تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 507 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

دوستان یه نکته ای رو عرض کنم خدمتتون . همیشه وقتی دختری رو میبینید :

اگه دختر هستید اول شما سلام کنید .

اگر پسر هستید بزارید اول دختر سلام کنه . (خیلی از پسر ها ضایع میشن اگه دختری جواب سلامشون رو نده در اصل پسر کوچک و سبک فرض میشه )

همیشه بلند سلام کنید .
    یه حرکتی که هست که میشه واسه ضایع نشدن در این مواقع انجام داد:

مثلا بلند طوری که اطرافیان بشنون میگی اِه این دختره چرا سلام نمیکنه! یا اینکه میگید اِه چرا به پسرا سلام نمیکنه! یه همچین چیزایی.ولی به قصد ضایع کردن و اینا تو دفعه بعد نرید!

یا وقتی دستتونو دراز میکنید یهو یکی اون وسط دست نمیده بجای ضایع شدن خیلی عادی برخورد کنید و بگید خوب مث اینکه شما دست نمیدی(خیلی مودبانه،نه با طعنه و کنایه)

2. 12 کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض حرفِ مادرها رو باور نکنید وقتی که میگن خسته نیستند - در کار خانه کمکشون کنید

سلام .
    خیلی از مادرها به خاطر مهربانیشون همه ی کارهای خونه رو خودشون انجام میدن وباوجودیکه سختی میکشند اما گله ای نمیکنند و صداشون درنمیاد .
    حتی وقتی اصرار میکنید که من ظرفها رو میشورم , من جارو میرنم , من گردگیری میکنم , میگه نه قربونت برم خودم انجام میدم .

اینها همش تعارفه از روی مهربانی هست وگرنه داره سختی میکشه .

این تعارفها رو به هیچ وجه قبول نکنید . برید ظرفها رو بشورید , جارو بزنید و در کارهای خونه کمکشون کنید تا کمی استراحت کنند .

به جملات خسته نیستم , دوست دارم خودم انجام بدم , اگه بشینم حوصله ام سر میره , تعارف نمیکنم و اینها اصلاً توجه نکنید چون همش به خاطر مهربانی مادر هست که خستگیش رو پنهان میکنه .

اما انصاف داشته باشین کارهای خونه رو درست و تمیز انجام بدین نه اینکه مادرتون بعد از ظرف شستن شما ببینه ظرفها هنوز بو میده و درست شسته نشده بره دوباره خودش بشوره .

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

اگه شما میخوایید برای اولین بار چیزی رو تجربه کنید سعی نکنید از همون دفعه ی اول تو انجام اون کار از نمره ی بیست،بیست بگیرید چون صد در صد یه جای کارتون اشتباه میشه...(البته قبول دارم که این تجربه شامل حال بعضی از موضوعات مثل ازدواج نمیشه)
    برای اینکه تو انجام یه کار موفق باشید باید تو اون کار تجربه کسب کنید و اگه شکست خوردید،خسته نشید...وقتی برای اولین بار یه فعلی رو انجام میدید شاید خوب از آب در نیاد ولی سری بعدش دیگه حتما بهتر از سری قبل میشه...علم و تاریخ این گفته ی من رو ثابت کرده...شما با همون توانایی های ابتدایی خودتون در اون کار قدم اول رو بردارید،بعد به مرور زمان قلق کاری میخوایید انجامش بدید میاد دستتون...اون موقست که آدم یه تاجر خوب و یا هر چیز دیگه ای میتونه باشه،به بهترین نحو ممکنش...
    سعی کنید از اشتباهاتی که توی انجام اون کار میکنید درس بگیرید که سری بعد اون اشتباه رو دوباره تکرارش نکنید.

5. 10 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه meysamghaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اصفهون طوخچی

پيش فرض

هیچ وقت هیچ وقت حتی برای امتحان سراغ مواد و مشروب نرید....
    اگه هم یه ادم اشنا بهتون تعارف کرد بازم بگید نه....
    ادم هر چی سرش میاد از فامیل دست اوله!!!!!!!!!!
    اگه هم که دست طرفو رد نکردید تا اخر عمرتون هم ابروشو میبرید و هم فوشش میدید!!!!!!!!!!

اینو خودم بهش پی بردم..... ابرومم کامل رفت!!!!!!!

7. 12 کاربر از meysamghaderi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

میدونم که هر کسی احتیاج به صحبت کردن و درد دل کردن داره اما تا حد امکان این کار رو انجام ندیدن حرفاتون هر چی بیشتر تو خودتون بمونه بعدا کمتر ضرر خواهید کرد حتی بهترین دوستتون هم میتونه تا سال دیگه تبدیل بشه به کسی که قصد آزارتون رو داره ! خلاصه بگم اطلاعات قدرته پس این قدرت رو در اختیار هیچ کس! تاکید میکنم هیچ کس! قرار ندید من بارها ضرر کردم امیدوارم شما ضرر نکنین!

کاربر فعال انجمن ادبیات dourtarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مواظب جوگیر شدن باشین
    وقت واسه نشون دادن احساس یا انجام دادن کاری هست ولی افراط رو نمیشه جمع و جورش کرد

10. 9 کاربر از dourtarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rerar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کلبــﮥ احـــزان

پيش فرض

در مورد سرمایه و پول بهتون چند نکته رو کم کم میگم.

اولیش این که همه تخم مرغ هاتونو تو یه سبد نزارید....
    مثلا هر چی پول دارید نرید یه جنس خاص رو بگیرید ...

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

12. 7 کاربر از Rerar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

هیچوقت مقدار واقعی حساب بانکی یا ذخیره پس انداز رو به هیچ کس نگید حتی فامیل درجه یکتون چون شما این پول برای کار های ضروری پس انداز کردید
    وقتی دوستان بفهمند چقدر دارید ,سریع ازتون درخواست قرض می کنند.موقع قرض دادن پادشاه هستید ولی موقع گرفتن اون پول از صد تا گدا بدتر هستید در صورتی که اصلا بازگشتی در کار باشه
    ولی اگر واقعا میبیند با پول پس انداز می تونید مشکل فامیل درجه یکتون رو باز کنید حتی در صورتی که بازگشتی نیست انجام بدید چون این مبالغ رو با خودتون به اون دنیا نمی تونید ببرید و این محبت هست که باقی میمونه

14. 10 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rerar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کلبــﮥ احـــزان

پيش فرض

همیشه پول نقد داشته باش و هیچوقت خودت رو ۰ صفر نکن

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

16. 11 کاربر از Rerar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اگه کسی رو میشناسین که تو حرفاش زیاد میگه بیخیال، مطمئنا بیشتر از همه فکر و خیال داره فقط دیگه حال و حوصله‌ی بحث و صحبت نداره. هواشو داشته باشین خسته است!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •