ip statik گذاشتم ولی چیزی نبود ..
تو این سایت هم گشتم چیزی نیست
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
ip statik گذاشتم ولی چیزی نبود ..
تو این سایت هم گشتم چیزی نیست
سلام دوستان
یه سوال ساده داشتم که فک میکنم مربوط به سوالات عمومی شبکه میشه برای همین اینجا مطرحش کردم
به فایلهایی که چند بایت اولشون توضیحاتی درمورد نوع فایل نوشته چی میگن؟
من خودم یه مایم تایم به گوشم خورده ولی حتما غلطه چون میزنم تو گوگل مطلب مرتبطی رو نشون نمیده.
ممنون از شما
درود
در شرکت ما تعدادی کامپیوتر از طریق domain کار می کنند. ولی اگر کسی بخواد از طریق لپ تاپ خودش وارد شبکه بشه که لپ تاپش عضو domain نیست، برای دسترسی به پرینتر به اشتراک گذاشته شده و یا فایل های به اشتراک گذاشته به مشکل بر می خورد. و مشکل این است که برای هر بار استفاده از پرینتر و فایلهای به اشتراک گذاشته شده نیاز به نام کاربری و کلمه عبور admin دارد. حتی زمانی که لپ تاپ فرد مورد نظر به حالت sleep نیز می رود برای اتصال مجدد و وارد شدن به شبکه نیازمند نام کاربری و کلمه عبور admin دارد. چطور می توان این مشکل را برای یکبار حل کرد؟؟
لطفا دوستان اگر تجربه ای دارند، راهنمایی کنند.
سپاس
سلام،
دوستان عزیز روی این مدل از مودم همچین امکانی موجود نیست و هیچ راهی نداره؛ تنها میتونید روی هر دستگاهی که به مودم میخواد وصل شه جداگانه تنظیمات لازمه رو اعمال کنید.
من نام کامپیوتر و آی پی یه سیستمی رو دارم. میخوام بدونم چطور میشه از روی یکی از این دو تا آیتم بفهمم که چه یوزری به اون سیستم لاگین کرده؟؟؟
مرسی
سلام
من با یک مودم معمولی از adsl برای pc خونه استفاده میکنم.
حالا میخوام از طریق wifi گوشیم از اینترنت همون خط استفاده کنم،
آیا میتونم یک کارت وایرلس بخرم و از اون به عنوان اکسس یا فرستنده استفاده کنم تا بتونم اینترنت adsl خونه رو share،wifi يا يه كاري كنم كه روی گوشی استفاده کنم؟نمیخوام مودم جدید بخرم اگه کارم با کارت وایرلس راه میوفته لطفا بگید
اگه نميشه آيا راه ديگه ارزون تر (غير از خريد مودم wireless) هم وجود داره؟
با درود فراوان !
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد جدیدترین دوره مهندسی شبکه MCSA 2012
(بر اساس سرفصل ها و تکنولوژی Win8 و Server 2012 )
به تایپیک ذیل مراجعه نمائید !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چطوری میتونم کاری کنم که یوزری که توی دومین هست روی یکی از کامپیوترها ادمین باشه اما نتونه پسوورد ادمین لوکال اون سیستم رو عوض کنه؟
سلام دوستان
من میخوام پی سی و لپ تاپم رو با هم شبکه کنم و فایلا رو بینشون جا ب جا کنم
چند صفحه رو هم خوندم ولی بازم نتونستم
ویندوز جفتشون 7 ه
پی سی با کابل لن وصله لپ تاپ با وایرلس
تنظیمات کنترل پنل رو انجام دادم
فایر والم خاموش کردم
ولی بازم نشد
لطفا ب صورت مرحله ب مرحله یکی از دوستان لطف کنه راهنمایی کنه
و اینکه وقتی ب هم شبکه شدن چ جوری میشه تشخیص داد؟
یعنی مثلا دریورای لپ تاپ رو تو مای کامپیوتر پی سی میشه دید یا ی جور دگ س؟
اقا کسی نیست راهنمایی کنه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)