خوب چطوری این leave بدم موقعی که بازی رو اکسپت کردم
صحفه انتخاب هیرو اومده ؟
خوب چطوری این leave بدم موقعی که بازی رو اکسپت کردم
صحفه انتخاب هیرو اومده ؟
با بستن پنجره بازی, یا اون بالا گزینه ضربدر رو بزن یا با هر نوعی که بلدی بازی رو ببندی خودش leave محصوب میشه.
و البته هیچ گونه تخلفی هم نکردی فقط چند دقیقه ای برای این که بازی مطمئن شه نمیخوای هی این کاررو انجام بدی 5 دقیقه پنالتی گزاشته برای این کار.
دوستان به نظر شما کسی که تازه شروع کرده بهتره هرچه سریعتر 16 چمپ باز کنه (هرچند باهاشون بازی نمیکنه) تا draft pick باز بشه یا نه بهتره فقط و فقط هیروهای مورد نظرشو باز کنه ؟ که IP زیادی میبره و بازی کردن در حالت draft رو به تاخیر می اندازه ... در واقع draft ارزش اینو داره که IP رو برای چمپهای ارزان قیمت خرج کنم تا در اون حالت بازی کنم؟ ... یه سوال دیگه اینکه این Honor که میدن (هم تیمی ها کم میدن و دشمن معمولا زیاد ... یا شاید برا من اینطوره) چه فایده ای داره به چه دردی میخوره؟
بچه ها منو ادد کنید بریم با هم چند دست بزنیم
ایدی : AmirWingman
راستی مشکلم از دیروز درست شد![]()
در واقع از نظر من مسخره ترین حالت ممکن draft هست
هیچ گونه ارزشی نداره. مثل یه بازی عادی IP میده. تنها فرقشم اینه که بازیکن هاش تا حدی سطح بالاتر هستن.
شما اون 16 تا هیرو رو اگر بخوای هی هیرو بخری که بتونی رنک و draft باز کنی به هیچ دردیت نمیخورن, اون 16 تا رو که میگه یعنی 16 تا باید حداقل FULL بلد باشی بازی کردن باهاشون رو. وگرنه 100 تا هیرو داشته باش, وقتی بلد نیستی بازی کنی همش میبازی!
من الان یه دوستی دارم حدودا 20 تا هیرو داره ولی در کل با 4-5 تاشون در سطح رنک بلده بازی کنه. اگر شانسش بزنه اینا بن بشن دیگه کارش ساختس![]()
چطویر ایکون lol رو به گارنا منتقل کنم اخه میخووام بازی رو از گارنا پلی کنم هر کاری کردم به گارنا ضافه نشود؟
تو GARENA پینگت چنده؟
گارنا که سرور جدا و لاچر جداست؟
آره گارنا سرور و لانچرش کلا جدا هست ! تقریبا 5 تا پتچ عقبه !
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)