من توی xda دیدم یه انجمن بود یه سری روش برای افزایش سرعت این گوشی گفته بود..یه سریشو انجام دادم یکم بهتر شده...یعنی کلا گوشی رو سبکتر کرده..کسی خواست بگه ادرسش رو پیدا کنم بزارم
یا دونه اپلیکیشن هم اونجا معرفی کرده بودن صدای این گوشی رو بهتر میکرد...من نصبیدم و راهش انداختم و یکم تغییر کرد به نظرم صدا...ولی خیلی فرقی نکرد...
(اینم یه پیام بازرگانی بود)
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
صدای مکالمه حدودا خوبه...ولی یه جای شلوغ یکم مشکله شنیدن...اون اپلیکیشنه که گفتم رو بنصبی صدا یکم بهتر میشه..به نظرم توی اپدیت بعدی صدا خوب بشه...نمیشه؟نرم افزاریه این مشکل دیگه..سخت افزار گوشی رو که بهش ربطی ندارهاگه خدا بخواد منم فردا میرم بازار میگیرم.با اینکه دوستان گفتن مشکی ال هست و بل! اما من مشکی بیشتر دوست دارم.احتمال زاید مشکی بگیرم.فقط اینکه تو پکش که الان تو بازاره چیا هست؟
و اینکه الان دوتا از بچه ها تازگی گوشی گرفتن....صدای مکالمه چطوره am2 ؟
هر چند خودم جواب سوالمو میدونم که این به کسپول صدای اکس10 ربط داره اما با جنگولک بازی و اپدیت کیفیت صدای مکالمش ترقی پیدا نمیکنه؟
دیگه......همین....سلامتی سعید
الان میاد میگه تو از حامدم بدتری....اخه یکی نیست بگه حامد که بدی نداره...یه پارچه گل
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
بچه ها من میخوام برای هندزفری یه رابط بگیرم که سیمش کوچیکه فنا شدم...بهترین راه برای بزرگ شدن سیمش چیه؟دی: