اشتراک 128 پارس
![]()
اشتراک 128 پارس
![]()
Last edited by rezaomido; 09-09-2010 at 22:46.
کاربرد همه مثل هم نیست و شما هم زمانی که میری اشتراک بخری اولین و آخرین چیزی که توی نظر میاد اینه که سرعت چقدره بعد حجم ترافیک و در آخر سرویس رایگان، اما شما پول همون دو گزینه اول رو میدی پس وقتی تصمیم میگیری این سرعت رو بگیری دیگه یه جورایی پولهاتون تو جیب شما نیستن و شما هم نمی تونید از همین چند گیگ هم چشم پوشی کنی OK
و پارس هم کم کم داره خوب میشه زیاد هم نباید سخت گرفت ما که طلب کار نیستیم که باید تا فلان حجم رو رایگان دریافت کنیم و گر نه...
تا چند وقت پیش توی ساعات شبانه سایت برای من باز نمی کرد ولی الان همه کاری میکنه
من امشب تست 1 مگ رو میگیرم و برای شما میزارم تا ببینیم چی پیش میاد دعا کنین حداقل یه ذره با 128 من تفاوت داشته باشه (آخه باید در نظر گرفت که این 128 من واقعآ هرکولی هست)
Last edited by rezaomido; 09-09-2010 at 18:12.
پر سرعت ترین ساعات دانلود از پارس
ساعت 7 الی 10 صبح
ساعت 9 الی 12 شب
دوست عزیز شما نقل قول کردی ولی با سانسور
من عرض کردم از نظر دانلود دارم مقایسه میکنم. برای پیج باز کردن سرعت 1 مگ با 128 از نظر من فرق نداره.
مهم سرعت دانلود هست که تفاوت 1 مگ و 128 مشخص میکنه.
دعا هم میکنیم چشم...انشاالله فضایی باشه سرعت...الهی آمین
فرقشون تو همون page باز کردن زیاده.
مگه میشه فرقی نداشته باشن، منتها واسه شما شاید تفاوتی نباشه.
دوست من از بابت سانسور متاسفانه منظوری نداشتم(از شما معذرت میخوام)
با توجه تستهای سرعتی که از دو اشتراک براتون گذاشتم بله شما درست میگید، ولی فکر میکنم همه قبول دارن که 128 من استثنایی این طوریه و کاملآ جای تعجب داره حتی برا خودم!!!
در غیر اینصورت اختلاف سرعت هر دو با هم زیاده و فراموش نکن که سرعت ارتباطی شما برای دانلود و پیج باز کردن خیلی تاثیر داره مثلآ نمی شه گفت که اکانت 128 و 1مگ با یک سرعت مساوی پیج باز میکنن ولی دانلودشون متفاوته
عید همگی دوستان مبارک مبارک
اکانت 128 پارس
![]()
Last edited by rezaomido; 09-09-2010 at 23:30.
شما درست میفرمایید فرق داره
اما منظور من اینه به نظر خودم مثلا با 128 یه صفحه تو 4 ثانیه میاد ولی با 1 مگ 1 ثانیه میاد واسم فرق نداره چون من به دانلود اهمیت میدم نه سرعت صفحه باز کردن.
وگرنه مشخصه که 1 مگ سریع تر هست.
اکانت 1 مگ پارس
![]()
الان متوجه منظورت شدم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)