بچه ها یه سوال:
کیفیت دوربین این گوشی بالاتره یا سنسیشن
و همچنین کیفیت ال سی دی کدوم بالاتره
ممنون
بچه ها یه سوال:
کیفیت دوربین این گوشی بالاتره یا سنسیشن
و همچنین کیفیت ال سی دی کدوم بالاتره
ممنون
هم دوربین ارک بهتره و هم کیفیت صفحه نمایشش بالاتره
به نظر من برو تو یوتیبلسببین
ولی من نظرم اینه که صفحه های sc lcd کیفیتش بالاتره سوپر امولید هم مزخرفه
سنسیشن sc lcd هست و سری xperia ال سی دی معمولی
Last edited by saver; 23-11-2011 at 17:58.
اس ال سی دی از سوپر امولد بهتره؟!
چه چیزای توی این فروم که نمیشنویم![]()
دوست من از نظر دوربین که شک نکن آرک بهتره مخصوصا فیلمبرداری اونم تو نور کم که حتی گالکسی دو هم بهش نمیرسه در کل برند htc تو فیلمبرداری از این دو نا عقب تره
ولی از نظر صفحه به نظر من سلیقه ایه ممکنه من بگم آرک بهتره یکی با اطمینان تمام بگه سنسیشن یکی هم بگه هیچ کدوم به پای گلکسی دو نمیرسه ولی باز به نظرم رنگا تو آرک طبیعی تر هستن
در کل آرک به نسبت قیمتش که دیگه افت نهاییش رو کردهو فوق العادس
همین که میبینی همه جا داره با دو هسته ای مقایسه میشه بفهم که باید گوشی خوبی باشه حتی اگه تو بعضی جاها از آخرین گوشی های جدید سامی و اچ تی سی کم بیاره
در کل هم نباید توقع داشت که یه گوشی تا آخر زمان برتر بمونه که
به نظر من هر کسی باید نسبت به خواسته هاش از گوشی انتخاب کنه مثلا کسی که اهل برنامه ریختن و کلا سیستم عامل واسش مهم نیست و اهل گوشی بازیم نباشه شاید بهترین انتخاب واسش نوکیا باشه که انقدر خر کاره که روی آدم و کم میکنه ولی آگه دوربین واست مهمه و زیاد استفاده میکنی مخصوصا تو شب یا جاهای تاریک مثل مهمونیا و ... بهترین انتخاب واست آرکه از نر ظاهریم که دیگه حرف نداره
در مورد عکس و فیلم کاملا با شما مخالفماین که گلکسی اس 2 بهش نمیرسه! دومین 8مگای برتر هست طبق تمام تست های جی اس ام آرنا! اولیش هم آیفون 4اس!
صفحه هم نه ریلیتی به امولید میرسه نه اس ال سی دی
آرک که نه! آرک اس نسبت به قیمتش خوبه! آرک مشکلات ساخت بدی داشت (امثال ترک خوردگی) و یک اورکلاک ساده میرزه به 50تومن اضافش
البته نمیدونم چه اصراریه همه سعی میکنن محصولات دو هسته ای با تک مقایسه بشه چون هیچوقت آرک به دو هسته ای ها نمیرسه! مخصوصا فیلم برداری! این که گلکسی اس 2 بهش نمیرسه !! واقعا جای تعجب داشت چون 1080کجا 720 کجا!
چند خط اخر هم من مخالفم که سمت سیستم عامل منسوخ سیمبین بریم! چون که مثل این میمونه بگی تلویزیون نمیبینم پارس گروندیک بخرم! صد در صد که زمانش به سر رسیده و ارزش خریدش با این قیمت هاش خیلی کمه
Last edited by h!tman; 23-11-2011 at 18:36.
برتری آرک برمیگرده به فیلم وعکس تو نور کم
من نمیدونم گوشی شما چیه ولی با هر گوشی تو تور معمول خیابون فیلم بگیری آرک بهتر عمل میکنه
از نظر ترک اولا انقدر کوچیکه که دیده تمیشه بعدشم مال من چشم شیطون کر ( منظورم گوشش نبودا مسخره نکن) سالمه هنوز بعدشم درباره سیستم عامل منسوخ که با پارس مقایسه کردی که قیاس معالفارقه چون گوشی که جدیده و امکاناتش به روزه فقط برنامه های کاربردی و رابط کاربریش ضعیفه که اونم واسه کسی که تو عمرش یا مهمترین برنامه ای که با گوشی اجرا کرده ماشین حسابه آخه اندروید با سیمبین و او اس فرقی نمیکنه به خدا
تازه واسه بعضیا جاوا بهتره
صفحه نمایشم سلیقه ایه از یه حد بیشتر دیگه چی میخواد بشه مثلا بعضیا میگن آی ی ی ی ی ی ی ی مشگی رو ال سی دی بد نشون میده و اون خوب نشون میده آخه اینا چیزایی نیست که واسه همه ملاک باشه
مشکل اینجاست که همه سعی میکنن با خواسته هاشون از گوشی واسه دیگران گوشی انتخاب کنن
Last edited by reza1982_2002; 23-11-2011 at 19:04.
در کل جمع بندی دوربین آرک از Gs2 ضعیف تر عمل کرده!
توی نور کم هم ما اگه شرایط آزمایشگاهی gsm رو در نظر بگیریم دقیقا score گالکسی باز بیشتره
آخر صفحه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این که در چه شرایطی عکس بگیرید مهمه! این که دقیقا توی یک شرایط باید 2 دوربین مقایسه بشه!
اتفاقا دقیقا همین مقایسه درسته!
آخه دلیلی نداره بری و 700 تومن مثلا برای N9 بدی در حالی که از پلتفرم اندو نداری! یا این که X7 بخری Galaxy S 1 رو ول کنی!
این که نوکیا هم داره سقوط آزاد میکنه به خاطر همین پارس گروندیکشه
درباره صفحه نمایشی هم که گفتید! Super Amoled Plus از همه نظر سر هست!
یعنی شاید بین Super amoled و ریلیتی و رتینا سلیقه ای باشه ولی نه پلاس!
Last edited by h!tman; 23-11-2011 at 19:20.
فکر کنم توی این تصویر همه چیز واضح و روشن باشه
super amoled فقط یک تکنولوژی مسخرست که حتی نمیتونه رنگ یک برگ سبز رو درست نشون بده
جناب hitman شما یه طرفدار دو آتیشه سامسونگ هستید درست نمیگمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by saver; 23-11-2011 at 19:54.
شما رفتی از یک منبع غیر معتبر! در شرایط غیر یکسان! با دوربین معمولی عکس گذاشتی عزیز![]()
این که S amoled تقریبا بهترین صفحه نمایش بازاره (جز ساب پیکسل که توی پلاس و ادونس رفع شده ) بر همگان واضحه
GsmArena عکس رو با دوربین Slr میگیره و همینطور در شرایط استاندارد
اونجا مقایسه کنید بهتره!
نه اتفاقا گوشی من LG هست اونم optimus black که اصولا هیچوقت دست خودم نیست!
ولی کیفیت رو مقایسه میکنم با توجه به قیمت بهترین شرکته!
فکر کنید 800برای XE بدید ولی 700 برای S2 نده آدم!
خوب این که این شرکت همه چیزای خوب رو میچپونه توی گوشی مگه بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)