به نظرتون این انتخاب رشته گزینه 2 یه خرده خوش بین نیست ؟ ... یا اینکه خراب نیست ؟! .. چون من بر اساس احتمال قبولی مرتب میکنم ( مهندسی کامپیوتر - سخت افزار ، نرم افزار دانشگاه تهران (روزانه) ) رو شماره 2 میزاره برای من ! >. 508 منطقه 3 !
به نظرتون این انتخاب رشته گزینه 2 یه خرده خوش بین نیست ؟ ... یا اینکه خراب نیست ؟! .. چون من بر اساس احتمال قبولی مرتب میکنم ( مهندسی کامپیوتر - سخت افزار ، نرم افزار دانشگاه تهران (روزانه) ) رو شماره 2 میزاره برای من ! >. 508 منطقه 3 !
اگر کسی توی انتخاب رشته روزانه بزنه و روزانه قبول بشه از آزمون کنکور محروم می شه ولی بقیه موارد مشکلی نداره
اگه با این رتبه تو منطقه یک بودی و بومی قبول می شدی. ولی چون منطقه 2 هستی احتمالش کمتره
این شرط مهدل کتبی دیپلم بالای 16 که گزاشتن برای بین المللی برای پزشکی اگه زیر 16 باشه معدلمون کتبی نهایی اونجا رو بزنیم قبولمون نمی کنن؟
اگر ساکن تهران هستید :
شانس بالایی برای قبولی در دانشگاه تهران دارید.
ضمنا قبولی تان در دانشگاه های امیرکبیر و شهید بهشتی تقریبا می توان گفت که قطعی است.
سلام.
ببینید.. یا فرض اینکه من بعد گرفتن لیسانس قصد دارم برم از این مملکت، علوم پایه دانشگاه های سراسری تهران بخونم بهتره یا مهندسی های سراسری شهرستان؟ البته شهرستان هم خیلی دور نمیتونم برم، قزوین مثلن!
و شانس ـی برای مهندسی شبانه تهران دارم؟ دختر ـم.
فکر میکنم - امیدوارم - انتخاب اول آزاد ـم رو قبول میشم. پلیمر علوم تحقیقات زدم.
رتبه ـم 6هزار این طورا شده.
یا یه سال دیگه بخونم اصلن؟!
من شیمی دوست دارم. شیمی محض خوندن بخاطر از دست دادن عنوان مهندس برام یه ذره سخت هست اما میدونم که لذت میبرم. اما به درد پذیرش خارجه گرفتن میخوره آیا؟
مرسی!
دوستان دانشگاه صنعی قم بهتره یا دانشگاه قم؟؟
دانشگاه شیراز بهتره یا صنعتی شیراز؟
به نظرتون معماری شیراز قبول میشم برم؟
به این انتخاب رشته گزینه2 امیدی هست؟ اینایی رو که میگه احتمال قبولیش بالاس دیگه؟
پارسال که یادمه داشت !
شبانه شهر خودت خیلی بیشتر شانس هست !در کل هیچ شانسی رو از دست ندید .
چون موضوع مهم و حساسیه با احتمال میگیم .چون هیچ چیزی قطعی نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)