تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 860 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391791 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

داره خودمونی میشه mehrdad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

adsl داری بزارم واسه دانلود اگه نداری سایت واسه فروش این بازی رو بدم تو ایران

اگه نباشه جاش خالی می مونه harrypotter2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من با با اینترنتم زغالی هست آدرس سایت را بده ممنون میشوم در ضمن چند نوع از این بازی مگه وجود داره میگن توی یک بازی نقش اول پسر هست ویک باز ی دیه دختر.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

واسه کنسول پلی 1 یک دونه بیشتر نیست که اسمش هاروست مون برگشت به طبیعت

ولی برای پلی 2 دو تا هست
    harvest moon save the homelad
    Harvest Moon - A Wonderful Life
    اولی که خیلی بیخوده و این دومی خیلی با حال شما باید دومی رو بگیرید

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من سایتی رو پیدا نکردم بزار فردا از بقیه بگیر

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ازدوستانی که بازی هاروست من را بازی رده انده آیا سایتی سراغ ندارند که نسخه ی ps2 بفروشه .

ممنون.

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

10

ممنون
    چند تا مشكل ديگه برام پيش اومده
    اولي كه مهمتره اينه كه من قلب دختر مورد علاقم رو(هموني كه توي سوپر ماركته)قرمز كردم اما وقتي ميرم جلوش در حالي كه پر آبي دستمه و بعد مربع ميزنم تا اون پر رو جلوي دختره بگيره دختره ميگه:
    Huh?Uhmmm.......sorry
    i dont have any plans like that yet
    هالا ميگين چكار كنم تا زنم بشه؟؟؟؟
    مشكل بعدي هم اينه كه وقتي ميرم دستگاه سس مايونز درست كني بخرم يارو بهم نميده بهم ميگكه بايد يه چيزي دشاته باشي ولي من نميفهمم توي جملش كلمه ي metalداشت پول هم به اندازه ي كافي داشتم يعني همون 20000g
    كمك كنيد دوستان
    اين دختره زنم نميشه
    دلیلش اینه که قلب دختره قرمز نیست ... نارنجی هستش ... منم خودم این اشتباه رو کرده بودم !!!
    بعد از نارنجی قرمزه... چند روز دیگه تلاش کنید قلبش قرمز میشه... و بعدش 100٪ پیشنهادتون رو قبول میکنه ...اتفاقا" عکس قبول کردن دخترا رو چند صفحه قبل گذاشتم و به نظرم بهترین جواب رو کارن میده(نظر من اینه ) آخه منم با کارن ازدواج کردم با این که Elli رو خیلی دوست داشتم ... خوب بگذریم

و اما مشکل دوم .. برای خرید دستگاه سس مایونز باید سنگ سبز داشته باشید که فقط تو زمستون و از معدن زمستانی به دست میاد... میدونید که کجاست؟!!! روی تپه ی مادر همونج ا که دریاچه داره ... زمستونا دریاچه یخ میزنه و شما میتونید برید داخل غاری که وسط آبه ... اونجا سنگ معدن سبز رو با کندن زمین میتونید پیدا کنید ... یه سنگ معدن سفید هم تو اون معدن داره که برای درست کردن جواهرات برای دختر ها ازش استفاده میشه...

این همه کار رو فقط به خاطر شما عزیزان کردم که بتونید هاروست مون ps2 رو بازی کنید
    اجرا شد... هورااااااااااااا
    دستتون درد نکنه....هر چقدرم تشکر کنم بازم کمه... خیلی زحمت کشیدید

ولی خوب متاسفانه چون cpu من Intel قدیمی هستش سرعتش خوب نیست و نمیشه با این سرعت بازی کرد...
    راستی من Speed ---- رو نتونستم پیدا کنم ؟!!!! فکر کنم مبدل من این گزینه رو نداره !!!

البته قراره به زودی کامپوتر رو ارتقا بدم اونوقت دیگه به راحتی میشه بازی کردو دیگه منم می پیوندم به بازی کنان هاروست مون A Wonderful Life ... به به

اما از حق نگذریم این هاروست مون PS1 یه چیز دیگه است ... با این که انیمیشن بالایی نداره ولی با نمکه... منکه خیلی دوسش دارم

راستی آقای HarryPotter مشکل شما رفع شد ؟!!!! تونستید بازی رو اجرا کنید ؟!!!
    Last edited by aroosak_kooki; 06-08-2008 at 05:20.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

Harvest Moon - A Wonderful Life
    بعد از اجرا این بازی رفتم
    harvest moon save the homelad
    اینو هم گر فتم و این هم با سرعت قابل قبولی اجرا شود از خو شحالی موندم چی کار کنم اگه خواستید عکس از بازی میزارم

شما هم یه امتحان بکنید خیلی با حاله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه سرزمین سنگ و آب

پيش فرض

آآآآآآآآآآآآی بدبخت شدم بچه دار شدم
    لطفا مطالبی راجع به بچه بزارید ممنون

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دلیلش اینه که قلب دختره قرمز نیست ... نارنجی هستش ... منم خودم این اشتباه رو کرده بودم !!!
    بعد از نارنجی قرمزه... چند روز دیگه تلاش کنید قلبش قرمز میشه... و بعدش 100٪ پیشنهادتون رو قبول میکنه ...اتفاقا" عکس قبول کردن دخترا رو چند صفحه قبل گذاشتم و به نظرم بهترین جواب رو کارن میده(نظر من اینه ) آخه منم با کارن ازدواج کردم با این که Elli رو خیلی دوست داشتم ... خوب بگذریم

و اما مشکل دوم .. برای خرید دستگاه سس مایونز باید سنگ سبز داشته باشید که فقط تو زمستون و از معدن زمستانی به دست میاد... میدونید که کجاست؟!!! روی تپه ی مادر همونج ا که دریاچه داره ... زمستونا دریاچه یخ میزنه و شما میتونید برید داخل غاری که وسط آبه ... اونجا سنگ معدن سبز رو با کندن زمین میتونید پیدا کنید ... یه سنگ معدن سفید هم تو اون معدن داره که برای درست کردن جواهرات برای دختر ها ازش استفاده میشه...

اجرا شد... هورااااااااااااا
    دستتون درد نکنه....هر چقدرم تشکر کنم بازم کمه... خیلی زحمت کشیدید

ولی خوب متاسفانه چون cpu من Intel قدیمی هستش سرعتش خوب نیست و نمیشه با این سرعت بازی کرد...
    راستی من Speed ---- رو نتونستم پیدا کنم ؟!!!! فکر کنم مبدل من این گزینه رو نداره !!!

البته قراره به زودی کامپوتر رو ارتقا بدم اونوقت دیگه به راحتی میشه بازی کردو دیگه منم می پیوندم به بازی کنان هاروست مون A Wonderful Life ... به به

اما از حق نگذریم این هاروست مون PS1 یه چیز دیگه است ... با این که انیمیشن بالایی نداره ولی با نمکه... منکه خیلی دوسش دارم

ممنون
    دستت درد نكنه

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نه به خدا هنوز دستم تو سرم هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •