز شکن فعال هست آپدیت کنم.

ببینم بقیه یه همچین مشکلی ندارند ؟ اصلاً اتوماتیک آپدیت شما از زمان این تحریم جدید نورتون فعاله یا نه ؟
    من هم دفیقا همچین مشکلی دارم
    سریالو که قبول کرد بعد چند ساعت یا چند دفیقه بستگی با آپدیت داره فکنم سریال غیر فعال میشه

داره خودمونی میشه x3lmorgan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام

من هم دفیقا همچین مشکلی دارم
    سریالو که قبول کرد بعد چند ساعت یا چند دفیقه بستگی با آپدیت داره فکنم سریال غیر فعال میشه
    سلام
    من به همچین مشکلی برخورد نکردم. Auto Update هم فعاله. هیچ تنظیم خاصی هم رو نورتون انجام ندادم. اکانت نورتونتون رو فعال کنید، شاید مشکل حل بشه.
    قبلاً از تریال ریست استفاده کرده بودین؟؟ اگه از تریال ریست استفاده کرده بودین این مشکل وجود داشت؟
    Last edited by x3lmorgan; 14-08-2014 at 16:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام

خب تست شد. به اتوماتیک آپدیت ربطی نداره.

اتوماتیک آپدیت رو غیر فعال کرده بودم ولی بازم License Key Error رو داد و غیر فعال شد.

سه ساعت بعد غیر فعال شد. وقتی سیستم رو برای نیم ساعت هایبرنیت کردم و دوباره روشن کردم بعد حدود 2 دقیقه ...

ظاهراً بعد از این که سیستم رو روشن میکنی یا شاید بعد از قطع بودن اینترنت ارتباط اینترنت دوباره وصل میشه یه بار میاد و چک میکنه و چون چیز شکن باز نیست کلید رو نا معتبر میکنه.

خب من در اینجای کار دیگه پیشنهادی ندارم . به امید مساعدت دوستان ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    من به همچین مشکلی برخورد نکردم. Auto Update هم فعاله. هیچ تنظیم خاصی هم رو نورتون انجام ندادم. اکانت نورتونتون رو فعال کنید، شاید مشکل حل بشه.
    قبلاً از تریال ریست استفاده کرده بودین؟؟ اگه از تریال ریست استفاده کرده بودین این مشکل وجود داشت؟
    نه از تریال ریست استفاده نکردم. این نورتون فابریک رو لپ تاپم هست. فقط از سریال ها استفاده میکنم.

فکر نمیکنم به اکونت نورتون هم مربوط بشه چون مشکل نورتون با آی پی ماست نه اعتبار ما.

در هر صورت نورتون اکونت رو فعال کردم.

البته نمیدونم منظور شما از فعال کردن چیه ولی کاری که من انجام دادم اینه . روی گزینه اکونت که میزنم یه صفحه مرورگر باز میشه و پس از وارد کردن ایمیل و پسورد وارد اکونت میشه . احتمالاً هم بعد از بستن از اکونت خارج میشه چون من دیروز هم این کار رو انجام داده بودم ولی امروز دوباره باید وارد میشدم.
    Last edited by saeedsaeed123; 14-08-2014 at 16:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •