یعنی کسی پست های منو نمیبینه؟؟؟
سلام به دوستان کارشناس. میخواستم هدفون فول سایز بخرم تا رنج قیمت حدود 200 تومن
سبک موسیقی که گوش میدم بیشتر پاپ.الکترونیک .بی کلام هم گوش میدم...راک و جاز گوش نمیدم.برام راحتی استفاد مهمه چون میخوام طولانی فیلم هم ببینم
کیفیت ساختشم مطلوب باشه سورسم هم کامپیوتره...چون تجربه استفاده حرفه ای از هدفونم نداشتم خیلی جنس صدارو نمیشناسم ولی میخوام بیس شفاف و متوسط داشته باشه. وضوح صدا مهمه
خودم نظرم روی hd202 و hd205 هستش که 205 گرونتره که حالا نمیدونم ارزش هزینه بیشتر رو داره ؟کدوم بهتره؟
کلا نظر شما چیه؟گزینه بهتری هم هست؟خیلی ممنون و متشکر![]()
راستی داداش این جدولی که گذاشتی چقد قابل اعتماده؟واسه چه سالیه؟
ممنون از آقای reve-87 من تا حالا هدفون خوبی نداشتم. کیفیت بیس واسم مهم تر از کمیته ( نمیخواهم خش خش راه بندازه )
1. بودجه 400-500
2. mp3 320-flac پلیر گوشی موبایل lg-4x که وقتی با گوشی های دیگه مقایسه میکنم با یه هدفون، صدای اون یکی گوشی بیشتره.
3. تا حالا تست نکردم ولی فکر میکنم از صدای گرم بیشتر خوشم میاد. سبک موسیقیم 80% ترنس 20% کلاسیک.
4. پرتابل بیشتر دوست دارم ولی این ایر هم خوبه.
5. هدفون بسته و نویز کنسلینگ پسیو داشته باشه، فقط نزاره صدا زیادی داخل یا خارج بشه.
6. واس قدم زدن عادی. کلا شل نباشه ولی انقدر سفت هم نباشه که گوشو اذیت کنه.
7. برند هم اصلا واسم مهم نیست مهم کیفیته.
با تشکر
این جدول خلاصه بررسی هدفونهای IEM توسط یکی از افراد بسیار معتبر است. آخرین آپدیتش هم مربوط به 07/05/13 است. این هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همون تاپیک که تمام اون هدفون ها رو به تفکیک بررسی کرده. شما از بین اونها چنتا رو انتخاب کن و بررسی کاملشو بخون. ببین کدوماش با سلیقت جوره. در آخر اگه بین 2 -3تا از اونها شک داشتی اینجا اعلام کن تا دوستان با تجربه راهنماییت کنن.
دوستان اگه کسی از این مورد اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.![]()
امروز که دوباره از فروشگاه دنیای سونی استعلام گرفتم هدفون EX1000 رو موجود داشتن به قیمت 830 هزار تومن.
البته فقط فروش حضوری دارن و برای شهرستان ها ارسال نمیکنند.
اینقدر از قیمتش تعریف کردیم تا آخر گرون شد. هرچند که هنوز هم به قیمت واقعیش نرسیده ولی خب 830 هزار تومن هم خیلی زیاده. فکر کنم باید m50 رو بفروشم تا بتونم پولشو جور کنم![]()
اگر هنوز هم همون ورژن ژاپني رو داشته باشن، قيمتش واقعا فوق العادست
قيمت ژاپنيش تا اونجا كه يادمه ٦٤٠ دلار بود
خوب بیشترین کمکی که من میتونم بکنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از توضیحتون.
چی بگم اینجا ایرانه دیگه. از دوستان میخوام بهم راهنمایی کنن. چند بار سوال پرسیدم کپی میکنم:
من رپ و پاپ و راک گوش میدم. صدای واضح و جزئی پرداز و شفاف میخوام. کمیت بیس زیاد مهم نیست بیشتر کیفیت مهمه تقریبا مثل M50 باشه خوبه یعنی من کلا از صدای M50 خوشم اومد. سورس هم کارت صوتی کامپیوتر و موبایل S2 هست. شاید هم بعدا اقدام به خرید امپ بکنم ولی فعلا قصدشو ندارم.
.
بعد دوستان یه سوال هدفون XB1000 سونی که قیمتی 285 دلاری تو امازون داره تو ایران قیمتش خوبه (حدود 650) تو خارج تقریبا لوکس حساب میشه ولی تو ایران با این قیمتا خیلی گرون نیست. به نظرتون میارزه xb1000 بخرم؟ من به شخصه دوست دارم پولی که به کالا میدم هزینه ساختش باشه نه پول واسطه (وارد کننده ها) و ... بشه. همچنین این تو store.sony.co مینویسه موجود نیست ولی تو ایران هست (ایران رهجو) اینا همون ساخت اصلی شرکت سونی هستن یا توسط سونی چین یا شرکتای وابسطه تولید میشن؟ (یعنی کیفیت ساخت شاید بیاد پایین)
مرسی
ویرایش: xb1000 روی سر خوب جا میگیره؟ شل هست یا سفت؟ راحت هست؟ از روی سَر، سُر نمیخوره؟ (اینا رو میپرسم چون امکان تست ندارم)
Last edited by pedi_xx; 09-07-2013 at 13:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)