تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 416 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در مورد آینده نزدیک می تونستیم با آبی خیلی بهتر باشیم اما تا همین جا انصافا نقشش رو حتی در موفقیت احتمالی فصلمون ایفا کرد. بخصوص یکی دو ماه اخیر که افت منتظره تیم و شرایط سختی داشتیم حرف نداشت. بگم دین و وظیفه بی انصافیه.

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

گل کرکیچ به نظر من صحیح نبود (چون اگه اشتباه نکنم قبلش هند توره شده بود)! همینطور گل پیکه که آفساید بود! گل اینتر هم فکر کنم میلیتو زد که آفساید بود... داوری هم برای هر دو تیم جالب نبود با چربش به طرف بارسا...
    گل کرکیچ ۱۰۰% صحیح بود.
    ویدئو رو هم برای شما یا دوستانی که بدون دیدن صحنه و از روی احساس ضدّ بارسای تون قضاوت می‌کنین گذاشتم که یک بار بدون هیچ گونه تعصب ببینین و خوشحال میشیم به اشتباهتون اقرار کنین. نه‌ تو جمع، تو دل‌ خودتون هم باشه ما قانع هستیم (البته میدونم این روزا سخت می‌شه همچین افرادی رو پیدا کرد وقتی‌ تیم مقابل بارسا باشه )
    صحنه به هیچ وجه هند نبود، با این حال اگه هم هند بود هم چون فاصله نزدیک یک متر محسوب می‌شه باز هم نمیتونست هند باشه
    پس بارسا تونست به اینتر ۲ گل بزنه ولی‌ متاسفانه داور به ناحق گل رو مردود اعلام کرد. اگه ما هم مثل بعضی‌ از دوستان بودیم میتونستیم به این قضاوت رو به دلارهای نفتی‌ موراتی نسبت بدیم.
    برای بقیه جواباتون هم بیش از این نه‌ وقت شما رو میگیرم نه‌ خودم رو چون دقیقا به زوایای فکری شما و دوستانی شبیه شما وقف هستم. اگه بخوایم در روز جواب دوستان آنتی بارسای رو بدیم حتی ۲۴ ساعت هم جوابگو نیست چون روز به روز بر آمار این دوستان به نسبت موفقیت بارسا بیشتر می‌شه.
    موفق باشید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3MB
    Last edited by fr0st; 17-03-2011 at 22:22.

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من درباره ضد بارسایی حرف نمی زنم! من میگم اگه یه کاری اشتباه بوده، نباید بیخود و بی جهت توجیهش کنیم یا بیایم با پر رنگ کردنه (فرضا) یه حرکت اشتباه دیگه، حرف رو عوض کنیم و موضوع بحث که یه حرکت زشت و اشتباه بوده کمرنگ کنیم! کاری که متاسفانه من بیشتر از طرفدارای بارسا تو فروم دیدم و می بینم!!
    سلام خدمت شما ببخشید که پسستونو کامل ریپلای نکردم

ببینید دوست من شما طرفدار منچستر هستید بنده طرفدار بارسلونا مسلما باشگاه شما یا مربیتون هم تو این همه مدت اشتباه کردن و یا اشتباه داشتن و باشگاه مورد علاقه من هم همینطور ولی من هیچ وقت نمیام بگم اه چرا فرگوسن همش به داورها معترض هست چرا مصاحبه نمیکنه چرا این مربی همش با همتایانش درگیری داره و .. دوست هم ندارم کسی بگه چرا جلوی فیگو کله خوک انداختین ! چرا اب ورزشگاه باز کردین شماها همتون بیشخصیتین و... ! اگر بنده 1درصد تعصب دارم ناراحت میشم اصولا تو فوتبال بعضی ها نقطه ضعف پیدا نمیکنند که تیم رقیب بکوبونند میرند سراغ مسائل حاشیه ای

ولی بعضی ها مثلا دیگه کلا زدن به سیم اخر و بیخیالی میان تو سایتشون که مثلا رسمی هم هست مقاله میزنند و علنی تیم رقیب به زعم خود تحقیر میکنند! البته اینها اصلا برای من طرفدار مهم نیست ولی تا جایی که بتونم سعی میکنم گارد بگیرم و با منطق ثابت کنم همه این حرفها پوچ و بی اساس هست و اگر ببینم طرف مقابلم اصلا منطق نداره کلا دیگه بیخیال بحث و .. میشم !

در بالا هم گفتم یکی نمیتونه از بارسلونا ایراد بگیره میزنه به حاشیه و گیر دادن به طرفداران و ... یکی هم به اصطلاح رو داره اندازه سنگ پا قزوین :ی و میاد این مقاله مینویسه!

گاهی توضیح این که تیم مد این روزهای فوتبال اروپا آنقدر که گفته می شود هم خوب نیست یا ابراز این که چرا واقعا" نمی توانی از سبک فوتبالش لذت ببری مشکل باشد؛ شاید به این آسانی نتوان گفت چرا شنیدن این جمله که "آرسنالت شبیه به آن تیم بازی می کند"، این همه زجرآور است؛ و شاید هرگز نتوانی یکی از آن هواداران مغرور این تیم را[که به آسانی می توانی یکی از آن ها را در راه خانه تا دانشگاه پیدا کنی] در هیچ کدام از این افکارت قانع کنی ولی ....
    اهمیتی ندارد، چون آن ها واقعا" این همه دوست داشتنی هم نیستند.

نزدیک به 600 پاس در هر بازی در حالی که مطمئنا" بیش از 150تای آن ها در راه ایجاد موقعیت مستقیم حمله نیست و تا پیش از گلزنی تمام این پاس های کوتاه، عرضی و گاها" رو به عقب، صرف جلوگیری از موقعیت پیدا کردن حریف و خسته کردن آن می شود و پس از گلزنی صرف گذراندن وقت بازی؛ سبکی که در فلسفه ی خود خواه ناخواه این جمله را خواهد گفت که یا حمله ی ما را تماشا کنید یا دیگر وقت خواب است. نیاز به گفتن نیست که این قدرت بالای حفظ توپ کار آسانی نیست و از لحاظ تئوری بازی جوانمردانه(Fair Play) نیز نمی توان ایرادی به آن گرفت ولی اگر بخواهی مدعی ارائه ی بهترین فوتبال در دنیا شوی، این همان موقعی خواهد بود که باید جوابگوی فلسفه ی فوتبال خود شوی؛ این فوتبالی است که حتی اگر بتوانی خود را گول بزنی، که شاید زیباست، بی شک دیگر زیر بار این یکی نخواهی رفت که فوتبال زیبا را نخواهد کشت.

تیمی که پس از کسب نتیجه ی دلخواه خود با اتلاف وقت یا دفاع محض سعی می کند تا زودتر به دقیقه ی 90 بازی برسد، هیچ گاه نمی تواند خود را مدعی ارائه ی فوتبالی ناب بداند و دلیل آن نیز وضوح کامل نقص فوتبال آن در راضی کردن دوست داران تماشای فوتبال زیباست اما حالا و پس از رو به رو شدن با شیوه ی نوین کشتن فوتبال باید کمی هوشیارانه تر به ماجرا نگاه کنیم و حتی اگر تا دیروز سبک بازی این تیم را ستایش می کردیم، اکنون حداقل از خود بپرسیم فوتبال دوست داشتنی ای که حتی بعضی هایمان 40، 50 درصد وقت خود را صرف آن می کنیم چنین ایده آلی خواهد داشت و آیا این تمام آرزوی مان برای مستطیل سبز است؟!
    دادن جواب منفی به این پرسش چیزی نیست که از عامه ی مخاطبین فوتبال و یا درصد چندان بالایی از مخاطبین غیر عام انتظار داشت ولی درک این ضعف تنفربرانگیز حداقل از سوی بخشی از افرادی که فوتبال را بدون تعصب و برای زیبایی آن تماشا می کنند، هر چند اندک ولی امیدوار کننده خواهد بود. کسانی که شاید مثل من آرزو می کردند فوتبال هم حداقل یکی از قانون های بسکتبال را در کتاب قوانینش داشت و اگر نه دقیقا" 24ثانیه، برای یک تیم برای نشان دادن چیزی که بلد است ظرفی قانونی تعیین می کرد تا مجبور نباشیم نیمی از بازی را به تماشای پاس های بی هدف و خمیازه کشیدن بگذرانیم.

هنوز خیلی زود است که فیلم های خط و خش دار ولی دلچسب باد اسپنسر را فراموش کنیم، مرد تپل و قوی دوست داشتنی دوره ی نوجوانی مان که همیشه آخر داستان برنده بود و آدم های بد فیلم را همان طور که می خواستی به سزای عمل شان می رساند ولی چقدر خوب که او بازی های بارسلونا را ندیده بود و اگر روی عرشه ی کشتی با رئیس تمام قاچاقچی ها نیز رو در رو می شد، بعد از هر مشت باید یک مشت هم می خورد تا من و تو چشم از لامپ تصویر تلویزیون نکنیم.

[....... و تازه همه ی این ها تنها برای وقتی خواهد بود که چشمان خود را ببندیم و نبینیم که این سبک رویایی(!) در جدال های بزرگ اروپایی خود در این چند سال در برابر تیم هایی نظیر چلسی، اینترمیلان و حتی آرسنال _با تمام جهات گفته شده در بالا_ تا چه حد ناتوان و محتاج به کمک های غیر فوتبالی بوده است.]
    حالا شما به من بگو چرا همه مقالات و بحث ها سر باشگاه بارسلوناست؟ چون هوادارانش بی منطق هستند؟ یا چون هر کسی دوست داره به یک طریقی موفقیت های این باشگاه لوث کنه؟

در اینجا توضیح دادم چند تا از دلایل این بحث ها را
    کد:
    همیشه درگیری هایی که بین طرفداران باشگاه بارسلونا و تیمهای دیگر بوجود امده در بیشتر موارد جرقه شو طرفداران تیمهای دیگر زدن و ما و امثال ما فقط خواستیم از حقانیت تیممون دفاع کنیم اونم بخاطر اینه که به تیممون عشق میورزیم همونطور که شما و دیگران هم تیمهاشونو دوست دارندحالا باز بیان بگن فیگو!اب ورزشگاه! باز بیان بگن طرفداران بارسلونا 3سال بیشتر نیست که طرفداری این تیمو میکنند ولی ما! اورجینالیم و قبل اینکه بدنیا بیایم کارت هواداری باشگاه مورد علاقمونو داشتیم ! دلیلشون بعد خنده دار تره چون ما تیممون جام نمیگیره پس متعصب هستیم ولی شما بخاطر جام طرفدار این تیمین! همه اینها نشانه ضد بارسایی بودن هست

در اخر بگم نظر شما محترم نظر دوستان بارسایی هم محترم ولی از نظر من کسی که به تار و پود باشگاه میخواد گیر بده یا هر کار باشگاه زیر سوال ببره یا نبش قبر کنه ببینه ایا دی ان ای طرفدار بارسایی 99% هست یا نه و غیره یک ضد بارسایی هست !

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید چون بعضی ها اصل ول کردن چسبیدن به حاشیه و ...

موفق باشید
    Last edited by xmehr; 17-03-2011 at 22:42.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوم اینکه صــادقــانـــه بگم که وجود طرفدارایی مثل تو و سینا برای بارسا تو پی سی نعمتیه! خصوصا خودت که من همیشه پست هات رو شده چندین بار خوندم...
    حسين جان منم پستهاي تو رو دوست دارم قبلا هم بهت گفتم
    اینکه میگی با خوشحالیش داشت نود و پنج هزار نفر رو تحقیر می کرد قبول ندارم! مگه خوزه با انگشتش به سبک رونالدو یا آرشاوین اونا رو به سکوت دعوت کرد؟ یا به سبک ابراهیمی دور زمین نیوکمپ شروع کرد به دوییدن یا با دهن بسته الفاظ زشتی رو به کار برد...؟! یا؟؟ به نظرم حذف نوع دیدگاه هوادارای بارسا رو به سمتی چرخونده که خوزه میخواسته تحقیرشون کنه! در صورتی که اون فقط ریکشن ناشی از هیجان زیاد یه مربی رو از خودش بروز داد به سبک خاص خودش
    حسين جان همونطور كه ميدوني هر عملي در فضاهاي مختلف معناهاي متفاوتي پيدا ميكنه
    سلام يه كلمه كاملا عادي و دوستانه اس
    ولي در بعضي فضاها ممكنه ازش به عنوان كنايه استفاده بشه
    دست زدن هم يه حركت عاديه ولي بعضي جاها تحت تاثير فضا و حواشيه اطراف حالت اعتراض به خودش ميگيره
    كلا تاثير حاشيه بر متن و متن بر حاشيه توي فيزيك و جامعه شناسي ثابت شده
    حركت مورينيو در اون فضا در ذهن طرفداراي بارسا و كلا هر تماشاگر ديگه اي كاملا به صورت منفي تعريف ميشه
    و به نظر من مورينيو اين رو مثل اكثر آدما به طور ناخودآگاه ميدونه و متاسفانه ازش در بدترين مواقع استفاده ميكنه
    چون طرفدار رئال نیستم، نظری راجع به خوشحالی مورینیو بعد از گل (اگه اشتباه نکنم) کاکا ندارم! ولی فکر کنم در اینکه پسر خوزه اون سمت هوادارا بود شکی باشه! (ضمن اینکه فکر کنم بازی تو مادرید هم بودش)
    بودن پسرش اونجا اصلا دليل نميشه پاش رو توي حريم نيمكت تيم رقيب بزاره اون هم درست بعد از گل
    برخورد نيمكت تيم رقيب رو نبايد فراموش كرد
    واقعا اونا بيخودي بلند شدن و اعتراض كردن؟
    نه
    اونا به صورت طبيعي نسبت به تعريفي كه از حركت مورينيو در اون فضا داشتن عكس العمل نشون دادن
    نميشه كه هميشه بدون توجه به خشت اول تنشهايي كه مورينيو ميزاره فقط واكنش ديگران رو محكوم كرد
    شرط نخست انسان بودن و متمدن بودن اينه كه آدم نسبت به عملش و تاثير اون بر محيطش فكر كنه
    خيلي جاها آدم بايد خودش رو كنترل كنه
    در فوتبال اگه قرار باشه همه مثل مورينيو شادي يا خشمشون رو بدون هيچ محدوديتي نشون بدن كه سنگ روي سنگ بند نميشه چرا فرگوسن اين كارو نميكنه
    فكر نميكنم مورينيو تا به حال بردي خوشحال كننده تر و غافلگيرانه تر از برد دقيقه آخر در مقابل بايرن داشته باشه
    فكر كنم به خوبي يادت باشه كه فرگوسن صرفا خوشحالي كرد و فرياد زد بدون اينكه به كسي بربخوره اين يعني كه فرگوسن مدارج دروني انسانيت رو بهتر طي كرده در واقع حتي رفتار فرگوسن به مونيخيها در پذيرش شكست كمك كرد
    من مطمئنم كه اگر مورينيو بود با توجه به سوابقش اوضاع يه جور ديگه ميشد
    با ناراحتي شديدي كه مونيخيها داشتن احتمالا يه درگيري شديد پيش ميومد
    متاسفانه مورينيو به صورت آگاهانه نوعي رفتار تقير آميز با رقباش داره
    و متاسفانه امسال توي تيم رقيبه ديرنه اس
    و متاسفانه يا خوشبختانه من كه طرفدار بارسلونا هستم از كوچكترين رفتار تحقير آميز متنفرم
    همين بازي قبل با سويا احساس كردم رفتار بويان روي گلي كه زد كمي رنگ و بوي تحقير حريف رو ميداد
    و توي همين تاپيك هم گفتم كه اصلا خوشم نيومد و اصلا دركش نكردم
    پستم هست
    اما در کل این بحث با ابر پست من تو این تاپیک خاتمه پیدا کنه بهتره!
    من همين ابر پستهاتو دوست دارم ديگه

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوست من! جناب xmehr
    واقعا من نمیفهمم ارتباط این پستتون با پست من و محتوای پستم چیه؟!
    خیلی خلاصه و برای آخرین بار عنوان بحث رو تشریح کنم!! :

حرف از کجا شروع شد بماند! (رئالی ها شروع کردن یا بارسایی ها نمیدونم... who cares?!) تو این بین یه کاربر دیگه ای اومد جریان آب پاش رو گفت!! اصلا گیریم گفتن ایشون کاره اشتباهی بوده... باید حتما طرفدارای بارسا نظیر شما و اون یکی کاربر بیان و عمل اشتباهی که از جانب مسئولین تیمشون سر زده و اکثر کاربرا اشتباه بودنه اون عمل رو قبول دارن، بیایید و اونو توجیه کنید و دوباره روی پست بنده واکنش نشون بدید و این توجیه ها رو به کلی مقوله مختلف و پراکننده ارتباط بدید تا مبادا حداقل بگید:" آقا مسئولین باشگاه ما اشتباه کردن... موضوعیه که گذشته، نبش قبر نفرمائید" !!
    اگه تایپ این جمله اگه واقع سخته، خوب سکوت کنید!!
    واقعا مطلب به این واضحی رو به چند موضوع مختلف دیگه میشه ارتباط داد خدا میدونه!!!

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست من! جناب xmehr
    واقعا من نمیفهمم ارتباط این پستتون با پست من و محتوای پستم چیه؟!
    خیلی خلاصه و برای آخرین بار عنوان بحث رو تشریح کنم!! :

حرف از کجا شروع شد بماند! (رئالی ها شروع کردن یا بارسایی ها نمیدونم... who cares?!) تو این بین یه کاربر دیگه ای اومد جریان آب پاش رو گفت!! اصلا گیریم گفتن ایشون کاره اشتباهی بوده... باید حتما طرفدارای بارسا نظیر شما و اون یکی کاربر بیان و عمل اشتباهی که از جانب مسئولین تیمشون سر زده و اکثر کاربرا اشتباه بودنه اون عمل رو قبول دارن، بیایید و اونو توجیه کنید و دوباره روی پست بنده واکنش نشون بدید و این توجیه ها رو به کلی مقوله مختلف و پراکننده ارتباط بدید تا مبادا حداقل بگید:" آقا مسئولین باشگاه ما اشتباه کردن... موضوعیه که گذشته، نبش قبر نفرمائید" !!
    اگه تایپ این جمله اگه واقع سخته، خوب سکوت کنید!!
    واقعا مطلب به این واضحی رو به چند موضوع مختلف دیگه میشه ارتباط داد خدا میدونه!!!
    دوست عزیز درک این پست خیلی اسون بود یکبار دیگه مرور کنید متوجه میشوید ولی شایدم نمیخواید واقعیت قبول کنید در ضمن اصلا برای من مهم نیست شما چه قضاوتی میکنید چون من متوجه شدم دلیل این پستها چیست.
    به عبارتی حقیقت تلخ هست مثل تهه خیار

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

باید حتما طرفدارای بارسا نظیر شما و اون یکی کاربر بیان و عمل اشتباهی که از جانب مسئولین تیمشون سر زده و اکثر کاربرا اشتباه بودنه اون عمل رو قبول دارن، بیایید و اونو توجیه کنید
    البته حسين جان خيلي از طرفداراي بارسا اشتباه بودن اين موضوع رو قبول دارن
    ولي اي كاش
    طرفداراي بقيه تيمها هم اينقدر راحت اشتباهات خودشون و تيمشون رو قبول ميكردن

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Abidal’s operation completed

کد:
    March 17, 2011

پی نوشت: عمل سه ساعت طول کشیده و بدون مشکل برداشته شده. بسته به ریکاوریش ممکنه یک هفته ای مرخص بشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پی نوشت: عمل سه ساعت طول کشیده و بدون مشکل برداشته شده. بسته به ریکاوریش ممکنه یک هفته ای مرخص بشه.
    البته بستگي به خوش خيم يا بد خيم بودنش داره
    اگه بدخيم باشه شيمي درماني حتميه مگر اينكه روشهاي جديدي اومده باشه كه اينجوري بيشتر از يك ماه دور از فوتباله
    ولي اگه خوشخيم باشه
    مطمئن باشيد با توجه به قدرتي كه در آبيدال هست كمتر از سه هفته ديگه توي ميدونه
    چرا كسي شفاف در مورد خوش يا بدخيم بودن تومورش حرف نميزنه؟

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

لبته بستگي به خوش خيم يا بد خيم بودنش داره
    اگه بدخيم باشه شيمي درماني حتميه مگر اينكه روشهاي جديدي اومده باشه كه اينجوري بيشتر از يك ماه دور از فوتباله
    ولي اگه خوشخيم باشه
    مطمئن باشيد با توجه به قدرتي كه در آبيدال هست كمتر از سه هفته ديگه توي ميدونه
    چرا كسي شفاف در مورد خوش يا بدخيم بودن تومورش حرف نميزنه؟
    امیدواریم که خوش خیم باشه { من هم چیزی در این مورد خوش یا بد بودنش نشنیدم }

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •