سلام
اساتید عزیز اینترنت سکیوریتی که سرش به تنش بیارزه چی خوبه الان؟ من خودم تا دقایقی پیش KIS 2014 رو سیستمم نصب بود البته بگم که ازش راضی بودم و حتی برخلاف اینکه میگن سنگینه اینطوری نبود و تاثیری رو سرعت سیستم نداشت و خوب بود
ولی دیگه تو فعالسازیش مشکل خوردم چنتا reset trial بود تا همین اواخر خوب کار میکرد ولی الان دیگه نمیتونن برنامه رو فعال کنن و از کار افتادن. کلید معتبری هم برای این نسخه پیدا نمیشه تصمیم گرفتم تا وقتی راه حل بهتری برای فعالسازیش پیدا بشه نرم افزار دیگه ای جایگزین کنم.
کدوم برنامه هست کلیداش هم بدون دردسر گیر بیاد بدون دردسر اپدیت آنلاین بشه و البته امنیت سیستم رو تامین کنه ؟
تعریف بیت دفندر رو شنیدم ولی حجم خیلی زیادی داره و میگن نسبتاً سنگین هست و کلیداش راحت گیر نمیاد . قبل از کسپر هم اویرا و eset رو داشتم که هردو تا یکبار با وجود اپدیت بودن تو ویروس یابی ضعیف عمل کردن و نزدیک بود سیستمم رو به فنا بدن
دوست عزیز در صورتی که محدودیت اینترنت ندارین ، می تونین از Panda cloud security استفاده کنین . رایگان و بی دردسر هست .
بر پایه کلود هست . یعنی برای ماکزیمم امنیت در هنگام اسکن باید به اینترنت متصل باشید ( هر چند بدون اینترنت نیز امنیت 90 % خودش رو تامین می کنه ) .نیاز به پهنای باند با سرعت بالا هم نداره با سرعت 128 هم کاملا جوابگوست
می تونین عملکردش رو در تاپیک زیر در برابر ویروس های ناشناخته نسبت به سایر ضد مخرب ها در تاپیک زیر بررسی کنید .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیشتر کاربران معمولا در هنگام جابجایی از Kaspersky به محصولات مشابه دچار دردسر هستند . Panda cloud antivirus چنین دردسری رو برای کاربران نداره