سلام به همگی
میخوام بدونم نوت بوک asus N73JQ تو ایران اومده یا نه و اگر اومده قیمتش چقدره...؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی
میخوام بدونم نوت بوک asus N73JQ تو ایران اومده یا نه و اگر اومده قیمتش چقدره...؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.من نهایتا تا 160 میتون هزینه کنم لپتاپی هم که مد نظرم هست n61jq هستش و Sony VAIO VPC-F136FM/B میخام واسم کار کنه.چون فارکس کار میکنم شاید مثلا تا 48 ساعت هم خاموشش نکنم و گاهی اوقات هم بازی میکنم میخام از گرافیکی بهره مند باشه که مثلا call of black oops رو به راحتی جواب بده این دو تا مدل تنه تفاوتشون که به چشم میاد گرافیک 5730 (n61jq ) که قوی تر هست.ولی شایعاتی هست که میگن سونی پول مارک میخوره... با این تفاسیر آیا asus n61 بیشتر به درد من میخوره یا vaiio f136? البته سونیه 200 تومن گرونتره ولی اگه بیرزه ارزش داره.ممنون میشم جواب بدید
Sony VAIO VPC-F136FM/B
Notebook: Sony VAIO VPC-F136FM/B
Processor: Intel Core i7 740QM
Graphics Adapter: NVIDIA Geforce GT 425M
Display: 16.3 inch, 16:9, 1600x900 pixels, glossy: yes
Weight: 3kg
Asus N61Jq
Notebook: Asus N61Jq
Processor:Intel Core i7 720QM
Graphics Adapter:ATI Mobility Radeon HD 5730
Display: 16.0 inch, 16:9, 1366x768 pixels, glossy: yes
Weight: 3kg
نظرتون راجب به HP Envy 15-1104tx چیه؟
این مدل هنوز زیاد تو بازار باب نشده.کانفیگش عالی هست اما چون من زیاد میخام کار کنم میترسم داغ کنه یا مشکلی واسش پیش بیاد
مشخصه سونی بخر از بین این ۲ مدل .
سی پی یو ۷۴۰ خیلی بهتره ۱٪ هم شک نکن
جواب بدید لطفا...
دوستان سلام
حقیقتش اداره یه لپتاپ برای کارهای اداری میخواد بگیره تاکید هم شده سونی باشه!
میخواستم زحمتشو بکشید معرفی کنید؛ بیشتر برای کارهای اداری و پردازشگر قوی و رم بالا
گرافیک هم آنچنان مهم نیست ولی خوب الان نسله پردازش با کارت های گرافیکه؛ اونوجهشم در نظر گرفته بشه ممنون میشم.
دستتون درد نکنه.
مثل اینکه محدودیت قیمتی هم نداره !
SONY F134 FX/B
CORE I7-1.7-740QM
4 gb ddr3
500 hdd
NV 425M 1G
16.4"
DVD-RW
win 7
2.9 Kg
1650
ميشه لطفا جواب من رو هم بدين؟سوالم و جوابي كه يك دوست به اون دادن رو نقل قول كردم:
این اختلاف زیاد تاثیری نداره.لپتاپ خر کاری میخام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)