این که درسته
آنتن مودمم هم
![]()
البته به این نقشه ها زیاد اعتباری نیست. ممکنه بتونی مودم داخلی بگیری.
با سلام
ایا وایمکس ایررانسل بهتره یا مبین نت ؟
بهترین تعرفه به نظرتون کدومه ؟بیتشر از سه ماه میخوام بگیرم؟
منم 1 مگ دارم:
این تست روزهای خوش!
اینم تست این چند روز
این دوستمون اشتباه نوشتن مناطق سبز تیره پوشش قوی هست و مناطق سبز روشن پوشش متوسط هست و در هر دو رنگ میتونین از مودم داخلی استفاده کنین در ضمن پوشش مودم خارجی هم نقشش جدا هست
ایرانسل پینگ بهتری داره و سایتها رو بهتر باز میکنه ولی مبین سرعت دانلود بهتری داره البته این تفاوتها چندان نیست و جفتشون تقریبا در یک رتبه قرار میگیرن ولی من توصیه میکنم شما ببینید کدوم یکی در منطقه ی شما پوشش بهتری داره که بعدا اذیت نشین.
تعرفه ها بسته به نوع استفاده شما و میزان ساعت و دانلودتون برمیگرده ولی اگه کاربر خانگی هستین و مصرف معمولی از اینترنت دارین طرح بهاره با توجه به مودم رایگان به نظر من کمی بهتره.
من این نقشه رو (البته کامل تر) تو خود نمایندگی دیدم من توی منطقه داخل خط قرمز بودم و بهم گفت شما مودم داخلی می خواید و اینکه نزدیک یکی از آنتن های BTS هم هستید.
خط های قرمز دایره مانند شعاع دایره هایی به مرکز آنتن ها هستند. این رو قبول ندارید؟
برای مثال در نقشه پوشش دهی کرج محل دو آنتن را نشان داده ام:
![]()
دایره و شعاع قرمز رو قبول دارم ولی آخرین دفعه که من ازشون پرسیدم نقششون این جوری بود و در ضمن اگر سبز کم رنگ پوشش داخلی باشه که تهران فقط 2 3 تا آنتن بیشتر نداره و این درست نیست از توی نقشه تهران سبز های کم رنگ رو حذف کن میشه پوشش داخلی و سبز های کم رنگ هم پوشش خارجی یا پوشش داخلی متوسط مایل به ضعیف
بالاخره................................... بعد از سه هفته....................... وایمکسم همین الان نصب شد. الان که دارم اینو می نویسم صدای بسته شدن در توسط نصاب رو می شنوم.
سه ماهه 512 خوبه.
فقط بی زحمت طریقه وارد شدن به Ecare رو بنویسید. چون حوصله ندارم توضیحاتشو بخونم
برو سایت mobinnet.net
اون گوشه بالا دست چپ ورود به صفحه کاربری اگه اشتباه نکنم برو اونجا و یوزر پسوردتو بزن و برو ecare حالشو ببر!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)