بانک رفاه زیاد جالب نیست ولی خوب این سودش باعث شده که دارن میرن سمتش.تو باجه هاش که اصلا یا کسی نیست یا اگرم هست کار نمیکنن
بانک رفاه زیاد جالب نیست ولی خوب این سودش باعث شده که دارن میرن سمتش.تو باجه هاش که اصلا یا کسی نیست یا اگرم هست کار نمیکنن
سلام
نمیدونین برای یک ساله چند درصد میدن ؟
25% یا کمتر ؟
دوستان خبر ندارین اتباع کشورهای دیگه هم میتونند حسابِ ریالیِ کوتاه مدت و بلند مدت باز کنند یا نه ؟
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 13-01-2014 at 19:39.
دوستان میخوام واسه مادرم یه حساب 1ساله باز کنم که بالاترین سودو بده،4600م
کدوم بانک بذارم؟
دو روز تو این بانکها چرخیدم دیوانه شدم بهتره نه پول بزارم نه تسهیلات بگیرم.
Last edited by safagostar; 12-04-2014 at 22:11.
با سلام
دوست برای مبالغ بالای پنجاه م کدوم بانک بیشترین سوده روز شمارو میده؟
سلام
من میخوام تو بانک گردشگری کوتاه مدت 22 درصد باز کنم با توجه به اینکه این بانک مورد تایید بانک مرکزی هستش ولی تعدادشعبش خیلی کمه و تازه تاسیس هستش برا همین یک کم میترسم لطفا نظرتون و بگین. ممنون
سلام دوستان من امروز محصولی رو از یه فروشگاه اینترنتی خریدم . پرداخت به صورت انلاین و از طریق درگاه بانک سامان انجام دادم . بعد از پرداخت مبلغ از حسابم کم شد اما نتیجه ان به سایت فروشگاه ارجاع داد نشده ....حالا چی کار کنم تو رو خدا کمک کنید .
کدوم سایت بوده؟>
از پشتیبانی یا مدیریت اون سایت اقدام کنید.
بهشون اطلاع بدین که با چنین شماره کارتی در این ساعت تراکنش انجام شده ولی سایت به شما شماره پیگیری نداده.
اگه اشتباه نکنم درگاه سامان دو منظوره هست شما هر دو مرحله رو انجام دادید؟
اگه به خاطر این موضوع باشه چند ساعت دیگه یا نهایتا تا آخرشب امشب هزینه برگشت میخوره(در صورتی که مشکل خطای سیستمی باشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)