منظورم این قطعه بود که داره.الان من c650 دارم اما این باهاش نیست.یکی از بچه ها تو فرومای دیگه ال ای دی سه بعدی گرفته بود از اینا باهاش بود.من بر این اساس گفتم ال ای دی های سه بعدی باهاشونه.با گارانتی گرفتی؟؟؟
منظورم این قطعه بود که داره.الان من c650 دارم اما این باهاش نیست.یکی از بچه ها تو فرومای دیگه ال ای دی سه بعدی گرفته بود از اینا باهاش بود.من بر این اساس گفتم ال ای دی های سه بعدی باهاشونه.با گارانتی گرفتی؟؟؟
بيبينيم و تعريف كنيم
ديدي آخرش اومدي قاطي خودمون
اگه حالا ميخواي بخري سراغ هيچ گوشيه ديگه اي غير از گالكسي نرو
ولي اگه بعدا ميخواي بخري يه كم بيشتر در مورد گوشياي جديد تحقيق كن
مثلا نكسوس اس
پیشنهاد من اینه آقا یاشار عزیز حتما صبر کن , مخصوصا با در نظر گرفتن اینکه از گوشی اندرویدی آشنایی لازم رو نداری تا بری سمت دست دومش و اینکه پولت رو خورد خورد جمع کردی و واست ارزشش زیاده , اون دو تا گوشی رو هم به نظر من با گلکسی نمیشه مقایسه کرد . این گوشی اولا اینجوری نمیمونه و قیمتش افت خواهد کرد مثل هر گوشی دیگه ای , دوما ایشالا پول هم یکم دستت میاد تا زیادم صبر نکنی , همین الانش 590 تا 610 تومن بچه ها قیمت میگن از بازار برا 8 گیگشچشم دوست عزيز پيشنهاد خوبي دادي فكر كنم تا 1 ماه ديگه حتما افت قيمتو داره...خوب منم عجله ندارم صبر ميكنم تا بهمن كه ميرم دانشگاه بعد ميگيرم و پز ميدم
...البته تا اون موقع خز شده رفته........
كاملا درسته...ممنون از توجهتون.
دوستدار شما ياشار
خواهش ميكنمكاملا درسته...ممنون از توجهتون.
گالكسي و خز شدن؟؟؟.البته تا اون موقع خز شده رفته........
خيالتون راحت
من هنوز توي شهرمون يه گالكسي هم دست كسي نديدم
خواهش ميكنمكاملا درسته...ممنون از توجهتون.
گالكسي و خز شدن؟؟؟.البته تا اون موقع خز شده رفته........
خيالتون راحت
من هنوز توي شهرمون يه گالكسي هم دست كسي نديدم
دوستان من یه مشکلی واسم پیش اومده
لطفا روش هایی رو که میدونید و یا تا حالا با این روش ها تونستید گلکسی رو ببرید به Safe Mode بگید
الان گوشیم تا لوگوی S میاد و بعد از یکی دو دقیقه شروع میکنه به چند بار ویبره بعد صفحه سیاه میشه و دکمه های Back و Menu چراغشون روشن میشه و همینجوری میمونه ! از هیچی گوشیم بک آپ درست حسابی ندارم از شانس بدم ! مخصوصا اطلاعات داخل SD Card که بهشون نیاز دارم ! مرورگر اینترنتیم اینطوری کرد باید ببرم گوشی رو به Safe Mode و پاکش کنم
چند روش رو هم که توو فروم XDA دیدم امتحان کردم ولی جوابی نگرفتم , یه جا گفته بودن گوشی رو خاموش کن بعد کلید منو رو نیگه دار و گوشی رو روشن کن کلید منو رو ول نکن تا بری صفحه ی Safe Mode , یا یه جا گفته بودن همینکار رو بکن منتها کلید منو و Home رو با هم نیگه دار , یه جا دیگه گفته بودن گوشی رو معمولی روشن کن بعد که رسیدی لوگوی انیمیشنی S کلید منو رو بزن ول کن بزن ول کن تا بری Safe Mode . هر سه روش رو امتحان کردم ولی جوابی نگرفتم !
توو این ویدیو هم مثلا :
طرف با روش سوم میره Safe Mode ولی من پنج شیش بار این روش رو انجام دادم نرفت ! توو XDA هم چند نفر اومدن گفتن نمی تونن با این روش برن این صفحه ! بعضی ها هم میگن با توجه به رام فرق میکنه روش بالا آوردن Safe Mode !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن : رام من JPJPG هستش (Spike 4 که رو این سوار شده)
دو بار فرستاده شد ! حذف شود ...
Last edited by Atropates; 12-12-2010 at 11:07.
نه پول نداشتم از اينجا بخرم از بانه گرفتم حالا اين دستگا ه دقيقاً اسمش چيه و از کجا تهيه کنم ممنون
ولله من ندیدم کسی یا جایی بفروشه.شما اگه خیلی لازم داری یه سر بزن نمایندگی سامسونگ شاید اونا بفروشن.
برای سامسونگ فقط میشه از دانگل های مخصوص خودش استفاده کرد.از بقیه نمیشه.ال ای دی های 3بعدی خودشون روشون هست اما بقیه نه.برای allshare خیلی به درد بخوره.کسی گیر آورد به ما هم بگه.
Last edited by Immunology; 12-12-2010 at 13:43.
يه سوال داشتم من كه wifi ندارم چه جوري ميتونم ديتاي بازي هايي كه دانلود ميخواد رو بگيرم با edge يا gprs نميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)