تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 339 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مربی ایرانی اگه جانشین مظلومی بشه کار فوق العاده سختی داره

پرویز مظلومی با شرایط زیر برکنار میشه

1_قهرمانی جام حذفی

2_بردن سالی دو دربی

3_صعود از گروه در اسیا(اگه ان شاالله صعود کنیم)

4_در دو سالی که روی نیمکت استقلال بود از رتبه سوم پایینتر نیمد

حالا کسی که جانشینش میشه

1_باید قهرمان جام حذفی بشه

2_باید دو دربیو ببره و یا حداقل یکیشو ببره و یکیشو مساوی کنه

تازه این دو کارو انجام بده میشه در حد نتایجی که مظلومی گرفته

حالا باید

3_در لیگ قهرمان بشه چون مظلومی به خاطر نایب قهرمانی برکنار شد

4_تیمو در اسیا به فینال برسونه چون مظلومی با دو بازی در پلی اف تیمو به اسیا برد ودر اسیا هم تقریبا خوب کار کردو از گروه صعود کرده(این مورد هنوز قطعی نیست)

اگه این نتایجو نگیره دور از ذهن نیست که شعار پرویز سوبله چوبله از سکوها شنیده بشه
    و اگه جانشینش غیر از قلعه نویی باشه در کنار شعار پرویز سوبله چوبله صدای تشویق قلعه نویی هم شنیده میشه و این یعنی یه فاجعه برای استقلال

بهترین گزینه اوردن یه مربی خارجی خوبو درجه یکه که گونشو تریم بهترین گزینه هستن
    اگه اونا نشد متسو هم خوبه
    اما به هیچ عنوان با کرانچار موافق نیستم.....

2. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

مربی ایرانی اگه جانشین مظلومی بشه کار فوق العاده سختی داره

پرویز مظلومی با شرایط زیر برکنار میشه

1_قهرمانی جام حذفی

2_بردن سالی دو دربی

3_صعود از گروه در اسیا(اگه ان شاالله صعود کنیم)

4_در دو سالی که روی نیمکت استقلال بود از رتبه سوم پایینتر نیمد

حالا کسی که جانشینش میشه

1_باید قهرمان جام حذفی بشه

2_باید دو دربیو ببره و یا حداقل یکیشو ببره و یکیشو مساوی کنه

تازه این دو کارو انجام بده میشه در حد نتایجی که مظلومی گرفته

حالا باید

3_در لیگ قهرمان بشه چون مظلومی به خاطر نایب قهرمانی برکنار شد

4_تیمو در اسیا به فینال برسونه چون مظلومی با دو بازی در پلی اف تیمو به اسیا برد ودر اسیا هم تقریبا خوب کار کردو از گروه صعود کرده(این مورد هنوز قطعی نیست)

اگه این نتایجو نگیره دور از ذهن نیست که شعار پرویز سوبله چوبله از سکوها شنیده بشه
    و اگه جانشینش غیر از قلعه نویی باشه در کنار شعار پرویز سوبله چوبله صدای تشویق قلعه نویی هم شنیده میشه و این یعنی یه فاجعه برای استقلال

بهترین گزینه اوردن یه مربی خارجی خوبو درجه یکه که گونشو تریم بهترین گزینه هستن
    اگه اونا نشد متسو هم خوبه
    اما به هیچ عنوان با کرانچار موافق نیستم.....
    عجب استدلال هایی میکنین شما . . . بهترین گزینه امیر قلعه نویی واسه استقلال که احتمالش کمه بیاد چون به تراختور برنامه داده . . .
    برعکس روزهای دیگه در بازی با نفت رحمتی بد نبود ( البته بازی رو کامل ندیدم )
    ایشالله که بعد از آخرین بازی اون + حمودی و مظلومی از اس اس جدا میشن . . .
    احتمال حضور عنایتی هم پررنگ تر شده و احتمالا اولین خرید استقلال

4. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نمیشه رو اگه و شاید حساب باز کرد.
    باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشه.

هرکس رفت و هر کس اومد امیدوارم استقلال موفق باشه همین.
    دوست ندارم فصل بعد مدعی نباشیم.

6. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب استدلال هایی میکنین شما
    ایا غیر از اینه؟ما مربیو عوض میکنیم که بهتر نتیجه بگیریم
    مربیه بعدی که میاد باید بهتر از مظلومی عمل کنه یعنی در کنار بردن دربی و گرفتن جام حذفی باید در لیگ هم تیمو قهرمان کنه و تیمیو که با مظلومی از گروهش صعود کردرو به فینال برسونه
    ایا غیر از اینه؟

عجب!!! خوشحال میشم بدونم جانشینتون واسه سید کیه؟
    احیانا طالبلویی که دستش شکسته و 4 ماه از میادین دور هستش که نیست؟

8. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

گونش و تریم فکر نکنم کمتر از یک میلیارد بگیرن البته بگیرن هم حقشونه وقتی قلعه نوعی 800 میلیون میگیره متسو شاید با کمتر از یک میلیارد هم بیاد. کماکان میگم ، مربی ایرانی فقط ابراهیم زاده
    دوست دارم اولین خرید استقلال محسن مسلمان باشه خوراکه ترانسفر کردنه حاجی هم که اوستای ترانسفر کردن به لورکوزن نصف بدهی های استقلال رو میتونه صاف کنه
    عنایتی واقعأ بازیکن باتعصبیه خریدش با توجه به عملکردش توی صبا کاملأ منطقیه قاضی و نوروزی هم بد نیستن ولی قاضی گفته توی دو هفته ی آینده به پیشنهاد پرسپولیس فکر میکنم
    از بین فرشید طالبی و جلال حسینی 100% یکیشون میاد
    می مونه نقطه ی مبهم فصل نقل و انتقالات کریم انصاری فرد ، که بعد از دریافت پیشنهادات نجومی از من سیتی و رئال مادرید قراردادش رو با سایپا تمدید میکنه

10. 2 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عنایتی در گفت‌وگو با فارس:
    از نظر من صبا قهرمان واقعی لیگ است/دوست دارم فوتبالم را در استقلال تمام کنم
    خبرگزاری فارس: مهاجم تیم فوتبال صبای قم گفت: از نظر من صبا قهرمان واقعی لیگ برتر است.

رضا عنایتی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد تساوی یک بر یک با مس کرمان گفت: بازی متعادلی بود. تلاش کردیم با پیروزی سهمیه آسیایی‌مان را قطعی کنیم که نشد. امیدوارم در دیدار آخر مقابل فجر سپاسی به این هدف برسیم.
    وی در مورد اینکه فصل آینده هم در صبا می‌ماند یا نه‌، عنوان کرد: هیچ چیز مشخص نیست. هنوز یک بازی دیگر از لیگ باقی مانده و باید ببینیم شرایط چگونه است.
    مهاجم 18 گله صبا در مورد این فصل اظهار داشت: سال پر فراز و نشیبی داشتیم زیرا تیم جوان و کم تجربه‌ای بودیم و برخی از بازی‌های حساس را از دست دادیم. به نظر من قهرمان واقعی لیگ تیم صبای قم است. بازیکنان جوان و با قراردادهای بسیار پایین داشتیم و با وجود این توانستیم نتایج بسیار خوبی بگیریم.
    عنایتی در مورد جدایی احتمالی ویسی از صبای قم گفت: قرارداد او آخر فصل تمام می‌شود، ویسی یکی از مربیان با دانش است و هر تصمیمی می‌تواند بگیرد.
    وی در مورد شایعه حضورش در استقلال گفت: به غیر از استقلال از 3-4 تیم دیگر پیشنهاد دارم اما همیشه گفتم پیشنهاد استقلال برایم یک پیشنهاد ویژه است. دوست دارم اتفاقی رخ دهد که باز هم به استقلال برگردم و فوتبالم را با این تیم تمام کنم.
    عنایتی در مورد پیشنهاد نیم فصل استقلال تصریح کرد: در نیم فصل از استقلال پیشنهاد داشتم اما مسئولان صبا با جدایی‌ام موافقت نکردند. با این حال باید بگویم در 12-13 سالی که فوتبال حرفه‌ای بازی می‌کنم هیچ سالی به اندازه امسال که در صبای قم بودم آرامش نداشتم. از مردم خوب قم هم تشکر می‌کنم معلوم نیست در پایان فصل از این تیم جدا شوم یا نه اما اگر دیگر در صبا نباشم، خاطرات خوب صبای قم را هیچ وقت فراموش نمی‌کنم.
    مهاجم پیشین استقلال در مورد اینکه شایعه بازگشت قلعه نویی به این تیم مطرح است، گفت: من با هیچ مربی‌ای در فوتبال مشکل ندارم. علت جدایی من از استقلال مدیریت باشگاه بود وگرنه من همواره برای مربیان که بزرگتر از من هستند، احترام قائل هستم و هیچ وقت با آنها مشکل نداشتم.
    عنایتی در مورد اینکه احتمال دارددر این فصل آقای گل شود یا نه، گفت: یک فصل دیگر باقی است و من تمام تلاشم را خواهم کرد. تقدیر نوشته شده و ما وسیله هستیم. با این حال اگر آقای گل نشوم به هر کسی که این عنوان را بگیرد، تبریک می‌گویم.
    مهاجم صبا در مورد ممنوعیت جذب دروازه‌بان خارجی گفت: در این مسئله دو بحث وجود دارد. اول اینکه اگر دروازه‌بانان خارجی بیایند ممکن است به دروازه‌بان‌های ایرانی بازی کمتر برسد و از این نظر لیگ ما ضربه می‌بیند. از سوی دیگر گفته می‌شود اگر دروازه‌بانان خارجی بیایند ممکن است برای دروازه‌بانان ایرانی ایجاد انگیزه بیشتری کند ولی من معتقدم اگر ورود دروازه‌بانان خارجی ممنوع باشد بهتر است زیرا در این فصل 3-4 دروازه بان جوان توانستند خودشان را در لیگ نشان دهند.

استقلال دوشنبه هفته آینده به ازبکستان می‌رود/محرومان همراه آبی‌پوشان
    خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال دوشنبه هفته آینده برای برگزاری آخرین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا در مرحله گروهی به ازبکستان می‌رود.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم استقلال آخرین بازی خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا را باید مقابل نسف قارشی ازبکستان برگزار کند.
    کاروان استقلال دوشنبه هفته آینده با پرواز چارتر راهی ازبکستان می شود.
    این سفر در حالی صورت می گیرد که قرار شده تیموریان، حمودی و عمران زاده باوجود محرومیت همراه آبی پوشان بروند اما احمد رسولی نژاد که در سفر قبلی همراه استقلالی ها بود در این سفر همراه کاروان آبی ها نخواهد بود.
    دیدار تیم های استقلال و نسف قارشی چهارشنبه هفته آینده برگزار می شود و این تیم بعد از بازی بلافاصله به تهران باز می گردد.
    استقلال اکنون در این گروه 8 امتیاز دارد و در رده دوم است. الریان نیز 6 امتیازی است. آبی پوشان برای صعود قطعی باید تیم ازبکی را شکست دهند تا به عنوان تیم دوم به مرحله بعدی راه پیدا کنند.

زمان دیدارهای هفته پایانی لیگ برتر تغییر کرد/ بازی‌های حساس، 19:20
    خبرگزاری فارس: زمان برخی از دیدارهای هفته سی و چهارم لیگ برتر فوتبال تغییر کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، برنامه زمانی جدید هفته سی و چهارم و پایانی لیگ برتر به شرح زیر است:

جمعه 22 اردیبهشت 91

فولاد خوزستان – پرسپولیس ،ورزشگاه الغدیر اهواز، ساعت 18

داماش گیلان – شهرداری تبریز، ورزشگاه شهید عضدی رشت، ساعت 17

تراکتورسازی تبریز- ملوان انزلی، ورزشگاه یادگار امام(ره)، ساعت 19:20

فجرسپاسی – صبای قم، ورزشگاه حافظیه شیراز، ساعت 19:20

راه آهن – شاهین، ورزشگاه اکباتان، ساعت 17

مس کرمان – ذوب آهن، ورزشگاه باهنر کرمان، ساعت 17

سپاهان- مس سرچشمه، ورزشگاه فولادشهر، ساعت 19:20

سایپا – نفت آبادان، ورزشگاه انقلاب کرج، ساعت 17

استقلال- نفت تهران، ورزشگاه آزادی، ساعت 19:20

پیش از این قرار بود تمام دیدارها ساعت 17 برگزار شود.

بهروان:
    به دلیل مشخص شدن تیم‌های سقوط کننده زمان دیدارها را تغییر دادیم
    خبرگزاری فارس: سرپرست سازمان لیگ برتر فوتبال اعلام کرد که به دلیل مشخص شدن تیم‌های سقوط کننده ساعت سایر مسابقات تغییر کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، غلامرضا بهروان در خصوص تغییر ساعت بازی های لیگ برتر در هفته پایانی گفت: به جهت تاثیر نتایج و مشخص شدن تیم های سقوط کننده زمان چند دیدار را تغییر دادیم.
    وی افزود: به دلیل اینکه نتایج دیدارهای لیگ برتر در هفته سی و سوم و تیم های سقوط کننده به لیگ یک مشخص شده اند زمان برخی بازی ها را تغییر دادیم. البته بازی های بالای جدول که تیم های اول تا چهارم را مشخص می کنند همزمان شده اند. این دیدارها به دلیل کورس قهرمانی و گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان آسیا حساس هستند.
    بهروان ادامه داد: ورزشگاه دیدار تیم های فولاد و پرسپولیس هم با تقاضای هیئت فوتبال استان خوزستان و موافقت دبیرکل محترم فدراسیون فوتبال ورزشگاه تغییر کرد و از تختی به الغدیر منتقل شد.
    سرپرست سازمان لیگ در پایان گفت: بازی های حساس درست مثل هفته های گذشته ناظران ویژه هم در امر بازی و هم در امر داوری خواهند داشت.

12. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

عجب استدلال هایی میکنین شما . . . بهترین گزینه امیر قلعه نویی واسه استقلال که احتمالش کمه بیاد چون به تراختور برنامه داده . . .
    برعکس روزهای دیگه در بازی با نفت رحمتی بد نبود ( البته بازی رو کامل ندیدم )
    احتمال حضور عنایتی هم پررنگ تر شده و احتمالا اولین خرید استقلال
    داداش یه نصیحت میکنم بهت خدایی خیلی دوستانه . واقعا دوستانه چون استقلالی هستی از خود مایی امیدوارم به دل نگیری

اما اینجوری که شما صحبت میکنی یکی ببینه فکر میکنی کلا 2 3 بار بیشتر فوتبال نگاه نکردی !

درباره ی بازی رحمتی با نفت میگی بد نبودددد . در صورتی که خارق العاده بود !
    بعد میگی ایشاالله سال بعد از لیگ بره بعد قبلش پست دادی که به درد نمیخوره !

آدم واقعا شک میکنه شما بازیها رو نگاه کردی یا نه؟آخه اگه نگاه کرده باشی نمیای بگی ایشاالله فصل بعد رحمتی بره !خونتون نذری میدی که ایشاالله سال بعد رحمتی بمونه

اگه رحمتی نبود استقلال الان اصلا سهمیه آسیا هم نمیگرفت شما کجای کاری؟

2 3 تا گل خورد نوش جونش عوضش 50 تا توپ گرفت که سرنوشت استقلالو به کل عوض کرد

من نمیدونم چطور ندی اینارو شما واقعا من شک میکنم ! اگه بازیا رو دیده بودی که خوب 10 سالت که نیست متوجه میشی!

واقعا آدم یه چیزایی عجیب میشنوه که شاخ در میاره !

عین این میمونه بگی مجیدی که به درد نمیخوره برا فصل بعد بیارنش فقط یرکوویچ!

14. 4 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

هنوز پرونده بازی ها تمام نشده شما تیم فصل بعد رو هم بستید؟
    بابا ایول به شما..
    حالا که دارید بازیکن خرید و فروش میکنید حداقل دیگه با هم درگیر نشید و علیه هم بیانیه ندید.
    فصل بعد هم دقیقه نود مشخص میشه کی چی میشه و چی نصیب میشه!
    Last edited by Rjoun; 08-05-2012 at 19:41.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ترکی و مظفری‌زاده در آسیا سوت می‌زنند
    دیدار احتمالی سپاهان و استقلال را داوران کره‌ای سوت می‌زنند
    خبرگزاری فارس: داوران دیدار احتمالی سپاهان اصفهان و استقلال تهران، در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا کره‌ای هستند.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال، اسامی داوران برنده دیدارهای الاهلی یا سپاهان ایران در برابر تیم‌های استقلال یا الریان قطر را اعلام کرد.

اسامی داوران دیدار مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان که در تاریخ دوم خرداد 91 در جده عربستان یا اصفهان برگزار می‌شود به شرح زیر است:

داور : کیم دونگ جین از کره جنوبی

کمک داور اول : جئونگ ها سانگ از کره جنوبی

کمک داور دوم : یانگ بیونگ یون از کره جنوبی

داور چهارم : کیم سانگ وو از کره جنوبی

ناظر بازی: چانگ چین فان از چین تایپه

ناظر داوری : عبدالرحمان عبدالخالق از بحرین

ممکن است استقلال و سپاهان در این مرحله هم به مصاف هم نروند اما تک دیدار مرحله یک هشتم نهایی بین تیم‌های اول گروه سوم و دوم گروه اول را تیم داوری از کره جنوبی قضاوت خواهند کرد.

*قضاوت داوران ایرانی در یک دیدار ای اف سی کاپ

کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال، از قضاوت داوران ایرانی در مرحله یک هشتم نهایی AFC CUP2012 خبر داد.

سعید مظفری‌زاده و گروهش دیدار الوحدت اردن در برابر یکی از تیم‌های اربیل عراق،کاظمه کویت و الاوروبا یمن را قضاوت می‌کنند.
    اسامی داوران دیدار فوق که در تاریخ 3 خرداد 91 در امان پایتخت اردن برگزار می شود به شرح زیر است:

داور : سعید مظفری زاده

کمک داور اول : داوود رفعتی از ایران

کمک داور دوم : سعید علی نژادیان

داور چهارم :اکبر بخشی زاده از ایران

*ترکی یک بازی مرحله یک هشتم نهایی را سوت می‌زند

کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال، از قضاوت داوران ایرانی در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا خبر داد.

اسامی داوران دیدار فوق که در تاریخ 9 خرداد 91 در یکی از شهرهای سئونگنام کره جنوبی یا ناگویای ژاپن یا گاسفرد استرالیا برگزار می‌شود به شرح زیر است:

داور : محسن ترکی از ایران

کمک داور اول : محمدرضا ابوالفضلی از ایران

کمک داور دوم : رسول فروغی از ایران

داور چهارم : یدالله جهانبازی از ایران

ناظر بازی : کار گوتام از هند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

ایا غیر از اینه؟ما مربیو عوض میکنیم که بهتر نتیجه بگیریم
    مربیه بعدی که میاد باید بهتر از مظلومی عمل کنه یعنی در کنار بردن دربی و گرفتن جام حذفی باید در لیگ هم تیمو قهرمان کنه و تیمیو که با مظلومی از گروهش صعود کردرو به فینال برسونه
    ایا غیر از اینه؟

عجب!!! خوشحال میشم بدونم جانشینتون واسه سید کیه؟
    احیانا طالبلویی که دستش شکسته و 4 ماه از میادین دور هستش که نیست؟
    درسته باید مربی جدید پیشرفت داشته باشه اما اینجوریام که شما میگی نیست به نظرم . . . مثلا مربی جدید میاد مارو قهرمان آسیا میکنه بعد هم تو لیگ مقام نمیاریم هم تو حذفی حذف میشیم . . . به نظر من این افتخارش بیشتر از لیگ و حذفی خودمونه . . . منم موافقم که باید مربی جدید تیم رو یه گام جلوتر ببره اما این استدلال شما زیاد با عقل جور در نمیاد .

داداش یه نصیحت میکنم بهت خدایی خیلی دوستانه . واقعا دوستانه چون استقلالی هستی از خود مایی امیدوارم به دل نگیری

اما اینجوری که شما صحبت میکنی یکی ببینه فکر میکنی کلا 2 3 بار بیشتر فوتبال نگاه نکردی !

درباره ی بازی رحمتی با نفت میگی بد نبودددد . در صورتی که خارق العاده بود !
    بعد میگی ایشاالله سال بعد از لیگ بره بعد قبلش پست دادی که به درد نمیخوره !

آدم واقعا شک میکنه شما بازیها رو نگاه کردی یا نه؟آخه اگه نگاه کرده باشی نمیای بگی ایشاالله فصل بعد رحمتی بره !خونتون نذری میدی که ایشاالله سال بعد رحمتی بمونه

اگه رحمتی نبود استقلال الان اصلا سهمیه آسیا هم نمیگرفت شما کجای کاری؟

2 3 تا گل خورد نوش جونش عوضش 50 تا توپ گرفت که سرنوشت استقلالو به کل عوض کرد

من نمیدونم چطور ندی اینارو شما واقعا من شک میکنم ! اگه بازیا رو دیده بودی که خوب 10 سالت که نیست متوجه میشی!

واقعا آدم یه چیزایی عجیب میشنوه که شاخ در میاره !

عین این میمونه بگی مجیدی که به درد نمیخوره برا فصل بعد بیارنش فقط یرکوویچ!
    فدات داداش . . . ناراحتی نداره . . . شما نظر خودتو میگی منم نظر خودمو . . . دوست دارم به نظرات همدیگه احترام بذاریم . . . هممون استقلالی هستیم و پیشرفت تیممون رو میخوایم اما به نظر بنده آقای سید مهدی رحمتی گلر باهوشی نیست و امسالم به نظرم واسه استقلال بد گلری کرده . . . شاید به فرض مثال 100 توپ رو دروازش اومده باشه 30تاشو گرفته و 70تاشو اشتباه کرده . . . یا دفاع نجات داده یا هم که گل شده . . . این نظر منه . . . لازم ذکر که من بیشتر بازی ها اس اس رو دیدم تو این فصل . . . حالا منظورم این نیست ایشون که بره طالبلو بیاد . . . اگه بچرخن گلر خوب پیدا میکنن . . .
    یا حق

18. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •