سلام
شاید اینجا جاش نباشه ، من آخرین آپدیت فریم سونی DAV-S500 رو میخوام!
سلام
شاید اینجا جاش نباشه ، من آخرین آپدیت فریم سونی DAV-S500 رو میخوام!
سلام دوست عزیز . خوشبختانه اینجا اینجوری نیست که دوستان فقط جواب بعضی هارو بدهند. من خودم تاحالا هیچ کدوم از بچه های اینجارو ندیدم و به همین صورت مجازی و در همین فروم با هم دوست شدیم و اون اولی هم که اومدم اینجا و سوال کردم دوستان کلی لطف داشتند و راهنماییم کردند.
در مورد قسمتی که با قرمز اشاره کردید خدمتتون بگم که به نظر من اینکار خیلی فایده ای نداره . چون بحث سینمای خانگی و صدا و تصویر خیلی سلیقه ای هستش و نمیشه براش اولویت مارک در نظر گرفت یکی یاماها دوست داره یکی انکیو یکی دنون الی آخر. مثلا من اگه بخوام لیست بنویسم هیچوقت ال جی و سامسونگ و سونی رو نمینویسم ! اما خوب ممکنه یکی به این برند ها علاقه داشته باشه .
به نظر من بهتره که دوستانی که قصد خرید دارن و نیاز به راهنمایی دارند بودجشون و نوع سینمایی رو که قصد خرید دارند مشخص کنند و توی اون رنج بودجه دوستان با توجه به تجربیاتشون راهنمایی میکنند .
مثلا من خودم فقط آمپ و پلیر خریدم . بعضی از دوستان مثل artam و eloy آمپ رو از یک برند خریدند و اسپیکر هاشونو ار یک برند دیگه.
خوشبختانه اینجا بچه ها اطلاعات خوبی دارند و همه دوستان هم هر خریدی که کردند یک ریویو ازش نوشتند که صفحه های قبل رو بخونی میتونه به انتخابت کمک کنه .
سلام خدمت همه اساتید اگه میشه منم راهنمایی کنید
بین این مدلها موندم کدوم رو انتخاب کنم(از نظر تفکیک صدا):
pioneer: rsm400dv
sony: gzr77d
jvc: dx-j21
بودجه ام حدود 300 تومن هستش فقطم برای موسیقی میخوام.
نظرتون راجع به edifier: da5000pro به همراه یک پلیر چیه؟
ببخشید اگه یکم طولانی شد
در حال حاضر یا توجه به محصولات موجود در بازار به نظر من rs33 پایونیر از بقیه محصولات هم قیمت خودش چند قدم جلوتره.اگر نگاهی به صفحات گذشته بندازی متوجه میشی.
قیمتش هم حدود 650 تومن هست.که البته با هزینه کابل و حمل و نقل حدود 700 تومنی تموم میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه هیچ فریموری یافت نشد.من که هر چی سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم.
سلام
دنبال یه DVD player خوب می گشتم تر جیحا panasonic که خروجی 5.1 داشته باشه تا با جامو 426 ستش کنم . فعلا نمی خوام آمپلی فایر بخرم. دوستان اگر راهنمایی کنن ممنون میشم. در ضمن برای ست کردن اسپیکر با dvdplayer به چه نکاتی باید توجه کرد. داشتم به این فکر می کردم برای مثال DVD player پایونیر RS33 جداگانه می فروشن؟ Philips 3388 چطوره کسی اطلاعی داره ؟ به هر حال با اینکه دوست دارم DVDplayer پاناسونیک باشه ولی کیفیت صدا و تصویر هم برام مهمه.
جامو 426 رو چجوری میخوای بدون آمپ وصل کنی به پلیر ؟؟؟ نمیشه که ! آخه بدون آمپ که اون باند ها اصلا صدایی ازشون در نمیاد ! اون خروجی 5.1 پلیر که زورش نمیرسه یک هدفون رو راه بندازه چه برسه به جامو 426 !! اون خروجی حتما باید به یک آمپ وصل بشه ! اینجوری میزنی پلیرت رو هم داغون میکنیا !
سلام چندتا سوال :سینمای خانگی فیلیپس میخوام از نظر شما کدوم مدل ؟
3578یا3569 واینکه کدامیک وایرلس داره؟کدوم کیفیت صدای بیشتری داره؟
باتشکر![]()
منظورم DVDplayer یی بود که خروجیشون پاور داره دقیقا همون چیزی که تو سینما خانواده هست . خوب توی سینما خانواده شما خروجی 5.1 ِDVDplayer رو مستقیم به باند میزنید .
خوب اگه منظورتون این باشه که قضیه فرق میکنه . باید مشخصات خروجی و قدرتشو ببینی چجوریاست و اینکه میتونه جامو 426 رو ساپورت کنه یا نه . اما بعید میدونم اینی که مورد نظر شما هست رو به صورت تک جایی بفروشه . این جور پلیر ها معمولا به صورت ست با سینمای خودش فروخته میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)