تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 430 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 4293

نام تاپيک: Xperia™ Arc & Arc S | گوشي هاي اندرويدي سوني اريكسون با پردازنده هاي 1 و 1.4 گيگاهرتزي

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

بچه ها یه سوال:
    کیفیت دوربین این گوشی بالاتره یا سنسیشن
    و همچنین کیفیت ال سی دی کدوم بالاتره

ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

هم دوربین ارک بهتره و هم کیفیت صفحه نمایشش بالاتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه saver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین شیاطین

پيش فرض

به نظر من برو تو یوتیبلس ببین
    ولی من نظرم اینه که صفحه های sc lcd کیفیتش بالاتره سوپر امولید هم مزخرفه

سنسیشن sc lcd هست و سری xperia ال سی دی معمولی
    Last edited by saver; 23-11-2011 at 17:58.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من برو تو یوتیبلس ببین
    ولی من نظرم اینه که صفحه های sc lcd کیفیتش بالاتره سوپر امولید هم مزخرفه

سنسیشن sc lcd هست و سری xperia ال سی دی معمولی
    اس ال سی دی از سوپر امولد بهتره؟!
    چه چیزای توی این فروم که نمیشنویم

5. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

6

بچه ها یه سوال:
    کیفیت دوربین این گوشی بالاتره یا سنسیشن
    و همچنین کیفیت ال سی دی کدوم بالاتره

ممنون
    دوست من از نظر دوربین که شک نکن آرک بهتره مخصوصا فیلمبرداری اونم تو نور کم که حتی گالکسی دو هم بهش نمیرسه در کل برند htc تو فیلمبرداری از این دو نا عقب تره
    ولی از نظر صفحه به نظر من سلیقه ایه ممکنه من بگم آرک بهتره یکی با اطمینان تمام بگه سنسیشن یکی هم بگه هیچ کدوم به پای گلکسی دو نمیرسه ولی باز به نظرم رنگا تو آرک طبیعی تر هستن
    در کل آرک به نسبت قیمتش که دیگه افت نهاییش رو کردهو فوق العادس
    همین که میبینی همه جا داره با دو هسته ای مقایسه میشه بفهم که باید گوشی خوبی باشه حتی اگه تو بعضی جاها از آخرین گوشی های جدید سامی و اچ تی سی کم بیاره
    در کل هم نباید توقع داشت که یه گوشی تا آخر زمان برتر بمونه که
    به نظر من هر کسی باید نسبت به خواسته هاش از گوشی انتخاب کنه مثلا کسی که اهل برنامه ریختن و کلا سیستم عامل واسش مهم نیست و اهل گوشی بازیم نباشه شاید بهترین انتخاب واسش نوکیا باشه که انقدر خر کاره که روی آدم و کم میکنه ولی آگه دوربین واست مهمه و زیاد استفاده میکنی مخصوصا تو شب یا جاهای تاریک مثل مهمونیا و ... بهترین انتخاب واست آرکه از نر ظاهریم که دیگه حرف نداره

7. این کاربر از reza1982_2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من از نظر دوربین که شک نکن آرک بهتره مخصوصا فیلمبرداری اونم تو نور کم که حتی گالکسی دو هم بهش نمیرسه در کل برند htc تو فیلمبرداری از این دو نا عقب تره
    ولی از نظر صفحه به نظر من سلیقه ایه ممکنه من بگم آرک بهتره یکی با اطمینان تمام بگه سنسیشن یکی هم بگه هیچ کدوم به پای گلکسی دو نمیرسه ولی باز به نظرم رنگا تو آرک طبیعی تر هستن
    در کل آرک به نسبت قیمتش که دیگه افت نهاییش رو کردهو فوق العادس
    همین که میبینی همه جا داره با دو هسته ای مقایسه میشه بفهم که باید گوشی خوبی باشه حتی اگه تو بعضی جاها از آخرین گوشی های جدید سامی و اچ تی سی کم بیاره
    در کل هم نباید توقع داشت که یه گوشی تا آخر زمان برتر بمونه که
    به نظر من هر کسی باید نسبت به خواسته هاش از گوشی انتخاب کنه مثلا کسی که اهل برنامه ریختن و کلا سیستم عامل واسش مهم نیست و اهل گوشی بازیم نباشه شاید بهترین انتخاب واسش نوکیا باشه که انقدر خر کاره که روی آدم و کم میکنه ولی آگه دوربین واست مهمه و زیاد استفاده میکنی مخصوصا تو شب یا جاهای تاریک مثل مهمونیا و ... بهترین انتخاب واست آرکه از نر ظاهریم که دیگه حرف نداره
    در مورد عکس و فیلم کاملا با شما مخالفم این که گلکسی اس 2 بهش نمیرسه! دومین 8مگای برتر هست طبق تمام تست های جی اس ام آرنا! اولیش هم آیفون 4اس!
    صفحه هم نه ریلیتی به امولید میرسه نه اس ال سی دی
    آرک که نه! آرک اس نسبت به قیمتش خوبه! آرک مشکلات ساخت بدی داشت (امثال ترک خوردگی) و یک اورکلاک ساده میرزه به 50تومن اضافش
    البته نمیدونم چه اصراریه همه سعی میکنن محصولات دو هسته ای با تک مقایسه بشه چون هیچوقت آرک به دو هسته ای ها نمیرسه! مخصوصا فیلم برداری! این که گلکسی اس 2 بهش نمیرسه !! واقعا جای تعجب داشت چون 1080کجا 720 کجا!
    چند خط اخر هم من مخالفم که سمت سیستم عامل منسوخ سیمبین بریم! چون که مثل این میمونه بگی تلویزیون نمیبینم پارس گروندیک بخرم! صد در صد که زمانش به سر رسیده و ارزش خریدش با این قیمت هاش خیلی کمه
    Last edited by h!tman; 23-11-2011 at 18:36.

9. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

10

در مورد عکس و فیلم کاملا با شما مخالفم این که گلکسی اس 2 بهش نمیرسه! دومین 8مگای برتر هست طبق تمام تست های جی اس ام آرنا! اولیش هم آیفون 4اس!
    صفحه هم نه ریلیتی به امولید میرسه نه اس ال سی دی
    آرک که نه! آرک اس نسبت به قیمتش خوبه! آرک مشکلات ساخت بدی داشت (امثال ترک خوردگی) و یک اورکلاک ساده میرزه به 50تومن اضافش
    البته نمیدونم چه اصراریه همه سعی میکنن محصولات دو هسته ای با تک مقایسه بشه چون هیچوقت آرک به دو هسته ای ها نمیرسه! مخصوصا فیلم برداری! این که گلکسی اس 2 بهش نمیرسه !! واقعا جای تعجب داشت چون 1080کجا 720 کجا!
    چند خط اخر هم من مخالفم که سمت سیستم عامل منسوخ سیمبین بریم! چون که مثل این میمونه بگی تلویزیون نمیبینم پارس گروندیک بخرم! صد در صد که زمانش به سر رسیده و ارزش خریدش با این قیمت هاش خیلی کمه
    برتری آرک برمیگرده به فیلم وعکس تو نور کم
    من نمیدونم گوشی شما چیه ولی با هر گوشی تو تور معمول خیابون فیلم بگیری آرک بهتر عمل میکنه
    از نظر ترک اولا انقدر کوچیکه که دیده تمیشه بعدشم مال من چشم شیطون کر ( منظورم گوشش نبودا مسخره نکن ) سالمه هنوز بعدشم درباره سیستم عامل منسوخ که با پارس مقایسه کردی که قیاس معالفارقه چون گوشی که جدیده و امکاناتش به روزه فقط برنامه های کاربردی و رابط کاربریش ضعیفه که اونم واسه کسی که تو عمرش یا مهمترین برنامه ای که با گوشی اجرا کرده ماشین حسابه آخه اندروید با سیمبین و او اس فرقی نمیکنه به خدا
    تازه واسه بعضیا جاوا بهتره
    صفحه نمایشم سلیقه ایه از یه حد بیشتر دیگه چی میخواد بشه مثلا بعضیا میگن آی ی ی ی ی ی ی ی مشگی رو ال سی دی بد نشون میده و اون خوب نشون میده آخه اینا چیزایی نیست که واسه همه ملاک باشه
    مشکل اینجاست که همه سعی میکنن با خواسته هاشون از گوشی واسه دیگران گوشی انتخاب کنن
    Last edited by reza1982_2002; 23-11-2011 at 19:04.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برتری آرک برمیگرده به فیلم وعکس تو نور کم
    من نمیدونم گوشی شما چیه ولی با هر گوشی تو تور معمول خیابون فیلم بگیری آرک بهتر عمل میکنه
    از نظر ترک اولا انقدر کوچیکه که دیده تمیشه بعدشم مال من چشم شیطون کر و ( منظورم گوشش نبودا مسخره نکن ) بعدشم درباره سیتم عامل منصوخ که با پارس مقایسه کردی که قیاس معالفارقه چون کوشی که جدیده و امکاناتش به روزه فقط برنامه های کاربردی و رابط کاربریش ضعیفه که اونم واسه کسی که تو عمرش یا مهمترین برنامه ای که با گوشی اجرا کرده ماشین حسابه آخه اندروید با سیمبین و او اس فرقی نمیکنه به خدا
    تازه واسه بعضیا جاوا بهتره
    در کل جمع بندی دوربین آرک از Gs2 ضعیف تر عمل کرده!
    توی نور کم هم ما اگه شرایط آزمایشگاهی gsm رو در نظر بگیریم دقیقا score گالکسی باز بیشتره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آخر صفحه!
    این که در چه شرایطی عکس بگیرید مهمه! این که دقیقا توی یک شرایط باید 2 دوربین مقایسه بشه!
    اتفاقا دقیقا همین مقایسه درسته!
    آخه دلیلی نداره بری و 700 تومن مثلا برای N9 بدی در حالی که از پلتفرم اندو نداری! یا این که X7 بخری Galaxy S 1 رو ول کنی!
    این که نوکیا هم داره سقوط آزاد میکنه به خاطر همین پارس گروندیکشه

درباره صفحه نمایشی هم که گفتید! Super Amoled Plus از همه نظر سر هست!
    یعنی شاید بین Super amoled و ریلیتی و رتینا سلیقه ای باشه ولی نه پلاس!
    Last edited by h!tman; 23-11-2011 at 19:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین شیاطین

پيش فرض

اس ال سی دی از سوپر امولد بهتره؟!
    چه چیزای توی این فروم که نمیشنویم
    فکر کنم توی این تصویر همه چیز واضح و روشن باشه

super amoled فقط یک تکنولوژی مسخرست که حتی نمیتونه رنگ یک برگ سبز رو درست نشون بده

کد:
    جناب hitman شما یه طرفدار دو آتیشه سامسونگ هستید درست نمیگم
    Last edited by saver; 23-11-2011 at 19:54.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر کنم توی این تصویر همه چیز واضح و روشن باشه

super amoled فقط یک تکنولوژی مسخرست که حتی نمیتونه رنگ یک برگ سبز رو درست نشون بده

کد:
    شما رفتی از یک منبع غیر معتبر! در شرایط غیر یکسان! با دوربین معمولی عکس گذاشتی عزیز
    این که S amoled تقریبا بهترین صفحه نمایش بازاره (جز ساب پیکسل که توی پلاس و ادونس رفع شده ) بر همگان واضحه
    GsmArena عکس رو با دوربین Slr میگیره و همینطور در شرایط استاندارد
    اونجا مقایسه کنید بهتره!
    نه اتفاقا گوشی من LG هست اونم optimus black که اصولا هیچوقت دست خودم نیست!
    ولی کیفیت رو مقایسه میکنم با توجه به قیمت بهترین شرکته!
    فکر کنید 800برای XE بدید ولی 700 برای S2 نده آدم!
    خوب این که این شرکت همه چیزای خوب رو میچپونه توی گوشی مگه بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •