تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 456 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

لئو مسی؛ به زمین آمد، گل زد

بازیکن آرژانتینی که حضورش در ابتدا رد شده بود، آنفولانزا را کنار زد و با آمدنش به بازی طی مدت 35 دقیقه توانست دو گل به ثمر برساند. علی رغم نتیجه مطلوب به دست آمده تیم این جام را تمام شده نمی پندارد.

بارسلونا با نتیجه 4-0 که در برابر اوساسونا به دست آورد توانست به طور تقریبی اجازه حضور در دور بعدی را کسب کند. سسک و مسی هر کدام دو گل را به ثمر رسانیدند. اگرچه ساعاتی قبل از بازی اینطور به نظر می رسید که لئو مسی به دلیل آنفولانزا قادر به بازی نیست اما اسم او در میان لیست نوشته شد و بازی را از روی نیمکت شروع کرد.این اولین باری بود که مسی در اولین بازی سال برای بارسا به میدان می رفت و در مدت 35 دقیقه حضورش 2 گل را وارد دروازه حریف کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شماره 10 بارسا اظهار داشت با وجود احساس ناراحتی در صبح بازی اما به موقع توانست آن را پشت سر بگذارد: «من فقط دل درد بودم و اثری از حالت تهوع وجود نداشت، تبم نیز قطع شده بود و بادیدن تمرینات نسبتا سبک تیم، ترجیح دادم تمرین نکنم».

در باب مسابقه, مسی معتقد بود 4-0 نتیجه قطعی نیست و تیم این دور را تمام شده محسوب نمی کند. «این اندوخته خوبی برای رفتن به پامپلوناست چون ما از قدرت آنها در خانه و سختی بازی برگشت آگاهیم.بازی برگشت نیز به همین سختی است، به همین دلیل بود که ماباید عملکرد بسیار خوبی را در نیوکمپ داشتیم».

پدرو رودریگز

«نتیجه خوبی در خانه کسب کردیم اما 90 دقیقه دیگر باقی مانده و آنها در خانه بسیار قوی هستند. به نظر می رسید که مسی قادر به بازی نباشد اما به هر صورت او با آمدنش بسیار خوب کار کرد. این را می خواست و توانست دوگلش را نیز بزند. بسیار خوشحالیم که او در فرم ایده آلش قرار دارد چون این به نفع همه ماست. من سعی کردم بازی خوبی داشته باشم و خودم را با موقعیت تطبیق دهم . برایم بسیار دشوار بود ولی سعی کردم به تیم کمک کنم و بیشترین تلاشم را در زمین به کار گرفتم».

خاویر ماسکرانو

« معتقدم سرعت خوبی در بازی داشتیم. زمانی که توپ در اختیار ما نبود فشار بسیار زیادی به حریف وارد می کردیم. بعد از تعطیلات 15 روزه ممکن است تیم در بهترین حالت خود نباشد اما روشی که به کار گرفته شد مناسب بود. این برد مزیت خوبی است اما نمیتوان جام را پایان یافته تصور کرد؛ ممکن است در پامپلونا به شرایط سختی برخورد کنیم.این جام پایان نیافته است، ما سال پیش هم در سویا به بتیس بازی را واگذار کردیم این نشان می دهد هیچ چیز آسان نیست».

دنی آلوز

«در این بازی ما باید تمام تلاش خود را به کار می گرفتیم تا نتیجه مطلوبی حاصل شود.در کل بازی خوبی انجام دادیم و گام بلندی را برای صعود به دور بعد برداشتیم. مسابقه یکشنبه آینده بازی دشواری است؛ این مسابقه دربی است و چنین بازی هایی همیشه سخت و پیچیده بوده اند. ما با انگیزه خاصی پا به میدان خواهیم گذاشت و اگر در سطح بالایی بازی کنیم شرایط سختی را برای آنها رقم خواهیم زد».

واکنش بازیکنان به برد 4-0 مقابل اوساسونا

شب گذشته٬ شماری از بازیکنان بارسا در مقابل خبرنگاران برای مصاحبه حاضر شدند. بازیکنان از عملکرد خود راضی بودند؛ با این حال از سختی بازی برگشت در ال سادار غافل نیستند.

از نظر پدرو: «برای یک بازی خانگی نتیجه قابل قبولی ست؛ اما باید به یاد داشته باشیم که 90 دقیقه دیگر هم باقی مانده است و آنها در خانه قویترند».

وقتی از پدرو درباره حضور غافلگیرانه مسی در بازی شب قبل پرسیده شد٬ او پاسخ داد: «با اینکه به نظر می رسید او نمی تواند بازی کند٬ اما هر موقع به زمین می آید عملکرد خوبی دارد. او می خواهد که بازی کند٬ انگیزه قوی دارد؛ مانند امروز که دو گل به ثمر رساند. ما از این که او آماده است خوشحالیم٬ چرا که آمادگی او به معنی نفع برای همه ی ماست». «سعی می کنم که به پستم عادت کنم. برایم کمی سخت است اما تلاش دارم که به تیم کمک کنم و از لحظات حضورم در زمین نهایت استفاده را ببرم».

مسی تمامی شبهات درباره سلامتی اش را رفع کرد: «صبح دل درد داشتم اما با تب و حالت تهوع همراه نبود. با توجه به این که تمریناتی که روز بازی داریم٬ سبک است٬ دیدم بهترین کار تمرین نکردن است و تا بازی بهبود پیدا کردم».

زننده دو گل٬ درباره بازی گفت: «نتیجه خوبی بود؛ چرا که بازی برگشت در پامپلوناست و آنها در خانه قویترند و بردن را برای تیم مهمان سخت می کنند٬ به همین دلیل بود که می بایست در خانه خود نتیجه خوبی می گرفتیم که موفق به اینکار شدیم».

خاویر ماسکرانو به تلاش تیم با توجه به این که تازه از تعطیلات بازگشته بودند٬ اشاره کرد: «به نظرم در کل سرعت قابل قبولی داشتیم. وقتی توپ را از دست می دادیم تحت فشار زیادی قرار میگرفتیم. بعد از 15 روز این بهترین عملکردی نبود که می توانستیم داشته باشیم٬ اما بازی تیمی بی عیب و نقص بود».

همانند دیگر هم تیمی هایش٬ ماسکرانو بر این عقیده است که در بازی برگشت هم می تواند تعیین کننده باشد: «از این بازی خیلی سود کردیم اما نمی توانیم به طور قطع بگوییم که دیگر کاری نمانده است. اگر اینگونه با قضیه برخورد کنیم٬ ممکن است پامپلونا را با دست خالی ترک کنیم. می دانیم که هنوز چیزی مشخص نیست٬ به عنوان مثال پارسال در سویل به بتیس باختیم٬ اگر کار را تمام شده فرض می کردیم نمی توانستیم صعود کنیم».

عقیده ای که دنی آلوز نیز با آن موافق است: «بازی به گونه ای بود که می بایست تلاش خود را برای کسب نتیجه ای خوب به کار می گرفتیم. به طور کل٬ بازی کاملی بود و قدم بزرگی برای صعود به مرحله بعد برداشتیم».

درباره بازی یک شنبه آینده٬ ال دربی بارسلونی٬ دنی آلوز گفت: «بازی یک شنبه آینده٬ بازی سختی ست. دربی ست و یکی از بازیهاییست که همیشه پیچیده اند. ما با اشتیاق و روحیه به زمین خواهیم رفت و اگر بازیمان در سطح بالایی باشد٬ آن ها سختی زیادی متحمل خواهند شد. الان٬ تنها 3 یا 4 روز برای آماده شدن برای رویارویی با اسپانیول فرصت داریم».

