تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 674 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

عزیزان

خرید ارجینال بازی به پول ما چقدر میشه؟

این مستر لیگ آنلاین، قهرمان مسترلیگ چیزی برنده میشه یا نه؟
    قیمت بازی به پول ما 42 تومن میشه اما اینکه از جای بخری بستگی داره چقدر ازت بگیرن

2. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دوستان برای 360 نسخه english اومده ؟
    نه پدارم جان نسخه انگلیسی نیومده هنوز
    نمیدونم چی شده که هم برای فیفا و هم برای این بازی نسخه انگلیسی از همه دیرتر میاد

4. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

اقا عذر میخوام
    این پچ PESEdit رو چطوری میشه اجرش کرد ؟
    من هر چقدر سعی کردم نتونستم.
    ممنون میشم راهنماییم کنین.
    سپاسگذارم.

6. این کاربر از Armin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من از پاساژ ایرانیان همین نیم ساعت پیش نسخه انگلیس خریدم و الان نصب کردم و هیچ مشکلی ندارم
    از کجا میشه فهمید این نسخه کاملشه ؟

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینم شماره سریال برای دوستانی که مشکل دارن

SWY7-HTUN-3YF5-CD4D-W3AF

9. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من هم بازی رو خریدم به قیمت 1000 تومان و الان نصبش تموم شد یه سری به بازی زدم و دیدم بله همه چیز درسته و مرتب . الان اومد خبر بدم

11. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

دوستان من بازی رو توی اهواز گرفتم . کامل و بدون نقص با زبان انگلیسی !! همه هم توی اهواز نسخه Reloaded رو دانلود کردن و دارن میفروشن !! مگه پارسال یادتون نیست 2010 رو هم Reloaded کرک کرد !! الان من بازی که گرفتم فایل های کرک Reloaded توی پوشه بازی وجود داشتند . ولی هنوز اسم تیم ها ، لوگو و نقل انتقالات درست نیست که اونم با یه پچ حل میشه

13. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه don mohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    مشهــــد الرضـــا

پيش فرض

شاید من منظورمو بد بیان میکنم
    ببین دوست من اون سال 2020 رو من مثال زدم و برای بار سوم دارم میگم منم نمیگم کونامی این کارو انجام میده
    خودمم میدمنم دور از منطق هست این کار
    منظور من از این حرف اینه که نه تنها شرکت کونامی بلکه تمامیه شرکت های موفق حهان در هر زمینه ای برای پروژه هاشون یک سال یک سال بزنامه ریزی نمیکنن و اینجوری نیست که وقتی نسخه 2011 اومد تو بازار تازه بشینن فکر کنن ببینن برای نسخه 2012 چیکار کنن !
    این شرکت ها از الان برای چند سال آینده برنامه ریزی دارن و اینو حتما بدون که از الان برای کونامی مشخص هست که در چند سال آینده پیس با چه خصوصیاتی قراره وارد بازار بشه
    البته همیشه بخشی از این برنامه ریزی اختصاص داده میشه به اینکه ببینن شرکت های رقیب چیکار میکنن و چه محصولاتیو با چه کیفیتی وارد بازار میکنن که اینا هم بتونن در صورت داشتن شرایط برگ برنده خودشونو رو کنن و از رقیبشون جلو بزنن و از اونا عقب نمونن
    این یک سیاست در همه شرکت ها هست که محصولات جدیدشون همیشه با نسخه قبلی فرق داته باشه که مردم برن و محصول رو بخرن
    مثال دیگه ای که میشه زد اینه که شرکت نوکیا گوشی که امسال وارد بازار کرد خیلی راحت میتونست اینو 2 سال قبل هم وارد بازار کنه و اینجور نیست که بگیم تکنولوژی که نوکیا امسال در گوشیاش بکار برده 2 سال قبل قادر نبوده این کارو بکنه و تازه به این تکنولوژی دست پیدا کرده
    یهو نمیاد از دوربین 2 مگاپیکسل بپره به 7 مگاپیکسل !
    از 2 میاد به 3 اما باز مثلا فوکوس اتوماتیکو نمیذاره رو گوشی
    سال بعد 4 مگاپیکسل میده بیرون با فوکوس اتوماتیک اما باز یه جای یکی دو تا چیزو خالی میزاره که سال بعد بده بیرون و الی آخر...

ذر مورد اون قسمت از حرفات که گفتی کونامی پچ میده برا بازی
    شما خودت جواب خودتو دادی
    خودت گفتی که پچ میده بیرون و بعضی از باگ هارو برطرف میکنه و بعضی دیگه باقی میمونه
    وقتی خودت میگی بعضی از باگ ها باقی میمونه یعنی حرف منو قبول داری

کونامی برای پیس 2010 یکسری پچ داد بیرون و بعضی از باگ هارو ار بین برد اما همونجور که دیدیم مشکل دروازه بان ها و صدای تماشاگرا و بعضی چیزای دیگرو برطرف نکرد و گذاشت در نسخه 2011 این باگ هارو تا حدودی برطرف کرد و همونطور که از صحبت دوستان هم مشخصه دروازه بان ها و تماشاگرا نسبت به 2010 بهتر شدن

به نظر شما کونامی قادر نبود در همون نسخه 2010 این باگ هارو از بین ببره ؟
    حتما میتونست این کارو بکنه اما به اون دلایلی که سه بار گفتم این کارو نکرد و گذاشت در 2011 برطرف کنه
    همچنان که در نسخه 2011 هم باگ هایی موجود هست و با دادن پچ بعضی هارو برطرف میکنه و حتما بعضی هارو برطرف نمیکنه که در 2012 یا نسخه های بعدش برطرف کنه

در مورد قسمت آخر حرفاتونم باید اینو بگم که اگه مشکل مشکل مهمی باشه که واقعا بازیو تحت تاثیر قرار بده حتما سعی میکنن زود برطرف بشه

اما مشکلی مثل صدای تماشاگران مشکله مهمی نیست که بخواد بازیو در حدی بد جلوه بده که مردم نرن سمت اون بازی
    باز مشکل دروازه بانی اهمیتش از صدای تماشاگران بیشتره که میبینیم و دوستان هم گفتن در 2011 تا حد زیادی بهتر شده

با تشکر
    نخیر اشتباه میکنی...

اگه کونامی عقل داشت که نداره همین باگ هاش رو کامل می کرد همین یه عده طرفداراش بمونن پاش بازی کنن. نه اینکه بازیکنان قدیمی پی اس برن سمت فیفا. اول مشتری رو نگه دار بعد فکر اینده رو کن که همه تو ایران مشتری نیستن چون کرکیه.
    با این روندی که فیفا میره کونامی باید فوتبال رو ببوسه بزاره کنار...

15. 2 کاربر از don mohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

بالاخره تو قم هم اومد
    من هم خریدم و دارم نصب می کنم ، خدا کنه زبونش انگلیسی باشه

17. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

نقدی که من به دوستان دارم اینه که یک طرفه به قاضی میرید
    من نمیگم رشوه گرفته یا یه وبگاه شخصیه
    اره موافقم اشخاص حرفه ای هم به این سایتها میرن اما اکثریت دید پایینی دارن با یه سلیقه ای که اصلا با سلیقه ما جور نیست
    حتی اگر دو روز دیگه بیاد به pes نمره بالا بده
    یه سوال دارم تا بحال نشده یه بازی با نمره بالا رو بازی کنی و ازش بدت بیاد؟؟؟ با خودت بگی واسه چی بهش همچین نمره ای دادن؟ این ها همش شخصیه
    به نظرم این مهم نیست که یک نفر چون داره توی اروپا زنگی میکنه درست میگه و ما چون اینجاییم غلط
    اینقدر هم همدیگرو محکوم نکنید فقط خواهش میکنم وقتی میخاید مطلبی رو بگید همه جوانب رو بسنجید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •