تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 403 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

داره خودمونی میشه 30000318's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوست من مشخصات گوشیم همینه واسه شما هم همین بود که رووتش کردی؟
    دوست من غیر این باشه روت نمیشه.
    ببین برنامه ای که دانلود کردی واسه روت باید سالم باشه.درایورهای گوشیت نصب باشه و اپدیتشون کن.Microsoft .NET Framework 2.0 حتما باید تو سیستمت نصب باشه. اگه اینا درست باشه نباید مشکلی داشته باشی.

---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------

ببین ایراد این کیبرد اینه که گ و پ اون جاش فرق داره با کیبرد استاندارد
    اگه پر کار باشی 1ساعت بیشتر وقت نمیبره که بهش عادت میکنی خیلی سریعه
    Last edited by 30000318; 23-10-2011 at 21:38.

پروفشنال adel.alizadeh1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام همه ی اینا رو درسته به غیر اینکه منظورتو از اینکه درایو ها باید اپدیت باشه نمیدونم و این برنامه ی Microsoft .NET Framework 2.0 رو کامپیوترم نصب نیست اصلا این برنامه چیه و به درد چی میخوره و از کجا میتونم دانلودش کنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام خیلی ممنون 30000318 نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم بالاخره گوشیم رووت شد ممنون امروز این برنامه یعنی Microsoft .NET Framework 2.0 همراه با سی دی کانون قلم چی نصب کرده یعنی تو اون سی دی بود گوشیم به راحتی ظرف چند ثانیه رووت شد بازم ممنون گوشیم زمانی که رووت شد ریستارت نشد اما برنامه سوپر یوزر اومد تو برنامه هام خودم گوشی رو ریسیت کردم مشکل اون ارروره از این برنامه بوده پس خوب برم سراغ مولتی تاچ و اینا ممنون راستی بهترین رام کاستوم موجود چه رامیه؟
    Last edited by adel.alizadeh1994; 23-10-2011 at 23:07.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان و اساتید اهل فن ... لطفا یکی راهنماییم کنه که بهترین و پر سرعت ترین رام برا این گوشی که فضای رم زیادی برا کاربر بزاره و بدرد بازی بخوره و همچنین مصرف باتریش هم متناسب باشه چه ؟!
    .
    من از رام Gingerxperia v9 و 10 با ورژن اندروید 2.3.7 استفاده میکنم اما خیلی از بازی ها ی نسبتا سنگین رو نمیتونه اجرا کنه گوشی !! حتی بازی مثه Gangester و Asphalt 5 که رو رام رسمی اجرا میشدن راحت ... اینجا بگیر نگیر داره و همش force close میده !که فکر میکنم واسه کمبود رم باشه !! چرا که نهایت فضایی که میشه تو این رام خالی کرد 65 مگ هست !!

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

دوستان من هفته پیش علاالدین بودم در باره آپدیت گوشی سوال کردم اکثر جاها گفتن چند روز دیگه قراره آپدیت رسمی بالاتر از 2.1 بیاد به نظر شما این حقیقت داره یا خیر؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

به نظره من اومدن ورژن بالاتر برای ایکس8 حقیقت داره سونی اریکسون برای اینکه مشتری بیشتری برای گوشی ایکس 8 جمع کنه و برای اینکه گوشی ایکس 8 از بقیه اکسپریاها عقب نمونه حتما اینکارو میکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام دوستان چطور میتونم مشخص کنم سخت افزار سنسوره گوشیم کدومه دو تا اموزش بود من استفاده کردم اما کار نکرد لطفا اگه راهی بلدید یا همونا رو بلدید کامل برام توضیح بدید میخوام گوشیمو مولتی تاچ کنم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام دوستان هنگام اجرای برنامه ایکس ریکاوری باید با دکمه ی ولم و دکمه ی وسط کار کرد چرا لمسی گوشی کار نمیکنه؟
    برنامه xRecovery + CWM-Recovery یعنی چه واصلا CWM-Recovery چیه؟

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان و اساتید اهل فن ... لطفا یکی راهنماییم کنه که بهترین و پر سرعت ترین رام برا این گوشی که فضای رم زیادی برا کاربر بزاره و بدرد بازی بخوره و همچنین مصرف باتریش هم متناسب باشه چه ؟!
    .
    من از رام Gingerxperia v9 و 10 با ورژن اندروید 2.3.7 استفاده میکنم اما خیلی از بازی ها ی نسبتا سنگین رو نمیتونه اجرا کنه گوشی !! حتی بازی مثه Gangester و Asphalt 5 که رو رام رسمی اجرا میشدن راحت ... اینجا بگیر نگیر داره و همش force close میده !که فکر میکنم واسه کمبود رم باشه !! چرا که نهایت فضایی که میشه تو این رام خالی کرد 65 مگ هست !!
    کسی اطلاعاتی نداره مارو راهنمایی کنه "؟!

داره خودمونی میشه 30000318's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام خیلی ممنون 30000318 نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم بالاخره گوشیم رووت شد ممنون امروز این برنامه یعنی Microsoft .NET Framework 2.0 همراه با سی دی کانون قلم چی نصب کرده یعنی تو اون سی دی بود گوشیم به راحتی ظرف چند ثانیه رووت شد بازم ممنون گوشیم زمانی که رووت شد ریستارت نشد اما برنامه سوپر یوزر اومد تو برنامه هام خودم گوشی رو ریسیت کردم مشکل اون ارروره از این برنامه بوده پس خوب برم سراغ مولتی تاچ و اینا ممنون راستی بهترین رام کاستوم موجود چه رامیه؟
    عادل جان خوشحالم که با پشتکارت موفق شدی بهت تبریک میگم.
    ببین عزیزم اگه میخوای رام نصب کنی باید ایکس ریکاوری هم نصب کنی که اگه کرده باشی یه لینک بهت میدم برو اونجا من خودمم هستم میتونی تو تاپیکها مطالعه کنی و رام دلخواهتو دانلود و نصب کنی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •