دوستان من رفتم مخابرات برای سرویس نامحدود گفت فعلا کلا سرویس های نامحدود رو برداشتن و اصلا اشتراک نامحدود واگذار نمیکنند.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان من رفتم مخابرات برای سرویس نامحدود گفت فعلا کلا سرویس های نامحدود رو برداشتن و اصلا اشتراک نامحدود واگذار نمیکنند.
اره کلا سرویسه نامحدود رو جمعش کردن رفته خدایی سرعتها خیلی ستم شده
مثه اینکه تهران هم از دهه فجر دیگه نامحدود نمیده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونطور که من فهمیدم گفتن طبقمصوبه 152 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات باید همه ی سرویس ها تو کشور حجمی بشن
کجای این مصوبه چنین چیزی گفته شده ؟؟؟
توروخدا نگاه کنید چطوری تفسیر میکنن
این هم نگاه کنید تا موضوع رو دستتون بیاد :
از ماست که بر ماست
اره البته من نزدیک سه ماه پیش چک کرده بودم که گفتن نامحدود نمیدیم نمیدونم یه بار قانون اومده بود که تو اون همه شرکت ها مجبور بودن نامحدود بدن که مبین نت هم مجبور شدش نامحدود بده حالا این قانون تکلیفشون با خودشون معلوم نیست =_=
Last edited by emproor; 03-02-2014 at 11:25.
ماییم و نوای بی نوایی
دوستان من واسه خونه ی یکی از دوستان به صورت تلفنی ثبت نام کردم. بهش اعتباری هست یا سرکاریم ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
وقتی با تلفن ثبت نام میکنید خط رو رانژه میکنند و بعد دوباره خودشون بهتون زنگ میزنن و میتونید سرویس رو تغییر بدید
نگران نباش وقتی خط رو رانژه کنند تا زمانی که اولین اتصال مودم به خط ایجاد بشه هزینه ای برای دوستتون نمی افته. مبنای شروع دوره زمان رانژه شدن نیست بلکه زمان اولین اتصاله.
سلام دوستان
سرویس های جدید که تا چند روز پیش به دانشجویان و کارکنان علوم پزشکی میدادند الان به همه دانشجویان و کارکنان دانشگاههای استان مرکزی این سرویس ها رو واگذار میکنند
این هم لینک مربوطه:
یعنی الان به دانشجو ها هم دو مگ میدند ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)