سلام
من تازه این گوشی سامسونگ s5233 رو خریدم و این دیکشنری که شما آدرس دادید ؛دانلود کردم
ولی متاسفانه بلد نیستم چطور روی گوشیم نصب اش کنم،ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
من تازه این گوشی سامسونگ s5233 رو خریدم و این دیکشنری که شما آدرس دادید ؛دانلود کردم
ولی متاسفانه بلد نیستم چطور روی گوشیم نصب اش کنم،ممنون میشم راهنمایی کنید.
یه سوال دیگه هم دارم:
من گروه های که برای لیست تلفنم می سازم،از روی گوشی ،وقتی به پی سی(کامپیوتر) وصل میکنم ، نمی بینمشون و همچنین برعکسوقتی روی پی سی گروه میسازم و میرم توی گوشیم اونها رو نمی بینم .
دلیلش چیه؟
دوستان سلام. من چند وقت پیش داشتم صدای یک ویدیو رو تو استار کم و زیاد میکردم که یهو دیدم دیگه نشانه گر کم و زیاد شدن صدا دیکه ظاهر نمیشه و از اون به بعد هم توی ویدیو ها اصلا صدا پخش نمیشه. البته موزیک بدون اشکال پخش میشه.
لطفا منو راهنمایی کنید.
برنامه پلیر گوشی مشکل پیدا کرده باید فریمور گوشت رو از نو بریزی روش
چون که شما احتمالا قسمتی رو میبینی که تنظیم نکردی. وقتی برنامه ی گوشی رو باز کنی 2 تا قیمت phonebook میبینی! یکی مال سیم کارتت هست یکی گوشیت! جفتش هم این قابلیت رو داره! جفتش رو تست کن!!
OPERA MINI FOR STAR
امروز بر حسب اتفاق برنامه ی اپرا رو برای گوشیم سرچ کردم و استفاده کردم و واقعا بسیار عالیه. برای کسانی که با اینترنت مشکل دارن و کلا کسانی که میخوان از اینترنت گوشی استفاده کنن باید بگم بخاطر وجود سیستم پیشرفته ی EDGE که گوشی داره و تکنولوژی جدیدتر از GPRS هست و سرعتی به مراتب بالاتری هم داره. شما میتونین اینو توی دانلود کردن فایل ببنین. البته EDGE روی یه سری دکلها فعلا آنتش وجود داره ولی بطور کلی بسیار سریع تر از دیال آپ میتونن به مقصودتون برسین!!
من این مرورگر رو براتون میگذارم .دانلود کنین و لذتش رو ببرین. اگه با اپرا 10 PC کار کرده باشین با این هم مشکلی نخواهین داشت!!
برای اینکه حق سازنده ضایع نشه من لینک صفحه ی سایت رو میگذارم شما میتوین فایل Jar و Jad رو دانلود کنین!
فایل اصلی حدود 300 کلیوبایت بیشتر نیست!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این یه فایل Jar هست. بریز رو گوشیت بعد هم برو اجراش کن. یه کم طول میکشه و بعد هم نصب میشه به همین راحتی.
شما احیانا مموریت SanDisk نیست؟ وقتی که خاموش روشن شد و زدیش به کامپیوتر یه سری فایل مزخرف توش درست نمیشه؟ اگر اینجوریه که مشکل من هم همین بود و باید رم رو عوض کنی. فکر کنم یه سری از مموری های 4 گیگ SanDisk اینجوریه. من یه 8 گیگ SanDisk انداختم روش و الان مشکلی نداره.
راستی بگم که من گوشی رو فلش هم کردم و بازم درست نشد بنابراین اگر رفتی نمایندگی یا هر جای دیگه و گفتن ویروسیه و یا باید فلش بشه مزخرفه مشکل از مموریه
ویرایش:
جمله آخرت رو که گفتی چند تا مموری روش امتحان کردی رو ندیدم بنابراین میبخشی، پس مشکل از مموری نیست. شاید باید همون فلش بشه
Last edited by romantic; 27-06-2010 at 03:05.
سلام
هنوز مشکل عدم کانکت برقراره ، همونی که در پست 2897 گفتم.
یکبار برنامه ریمو و دوباره نصب کردم ، مشکل حل شد ولی دوباره همون مشکل بوجود اومده!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
,واقعا اینجا کلوپ استاره؟
یعنی هیچکی نمیتونه این سوال رو جواب بده؟ واقعا که!!!!
ببین دوست من، من استار ندارم ولی راهنماییت میکنم
شما وقتی در هنگام پخش فیلم صدا رو تا آخر کم میکنی، برای زیاد کردن صدا باید کلید زیاد کردنش رو فشار بدی و همونجوری نگه داری. اینم یکی از امکاناتشه که وقتی داری فیلم میبینی و صداشو کم کردی بقیه نفهمن،یکدفعه دستت نخوره زیاد بشه لو بری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)