گواردیولا: «ما در مرحله حذفی یک گام مثبت و رو به جلو برداشته ایم»

مربی بارسا اذعان می کند که نتیجه 4-0 در بازی رفت از دور یک شانزدهم نهایی جام حذفی، نتیجه بسیار خوبی است، اما هشدار داد که هنوز رقابت در این این دور تمام نشده است و «ما باید به پامپلونا برویم و در آنجا بازی کنیم».

گواردیولا همچنین دلیل قرار دادن نام مسی در ترکیب دیشب و علت عدم تعویض چمن زمین ورزشگاه را توضیح داد.

جوزپ گواردیولا عملکرد تیمش را در اولین بازی سال جدید، که در آن بارسا توانست با 4 گل اوساسونا را در هم بکوبد، مثبت ارزیابی کرد. سرمربی بارسا با اذعان به اینکه این نتیجه در بازی رفت در دور یک شانزدهم نهایی جام پادشاهی یک گام خوب و رو به جلو است، هشدار داد: «ما باید در پامپلونا نیز به میدان برویم». وی افزود: «بطور کلی ما یک بازی عالی را به نمایش گذاشتیم و گامی مثبت و رو به جلو را در مرحله حذفی برداشته ایم. اما هنوز کار ما به پایان نرسیده است، چرا که باید یک بازی دیگر را در پامپلونا برگزار کنیم. هنوز خاطره پیروزی 5-0 در برابر بتیس در دور رفت و به دنبال آن به سختی افتادن در دور برگشت، در ذهنهای ما تازه است. صعود ما زمانی قطعی می شود که 90 دقیقه دیگر بازی کنیم».

بهبودی مسی

با وجود اینکه نام مسی به دلیل ابتلا به آنفولانزا در ترکیب ابتدایی بازی دیشب قرار نداشت، حال او بهتر شد و توانست در بازی شرکت کند. مسی که نیم ساعت پایانی نیمه دوم در زمین حضور داشت، عملکردی فوق العاده را به نمایش گذاشت و دو گل نیز به ثمر رساند. «امروز صبح او معده درد داشت، درد می کشید، سرما خورده بود و کمی هم تب داشت. به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم که او در خانه بماند. پس از آن، او زنگ زد و گفت که احساس می کند بهتر است. امروز صبح می خواستیم اعلام کنیم که او تمرین نمی کند و اینکه بازی نخواهد کرد. با وجود این، من او را روی نیمکت نشاندم، ما هنوز بازی را به پایان نرسانده بودیم؛ بنابراین تصمیم گرفتم به مدت نیم ساعت او را به میدان بفرستم. می دانیم که با حضور مسی ما کمی بهتر شدیم».

گواردیولا همچنین در خصوص تصمیم نهایی در مورد عدم تعویض چمن زمین ورزشگاه صحبت کرد: «زمین از ابتدای فصل در شرایط بدی بوده است، و وضعیت آن ما را به دردسر می انداخت و باید با آن مقابله می کردیم. به همین دلیل ما از اوساسونا درخواست تغییر در زمان برگزاری بازی را داشتیم و این کار برای این تصمیم گیری کافی بود. با این حال، در این چند روز زمین بهبود یافته است. شما می توانید این را از روی رنگ ، عدم وجود تکه ها و لایه برداری و چگونگی رشد چمن آن متوجه شوید. امیدوارم وضعیت آن بیشتر از این بهبود پیدا کند. ما تا به حال به هیچ وجه قصد آزار حریفان خود، به ویژه اوساسونا را نداشته ایم. اگر امروز زمین وحشتناک شده بود، در عوض ماشین آلات در حال حاضر در آن مشغول به کار هستند».

تحسین پینتو

در نهایت، سرمربی بارسا پینتو را ستود: «من حتی یک بازی را به خاطر نمی آورم که او در آن آماده نباشد. در گذشته، بازی با پای او خیلی درخشان نبود اما او با پشتکار، خودش را به سطح مناسبی رسانده است. او بازی بی نقصی را انجام داد، بازی با پای او فوق العاده بود، همچنین صبور و آرام بود. او از نقش خود در تیم آگاه است و هرگز از هیچ کمکی دریغ ندارد. به همین خاطر ما قراردادش را به مدت یک سال دیگر تمدید کردیم، چرا که او سزاوار این است».

بازی «حیاتی» یکشنبه این هفته

گواردیولا با تمرکز بر روی بازی این یکشنبه در لالیگا دربرابر اسپانیول، گفت که دربی همیشه «پیچیده و دشوار» است. وی افزود: «آنها در این دو سال گذشته واقعا خوب عمل کرده اند ، آنها یک مربی عالی و مهاجمانی جوان دارند، فوتبال بازی می کنند و صاحب سبک هستند. ما باید به دنبال تجدید قوا باشیم، چرا که این بازی برای ما یک بازی حیاتی و سرنوشت ساز در آینده لیگ خواهد بود».
    Last edited by nw_nk; 05-01-2012 at 23:25. دليل: Merge

2. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

مسی:آنفلونزا نداشتم

این در حالی است که باشگاه بارسا چند ساعت پیش از دیدار مقابل اوساسونا اعلام کرد این ستاره آرژانتینی به دلیل ابتلا به آنفلونزا در این دیدار غایب خواهد بود.

سایت گل- لیونل مسی، ستاره بارسا، این شایعه که پیش از دیدار مقابل اوساسونا دچار آنفلونزا شد را رد کرد اما تاکید کرد صبح روز بازی چندان سرحال نبوده است.

این در حالی است که باشگاه بارسا چند ساعت پیش از دیدار مقابل اوساسونا اعلام کرد این ستاره آرژانتینی به دلیل ابتلا به آنفلونزا در این دیدار غایب خواهد بود.

با این وجود، مسی در این دیدار به میدان رفت و دو گل تیمش را در این پیروزی 4-0 به ثمر رساند.

خوسه لوئیس مندیلیبار، سرمربی اوساسونا، در پایان بازی اعلام کرد فریب حریف را خورده است.

اما مسی اعلام کرد به آن شدت که در رسانه ها مطرح شده، بیمار نبوده و تنها اندکی ناخوش احوال بوده است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تنها کمی شکم درد داشتم که چیز خاصی نبود. اصلا تب نداشتم. برای رفتن به ورزشگاه مشکلی نداشتم و تنها تلاش کردم به تیم کمک کنم."

سرخیو بوسکتس، هافبک بارسا، نیز در گفتگو با مارکا در این مورد گفت:" راز او این است که بهترین بازیکن دنیاست. او در چند سال اخیر تقریبا در همه بازی های بارسا حضور داشته است. او صبح روز بازی حال خوبی نداشت و اما بعدا بهتر شد و به میدان رفت."

4. 12 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

گواردیولا: مسی تماس گرفت و گفت بازی می‌کند

این مری 40 ساله گفته که خود لیونل مسی بود که خواستار بازی مقابل اوساسونا شد.

سایت گل – پپ گواردیولا، مربی بارسلونا دلیل استفاده از لیونل مسی در برد چهار بر صفر مقابل اوساسونا را توضیح داد.
    منابع اسپانیایی ابتدا ادعا کرده بودند که لیونل مسی در این بازی غایب است، اما او بازی را به عنوان بازیکن ذخیره آغاز کرد.
    مسی در دقیقه 59 به میدان رفت و دو گل زد تا تیمش چهار بر صفر پیروز شود.
    گواردیولا می‌گوید: «مسی صبح روز بازی خوب نبود و دل‌درد و تب داشت، و او را به خانه فرستادیم.
    من به او گفتم بیاید و بازی را تماشا کند و اگر حالش خوب شد بازی کند. او سه ساعت پیش از بازی با من تماس گرفت و گفت می‌خواهد بازی کند و به همین دلیل او را روی نیمکت ذخیره‌ها گذاشتم تا در صورت لزوم به میدان بفرستم.
    برد ما هنوز قطعی نشده بود و بازی خوبی داشتیم انجام می‌دادیم و تصمیم گرفتم او 30 دقیقه بازی کند. بقیه ماجرا را هم که می‌دانید.
    بازی پس از تعطیلات هرگز آسان نیست اما ما شروعی عالی داشتیم. ما به مسی گفتیم خودش را گرم کند تا تماشاگران را به وجد بیاورد.»

اندی پولو: می‌خواهم در بارسلونا یا اینتر بازی کنم

این مهاجم جوان حاضر نیست به بوندس‌لیگا برود و گفته تا پایان سال هم جایی نخواهد رفت.

سایت گل – اندی پولو، ستاره جوان اونیورسیتاریو د لیما شایعات مبنی بر پیوستن به شالکه را رد کرده و گفته اگر به اروپا برود یا در بارسلونا بازی خواهد کرد یا در اینتر.
    این مهاجم 17 ساله در سال 2011 اولین بازی‌اش را برای این تیم انجام داد و تیمش را کمک کرد که به یک‌چهارم نهایی کوپا سودآمریکانا (معادل لیگ اروپا برای آمریکای جنوبی) برسد. او یکی از بااستعدادترین جوانان پرو به شمار می‌رود.
    شایعات حاکی از آن بود که پولو به زودی به شالکه می‌رود؛ اما خود او این خبر را تکذیب کرده است: «خبر شالکه دروغ است. نه ایجنت من و نه خود من اطلاعی از این قضیه نداریم. من فعلا در U (مخفف نام باشگاهش) بازی خواهم کرد. اما اگر بخواهم این باشگاه را ترک کنم، در پایان سال 2012 خواهد بود. می‌خواهم برای اینتر یا بارسلونا بازی کنم.»
    او 24 بازی انجام داده و 5 گل زده است.

گاتی:‌ مسی در دوران مارادونا و پله ذخیره می‌شد!

این دروازه‌بان سابق گفته لیونل مسی نمی‌توانست در فوتبال چند دهه پیش ستاره شود.

سایت گل – هوگو گاتی،‌ دروازه‌بان سابق تیم ملی آرژانتین بر این باور است که لیونل مسی،‌مهاجم بارسلونا در دوران بازیکنانی مانند پله،‌یوهان کرویف و دیه‌گو مارادونا حتی نمی‌توانست در ترکیب اصلی قرار بگیرد.
    مسی را بسیاری یکی از برترین بازیکنان تاریخ فوتبال می‌دانند و او همین هفته بعد شاید برای سومین بار پیاپی توپ طلا بگیرد.
    اما گاتی 67 ساله از عملکرد هم‌وطنش راضی نیست.
    او می‌گوید: «بهترین بازیکن تاریخ بدون هیچ تردیدی پله است. پس از او آلفردو دی‌استفانو،‌ یوهان کرویف و دیه‌گو مارادونا قرار می‌گیرند.
    در آن زمان‌ها اگر مسی بود بازیکنی ذخیره می‌شد، نه این که ستاره شود.
    تمام بازیکنان بارسلونا که می‌گویند برای بهترین تیم دنیا بازی می‌کنند در زمان مارادونا و کرویف نیمکت‌گرم‌کن می‌شدند.»
    گاتی 18 بازی ملی در سال‌های 1967 تا 1977 در کارنامه دارد.

6. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیترهای روزانه ی اسپورت 5 ژانویه ی 2012

سلطان جادویی

یک نمایش دیگر از مسی، او جواز صعود به مرحله ی بعد را در نیم ساعت به دست آورد

بارسا 4-0 اوساسونا

حتی آنفولانزا هم نمیتواند بر لئو غلبه کند.او صبح قادر به بازی کردن نبود، و سپس بعد از ظهر برای بازی درخواست اجازه کرد و شب دو گل به ثمر رساند

دو گل به وسیله ی سسک. او بهترین بازیکن زمین بود.... پیش از آنکه ستاره ی آرژانتینی به زمین بیاید

اختلاف مورینیو-کریستیانو. مورینیو از کریستیانو به دلیل پرخوری در کریسمس انتقاد کرد

8. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب نمیدونم در مورد بازی دیشب و مسی این ستاره بارسا چی مونده که بگم!
    واقعا بهترین بازی کن مسی بهترین بازی ساز ژاوی و دیگر هیچ....!
    دوستان کسی نظری در مورد این گاتی نداره؟واقعا موندم این حرفا یعنی چی؟

10. 5 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

مسی:بارسلونا پادشاه فوتبال است

مهاجم آرژانتینی بارسلونا گفت: برگشتم تا همه بدانند که بارسلونا پادشاه فوتبال است.

سايت گل- لیونل مسی که با وجود خستگی ناشی از حداقل ۱۴ ساعت پرواز در پایان تعطیلات خود بلافاصله در تمرینات بارسلونا حاضر شده بود با درخشش در بازی رفت مقابل اوساسونا نقش مهمی در پیروزی ۴ بر صفر تیمش داشت.

وی در این باره گفت: جام پادشاهی برای ما اهمیت دارد و اگر پیش از این در این جام چندان انرژی صرف نمی‌کردیم، دلایل خاص خودش را داشت. از این پس هم لالیگا و هم جام پادشاهی برای ما مهم است و در هر دو مدعی قهرمانی هستیم.

مسی با توجه به پیروزی رئال مادرید مقابل مالاگا در بازی رفت گفت: هر چند بازی برگشت رئال مادرید می‌تواند پیچیده باشد اما اگر قرار بر پیش بینی باشد به احتمال فراوان حریف ما در یک چهارم نهایی رئال مادرید است، البته ما نیز نباید در بازی برگشت اوساسونا را دست کم بگیریم.

مسی ادامه داد: بارسلونا قدرت اول فوتبال اسپانیا و اروپا است و این حقیقت را امسال به همه ثابت می‌کنیم.

امید و ارائه

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گریه مسی پس از باخت به رئال مادرید /عکس

فوتبال جهان - بارسا در فصل قبل تنها در یک فینال شکست خورد.

به گزارش خبر آنلاین ،آنها بازی فینال جام حذفی اسپانیا را با یک گل مقابل رئال مادرید واگذار کردند ولی تمامی عناوین ممکن دیگر را بدست آوردند.

با این همه لیونل مسی بهترین بازیکن جهان پس از باخت به رئال مادرید این چنین دررختکن گریه کرد تا نشان دهد حتی از دست دادن یک جام پس از این همه عناوین قهرمانی برایش تا چه حد سنگین و غیرقابل قبول است .

13. 9 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بازیکنان بارسلونا، در اتوبوس جدید

بازیکنان تیم اول از اتوبوس جدید تیم دیدن کردند. این اتوبوس کار خود را از این هفته آغاز خواهد کرد و برای انتقال بازیکنان به زمین، برای مسابقات خارج از خانه استفاده خواهد شد.

بازیکنان اف سی بارسلونا پیش از شروع بازدید، از امکانات اتوبوس جدید که برای انتقال اعضای تیم به بازی های خارج از خانه استفاده خواهد شد اطلاع داشتند. رونمایی از این اتوبوس، پیش از تمرین عمومی بازیکنا در میان هواداران برگزار شد که تاثیر خوبی در میاد هواداران داشت. در این بازدید، از بازیکنان در حال تماشای اتوبوس عکس هایی گرفته شد.

همچنین بازیکنان، امکانات داخلی اتوبوس شرکت اتوپولمن پدروس را بررسی کردند. این شرکت از سال 2003/04 نماینده انحصاری اتوبوس باشگاه بوده است. بازیکنان همچنین اولین استفاده از این اتوبوس را با حرکت از نیوکمپ به زمین تمرین عمومی تجربه کردند.

15. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بارسا؛ همچنان بدون گل خورده، در نیوکمپ

بارسلونا به جز تساوی 2-2 مقابل آ.ث میلان در 13 ام سپتامبر، هیچ گلی در خانه نخورده است. از آن زمان به بعد بارسا تنها در 12 مسابقه 53 گل به ثمر رسانده است.

پیروزی در مقابل اوساسونا، آخرین اجرای خیره کننده در خانه بود. در اینجا به برخی از آمار اشاره می کنیم:

- از 53 گل به ثمر رسیده خانگی در 12 مسابقه آخر، 34 گل در 8 رقابت لیگ، 13 گل تنها در دو بازی جام و 6 گل در دو رقابت لیگ قهرمانان آسیا به ثمر رسیده است.

- اوساسونا این فصل با وجود بارسا رنج می برد. در اولین مسابقه 12 گل خانگی مقابل اوساسونا بود. بارسا 8-0 پیروز شد و 4 گل دیگر را در بازی جام به آن اضافه کرد.

- پینتو، دروازبان دوم تیم هنوز در این فصل گلی دریافت نکرده است. او در 4 بازی که تیم 18 گل به ثمر رساند، حضور داشت.

- شب گذشته نیز شاهد دو گل از فابرگاس برای بار دوم از زمان پیوستن دوباره او به باشگاه بودیم. در اوایل فصل او برای اولین بار دو گل خود را مقابل لوانته (5-0) به ثمر رساند.

- پس از به ثمر رساندن 4 گل مقابل اوساسونا، بازسا توانست به مرز 50 گل در لیگ برسد، 20 گل در لیگ قهرمانان، 14 گل در جام، 5 گل در سوپر جام اسپانیا، 2 گل در سوپر جام اروپا و 8 گل در جام باشگاه های جهان-- تها یک گل کمتر تا رسیدن به 100 گل! آیا بارسا در روز یکشنبه خواهد توانست قرن ساز شود؟

- مسابقه شب گذشته 25 امین مسابقه جامی بود که گواردیولا در آن مربی گری می کرد. از این رقابت ها، او 18 پیورزی، 4 مساوی و 3 شکست داشت؛ در حالی بازیکنان 62 گل به ثمر رساندند و 14 گل خوردند.

- شب گذشته ظاهرا اولین باری بود که مسی در بازی افتتاحیه سال، از زمانی که گواردیولا مربی شده است، بازی کرده بود.

- ژاوی گلی به ثمر نرساند، اما در ساخت 3 گل از 4 گل شرکت داشت.

- پیکه کمتر از 20 بار مقابل اوساسونا از تیم دفاع کرد.

- مسی تا کنون دو بار در 10 بازی آخر این فصل گل به ثمر رساند. در 4 بازی آخر او به دنبال هت تریک بود.

17. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در دیدار بارسا- اوساسونا؛ نمایش کوئنکا زیر ذره بین بازیکن یاب منچستریونایتد

باشگاه انگلیسی برای ارزیابی این ستاره جوان برادر سر الکس را راهی اسپانیا کرد

سایت گل- براساس گزارش ها، باشگاه منچستریونایتد مارتین فرگوسن، یکی از بازیکن یاب هایش را برای دیدن بازی ایساک کوئنکا، یکی از ستاره های جوان کاتالانی، در دیدار مقابل اوساسونا به اسپانیا فرستاده بود. به گزارش نشریه اسپورت، مارتین فرگوسن که برادر سر الکس فرگوسن است، دیدار چهارشنبه شب بارسا مقابل حریف پامپلونایی را در نوکمپ تماشا کرد؛ دیداری که کوئنکا در آن 75 دقیقه بازی کرد.
    کوئنکا یکی از پدیده های این فصل بارساست که قراردادش در انتهای فصل جاری به پایان می رسد اما هنوز برای تمدید قرارداد با این باشگاه به توافق نرسیده است.
    براساس گزارش ها، چلسی و آرسنال نیز به دنبال این ستاره جوان هستند اما به نظر می رسد یونایتدها از هم اکنون تلاش شان برای خرید این ملی پوش زیر 21 ساله های اسپانیا آغاز کرده اند.
    کوئنکا در رقابت های این فصل لالیگا تنها 5 بازی برای بارسا انجام داد اما موفق شد دو بار گلزنی کند.

دنی آلوس: دیدار مقابل اسپانیول مثل همه دربی ها دشوار است

آبی و اناری ها در حال حاضر با 37 امتیاز از 16 دیدار در مکان دوم جدول رده بندی لالیگا قرار دارند؛ در حالی که اسپانیول با 23 امتیاز در رتبه هشتم قرار دارد

سایت گل- دنی آلوس، مدافع بارسا، به هم تیمی هایش هشدار داد که دیدار یکشنبه تیمش مقابل اسپانیول در در لالیگا دیدار آسانی نخواهد بود. آبی و اناری ها در حال حاضر با 37 امتیاز از 16 دیدار در مکان دوم جدول رده بندی لالیگا قرار دارند؛ در حالی که اسپانیول با 23 امتیاز در رتبه هشتم قرار دارد.
    علی رغم فاصله زیادی که بین دو تیم وجود دارد، آلوس معتقد است اسپانیول از پیش باخته نیست.
    او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا گفت:" دیدار یکشنبه، دیدار دشواری است. این یک دربی است و چنین دیدارهایی همیشه پیچیده است.
    ما برای پیروزی راهی میدان خواهیم شد. اگر در سطح بالایی بازی کنیم، آنها هم لحظات سختی را تجربه خواهند کرد."

بوسکتس: بارسا همیشه به دنبال ایده های جدید است

پپ گواردیولا در رقابت های این فصل ترکیب های مختلفی را برای تیمش امتحان کرده و بوسکتس اعلام کرد آبی واناری ها همیشه به دنبال خلاقیت های جدید هستند

سایت گل- سرخیو بوسکتس، هافبک بارسا، تاکید کرد که این تیم برای غافلگیر کردن حریف و زدن گل همیشه به دنبال راه های جدید و خلاقانه ای است.
    پپ گواردیولا در رقابت های این فصل ترکیب های مختلفی را برای تیمش امتحان کرده و بوسکتس اعلام کرد آبی واناری ها همیشه به دنبال خلاقیت های جدید هستند.
    او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا گفت:" مربیان و بازیکنان تلاش می کنند تغییراتی در بازی ایجاد کنند تا بتوانیم بهتر بازی کنیم و گل های بیشتری به ثمر برسانیم؛ این مهمترین مسئله در فوتبال است.
    نمی دانم چه اندازه از کارهایی که انجام می دهیم خلاقانه است. این مسئله را آنهایی که تاریخ فوتبال را دنبال می کنند باید بگویند که ما در سطح متفاوتی بازی می کنیم یا نه."
    بوسکتس سپس در مورد دیدار پیش روی تیمش مقابل اسپانیول گفت:" این یک دربی است و ما برای آن انگیزه مضاعفی داریم. ما تمام تلاش مان را برای پیروزی انجام خواهیم داد. فکر می کنم بازی در خانه اسپانیول یکی از دشوارترین دیدارهای خارج از خانه ماست.
    آنها تیم فوق العاده ای هستند که پرسینگ را از همان جلوی زمین انجام می دهند. با وجود اینکه چند بازیکن شان را فروختند اما تیم جوانی دارند که فصل خوبی را پشت سر می گذارد."

19. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •