تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 4105 اولاول ... 1912412812872882892902912922932942953013413917911291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

ﻣﯽ‌ﺷﻪ ﺑﮕﯿﻦ ؟؟
    یکی از فامیل هام تو حفاظت اطلاعات ارتش تو تهران کار میکنه

اتفاقا دیروز که داشتم حرف میزدم باهاش راجع به درست کردن جام تو یگان بعد از اموزشی , راجع به همین قضیه صحبت شد

گفت تحت هیچ عنوان اعلام نکن چیزی بلدی

حتی اگه گفتن پس برای چی مدرک داری چی یاد گرفتی تو دانشگاه بگو هیچی فقط تئوری بوده و عملی هیچ تجربه ای ندارم
    حتی تایپ ساده

چون ال بتونن کار میکشن ازت و هیچ سودی هم نداره

2. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

الان این جایی که من هستم (نیروی زمینی ارتش) یکی از بهترین جاهاش هست .یه محیط اداری که صبح با لباس کادری میرم و ساعت 2 برمی گردم خونه. 5 شنبه ها تا ساعت 12.هیچ وقت هم نه ماموریت داریم ، نه آماده باش .همه تعطیلی ها رو هم تعطیلیم مگه اینکه نگهبان باشیم (چون خودم لوحه رو می چینم تعطیلی ها هم تعطیلم !! )کارم هم اداری و تایپ و بایگانی هست و زیر کولر گازی کار میکنم ماهی هم 2-3 بار گروهبان نگهبانی دارم که اگر توی قسمت های ریاست و فرماندهی بودم اون رو هم نداشتم.البته خدا رو صد هزار مرتبه شکر می کنم چون همین الان همدوره ای های من دارن تو تیپ و لشگر از جنوب و غرب کشور گرفته تا شرق و شمال تو هوای گرم و خاک و خل و شرایط عملیاتی به سخت ترین وضع خدمت می کنن و آرزوی جای من رو دارن.
    سپاه هم کمابیش مثل همین جا هست که البته اون هم بستگی داره و البته که سپاه آماده باش و ماموریت می خوره (مسائل داخلی و مرزی ) ولی ارتش نه.
    دوست عزیز شما کجا افتادی که انقد خوبه؟ تهرانه؟
    با شانس افتادی یا پارتی ؟
    میشه بگی مدرکت چیه و چه درجه ای بهت دادن؟
    اوضاع مرخصی چطوره؟ (غیر از تعطیلات)
    این لباس کادری که میگین چه شکلیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

هر چی به 1 تیر نزدیکتر میشیم سوالهای جورواجور بیشتر به ذهن خطور میکنه ، کی این 18 ماه تموم میشه بریم سی خودمون ، البته به گفته ی خیلی از خدمت کرده ها دوران طاقت فرسای جماعت ایرانی تازه بعد از سربازی شروع میشه

و اما سوال : 1 -شرایط منم مثل یکی از دوستانه که میخواست حین خدمتش وقت آزاد برای مطالعه داشته باشه ولی بواسطه خدمت تو نیروانتظامی این مهم گویا برامون فراهم نیست . ولی مگه خودتون نمیگید اگه شیفتی باشی 12-24 یا اگه ساعات اداری باشه حداکثر تا ساعت 17 تو یگان خراب شده خدمت میکنی. ؟؟؟ ، خوب سپاه و ارتش هم همینجوریه دیگه حالا چند ساعت کم و زیاد که زیاد توفیری نمیکنه !!!. من فکر کنم وقتی که گرفته میشه همه جا یه جوره فقط یه جا مثل نیروانتظامی بیگاری ازت میکشن و بقولی گرگت میکنن یه جا هم مثل سپاه لم دادی گوشه اتاق ، ترجیحا پای کامپیوتر که از اینترنت پرسرعت هم برخورداره !!!

2 - این سابقه جبهه پدری اگه زیر 6 ماه باشه (مثلا 5 ماه و خورده ای ) این چه جوری محاسبه میشه ؟؟

3- کارت فعالی بدون در نظر گرفتن سابقه بسیج (حالا نهایتا 8 ماه ) به تنهایی چقدر کسری داره ؟؟

فعلا همینا ...

5. این کاربر از parsa 08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

داداش زندگی به من ثابت کرده : روی حرف هیچکس حساب نکن.توی همین سربازی 10 نفر از کله گنده و کله کوچیک به من قول دادن و وعده دادن ، هیچکدومشون به درد من نخوردن و خودم بر اساس شانس تقسیم شدم.
    رفیق کار ندارم اون طرف کار میکنه یا نه. الان میخوام ببینم اگر اون خواست کاری بکنه امکان داره سپاه بگه ما تو این ماه نیرو نمیگیریم؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این ستاد یعنی کجا ؟ این جوری که شما میگی بهترین جا ستاده دیگه ؟ اگه راهی داره که بعد از آموزشی بیوفتیم ستاد لطفا دریغ نکنید .
    ستاد فرماندهی ناجا یا ستاد فرماندهی نیروهای مسلح یا ستاد فرماندهی فاتب. کار این ستادها اداری هست و مسولیت رسیدگی به کارهای اداری مردم و نیروهای مسلح هست.
    من اگه روش خاصی بلد بودم خودم میفتادم ستاد ولی بچه خوشگلهای گروهان ما افتادن ستاد
    با سلام
    پسر دایی من الان تو اموزشی ارتش 01 افسریه هست
    به من گفت وقتی رفتی اموزشی یه حلقه الکی دستت کن بگو من متاهل هستم
    راحت بهت مرخصی میدن
    گفت الکی بگو تازگی نامزد کردم و جدی فیلم بازی کن
    به نظر شما این کار شدنی هست؟؟؟
    بعید میدونم چون تو اموزشی به ما روز اول گفتن هر کی متاهل هست بره مدارک بیاره تا بدونیم. این که من تازه نامزد کردم که شکر خدا بچه های مردم هر روز دارن نامزد میکنن.
    آقا قضیه چیه من هرچی لیسانس نرم افزار دیدم از تهران و دور و بر افتاده نیرو زمینی ارتش پاسداران(06)
    قضیه چیه؟ مشکوک میزنه!؟ چه بلایی میخوان سرمون بیارن!؟
    دوره ی ما هم همین طوری بود همه ی بچه های گروهان ما یکی از رشته های برق عمران معماری بودن.ولی موقع تقسیم هیچ تاثیری نداشت.
    یه سوال درباره شلوار راحتی که تو 01 به ما می دن داشتم
    1- این که چه شکلیه از این شلوار ورزشی هاست یا بیژامه راه راهه و یا ....
    2-بعدم اینکه می تونیم یک دست شلوار راحتی با خودمون ببریم استفاده کنیم یا حتما باید با اونی که خودشون می دن بچرخیم .
    شرمنده دیگه سوالام داره کمکم تخصصی میشه
    واسه نیرو انتظامی که یه شلوار سبز بود (بیشتر شبیه بیژامه هست) مال ارتش هم فکر نکنم خیلی فرق بکنه. بستگی به افسر نگهبان داره شاید گیر بهتون بده که چرا لباس مصوب نپوشیدین. کلا ارزش نداره کاری بکنید که یه عقده ای بهتون گیر بده همون استحقاقی رو بپوشید بهتره.سوال تخصصی داشتی بازم بپرس
    ﺳﺘﺎﺩ ﯾﻌﻨﯽ ﭼﯽ ؟ﭼﯽ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ؟
    ﺍﻭﻝ ﺍﮔﻪ ﭘﺮﺳﯿﺪﻥ ﭼﯽ ﮐﺎﺭ ﺑﻠﺪﯼ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺑﮕﯽ ﺑﺎ ﻧﻪ؟
    ﻣﺜﻼ ﻣﻦ ﺭﺷﺘﻪ ﺍﻡ ﻓﻨﺎﻭﺭﯼ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﻫﺴﺘﺶ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ ﻭ ﺷﺒﮑﻪ ﻭ ﺳﺨﺖ ﻭ ﻧﺮﻡ ﺑﻠﺪﻡ ﺑﺎ ﭘﺎﯾﮕﺎﻩ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺍﯾﻨﺎ
    ستاد رو گفتم.
    بگو کمی تایپ بلدم اگه همه ی اینها رو بگی من بلدم خیلی ازت کار میکشن.
    هر چی به 1 تیر نزدیکتر میشیم سوالهای جورواجور بیشتر به ذهن خطور میکنه ، کی این 18 ماه تموم میشه بریم سی خودمون ، البته به گفته ی خیلی از خدمت کرده ها دوران طاقت فرسای جماعت ایرانی تازه بعد از سربازی شروع میشه

و اما سوال : 1 -شرایط منم مثل یکی از دوستانه که میخواست حین خدمتش وقت آزاد برای مطالعه داشته باشه ولی بواسطه خدمت تو نیروانتظامی این مهم گویا برامون فراهم نیست . ولی مگه خودتون نمیگید اگه شیفتی باشی 12-24 یا اگه ساعات اداری باشه حداکثر تا ساعت 17 تو یگان خراب شده خدمت میکنی. ؟؟؟ ، خوب سپاه و ارتش هم همینجوریه دیگه حالا چند ساعت کم و زیاد که زیاد توفیری نمیکنه !!!. من فکر کنم وقتی که گرفته میشه همه جا یه جوره فقط یه جا مثل نیروانتظامی بیگاری ازت میکشن و بقولی گرگت میکنن یه جا هم مثل سپاه لم دادی گوشه اتاق ، ترجیحا پای کامپیوتر که از اینترنت پرسرعت هم برخورداره !!!

2 - این سابقه جبهه پدری اگه زیر 6 ماه باشه (مثلا 5 ماه و خورده ای ) این چه جوری محاسبه میشه ؟؟

3- کارت فعالی بدون در نظر گرفتن سابقه بسیج (حالا نهایتا 8 ماه ) به تنهایی چقدر کسری داره ؟؟

فعلا همینا ...
    اولا گه از کجا میدونی قراره اداری یا شیفتی بشی شاید کللانتری بودی صبح تا شب باید کار بکنی دوما وقتی تو نیرو انتظامی میای مرخصی خستگی رو با خودت میاری خونه ولی سپاه و ارتش تو کار خاصی نکردی که خیلی خسته شده باشی.
    جبهه ی پدر رو نمیدونم ولی برا یه اه هم کسری تعلق میگیره پس بیفت دنبالش.
    بسیج رو نمیدونم.

8. 8 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عزیز شما کجا افتادی که انقد خوبه؟ تهرانه؟
    با شانس افتادی یا پارتی ؟
    میشه بگی مدرکت چیه و چه درجه ای بهت دادن؟
    اوضاع مرخصی چطوره؟ (غیر از تعطیلات)
    این لباس کادری که میگین چه شکلیه؟
    ببین ستاد نیروی زمینی و اون اطراف که شامل اداره عقیدتی سیاسی ،سازمان ایثارگران ، سازمان رایانه و اداره بهداشت و درمان ، سازمان عقیدتی سیاسی هست شرایط خدمتشون یکی هست و من در یکی از این مراکز هستم .تقسیم شدن هم شانسی بود.البته عقیدتی سیاسی ها رو توی آموزشی گزینش می کنن و بر میدارن و کارشون هم راحتتره .

این لباس کادری هاست
    این لباس توی تابستان هست البته بدون درجه امیری

این لباسمون توی زمستون هست. یعنی علاوه بر لباس بالایی ، یه کت هم می پوشیم.(این بابا هم فرمانده نیروی زمینی هست)

مرخصی هم ماهی 2.5 روز داریم که اگر بخواهیم می تونیم چند ماه رو جمع کنیم و یک جا بریم.
    [I

رفیق کار ندارم اون طرف کار میکنه یا نه. الان میخوام ببینم اگر اون خواست کاری بکنه امکان داره سپاه بگه ما تو این ماه نیرو نمیگیریم؟
    ببین سپاه حداکثر تا 45 روز قبل از اعزام می تونه برای تو کاری بکنه. بله می تونه به هر علتی پذیرش رو متوقف کنه ، کاری که یکی دو دوره پیش کرد و پذیرش نداشت.
    اگر توصیه می خوای این که تا می تونی پیگیری کن و هر روز زنگ بزن و پیگیری کن تا درست بشه. توی این اداره ها کارهای خیلی کند پیش میره واگر پیگیری نکنی گم شدن پرونده ها و فراموش کردن مسئول ثبت و .... زیاد اتفاق می افته و فقط ضررش هم به شمای مشمول میرسه.

10. 4 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام من اومدم!!!

این ستاد یعنی کجا ؟ این جوری که شما میگی بهترین جا ستاده دیگه ؟ اگه راهی داره که بعد از آموزشی بیوفتیم ستاد لطفا دریغ نکنید .
    ﺳﺘﺎﺩ ﯾﻌﻨﯽ ﭼﯽ ؟ﭼﯽ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ؟
    ﺍﻭﻝ ﺍﮔﻪ ﭘﺮﺳﯿﺪﻥ ﭼﯽ ﮐﺎﺭ ﺑﻠﺪﯼ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺑﮕﯽ ﺑﺎ ﻧﻪ؟
    ﻣﺜﻼ ﻣﻦ ﺭﺷﺘﻪ ﺍﻡ ﻓﻨﺎﻭﺭﯼ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﻫﺴﺘﺶ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ ﻭ ﺷﺒﮑﻪ ﻭ ﺳﺨﺖ ﻭ ﻧﺮﻡ ﺑﻠﺪﻡ ﺑﺎ ﭘﺎﯾﮕﺎﻩ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺍﯾﻨﺎ
    چند نفر از دوستان سوالاتی داشتن مشابه هم بعضیا جواب این دوستان رو دادن منم یه بار دیگه جواب میدم(البته به طور کاملا مفصل تر!!!)

1- ستاد کجاست؟ چه کار میکنن؟ خوبه یا بد؟
    پاسخ: ستاد فرماندهی مرکز اصلی هستش.....همونجایی که همه فرماندهان استان تمامی سردارها و... اونجا تشریف دارن.....شما بعد از آموزشی اولین جایی که باید برین داخل همین ستاد هست!و قسمت نیروی انسانی و تقسیم بندی بعدی شما از اونجا صورت میگیره!!
    بزار ساده تر بگم:
    روز آخر اموزشی بهتون یه حکم میدن که روش شهر محل خدمت جدید شما رو نوشته مثلا:
    ستاد فرماندهی نیروی انتظامی تهران بزرگ!
    حالا شما باید در تاریخ ذکر شده تو حکمتون خودتون را به ستاد فرماندهی نیروی انتظامی تهران بزرگ(به اختصار فاتب!) معرفی کنید (قسمت نیروی انسانی)... حالا اونجا برای شما تصیمیم میگیرن که کجا برین!! (برین پلیس پیشگیری!!! یا راهور یا قرار گاه یا داخل یکی از معاونتهای داخل ستادی!) بهتون یه نامه جدید میدن که باید بلافاصله خودتون را به اون قسمت معرفی کنید!! مثلا نامتون رو میزنن برای پلیس پیشگیری فاتب!! شما مجدد وسایلتون رو برمیدارین و میرین پلیس پیشگیری!!! دوباره اونجا تقسیم بندی دارین از اونجا یا تو همون ستاد پلیس پیشگیری نگه میدارن یا میندازنتون توی یکی از کلانتری ها!! اگه افتادین توی کلانتری ها که باز دهنتون سرویسیه و مجدد باید وسایل برداشته و برین به سمت اون کلانتری!!!

کلا هدفم این بود که نحوه تقسیم بندی شما رو بعد از آموزشی بگم!!

حالا قسمت دوم سوال:
    ستاد خوب هست یا نه؟ چکار کنیم که ستاد بیوفتیم؟ باید بگم که ستاد یه سری خوبی هایی داره و یک سری بدی!! خوبیش اینه که کارتون معمولا اداری هست و بعد از تمام شدن کارتون اکثرا میرین خونه!! کارش خیلی سخت نیست همش با نامه و کامپیوتر و .... سروکار دارین...
    اما معایبی هم داره و اونم اینه که صبحگاه همیشه هست!! به خصوص صبحگاههای عمومی! و اینکه داخل ستاد عین مور و ملخ سرهنگ و سردارو... از جلوتون رد میشه و خلاصه اینکه همش باید برای این و اون احترام بزارین و مراقب وضعیت ظاهری و اندازه موهاتون و ... باشین چون واقعا گیر بازاره!! ضمنا کار خاصی نمیشه کرد که توی ستاد بیوفتید...شانسیه کاملا!!!

خلاصه این وضعیت ستاد بود که براتون تعریف کردم!!!

2- سوال کرده بودن که بگیم فلان کار یا مهارت را داریم یا نه؟
    به نظر من این مورد بسته به خودتون داره..اینو بدونید اگه مهارت خاصی دارین ازتون خرحمالی میکشن و ممکنه بیش از اندازتون بخوان ازتون کار بکشن و لی خیالتون راحت تر میشه که احتمال اینکه بندازنتون سرچهارراه یا پاس پیاده و .... کمتر میشه
    (به خودتون بستگی داره!!)

ولی بهتون توصیه میکنم ماشین تحویل نگیرین !!! چون اگه تصادف کنید چه مقصر باشین و چه مقصر نباشین علاوه بر اضاف خوردن باید خسارت رو پرداخت کنید!!!(توجه: اگه مقصر نباشید تا اونجایی که اطلاع دارم هرسال فقط یک بار بیمه هزینه خسارت رو میده و اگر کوپنش قبل از شما سوخته باشه با اولین تصادف باید خسارت از جیب مبارک پرداخت شود!!)
    Last edited by mehdi_vsgh; 14-06-2011 at 22:02.

12. 8 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

ببین ستاد نیروی زمینی و اون اطراف که شامل اداره عقیدتی سیاسی ،سازمان ایثارگران ، سازمان رایانه و اداره بهداشت و درمان ، سازمان عقیدتی سیاسی هست شرایط خدمتشون یکی هست و من در یکی از این مراکز هستم .تقسیم شدن هم شانسی بود.البته عقیدتی سیاسی ها رو توی آموزشی گزینش می کنن و بر میدارن و کارشون هم راحتتره ..
    من اعزامی سال 86 بودم ... آموزشی 04 بیرجند بودم که بعد از آموزشی افتادم کرمانشاه از اونجا هم تقسیم شدیم تیپ 3 لشگر 81 زرهی کرمانشاه که توی شهرستان سرپل ذهاب بود ... آخر دنیاس دعا میکنم هیچکدومتون گذرتون انجا نیوفته وگرنه فراری میشید ....
    .
    من از همون روز اول از طریق پدرم که توی فرودگاه مهرآباد هست اقدام کردم که بیوفتم تهران ... که بعد از 4 ماه امریه ام برای ستاد مشترک ارتش توی خیابان شریعتی - چهارراه قصر اومد ... موقعی که داشتم تسویه حسابمو توی سرپل ذهاب جمع میکردم همه میگفتن چه جوری افتادی ستاد ....؟؟!!!! ولی خوب خدا خواست ...
    چون من توی همون زمان عقد کردم و انگار خدا یکباره همه کارهارو درست کرد ... وقتی بعضی موقعه ها فکر میکنم که چه جوری در عرض 3 4 ماه کارم به این شکل درست شد و از کجا به کجا اومده بودم مو به تنم سیخ میشد ....
    بعد اومدم ستاد مشترک نیروی انسانی که وظیفه تقسیم سربازان رو دارن منو به اداره عقیدتی سیاسی ستاد منتقل کردن ... ستوانی که کا رتقسیم سربازا رو به عهده داشت گفت میندازمت بهترین جای ستاد ولی قول بده شیطونی نکنی و فرماندت ازت راضی باشه منم با کلی خوشحالی و ذوق مرگی قول دادم ... وقتی به اداره عقیدتی سیاسی رفتم فرماندمون که یه سرهنگ 2 بود از من خوشش اومد و کار اداری اونجا رو سپرد به من ... از قبیل تایپ , ثبت و ارجاع تمامی نامه ها و همینطور تشویقات و تنبیهات و مرخصیهای سربازان دست بود .. کلاً پرونده سربازا دست من بود .... صبحها ساعت 7 میرفتم تا ساعت 1 ../.. ناهار میخوردم و میومدم خونه ....
    باور نمیکنید اصلاً نفهمیدم این مدت چه جوری گذشت ... وقتی به خودم اومدم که کارت پایان خدمت رو گرفته بودم ..
    خلاصه میخوام بگم اولش شاید یه مقدار سخت باشه اما همه چی درست میشه نگران نباشید
    Last edited by Saman-tci; 14-06-2011 at 21:48.

14. 8 کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم... تا تیرماه منو تحمل کنید بعدش شرمو کم میکنم

اگه کسی مثلا تو پلیس راهور ناجا سربازه و داره اونجا خدمت میکنه و دانشگاه قبول شه بعد از دانشگاه دوباره میاد همون راهور یا ممکنه بیفته جاهای دیگه نیروی انتظامی؟

مرسی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

ببین ستاد نیروی زمینی و اون اطراف که شامل اداره عقیدتی سیاسی ،سازمان ایثارگران ، سازمان رایانه و اداره بهداشت و درمان ، سازمان عقیدتی سیاسی هست شرایط خدمتشون یکی هست و من در یکی از این مراکز هستم .تقسیم شدن هم شانسی بود.البته عقیدتی سیاسی ها رو توی آموزشی گزینش می کنن و بر میدارن و کارشون هم راحتتره .

این لباس کادری هاست
    این لباس توی تابستان هست البته بدون درجه امیری

این لباسمون توی زمستون هست. یعنی علاوه بر لباس بالایی ، یه کت هم می پوشیم.(این بابا هم فرمانده نیروی زمینی هست)

مرخصی هم ماهی 2.5 روز داریم که اگر بخواهیم می تونیم چند ماه رو جمع کنیم و یک جا بریم.
    [I

ببین سپاه حداکثر تا 45 روز قبل از اعزام می تونه برای تو کاری بکنه. بله می تونه به هر علتی پذیرش رو متوقف کنه ، کاری که یکی دو دوره پیش کرد و پذیرش نداشت.
    اگر توصیه می خوای این که تا می تونی پیگیری کن و هر روز زنگ بزن و پیگیری کن تا درست بشه. توی این اداره ها کارهای خیلی کند پیش میره واگر پیگیری نکنی گم شدن پرونده ها و فراموش کردن مسئول ثبت و .... زیاد اتفاق می افته و فقط ضررش هم به شمای مشمول میرسه.
    2 تا سوال دیگه تو ستاد اوضاع موبایل چطوره؟ اگه دوربین دار نباشه میزارن؟
    موهای سر چطور؟ میزارن کمی بلند باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •