با سلام سال نو دوستان مبارک.
لطفا اگه نرم افزار یا دفترچه دارید سقف و کف تراز قبولی با درصد های زیر در کنکور آزاد رو بدید...مرسی!
ادبیات:60-70
معارف:60-70
عربی:50
زبان:70-80
-----------
ریاضیات:40-45
فیزیک:50
شیمی:40-45
با سلام سال نو دوستان مبارک.
لطفا اگه نرم افزار یا دفترچه دارید سقف و کف تراز قبولی با درصد های زیر در کنکور آزاد رو بدید...مرسی!
ادبیات:60-70
معارف:60-70
عربی:50
زبان:70-80
-----------
ریاضیات:40-45
فیزیک:50
شیمی:40-45
آی گفـــــتـــــــی آی آی آی
واقعا دیگه خسته شدم حوصله درس خوندن ندارم دارم فقط از درس فرار می کنم واقعا دیگه نمی دونم عاقبتم چی می شهکاکشی می شد زندگیم به حالت عادی برگرده
نمی تونم درس بخونم و از درس نخوندنمم عذاب می کشم![]()
Last edited by monaa; 22-03-2012 at 21:33.
الان که گفتی زندگیمون به حالت عادی برگرده مغز استخونم تیر کشید! الان فکر کردم من دوسال پیش چه کارای می کردم کل زندگیم خوشگذرونی بود
از وقتی که فهمیدم دندون پزشکی بندرعباس رو با این همه سهمیه قبولم دست و دلم به درس خوندن نمی ره! الان کل دوستام از دانشگاه برگشتن که نورالا نور شده!
زیست وشیمی می خونم! و سراجبار هم معارف ( که چرت ترین کتابی که تا حالا خوندم ) این دوساعت رو هم می خونم چون با خودم می گم سه ماه مونده من کلی درس خوندم حیفه!
واسه کنکور ارشد الان بهترین رشته ای که بخونیم چی هست که بازار خوبی داشته باشه و رو هوا بقاپنت
من خودم شیمی کاربردی خودم لیسانس ولی بیکارم
میخواستم ببینم واسه ارشد چی بخونم به شیمی هم ربط نداشت عیبی نداره ممنون
این که کاملا مشخصه:مهندسی نفت و گاز یا مهندسی مواد متالوزی.
البته اولیه بازار کارش تو ایران بهتره.
کتابهای تست ادبیات به طور مختصر توضیح دادند.برای این که کاملش رو پیدا کنید کتاب تخصصی اون روبخونید
دانشگاه رایگان اگر رتبه های برت باشید یا بورسیه فقط در این صورت....
ای بابا نزنین این حرفا رو ! یکی مثل من میاد میخونه بدتر انگیزه شو از دست میده ! پیش خودمون بمونه منم انگیزه مو از دست دادمولی میخونیم !
...
راستی دوستان شما مثل من فامیل نزدیک هم سن و کنکوری دارین ؟ باور کنید من میخوام درس بخونم این نمیذاره !
Last edited by A.N.A.P; 23-03-2012 at 10:51.
سخت هم هست ظاهرن؟ به شیمی هم خیلی ارتباطی نداره؟! یعد واسه منی که الا 27 سالمه یک سال کافیه چون آشنایی ندارم بخونم؟ یعنی تا کنکور امسال میرسم برسونم خودمو سخت تلاش کنم؟
بچه ها منم اصلا درسم نمیاد! چم شده؟ :( چیکار کنیم؟ من واقعا دلم میخواد درس بخونم ولی ده دقیقه نشده حواسم کهکشان بقلیه! اصلا تمرکز ندارم. از عید متنفرم!!!!!
داداش من نفهمیدم چی شد؟؟ میخوای کنکور ارشد بدی یا کارشناسی؟؟
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
کسی جواب من بینوا رو نمیده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)