تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 397 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 3966

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

الان من تمام مراحلی که گفتید را انجام دادم موقعی که Assassin Creed II Game.exe را باز می کنم این پیغام میاد چرا؟

به اینترنت هم وصل هستم و این پیغام میاد ... حالا یه سوال مهمتر مگه اینجا نگفتین که نسخه pc خوب .. چرا پس باید به اینترنت وصل باشیم ؟

نتونستم آپش کنم (دیگه داره اعصابم می زنه به طاق می خوام برم تو خیابون دادو بیداد کنم از وضعیت تو هم تو هم زندگی )

پیغام میاد که به اینترنت وصل نیسیتد

---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------

می خوام صد سال سیاش نیاد اه اه ... حالم دیگه ازش به هم میخوره .. دیشب تا حالا دارم بهش ور می رم هر موقع یه چی میگه حالا هم که فهمیدم باس به اینترنت وصل باشی .. اصلا بارا چی ؟؟؟؟

می خوام اینقدر فحش بدم اینقدر می خوام فحش بدم که حد نداره ..

---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------

اینا آپ شد ..
    دوست من لطفا بازي رو پاك كنيد و كامل پاك كنيد ...روشش توي امضاي همين دوستمون توي پست بالاتر هست ....بعد دوباره نصب كنيد و از همون كركي كه ايشون توي امضا گذاشتن استفاده كنيد ....
    انشالله حل ميشه ...

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان . منم بالاخره بازی رو تموم کردم بازی خیلی خوبی بود ، ولی آخرش باز گیج کننده بود و دوباره نفهمیدم که چی شد!! و فقط تو یک معما موندم ، کلأ هر کاری می کنم باز نمی شه !! اگه کسی از دوستان کمک کنه که حالت درست معمای زیر کدوم هست ، بسیار ممنونش می شم !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه eslamy_iut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    PERSIA --> ISATIS

پيش فرض

الان من تمام مراحلی که گفتید را انجام دادم موقعی که Assassin Creed II Game.exe را باز می کنم این پیغام میاد چرا؟

به اینترنت هم وصل هستم و این پیغام میاد ... حالا یه سوال مهمتر مگه اینجا نگفتین که نسخه pc خوب .. چرا پس باید به اینترنت وصل باشیم ؟

نتونستم آپش کنم (دیگه داره اعصابم می زنه به طاق می خوام برم تو خیابون دادو بیداد کنم از وضعیت تو هم تو هم زندگی )

پیغام میاد که به اینترنت وصل نیسیتد

---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------

می خوام صد سال سیاش نیاد اه اه ... حالم دیگه ازش به هم میخوره .. دیشب تا حالا دارم بهش ور می رم هر موقع یه چی میگه حالا هم که فهمیدم باس به اینترنت وصل باشی .. اصلا بارا چی ؟؟؟؟

می خوام اینقدر فحش بدم اینقدر می خوام فحش بدم که حد نداره ..

---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------

اینا آپ شد ..
    بیا اینجا رو کامل بخون

کد:

---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------

سلام عرض سد .
    امکان داره داستان کامل و قدم به قدم بازی AC 2 بزارید .
    خیلی ممنون میشم .
    این پستی که لینک میدم همه چیز درباره ی ac2 از جمله داستان رو شامل میشه آخر پست داستانه

کد:

داره خودمونی میشه modern_arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

وقتی که داوینچی می خواد سوار کشتی بشه یه زنه کمک میخواد باید چیکار کنم تو نقشم چیزی نیست ممنون میشم راهنمای کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

وقتی که داوینچی می خواد سوار کشتی بشه یه زنه کمک میخواد باید چیکار کنم تو نقشم چیزی نیست ممنون میشم راهنمای کنید
    باید یه قایق برداری و از توی آب بری طرف صدا.اون خانومه کاتریناست!!

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام...اگه هيچي نشون نميده از كجا ميدونيد يه زنه كمك ميخواد ؟؟؟
    ولي درست ميگيد ....يه زنه كمك ميخواد بايد با قايق بريد پيشش ....
    اگه تو نقشه معلوم نيست كجاست كركتون رو عوض كنيد ....همين بالاي پستتون توي امضاي يكي از دوستان هست ...همون رو بگيريد و نصب كنيد ... توضيحاتشم بخونيد ...حتما

7. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

... تو یک معما موندم ، کلأ هر کاری می کنم باز نمی شه !! اگه کسی از دوستان کمک کنه که حالت درست معمای زیر کدوم هست ، بسیار ممنونش می شم !
    کد:
    Glyph Puzzle 18 - Synapses

رو عکس راست پایین تصویر یه عدد 5 میبینین و یک علامت به خصوص شبیه Y بین اسکن های مغز. اون علامت یه عدد سومریه که میشه 1. یه علامت > هم در قسمت قرمز مشخصه که عدد دیگر سومریه که میشه 10. کلا اعداد سومری از 1 و 10 تشکیل میشه.

عدد لاتین 5 مساوی میشه با عدد سومری 1. اعداد سومری بعدی هم بترتیب میشه 3 - 9 - 11 - 12 - مجهول - 20 - 25 - مجهول - 35. عدد لاتین 6 عدد سومریش مشخص میشه اما 0 و 3 اعداد سومریشون معلوم نیست. برای فهمیدن اون اعداد مجهول در عکس سمت چپ صفحه یه راهنمایی وجود داره. عدد سومری 1 بعلاوه 2 بعلاوه 6 بعلاوه 2 و... این راهنمایی میزان افزایش بین اعداد سومری رو نشون میده. مثلا عدد سومری 1 بعلاوه 2 میشه عدد سومری 3 و بعلاوه 6 میشه عدد سومری 9. در نتیجه عدد سومری مجهول اولی میشه 5+12 یعنی 17 و جلوتری هم میشه 6+25 یعنی 31. حالا اعداد سومری 17 و 31 رو برای اعداد 0 و 3 جایگزین کنین.

9. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eslamy_iut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    PERSIA --> ISATIS

پيش فرض

بیا اینجا رو کامل بخون

کد:

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام بچه ها من اونجا که دزموند میره تو جلد الطایر گیر کردم وقتی اون ادمه میره تو برج و درو میبنده وقتی من میخوام از برج بالا برم توی یه بالکون گیر میکنم که یه چراغ از یه چوی اویزونه اونجا چه کار باید بکنم؟

12. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام بچه ها من اونجا که دزموند میره تو جلد الطایر گیر کردم وقتی اون ادمه میره تو برج و درو میبنده وقتی من میخوام از برج بالا برم توی یه بالکون گیر میکنم که یه چراغ از یه چوی اویزونه اونجا چه کار باید بکنم؟
    به بالای لبه بالکن برین و بعد تیر بالای در رو بگیرین و مسیرتون رو به بالای برج ادامه بدین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •