درایور جدید وایرلس آثروس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
درایور جدید وایرلس آثروس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این لپتاپ dlna هم داره؟
کسی تاحالا استفاده کرده؟
نظر دوستان در مورد خرید notebook های asus با 2 سال گارانتی مادیران چیه؟
انگاری قیمتش هم از گارانتی های دیگه خیلی بهتره.
با تشکر.
هادی
مسلما مادیران معتبره ولی بعضی مدل ها رو پوشش نمی ده!
در مورد مشکل Codec در جت آدیو و پاور دی وی دی ، مشکل جت رو حل کردم با تنظیمات ولی مشکل پاور دی وی دی پا بر جاست! ظاهرا از کارت صدا استفاده نمی کنه!
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
مسلما مادیران معتبره ولی بعضی مدل ها رو پوشش نمی ده!
در مورد مشکل Codec در جت آدیو و پاور دی وی دی ، مشکل جت رو حل کردم با تنظیمات ولی مشکل پاور دی وی دی پا بر جاست! ظاهرا از کارت صدا استفاده نمی کنه!
سلام افشین جان dlna چیه؟![]()
مخفف:
Digital Living Network Allianceکه این هم معنیشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDLNA Certified gives you the simple way to connect devices and helps you to enjoy your content across DLNA certified products. DLNA compatibility means you can use your home network to stream movies, photos and songs stored on your DLNA Certified computer or other DLNA compliant devices directly to your TV, virtually anywhere in the house devices are located.
بیش از 8000 وسیله ی الکترونیکی این استاندارد قراردادی رو رعایت کردند تا بشه با دیگر وسایل عضو این استاندارد رابطه برقرار کرده و در نتیجه به راحتی بشه فایل های صوتی تصویری و عکس و .... از دیگر وسایل پخش کرد.
خب این جا که زده نامعلوم ولی فکر کنم نداره. درسته ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من رم لپ تاپ میخوام چرا هیش کی نمیگه از کجا باید بخرم و چنده ؟؟؟
اگه میشه اینجا اطلاعاتی دارین بگین:
لابد میگین میخوام چیکار کنم ؟ 4 گیگ کافیه ؟؟؟؟
واسه یکیش این برنامه :
رم پیشنهاد شده 6 گیگ به بالاست و واقعا هم رم رو همین جوری قورت میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
کسی نیست کمک کنه ؟؟؟![]()
سلام عزیز,
بله dlna داره, خودم تست کردم و لپ تاپ رو با PS3 بی سیم وصل کردم. جهت این کار هم میتونید از برنامۀ TVersity استفاده کنید.
در ضمن میتونید حتی فایل های تصویری و صوتی داخل لپ تاپ رو با تلوزیون, سینمای خانگی, مبایل و یا XBox هم Share کنید.
---------- Post added at 02:42 AM ---------- Previous post was at 02:40 AM ----------
آره 64 بیت زیاد استفاده میکنه. مخصوصا اگر برنامه ای هم که استفاده میکنی 64 بیت باشه. اما در عوض برنامه های 64 بیتی خیلی روانتر و با پرفورمنس بهتری کار خواهند کرد.
در ضمن اگر عوض کردی اصلا سمت 6 گیگ نرو چون رم دو کاناله نمیشه. بهتره 2 تا 4 گیگ بندازی روش
مهران جان
یک نوضیحی در اینمورد میدی؟ مرسی
رامین![]()
من هم نگفتم 6 گیگ میخوام که. من دو تا 4 گیگ میخوام و البته اگه یه 8 گیگ باشه که چه بهتر. دوال تو مش بندی درست جواب نمیده. نه تنها سالید ورک بلکه انسیس و بقیه هم به نظر مشکل دارن.
در مورد روانتر بودن 64 بیتی ها توضیحات کامل دادم و باید بگم خیر این طور نیست. روانتر هست ولی نه خیلی. همش 10 تا 15 درصد. فعلا که در انتظار 128 بیتی ها هستم
من دقیقا نمیدونم منظور از dlna چه چیزایی هست ولی با WD HD media player از طریقه شبکه یعنی با کابل شبکه میشه از هارد این لپ تاپ یه چیزی رو باز کرد و پخش کرد. البته با اون توضیحات DLNA فکر میکنم اینم جزئش بشه ولی مطمئن نیستم چون تو اون لینک زده نامعلوم.![]()
Last edited by alireza1411; 22-10-2010 at 11:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)