خوب دونه دونه جواب نمیدم ببخشید چون خیلی زیاده و وقت این همه جواب نوشتن رو ندارم
اما بقول دوستان مشکل میدونین چیه ؟
مشکل اینه که ما فکر میکنیم هر موقع پول ندیم زرنگیم
اول خطاب به این دوستان
خوب هرکس طرز فکر خودش رو داره اما اگر اینجوری باشه ... اون بدبختی که زحمت میکشه و برنامه نویسی میکنه نون شبش رو از کجا دراره بخوره ؟ تاحالا به این فکر کردین که اون بدبخت چه گناهی کرده ؟
خوب شد همه دنیا مثل ما فکر نمیکنن وگرنه کامپیوتری الآن وجود نداشت
البته بعضی اوقات بهونه هایی هست که مثلا ما تحریمیم نمیتونیم بازی رو بخریم یا دلار تو مملکت مت گرونه که حالا در مورد خرید بازی میشه بعضی از این بهونه هارو پذیرفت
که در مورد سرور ما صدق نمیکنه چون احتمالا ورودی 5 تومان خواهد بود
خطاب به اون دوستانی که میگن نمیدونیم سرور پایداره یا نه
خوب دوستان میتونین سابقه من رو توی سرور بازیکرافت ببینید
من پایداری این سرور رو تضمین میکنم ( البته در صورت استقبال دوستان )
معلومه که اگر همه مثل بعضی ها فکر کنن و دو نفر پلیر تو سرور داشته باشیم در اون سرور تخته بشه هم ما سنگین تریم هم پلیر ها
بلاخره هر کسی میخواد تفریح کنه باید یه هزینه ای هم بپردازه دیگه :/ تازه ما اصلا پولی برای خودمون و وقتمون فکر نکنم بمونه چون احتمالا آخرش باید از جیب هم بزاریم...
مثلا شما میرین استخر پول ورودی نمیدین ؟
و در آخر هم خطاب به اون هایی که میگن ماینکرفت به دلیل حجم یا گرافیکش بدرد نمیخوره
خوب شما دوست نداری عزیزم میتونی این تایپیک رو ببندی بری سراغ همون BF2 ماینکرفت سبک خودش رو داره ...
اگر قشنگی بازی به حجم بود بیا من یه ماینکرفت بهت بدم 2 گیگ

)
سبک بازی رو نمیپسندید کسی مجبور نکرده کسیرو اینجا که پول بده
یک سری از دوستان هم گفتن بازی رو فری کنین امکانات اضافه رو بخرن
آخه دوستان واقعیت اینه که سرور چیزی نیست که از ما باشه که ما بگیم اگه دو نفر هم خریدن اشکال نداره 10 تومان سوده
ما باید ماه به ماه خودمون یه هزینه ای رو بپردازیم
و این که چون طرفدار ماینکرفت تو ایران کمه ... در حقیقت شما مجبورید بخواطر این که سلیقتون با بقیه فرق داره این پول رو بپردازید یعنی اگه 100 نفر ما داشتیم که از سرور حمایت میکردن
قطعا فری باز میکردیم که طرفدارمون هم بیشتر شه
امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم
باز هم میگم کسی اینجا کسی رو مجبور نکرده به این فکر نکنید که خرید این رنک آیا ارزش داره یا نه
در حقیقت شما با هر خریدتون به پایداری سرور کمک کردین

----------------------------------------------------------------
راستی روز اول کامل free هست و از روز های دیگه
spectate کردن free هست بازم