قیمت بازی به پول ما 42 تومن میشه اما اینکه از جای بخری بستگی داره چقدر ازت بگیرن
قیمت بازی به پول ما 42 تومن میشه اما اینکه از جای بخری بستگی داره چقدر ازت بگیرن
نه پدارم جان نسخه انگلیسی نیومده هنوزدوستان برای 360 نسخه english اومده ؟
نمیدونم چی شده که هم برای فیفا و هم برای این بازی نسخه انگلیسی از همه دیرتر میاد
اقا عذر میخوام
این پچ PESEdit رو چطوری میشه اجرش کرد ؟
من هر چقدر سعی کردم نتونستم.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
سپاسگذارم.
من از پاساژ ایرانیان همین نیم ساعت پیش نسخه انگلیس خریدم و الان نصب کردم و هیچ مشکلی ندارم
از کجا میشه فهمید این نسخه کاملشه ؟
اینم شماره سریال برای دوستانی که مشکل دارن
SWY7-HTUN-3YF5-CD4D-W3AF
من هم بازی رو خریدم به قیمت 1000 تومان و الان نصبش تموم شد یه سری به بازی زدم و دیدم بله همه چیز درسته و مرتب . الان اومد خبر بدم
دوستان من بازی رو توی اهواز گرفتم . کامل و بدون نقص با زبان انگلیسی !! همه هم توی اهواز نسخه Reloaded رو دانلود کردن و دارن میفروشن !! مگه پارسال یادتون نیست 2010 رو هم Reloaded کرک کرد !! الان من بازی که گرفتم فایل های کرک Reloaded توی پوشه بازی وجود داشتند . ولی هنوز اسم تیم ها ، لوگو و نقل انتقالات درست نیست که اونم با یه پچ حل میشه![]()
نخیر اشتباه میکنی...
اگه کونامی عقل داشت که نداره همین باگ هاش رو کامل می کرد همین یه عده طرفداراش بمونن پاش بازی کنن. نه اینکه بازیکنان قدیمی پی اس برن سمت فیفا. اول مشتری رو نگه دار بعد فکر اینده رو کن که همه تو ایران مشتری نیستن چون کرکیه.
با این روندی که فیفا میره کونامی باید فوتبال رو ببوسه بزاره کنار...
بالاخره تو قم هم اومد
من هم خریدم و دارم نصب می کنم ، خدا کنه زبونش انگلیسی باشه
نقدی که من به دوستان دارم اینه که یک طرفه به قاضی میرید
من نمیگم رشوه گرفته یا یه وبگاه شخصیه
اره موافقم اشخاص حرفه ای هم به این سایتها میرن اما اکثریت دید پایینی دارن با یه سلیقه ای که اصلا با سلیقه ما جور نیست
حتی اگر دو روز دیگه بیاد به pes نمره بالا بده
یه سوال دارم تا بحال نشده یه بازی با نمره بالا رو بازی کنی و ازش بدت بیاد؟؟؟ با خودت بگی واسه چی بهش همچین نمره ای دادن؟ این ها همش شخصیه
به نظرم این مهم نیست که یک نفر چون داره توی اروپا زنگی میکنه درست میگه و ما چون اینجاییم غلط
اینقدر هم همدیگرو محکوم نکنید فقط خواهش میکنم وقتی میخاید مطلبی رو بگید همه جوانب رو بسنجید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)