مثلا یه core i3 330 با گرافیک 5650 بدون گارانتی چقد برام آب میخوره ؟
اونوقت یه هم چین چیزی واسه گیم مناسبه دیگه ؟ خیلی نمیخوام بازی high end بازی کنم !
مثلا یه core i3 330 با گرافیک 5650 بدون گارانتی چقد برام آب میخوره ؟
اونوقت یه هم چین چیزی واسه گیم مناسبه دیگه ؟ خیلی نمیخوام بازی high end بازی کنم !
بچه ها به هیچ وجه بایوس 5010 و آپ نکنید که سیستمتون ناکار میشه.
به شدت فن سی پی یو میره بالا و به هیچ وجه نمیشه کاریش کرد.
از یه داغ دیده بشنوید.
حواستون باشه.
بقیه درایورا مشکل نداره
فقط بایوسو آپ نکنید.
5010 لپتاپ خیلی عالی و خوب و کامل و قیمت مناسبیه
البته 330M که الان دیکه نیست اما 370M هست که فرکانسش بیشتر هم هست
با این کانفیگی که گفتی حدود 790 با گارانتی و بدون گارانتی هم حدود 50 تومن ارزونتر(اگه میتونی از دبی بگیری اونجا شاید200-300 تومن ارزونتر هم باشه)
آره خوبه ، برا بازی های معمولی که خیلی خوبه حتا بازی های سنگین هم جواب میدهفقط یه کول پد هم بگیر که زیاد داغ نکنه
راه اول رو چک کردم و در کمال تعجب دیدم سرعت اومد روی 36 تا 48
بعد با استفاده از برنامه dw wlan card utility قسمتی داره که تداخل امواج رو چک میکنه دیدم تمام کانال ها از 1 تا 11 کلی تداخل امواج داره و برای همین بعضی وقت ها تا 36 میاد.کانال رو روی کمترین قرار دادم و 54 شد اما بالاتر نرفت.
حالا باید راه دوم رو بعدا چک کنم.
دوست عزیز
این کاملا طبیعیه که موقع آپدیت بایوس سرعت فن خیلی بالا میره و همچنین ماوس و کیبرد کار نمیکنه
در موقع آپدیت بایوس یه هیچ چیز دست نزنید و صبر کنید تا مراحل با موفقیت انجام شه و لپ تاپ ری استارت میشه
بهتر هم اینه قبل آپدیت آنتی ویروس و برنامه های اضافه رو ببندید
اگه این موارد رو رعایت کنید هیچ خطری لپ تاپ رو تهدید نمیکنه، خودم تا امروز 4-5 بار بایوسش رو آپدیت کردم![]()
این مورد فاصله و سیگنال رو از این بابت گفتم که یادم اومد به یه وایرلسی که از نوع g بود اما سیگنال ضعیفی داشت کانکت شده بودم اما سرعت رو 5 نشون میداد
برام یکم عجیبه که چرا کیفیت سیگنالی که دریافت میکنید کمه، این مورد رو باید بررسی کنید، ببینید برا دوستانتون هم همینه یا نه
مورد دوم هم حتما چک کنید که اگه خدای نکرده لپ تاپ یا مودمتون مشکلی داشت برا گارانتی اقدام کنید
اگه به جواب رسیدید لطفا تو همین تاپیک اعلام کنید که اگه دوستان هم این مشکا رو داشتن ، مشکلشون رفع شه
موفق باشید![]()
اگه منظورتون در حین آپدیته که کاملا طبیعیه و 5 دقیقه هم بیشتر طول نمی کشه
و اگر منظورتون بعد آپدیت هست که اونم مشکلی نداره . فن هر چقدر هم تند بچرخه ضرری به دستگاهتون نمی رسونه . یعنی اگه سود نرسونه ، ضرر هم نمی رسونه ( شاید تنها ضررش این باشه که سی پی یو رو زیادی خنک کنه و سرعت پردازش عملیات بیاد پایین)
مهم اینه که سی پی یو ی دستگا هتون زیاد گرم نشه و الا سرعت یا صدای فن ملاک نیست . حتما نیازه که فن با اون سرعت می چرخه.
من زیاد آدیت نمیکنم.خیلی راضیم کلی حال میکنم به خصوص با وایرلسش و گرافیکش چون بازی ها در حد عالی اجرا میشن.
اقایووووون...من 5010 ای که گرفتم هاردش و نوشته بود640...اما سه تا درایو داره که هر کودوم 195 و 195 و 175 گیگ ان!
!!!!!!!پس بقیه اش کو؟؟؟!!!!!کمکم کنید!!!!!تو یکی از تاپیک ها نوشته بود به پارتیشن بندی دل دست نزنید :( چی کار کنم؟
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)