دوست من لطفا بازي رو پاك كنيد و كامل پاك كنيد ...روشش توي امضاي همين دوستمون توي پست بالاتر هست ....بعد دوباره نصب كنيد و از همون كركي كه ايشون توي امضا گذاشتن استفاده كنيد ....
انشالله حل ميشه ...
دوست من لطفا بازي رو پاك كنيد و كامل پاك كنيد ...روشش توي امضاي همين دوستمون توي پست بالاتر هست ....بعد دوباره نصب كنيد و از همون كركي كه ايشون توي امضا گذاشتن استفاده كنيد ....
انشالله حل ميشه ...
سلام به همه ی دوستان . منم بالاخره بازی رو تموم کردمبازی خیلی خوبی بود ، ولی آخرش باز گیج کننده بود و دوباره نفهمیدم که چی شد!!
و فقط تو یک معما موندم ، کلأ هر کاری می کنم باز نمی شه !! اگه کسی از دوستان کمک کنه که حالت درست معمای زیر کدوم هست ، بسیار ممنونش می شم !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیا اینجا رو کامل بخون
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
این پستی که لینک میدم همه چیز درباره ی ac2 از جمله داستان رو شامل میشه آخر پست داستانه
وقتی که داوینچی می خواد سوار کشتی بشه یه زنه کمک میخواد باید چیکار کنم تو نقشم چیزی نیست ممنون میشم راهنمای کنید
باید یه قایق برداری و از توی آب بری طرف صدا.اون خانومه کاتریناست!!
سلام...اگه هيچي نشون نميده از كجا ميدونيد يه زنه كمك ميخواد ؟؟؟
ولي درست ميگيد ....يه زنه كمك ميخواد بايد با قايق بريد پيشش ....
اگه تو نقشه معلوم نيست كجاست كركتون رو عوض كنيد ....همين بالاي پستتون توي امضاي يكي از دوستان هست ...همون رو بگيريد و نصب كنيد ... توضيحاتشم بخونيد ...حتما![]()
Glyph Puzzle 18 - Synapses
رو عکس راست پایین تصویر یه عدد 5 میبینین و یک علامت به خصوص شبیه Y بین اسکن های مغز. اون علامت یه عدد سومریه که میشه 1. یه علامت > هم در قسمت قرمز مشخصه که عدد دیگر سومریه که میشه 10. کلا اعداد سومری از 1 و 10 تشکیل میشه.
عدد لاتین 5 مساوی میشه با عدد سومری 1. اعداد سومری بعدی هم بترتیب میشه 3 - 9 - 11 - 12 - مجهول - 20 - 25 - مجهول - 35. عدد لاتین 6 عدد سومریش مشخص میشه اما 0 و 3 اعداد سومریشون معلوم نیست. برای فهمیدن اون اعداد مجهول در عکس سمت چپ صفحه یه راهنمایی وجود داره. عدد سومری 1 بعلاوه 2 بعلاوه 6 بعلاوه 2 و... این راهنمایی میزان افزایش بین اعداد سومری رو نشون میده. مثلا عدد سومری 1 بعلاوه 2 میشه عدد سومری 3 و بعلاوه 6 میشه عدد سومری 9. در نتیجه عدد سومری مجهول اولی میشه 5+12 یعنی 17 و جلوتری هم میشه 6+25 یعنی 31. حالا اعداد سومری 17 و 31 رو برای اعداد 0 و 3 جایگزین کنین.
بیا اینجا رو کامل بخون
سلام بچه ها من اونجا که دزموند میره تو جلد الطایر گیر کردم وقتی اون ادمه میره تو برج و درو میبنده وقتی من میخوام از برج بالا برم توی یه بالکون گیر میکنم که یه چراغ از یه چوی اویزونه اونجا چه کار باید بکنم؟
به بالای لبه بالکن برین و بعد تیر بالای در رو بگیرین و مسیرتون رو به بالای برج ادامه بدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)