تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 475 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

70% گلکسی تب و 30% ام اس آی
    به چند دلیل:
    گلکسی خرابی کمتر داره
    آندروید تو تبلت بهتر از ویندوز هستش
    شما میتونی یه دستگاه با ویندوز پرو بخری
    که هم نیازهات رو برطرف کنه هم در آینده دلت رو نزنه و بتونی بهتر استفاده رو ببری
    اما هزینه رو هم باید در نظر گرفت
    شما چقدر میخوای هزینه کنی ؟شاید گزینه های بهتری هم باشه.
    قیمتش که هر چی کمتر بهتر چون چیزای دیگ باید بخرم باید یجوری پولو تقسیم کنم به اونام برسهحداکثر تا 1300
    راستش به احتمال 90 درصد برم سرزمین کفر و چون کتابمو نمیتونم ببرم اسکن گرفتم ولی حالا موندم چی بگیرم که بخونمشون و همچنین برا چت صوتی و تصویری با خونواده لازم دارم
    و چون یه سری برنامه دارم که فقط رو ویندوز هست گفتم ویندوز باشه
    گلکسی رو شنیدم هارد اکسترنالو اگه اداپتور نداشته باشه نمیخونه برا همین یه خورده دودل شدم ازش

2. 2 کاربر از Nakh0d4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

قیمتش که هر چی کمتر بهتر چون چیزای دیگ باید بخرم باید یجوری پولو تقسیم کنم به اونام برسهحداکثر تا 1300
    راستش به احتمال 90 درصد برم سرزمین کفر و چون کتابمو نمیتونم ببرم اسکن گرفتم ولی حالا موندم چی بگیرم که بخونمشون و همچنین برا چت صوتی و تصویری با خونواده لازم دارم
    و چون یه سری برنامه دارم که فقط رو ویندوز هست گفتم ویندوز باشه
    گلکسی رو شنیدم هارد اکسترنالو اگه اداپتور نداشته باشه نمیخونه برا همین یه خورده دودل شدم ازش
    با این بودجه ای که گفتی هیوندای تی ده هم بدک نیستا یه نگاه بنداز
    سخت افزار قوی داره تازه صفحه با کیفیتی هم داره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم نظرتون رو درم ورد دو تا تبلت زیر بدونم علی الخصوص کیفیت صفحه نمایش و اجرای بازیشون.
    ،onda v801 /Ainol Novo7 Venus
    من شنیدم میشه با روت یا یه همچین چیزی بلوتوث ونوس رو فعال کرد ایا صحت داره؟

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم نظرتون رو درم ورد دو تا تبلت زیر بدونم علی الخصوص کیفیت صفحه نمایش و اجرای بازیشون.
    ،onda v801 /Ainol Novo7 Venus
    من شنیدم میشه با روت یا یه همچین چیزی بلوتوث ونوس رو فعال کرد ایا صحت داره؟
    بلوتوث یک سخت افزاره و اگه اون نباشه طبیعتا نمی تونید حتا با روت ازش استفاده کنید.
    device های بلوتوثی هست مثلا برا iphone که می تونید با استفاده از کانکتور ازشون استفاده کرد.

6. این کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahdi bg's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

من بین Samsung Galaxy Tab 3 7.0 SM-T21 و Hyundai T7 شک دارم که کدومش بهتره
    از اونجایی که پردانزنده و سرعت تبلت خیلی خیلی واسم مهمه ظاهرا هیوندای بهتره اما خوب نگرانم میترسم خوب نباشه ... نظر شما چیه؟
    تو این رنج قیمت چیز دیگه ای پیشنهاد میکنید؟

ممنون پیشاپیش

8. این کاربر از mahdi bg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من امروز یه مقدار بودجم برای خرید تبلت بیشتر شد.حالا امروز داشتم میگشتم که به تبلت Motorola Xoom 2 MZ616 - 16GB برخوردم.که خودم موردی ندیدم البته من هر چی تو لپ تاپ خوب میتونم نظر بدم اما تو تبلت اصلا.حالا این مدلو دیدم و گفتم که اگه میشه اساتید لطف کنین به من بگین که اگه مشکلی داره چی هست و چرا نگیرم؟

10. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوستان من امروز یه مقدار بودجم برای خرید تبلت بیشتر شد.حالا امروز داشتم میگشتم که به تبلت Motorola Xoom 2 MZ616 - 16GB برخوردم.که خودم موردی ندیدم البته من هر چی تو لپ تاپ خوب میتونم نظر بدم اما تو تبلت اصلا.حالا این مدلو دیدم و گفتم که اگه میشه اساتید لطف کنین به من بگین که اگه مشکلی داره چی هست و چرا نگیرم؟

سلام دوست عزیز اگه در حد زوم 2 بودجه دارید 100 % شک نداشته باشید در خرید هواوی مدیاپد 10 .

زوم 2 سخت افزار فوق العاده ضعیفی در اون رنج قیمت داره و اینکه شرکت هواوی معتبر تره !

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

سلام

من بین Samsung Galaxy Tab 3 7.0 SM-T21 و Hyundai T7 شک دارم که کدومش بهتره
    از اونجایی که پردانزنده و سرعت تبلت خیلی خیلی واسم مهمه ظاهرا هیوندای بهتره اما خوب نگرانم میترسم خوب نباشه ... نظر شما چیه؟
    تو این رنج قیمت چیز دیگه ای پیشنهاد میکنید؟

ممنون پیشاپیش
    بعضی از دوستان کنار ما هستند مشاهده کردم تبلت خریدن در رنج قیمت 200 تومن ! (اصلا برند نداره ! )

بعد شما نمیتونید به تبلت هیوندای t7 اعتماد داشته باشید .

کلا الان تو کشور ما خرید از برند معروف حماقته ! چون زیاد دست دلال ها میچرخه و با دلار 5 تومن وارد ایران میشه دوست عزیز !!!!

از نظر سرعت و ظاهر ,,, عمرا سامسونگ نمیتونه رقابت کنه با این تبلت ها از نظر من به دلایل متعددی !!

بعدش عزیز تبلت hyundai t7s حدود 200 تومن از این تبلت سامسونگ ارزونتره ! (یکی از دلایل ضعف سامسونگ در فروش تبلت )

hyundai t7 هم فکر کنم 70 -560 باشه . hyundai t7s هم 610 .

موفق باشید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان استفاده اصلیم تایپ کردنه و کتاب خوندن و اینترنت (سرچ مقاله ) و تهیه پاورپوینت واسه کلاسام...همیشه دوست داشتم یه وسیله جمع و جور باهام باشه هرجا راحت باهاش بنویسم ..خب الان نوت 8 سامسونگ مد نظرم بود اما خب بخاطر اندروید بودنش و استفاده بهتر از آفیس ویندوز و البته برنامه های ویندوز که مشابهشو پیدا نکردم یکم نظرم برگشت وAsus VivoTab smart/me400CL پیدا کردم. اما خب این کف قیمت تبلتهای ویندوزه و مشخصاتش زیاد قوی نیست و ده اینچه .. نظر شما چیه؟بنظرتون برای نیازای من به همون اندروید و نوت 8 قانع بشم یا نه تبلت ویندوزی بگیرم..با خرید کدوم پشیمونی ندارم و کارام حل میشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوستان استفاده اصلیم تایپ کردنه و کتاب خوندن و اینترنت (سرچ مقاله ) و تهیه پاورپوینت واسه کلاسام...همیشه دوست داشتم یه وسیله جمع و جور باهام باشه هرجا راحت باهاش بنویسم ..خب الان نوت 8 سامسونگ مد نظرم بود اما خب بخاطر اندروید بودنش و استفاده بهتر از آفیس ویندوز و البته برنامه های ویندوز که مشابهشو پیدا نکردم یکم نظرم برگشت وAsus VivoTab smart/me400CL پیدا کردم. اما خب این کف قیمت تبلتهای ویندوزه و مشخصاتش زیاد قوی نیست و ده اینچه .. نظر شما چیه؟بنظرتون برای نیازای من به همون اندروید و نوت 8 قانع بشم یا نه تبلت ویندوزی بگیرم..با خرید کدوم پشیمونی ندارم و کارام حل میشه؟

عزیز ساخت و ویرایش پاورپوینت تا اونجایی که من میدونم با os android محاله ! مگر اینکه کار زیادی نخواسته باشید روش انجام بدید و من برای شما % 100 پیشنهاد میکنم این تبلت ویندوزی رو بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز من اگه این تبلت قوی نبود اصلا روش ویندوز 8 نصب نمیشد !! .

هر کسی برای خرید کردن اول نگاه میکنه به انتظاراتی که داره الان شما بزرگترین کاری که میخوای انجام بدی اینه که با آفیس کار کنی پس هیچ مشکلی نیس عزیز شما خرید کن .

موفق باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •