تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 346 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 3452

نام تاپيک: Minecraft دنياي خود را آنلاين بسازيد!

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمن آدم زمانی به بازی پول میده که ارزش داشته باشه نکه بازی 50 مگابایتی که هنوز رو لینک کلیک نکردی دانلود میشه.
    منم تا حالا برا هیچ بازی ای پول ندادم که این بار دومش باشه......
    lاگه میتونی هم 100 تا رو بیار قبوله.....

درسته علاقه دارن منم علاقه دارم ولی مشکل اینه که برای این بازی پول نمیدن..... تازه خدارو چه دیدی؟؟؟؟ یه دفعه دیدی یه بازی اومد هم سبک ماین کرافت ولی قشنگ تر و پر گرافیک تر!!!!!!!همه چیز هم مربعی نبودن...

حالا امیدوارمکه سروری که میزنین مجانی باشه که بیام دوباره تو baltop دوم شم.....
    بازی به حجم و گرافیک نیست (به نظر من).... بازی به ایده و خلاقیت هست که ماینکرفت داره خیلی از بازی های مثل همین بتلفیلد و کالاف اومدن ولی ایده نداشتن همشون مثل هم بودن ( یعنی تو همشون باید با تفنگ آدم میکشتی ) ولی ماینکرفت یه ایده نو داشت که من خودم تو هیچ بازی ندیده بودم ... وقتی داری ماینکرفت بازی میکنی دیگه متوجه گرافیک نمیشی
    من که حاظرم به خاطر ماینکرفت پول بدم ....

2. این کاربر از S.R Download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

نمیخواین پول بدین، ندین ، چرا این همه بهونه گرافیک کم و ... میارین ، زورتون که نکرده کسی ، مثل من عاشقشین سر هر سرور براش پول بدین ، نیستینم ندین زورتون نکرده کسی

4. 2 کاربر از cpt.sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed17n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران دست چپ

پيش فرض

واقعا سره 5 هزار تومن دارین جنگ می کنین؟
    یه مثلی هست که میگه : گربه دستش به گوشت نمی رسه میگه پیف پیف بو میده

الان هم شده مثل بعضی ها

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

ظاهرا قراره روز اول رایگان باشه واسه تست

روز اول فقط نه همه ی روز ها رایگانه اما نه میتونی چت کنی نه به چیزی دست بزنی نه بازی کندی فقط چت رو میبینی و اسپاون و این چیزارو

7. این کاربر از mehrankhanhoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AF-Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوستان سلام.....
    من همه پست هارو خوندم.
    من زمانی میام پول میدم که بدونم سرور باقی میمونه.... پولم که زیادی نیومده بیام ریسک کنم....شما هر وقت سرور زدین من میام همون فری شو تست میکنم بعد 2 ماه اگه دیدم سرور آف نمیشه منم پول میدم میام.... مشکل منم گرافیک نیست..... به قول دوستمون حتی plants vs. zombies هم بهترین بازی سال شد super meat boy هم بهتری بازی شد ولی گرافیک نداشتن...من مشکلم اینه که نمیدونم سرور میمونه یا نه... در ضمن با هم دعوا هم نمیکنیم بلکه بحث میکنیم.....منم نمیدونم چرا ولی بازی کردن با خارجی ها یه لذت دیگه ای داره.......
    مهران خان هم درست میگه به من ربطی نداره که میخواد سر بقیه کلاه بره یا نه.....
    من حرفام رو گفتم شما سرور رو بزنید ببینم چی میشه.....

9. این کاربر از AF-Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان سلام.....
    من همه پست هارو خوندم.
    من زمانی میام پول میدم که بدونم سرور باقی میمونه.... پولم که زیادی نیومده بیام ریسک کنم....شما هر وقت سرور زدین من میام همون فری شو تست میکنم بعد 2 ماه اگه دیدم سرور آف نمیشه منم پول میدم میام.... مشکل منم گرافیک نیست..... به قول دوستمون حتی plants vs. zombies هم بهترین بازی سال شد super meat boy هم بهتری بازی شد ولی گرافیک نداشتن...من مشکلم اینه که نمیدونم سرور میمونه یا نه... در ضمن با هم دعوا هم نمیکنیم بلکه بحث میکنیم.....منم نمیدونم چرا ولی بازی کردن با خارجی ها یه لذت دیگه ای داره.......

5 تومن میخوای بدی 2 ماه وای سی ؟ چیپس که میری میخری میگی آقا این چقد موندگاری داره اگه 1 سال میمونه میخری ؟ عججب

11. این کاربر از mehrankhanhoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

5 تومن میخوای بدی 2 ماه وای سی ؟ چیپس که میری میخری میگی آقا این چقد موندگاری داره اگه 1 سال میمونه میخری ؟ عججب
    از بس سرور هوایی زدی ! خخخخ بنازم سرور جواد که هنوز که هنوزه بلایی که سر خونم اوردین یادم نمیره لول

داره خودمونی میشه mahdyari77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خوب دونه دونه جواب نمیدم ببخشید چون خیلی زیاده و وقت این همه جواب نوشتن رو ندارم
    اما بقول دوستان مشکل میدونین چیه ؟
    مشکل اینه که ما فکر میکنیم هر موقع پول ندیم زرنگیم
    اول خطاب به این دوستان
    خوب هرکس طرز فکر خودش رو داره اما اگر اینجوری باشه ... اون بدبختی که زحمت میکشه و برنامه نویسی میکنه نون شبش رو از کجا دراره بخوره ؟ تاحالا به این فکر کردین که اون بدبخت چه گناهی کرده ؟
    خوب شد همه دنیا مثل ما فکر نمیکنن وگرنه کامپیوتری الآن وجود نداشت
    البته بعضی اوقات بهونه هایی هست که مثلا ما تحریمیم نمیتونیم بازی رو بخریم یا دلار تو مملکت مت گرونه که حالا در مورد خرید بازی میشه بعضی از این بهونه هارو پذیرفت
    که در مورد سرور ما صدق نمیکنه چون احتمالا ورودی 5 تومان خواهد بود
    خطاب به اون دوستانی که میگن نمیدونیم سرور پایداره یا نه
    خوب دوستان میتونین سابقه من رو توی سرور بازیکرافت ببینید
    من پایداری این سرور رو تضمین میکنم ( البته در صورت استقبال دوستان )
    معلومه که اگر همه مثل بعضی ها فکر کنن و دو نفر پلیر تو سرور داشته باشیم در اون سرور تخته بشه هم ما سنگین تریم هم پلیر ها
    بلاخره هر کسی میخواد تفریح کنه باید یه هزینه ای هم بپردازه دیگه :/ تازه ما اصلا پولی برای خودمون و وقتمون فکر نکنم بمونه چون احتمالا آخرش باید از جیب هم بزاریم...
    مثلا شما میرین استخر پول ورودی نمیدین ؟

و در آخر هم خطاب به اون هایی که میگن ماینکرفت به دلیل حجم یا گرافیکش بدرد نمیخوره
    خوب شما دوست نداری عزیزم میتونی این تایپیک رو ببندی بری سراغ همون BF2 ماینکرفت سبک خودش رو داره ...
    اگر قشنگی بازی به حجم بود بیا من یه ماینکرفت بهت بدم 2 گیگ )
    سبک بازی رو نمیپسندید کسی مجبور نکرده کسیرو اینجا که پول بده
    یک سری از دوستان هم گفتن بازی رو فری کنین امکانات اضافه رو بخرن
    آخه دوستان واقعیت اینه که سرور چیزی نیست که از ما باشه که ما بگیم اگه دو نفر هم خریدن اشکال نداره 10 تومان سوده
    ما باید ماه به ماه خودمون یه هزینه ای رو بپردازیم
    و این که چون طرفدار ماینکرفت تو ایران کمه ... در حقیقت شما مجبورید بخواطر این که سلیقتون با بقیه فرق داره این پول رو بپردازید یعنی اگه 100 نفر ما داشتیم که از سرور حمایت میکردن
    قطعا فری باز میکردیم که طرفدارمون هم بیشتر شه
    امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم

باز هم میگم کسی اینجا کسی رو مجبور نکرده به این فکر نکنید که خرید این رنک آیا ارزش داره یا نه
    در حقیقت شما با هر خریدتون به پایداری سرور کمک کردین

----------------------------------------------------------------

راستی روز اول کامل free هست و از روز های دیگه
    spectate کردن free هست بازم
    Last edited by mahdyari77; 31-07-2013 at 16:04.

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

خدایی این 10 صفحه رو فقط با ... شعر پر کردین.

مهران اگه سرور بزنی 5 چی 20 تومان هم میدن.

دوستان سلام.....
    من همه پست هارو خوندم.
    دوست عزیز 5 تومانه نه 500000 تومان.
    یه جوری میگی ریسک انگار با این 5 تومان میشه یه ماشین خرید.
    شما نمیخوای پول بدی چرا بازی رو زیر سوال میبری؟
    بیا اینو نصب کن ببین هنوزم گرافیک ماین کرافت بده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از بس سرور هوایی زدی ! خخخخ بنازم سرور جواد که هنوز که هنوزه بلایی که سر خونم اوردین یادم نمیره لول
    یادمه تو سرور جواد اون حوضی که بالای خونت بودو ترکوندم :| بعدش با همون plank ها یه امضای خوشگل زدم کنار دیوار. با اب حوضی که ترکوندمش یه سرسره ابی ساختم.
    کلی با اصغر و دانیال شنا کردیم ولی خداییش خونت خیلی ناز بود حیف که به فنا بردیمش ( بیا بی حساب شیم )
    Last edited by laxer; 31-07-2013 at 16:11.

15. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AF-Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من اصلا چیپس دوست ندارم و نمیخرم......
    دوما من دوست دارم اول ببینم سرور میمونه یا نه؟؟؟ به شما ربطی داره که من چیکار میکنم؟؟؟

خوب دونه دونه جواب نمیدم ببخشید چون خیلی زیاده و وقت این همه جواب نوشتن رو ندارم
    اما بقول دوستان مشکل میدونین چیه ؟
    مشکل اینه که ما فکر میکنیم هر موقع پول ندیم زرنگیم
    اول خطاب به این دوستان
    خوب هرکس طرز فکر خودش رو داره اما اگر اینجوری باشه ... اون بدبختی که زحمت میکشه و برنامه نویسی میکنه نون شبش رو از کجا دراره بخوره ؟ تاحالا به این فکر کردین که اون بدبخت چه گناهی کرده ؟
    خوب شد همه دنیا مثل ما فکر نمیکنن وگرنه کامپیوتری الآن وجود نداشت
    البته بعضی اوقات بهونه هایی هست که مثلا ما تحریمیم نمیتونیم بازی رو بخریم یا دلار تو مملکت مت گرونه که حالا در مورد خرید بازی میشه بعضی از این بهونه هارو پذیرفت
    که در مورد سرور ما صدق نمیکنه چون احتمالا ورودی 5 تومان خواهد بود
    خطاب به اون دوستانی که میگن نمیدونیم سرور پایداره یا نه
    خوب دوستان میتونین سابقه من رو توی سرور بازیکرافت ببینید
    من پایداری این سرور رو تضمین میکنم ( البته در صورت استقبال دوستان )
    معلومه که اگر همه مثل بعضی ها فکر کنن و دو نفر پلیر تو سرور داشته باشیم در اون سرور تخته بشه هم ما سنگین تریم هم پلیر ها
    بلاخره هر کسی میخواد تفریح کنه باید یه هزینه ای هم بپردازه دیگه :/ تازه ما اصلا پولی برای خودمون و وقتمون فکر نکنم بمونه چون احتمالا آخرش باید از جیب هم بزاریم...
    مثلا شما میرین استخر پول ورودی نمیدین ؟

و در آخر هم خطاب به اون هایی که میگن ماینکرفت به دلیل حجم یا گرافیکش بدرد نمیخوره
    خوب شما دوست نداری عزیزم میتونی این تایپیک رو ببندی بری سراغ همون BF2 ماینکرفت سبک خودش رو داره ...
    اگر قشنگی بازی به حجم بود بیا من یه ماینکرفت بهت بدم 2 گیگ )
    سبک بازی رو نمیپسندید کسی مجبور نکرده کسیرو اینجا که پول بده
    یک سری از دوستان هم گفتن بازی رو فری کنین امکانات اضافه رو بخرن
    آخه دوستان واقعیت اینه که سرور چیزی نیست که از ما باشه که ما بگیم اگه دو نفر هم خریدن اشکال نداره 10 تومان سوده
    ما باید ماه به ماه خودمون یه هزینه ای رو بپردازیم
    و این که چون طرفدار ماینکرفت تو ایران کمه ... در حقیقت شما مجبورید بخواطر این که سلیقتون با بقیه فرق داره این پول رو بپردازید یعنی اگه 100 نفر ما داشتیم که از سرور حمایت میکردن
    قطعا فری باز میکردیم که طرفدارمون هم بیشتر شه
    امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم

باز هم میگم کسی اینجا کسی رو مجبور نکرده به این فکر نکنید که خرید این رنک آیا ارزش داره یا نه
    در حقیقت شما با هر خریدتون به پایداری سرور کمک کردین

----------------------------------------------------------------

راستی روز اول کامل free هست و از روز های دیگه
    spectate کردن free هست بازم
    همونطور که خودتون دارین میگین اگه استقبال بشه که مشکل منم همینه که نمیدونم ملت استقبال میکنن یا نه؟؟؟؟ هر وقت استقبال کردن یعنی بیشتر از 2 ماه سرور میمونه که اون موقع من میام...... در ضمن من نگفتم قشنگی بازی به گرافیک نیست.... لطفا پست هارو کامل بخونین.......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •