کدوم سوئیت ها این قابلیت رو دارن ؟ NISD
در کنار کمودو میشه از یه برنامه دیگه هم استفاده کرد ( فقط برای NIDS )
من اینترنت سیکرتی کمودو رو کامل نصب کردم . فقط این ( NIDS ) برام جالبه
کدوم سوئیت ها این قابلیت رو دارن ؟ NISD
در کنار کمودو میشه از یه برنامه دیگه هم استفاده کرد ( فقط برای NIDS )
من اینترنت سیکرتی کمودو رو کامل نصب کردم . فقط این ( NIDS ) برام جالبه
دیپ فریز خود کومودو..یا منظرتون همون نرم افزار دیپ فریزهه؟
آخه وقتی که یک نرم افزار رو توی سند باکس اجرا میکنی اصلا نصب نمیشه و ارور میده..چیکار کنیم پس
نمیشه این حالت ، این جزوی از فایرواله ، مثلا باید KIS رو همراه با CIS نصب کنید ! غیر منطقیه.
Comodo فریزر نداره !دیپ فریز خود کومودو..یا منظرتون همون نرم افزار دیپ فریزهه؟
آخه وقتی که یک نرم افزار رو توی سند باکس اجرا میکنی اصلا نصب نمیشه و ارور میده..چیکار کنیم پس
دیپفریز تمام قسمت هایی که شما تعیین میکنی رو فریز میکنه ، یعنی هر تغیری تو قسمت های فریز شده صورت بگیره ، بعد از ریست به حالت اول در میاد . مگر ویروسه دورش بزنه که 2 مورد مشاهده شده .
سند باکس یک قسمت از هارد رو که امکان دسترسی به سایر بخش ها رو نداره با امکانات محدودی به سیستم رو به برنامه میده تا اجراش کنید .
اگر تو limit برنامه شما اجرا نشد باید از برنامه دیپفریز استفاده کنید تا اگر سیستمتون دچار مشکل شده بتونید برشگردونید به حالت اول یا اینکه تو یک ویندوز مجازی برنامه رو اجرا کنید عملکردش رو ببینید .
سریال کمودو رو کسی داره Internet Security 5.3
نیازی به ریجستر نیست ...
ممنون دوست عزیز
آخه برای من این پیغام رو می ده راستی نسخه pro هست
بعد من آنتی ویروس ناد32 دارم باید انتی ویروس کومودو رو غیر فعال کنم؟
با سپاس
سلام
نسخه Pro با Premium تفاوت خاصی ندارد(به جز پشتیبانی آنلاین)
شما از تنظیمات فعلیتان به روشی که در صفحه قبل هست backup بگیرید و کومودو را پاک کنید و آخرین نسخه پرمیوم که رایگان است را نصب کنید.
دانلود COMODO Internet Security 5.5
از نود32 هم به عنوان اسکنر استفاده کنید نه Realtime Protection(بدون گارد فعال)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pcsoft; 10-09-2011 at 18:45.
سلام دوستان
راهی هست که بشه زمان آپدیت اتوماتیک کومودو رو مشخص کرد؟ مثلا مشخص کرد که هر دو روز یک بار آپدیت انجام بشه یا مثلا موقعی که از اینترنت استفاده نمیشه آپدیت انجام بشه...
دوستمون توضیح دادن ، اینجا رو هم میتونید مطالعه کنید :ممنون دوست عزیز
آخه برای من این پیغام رو می ده راستی نسخه pro هست
بعد من آنتی ویروس ناد32 دارم باید انتی ویروس کومودو رو غیر فعال کنم؟
با سپاس
به نظر من ناد رو بزارید کنار ، اگر هم بهش وابسته هستید real time shied رو غیر فعال کنید ( حالا دقیق یادم نیست اسمش چی هست تو ناد )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه ، ولی میتونی کاملا غیر فعالش کنی هر وقت خودت خواستی آپدیتش کنی ، حجم آپدیتها به قدری هست که اصلا متوجه آپدیت شدن نمیشی ، به نظرم بهتره بزاری فعال باشه .راهی هست که بشه زمان آپدیت اتوماتیک کومودو رو مشخص کرد؟ مثلا مشخص کرد که هر دو روز یک بار آپدیت انجام بشه یا مثلا موقعی که از اینترنت استفاده نمیشه آپدیت انجام بشه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)