تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 1049 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391791 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    شاید اینجا جاش نباشه ، من آخرین آپدیت فریم سونی DAV-S500 رو میخوام!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    نمی دانم چرا افرادی که در این تاپیک صاحب نظر هستند کمی کم لطفی می کنند و جواب دوستان را نمی دهند و بی تفاوت نسبت به پستهای ارسال شده عبور می کنند و صرفا جواب برخی از دوستان را می دهند
    در صورت امکان دوستان صاحب نظر و کارشناس در زمینه سینمای خانگی بدون در نظر گرفتن قیمت دستگاه بر اساس کیفیت پخش صدا فرضا از یک تا پانزده یا هر چقدر لازم می بینند اولویتها مارکها را مشخص کنند تا از این طریق افرادی مثل من نیز جواب خودمان را یافت کنیم و بتوانیم تصمیم بگیریم که کدام مارک و چه نوعی از سینما خانگی را خریداری کنیم تا بعد از خرید پشیمان نشویم
    با تشکر
    انشاا... که این پست بدون جواب نماند

سلام دوست عزیز . خوشبختانه اینجا اینجوری نیست که دوستان فقط جواب بعضی هارو بدهند. من خودم تاحالا هیچ کدوم از بچه های اینجارو ندیدم و به همین صورت مجازی و در همین فروم با هم دوست شدیم و اون اولی هم که اومدم اینجا و سوال کردم دوستان کلی لطف داشتند و راهنماییم کردند.
    در مورد قسمتی که با قرمز اشاره کردید خدمتتون بگم که به نظر من اینکار خیلی فایده ای نداره . چون بحث سینمای خانگی و صدا و تصویر خیلی سلیقه ای هستش و نمیشه براش اولویت مارک در نظر گرفت یکی یاماها دوست داره یکی انکیو یکی دنون الی آخر. مثلا من اگه بخوام لیست بنویسم هیچوقت ال جی و سامسونگ و سونی رو نمینویسم ! اما خوب ممکنه یکی به این برند ها علاقه داشته باشه .
    به نظر من بهتره که دوستانی که قصد خرید دارن و نیاز به راهنمایی دارند بودجشون و نوع سینمایی رو که قصد خرید دارند مشخص کنند و توی اون رنج بودجه دوستان با توجه به تجربیاتشون راهنمایی میکنند .
    مثلا من خودم فقط آمپ و پلیر خریدم . بعضی از دوستان مثل artam و eloy آمپ رو از یک برند خریدند و اسپیکر هاشونو ار یک برند دیگه.
    خوشبختانه اینجا بچه ها اطلاعات خوبی دارند و همه دوستان هم هر خریدی که کردند یک ریویو ازش نوشتند که صفحه های قبل رو بخونی میتونه به انتخابت کمک کنه .

3. 5 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mstfnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

4

سلام خدمت همه اساتید اگه میشه منم راهنمایی کنید
    بین این مدلها موندم کدوم رو انتخاب کنم(از نظر تفکیک صدا):
    pioneer: rsm400dv
    sony: gzr77d
    jvc: dx-j21
    بودجه ام حدود 300 تومن هستش فقطم برای موسیقی میخوام.
    نظرتون راجع به edifier: da5000pro به همراه یک پلیر چیه؟
    ببخشید اگه یکم طولانی شد

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

از بابت جوابتون ممنونم
    فکر کنم منظورم رو متوجه شدین ! چون تو قسمت بعدی جوابم رو کاملا گرفتم
    فکر می کردم ممکنه کلا ورودی ها و خروجی های دستگاه مستقل از پلیر باشه مثل اسپیکر کامپیوتر
    حالا به نظرتون با این بودجه چه مدلی بگیرم بهتره چون خودمم از ال جی خیری ندیدم تا حالا !
    در حال حاضر یا توجه به محصولات موجود در بازار به نظر من rs33 پایونیر از بقیه محصولات هم قیمت خودش چند قدم جلوتره.اگر نگاهی به صفحات گذشته بندازی متوجه میشی.
    قیمتش هم حدود 650 تومن هست.که البته با هزینه کابل و حمل و نقل حدود 700 تومنی تموم میشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    شاید اینجا جاش نباشه ، من آخرین آپدیت فریم سونی DAV-S500 رو میخوام!
    متاسفانه هیچ فریموری یافت نشد.من که هر چی سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم.

8. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

دنبال یه DVD player خوب می گشتم تر جیحا panasonic که خروجی 5.1 داشته باشه تا با جامو 426 ستش کنم . فعلا نمی خوام آمپلی فایر بخرم. دوستان اگر راهنمایی کنن ممنون میشم. در ضمن برای ست کردن اسپیکر با dvdplayer به چه نکاتی باید توجه کرد. داشتم به این فکر می کردم برای مثال DVD player پایونیر RS33 جداگانه می فروشن؟ Philips 3388 چطوره کسی اطلاعی داره ؟ به هر حال با اینکه دوست دارم DVDplayer پاناسونیک باشه ولی کیفیت صدا و تصویر هم برام مهمه.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

دنبال یه DVD player خوب می گشتم تر جیحا panasonic که خروجی 5.1 داشته باشه تا با جامو 426 ستش کنم . فعلا نمی خوام آمپلی فایر بخرم. دوستان اگر راهنمایی کنن ممنون میشم. در ضمن برای ست کردن اسپیکر با dvdplayer به چه نکاتی باید توجه کرد. داشتم به این فکر می کردم برای مثال DVD player پایونیر RS33 جداگانه می فروشن؟ Philips 3388 چطوره کسی اطلاعی داره ؟ به هر حال با اینکه دوست دارم DVDplayer پاناسونیک باشه ولی کیفیت صدا و تصویر هم برام مهمه.
    جامو 426 رو چجوری میخوای بدون آمپ وصل کنی به پلیر ؟؟؟ نمیشه که ! آخه بدون آمپ که اون باند ها اصلا صدایی ازشون در نمیاد ! اون خروجی 5.1 پلیر که زورش نمیرسه یک هدفون رو راه بندازه چه برسه به جامو 426 !! اون خروجی حتما باید به یک آمپ وصل بشه ! اینجوری میزنی پلیرت رو هم داغون میکنیا !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام چندتا سوال :سینمای خانگی فیلیپس میخوام از نظر شما کدوم مدل ؟
    3578یا3569 واینکه کدامیک وایرلس داره؟کدوم کیفیت صدای بیشتری داره؟
    باتشکر

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جامو 426 رو چجوری میخوای بدون آمپ وصل کنی به پلیر ؟؟؟ نمیشه که ! آخه بدون آمپ که اون باند ها اصلا صدایی ازشون در نمیاد ! اون خروجی 5.1 پلیر که زورش نمیرسه یک هدفون رو راه بندازه چه برسه به جامو 426 !! اون خروجی حتما باید به یک آمپ وصل بشه ! اینجوری میزنی پلیرت رو هم داغون میکنیا !
    منظورم DVDplayer یی بود که خروجیشون پاور داره دقیقا همون چیزی که تو سینما خانواده هست . خوب توی سینما خانواده شما خروجی 5.1 ِDVDplayer رو مستقیم به باند میزنید .

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظورم DVDplayer یی بود که خروجیشون پاور داره دقیقا همون چیزی که تو سینما خانواده هست . خوب توی سینما خانواده شما خروجی 5.1 ِDVDplayer رو مستقیم به باند میزنید .
    خوب اگه منظورتون این باشه که قضیه فرق میکنه . باید مشخصات خروجی و قدرتشو ببینی چجوریاست و اینکه میتونه جامو 426 رو ساپورت کنه یا نه . اما بعید میدونم اینی که مورد نظر شما هست رو به صورت تک جایی بفروشه . این جور پلیر ها معمولا به صورت ست با سینمای خودش فروخته میشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •