دزدي كه 100% هستش بقيه هم ناراحت نشنهيچ دليلي هم نميتونن بيارن.........( چه طور ممكنه با ديدن سه چهارتا سايت 50 مگگگگگ!! خالي بشه
![]()
دزدي كه 100% هستش بقيه هم ناراحت نشنهيچ دليلي هم نميتونن بيارن.........( چه طور ممكنه با ديدن سه چهارتا سايت 50 مگگگگگ!! خالي بشه
![]()
هیچکس ساعت 3 بیدار نیست عزیزم هر چیزی راه حلی داره.تاپیکش رو ببین تا متوجه شی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممکنه همون سه چهارتا سایتی که میگی سایت فیلم و عکس باشه عزیزم.بعد میبینی بجای 50 مگ 500 مگ حجم از دست دادی!!
چه حرفیه که 4 تا سایت دیدم شده 50 مگ.خیلی وقتا توجه نداری میبینی برنامه های جانبی ویندوز یا برنامه های نصب شده دارند خودشونو آپدیتهای سنگین میکنن و متوجه نیستی!!
من خودم بارها متوجه این مسئله شدم.چطوری؟؟ چون گجتی نصب کردم که ترافیک ورودی و خروجی رو بطور دائمی بصورت گراف نشونم میده جایی هم گذاشتمش که همیشه توی دیدم باشه.خیلی وقتها داشتم یک صفحه ی وب رو میخوندم یهو چشمم افتاده به گجته دیدم واویلا با سرعت 1.5 مگ داره دانلود میکنه سریع پیگیری کردم متوجه شدم یک برنامه توی پس زمینه داشته خودشو آپدیت میکرده اونم نه چند مگ بلکه چند ده یا گاهی چند صد مگ.سریع جلوشو گرفتم..نمونش برنامه های شرکت آدوب که این خصلت بد رو دارن.
اگه اون گجته نصب نمیبود هیچوقت متوجه نمیشدم و ساده ترین کار رو که کاربرهای مبتدی میکنن میکردم و میانداختم گردن ISP .
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
سلام قیمت 128 - سه ماه - 5 گیگ چنده؟ تو یه سایت زده بود 28 یه سایت دیگه زده بود 54 !
اگه میشه 512 همینو بگید.
برادر این gadgeti که میگی اگه میشه معرفی کن ما هم استفاده کنیم.
برنز 128 کیلوبیت حجم 5 گیگابایت 3 ماهه جمعا 15 گیگابایت 54850 تومان
نقره 512 کیلوبیت حجم 5 گیگابایت 3 ماهه جمعا 15 گیگابایت 70100 تومان
یکی بیاد تمام ترفند ها و باگ های صبا رو توضیح بده تا من و بروبچه های دیگه هم فیض ببریم دیهخوب بید
عزیز من شما تست نرم افزاری رو هم رد میکنی؟ وقتی داره نرم فزار اینقدر نشون میده ولی وقتی میای سایت صبانت میبینی بیشتر کم میشه به کاربر مبتدی ربط داره؟ چرا شما همش به کاربر مبتدی ربطش میدی؟ آره درسته بعضی ها حتی فکر میکنن آپلود از حجم کم نمیکنه.حالا نمیدونم از کجا منشا گرفته ولی بالاخره این موضوع حقیقت داره.شما میخوای ردش کنی با خودتون هست!![]()
آقای ساپورت صبانت، گفتم نمیشه توی speedtest.net سرورتون رو ثبت کنید؟
این داستانی که میخواهم تعریف کنم نمیدانم برای کسی هم اتفاق افتاده یا خیر ! ولی برای من اتفاق افتاده.
تا چندین ماه پیش از صبانت استفاده میکردم. یک روز ترافیکم به پایان رسید و 8 روز به موعد زمانی مانده بود.
ساعت 3 به صورت رایگان وارد شدم و 7 دیسکانکت.
ساعت 9 صبح طبق عادت و متوجه نبودم اکانتم شارژ نداره دکمه اتصال به اینترنت را فشار دادم ( با یوزر و پسورد شبانه ) بعد از فشار دادن دکمه متوجه شدم یوزرم روی اکانت شبانس و ساعت 9 صبح بود - تا آمدم کنسل کنم دیر شد و در کمال تعجب کانکت شد !
بله ! با یوزر شبانه کانکت شد ؛ و دیسکانکت نکردم و تا 4 روز 24 ساعت شبانه روز با سرعت 80 -90 دانلود داشتم ؛ بعد از 4 روز خواستم امتحان کنم اگر DC کنم بازم کانکت میشم ؟
DC کردم و دیگر کانکت نشدم .
تو این 5 سالی که صبانت داشتم اولین بار همچین اتفاقی برام افتاد ؛ تنها دلیل منطقی که برام قابل توجیه می باشد این است که روز قبلش با پشتیبانی تماس گرفتم و درخواست جمع آوری خط کردم و اون شخص هم بعد از گرفتن شماره تلفن گفت باید فکس کنید.
تنها احتمال ممکن این است که زمانی که شماره تلفنم را گرفت اشتباهی انجام داد و شبانه را برای یک بار free کرد .
این ماجرا برای چندین ماه پیش است و در حال حاضر از پارس آنلاین سرویس میگیرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)