تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 1124 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391791 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ibsng به خودی خودش بد نیست (هرچند قدیمیه) البته یه شرکت تو ایران هست که توسعه‌اش داده و شاید اون باشه که پشتش هست. بهرحال گیر افتادن ۱۰۰ درصده کلا، دیر و زود داره ولی مخابرات و شاتل نداره...از ما گفتن
    بابا شما دیگه هی نیاین اینجا بگین گیر افتادن حتمیه و ... ، هر کی ندانه انگار سازمان اطلاعات به جرم جاسوسی برای اسرائیل میان طرفو میگیرن ... به فرض اگر هم کسی گیر بیفته فوقش یک تعهد دادن و یک جریمه کوچکه دیگه

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

فکر کنم کرمانشاه چند تا ضریب بالا سری میخوره قیمتش بالاتر میره
    فکر کنم قضیه همینه

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بابا شما دیگه هی نیاین اینجا بگین گیر افتادن حتمیه و ... ، هر کی ندانه انگار سازمان اطلاعات به جرم جاسوسی برای اسرائیل میان طرفو میگیرن ... به فرض اگر هم کسی گیر بیفته فوقش یک تعهد دادن و یک جریمه کوچکه دیگه
    راجع به جرم که خیلی دست بالا حساب می‌کنن تصاعدی، اگه حاضرین ۵۰۰ تومن یا ۱ ۲ تومن خسارت و جریمه با هم بدین خب مشکلی نیست.
    راجع به اینکه سازمان اطلاعات و فلان و بهمان منم نگفتم که هست گفتم؟‌ بحث تاپیک همین بوده با هم بحث کردیم. شما بنا به سلیقه و تجربه و اطلاعاتتون یه جوری میبینین منم یه جور دیگه.
    در نهایت یه بحث بوده و باید من یا بعضی از دوستان در مقابل یه سری دیگه از دوستان که میگفتن اصلا مشکلی نیست و با یه اسپوف مک ادرس میشه حلش کرد جواب بدیم اینش که مشکلی نداره داره؟ اگر دوستی اینجا اومد و بنابه هر دلیلی گفت مک ادرس رو که عوض کنیم دیگه قابل شناسائی نیستیم و بعد چند نفر بیان بگن نه اینطور نیست، این مسئله ناراحت شدن داره؟ شما استفاده کن...بحث ما راجع به یه چیز دیگه است. یکی یه چیزی میگه، یه نفر دیگه هم یه جواب میده...هردو طرف هم استفاده میکنن.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

راجع به جرم که خیلی دست بالا حساب می‌کنن تصاعدی، اگه حاضرین ۵۰۰ تومن یا ۱ ۲ تومن خسارت و جریمه با هم بدین خب مشکلی نیست.
    راجع به اینکه سازمان اطلاعات و فلان و بهمان منم نگفتم که هست گفتم؟‌ بحث تاپیک همین بوده با هم بحث کردیم. شما بنا به سلیقه و تجربه و اطلاعاتتون یه جوری میبینین منم یه جور دیگه.
    در نهایت یه بحث بوده و باید من یا بعضی از دوستان در مقابل یه سری دیگه از دوستان که میگفتن اصلا مشکلی نیست و با یه اسپوف مک ادرس میشه حلش کرد جواب بدیم اینش که مشکلی نداره داره؟ اگر دوستی اینجا اومد و بنابه هر دلیلی گفت مک ادرس رو که عوض کنیم دیگه قابل شناسائی نیستیم و بعد چند نفر بیان بگن نه اینطور نیست، این مسئله ناراحت شدن داره؟ شما استفاده کن...بحث ما راجع به یه چیز دیگه است. یکی یه چیزی میگه، یه نفر دیگه هم یه جواب میده...هردو طرف هم استفاده میکنن.
    من از حرفهای شما ناراحت نشده بودم که اون پست را دادم ... نمیگم گیر افتادنی در کار نیست اما تا وقتی که طرف معامله مون مخابراته خیلی بعیده بخاری ازشون بلندشه

5. این کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

راستی من ترجیح میدم گیر بیفتم و جریمه بدم تا اینکه برای adsl 512 ماهی 27 تومن بدم و فشار روحی و روانی قیمت در مقابل کیفیتش را بخورم

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

راستی من ترجیح میدم گیر بیفتم و جریمه بدم تا اینکه برای adsl 512 ماهی 27 تومن بدم و فشار روحی و روانی قیمت در مقابل کیفیتش را بخورم
    ISP رو عوض کن! کاری که من کردم ! اصلا پشیمون هم نیستم! کاریم ندارم به اینکه انگار اینجا چند نفر اسپانسر مخابرات ن!

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هر ISP که فکر می کنید بهتره انتخاب کنید
    اگه ISP جدید نامحدود بهتر با قیمت تقریبی مشابه مخابرات داره به ماهم خبر بدید

9. 2 کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ISP رو عوض کن! کاری که من کردم ! اصلا پشیمون هم نیستم! کاریم ندارم به اینکه انگار اینجا چند نفر اسپانسر مخابرات ن!
    مگر همشون یکی نیستن ( توی این کشور رقابت و شرکت خصوصی به معنایی واقعی که وجود نداره که بری از اونجا اشتراک بگیری) همشون تحت دستور بالایی ها هستند و باید همشون توی یک حیطه قیمت گذاری بکنند.
    حالا اگر شما نامحدود خوب میشناسی بیا معرفی کن، حتما روش فکر میکنیم؟

11. 4 کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

نامحدود هر شرکتی رو که ور داری از مخابرات ارزون تره! خیلی سخت نیست گشتن!
    خود من که از شرکت جدیدی گرفتم ولی واقعا راضیم

حالا اگر شما نامحدود خوب میشناسی بیا معرفی کن، حتما روش فکر میکنیم؟

دوست عزیز شما واقعا فکر میکنی این نامحدودی که با این سرعت کاربردیه؟!

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نامحدود 256 مخابرات با سرعت 30 کیلوبایت ایده آل هست
    یعنی بالاتر از این نمی تونه بره
    مشکل کیفیت هست که رو اعصابه
    حالا اگر بهتر باشه چرا ادم یه جا دیگه رو امتحان نکنه؟
    بعد مثلا حسابگر نامحدود 256 از مخابرات گرونتره
    بنابراین این یه مثال نقض برای حرف شما

در ضمن تا زمانی که اسم شرکتتون رو نگید ما حرف شما رو به حساب یک ادعا میذاریم یا یک حقیقت!

14. 2 کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •