تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 354 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

اگه نباشه جاش خالی می مونه teshneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض دیکشنری

این دیکشنریها رو من از سایت Mobisystems.com گرفتم و از بین همه دیکشنریهای سایت اینا رو استار نصب و به خوبی اجرا شد. گفتم بذارم اینجا تا بقیه دوستان هم استفاده کنن. ضمنا همه کرک شده هستن.

Cambridge Dictionary of American English
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ]
    سلام
    من تازه این گوشی سامسونگ s5233 رو خریدم و این دیکشنری که شما آدرس دادید ؛دانلود کردم
    ولی متاسفانه بلد نیستم چطور روی گوشیم نصب اش کنم،ممنون میشم راهنمایی کنید.

2. این کاربر از teshneh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یه سوال دیگه هم دارم:
    من گروه های که برای لیست تلفنم می سازم،از روی گوشی ،وقتی به پی سی(کامپیوتر) وصل میکنم ، نمی بینمشون و همچنین برعکسوقتی روی پی سی گروه میسازم و میرم توی گوشیم اونها رو نمی بینم .
    دلیلش چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان سلام. من چند وقت پیش داشتم صدای یک ویدیو رو تو استار کم و زیاد میکردم که یهو دیدم دیگه نشانه گر کم و زیاد شدن صدا دیکه ظاهر نمیشه و از اون به بعد هم توی ویدیو ها اصلا صدا پخش نمیشه. البته موزیک بدون اشکال پخش میشه.
    لطفا منو راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه tiger111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان سلام. من چند وقت پیش داشتم صدای یک ویدیو رو تو استار کم و زیاد میکردم که یهو دیدم دیگه نشانه گر کم و زیاد شدن صدا دیکه ظاهر نمیشه و از اون به بعد هم توی ویدیو ها اصلا صدا پخش نمیشه. البته موزیک بدون اشکال پخش میشه.
    لطفا منو راهنمایی کنید.
    برنامه پلیر گوشی مشکل پیدا کرده باید فریمور گوشت رو از نو بریزی روش

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یه سوال دیگه هم دارم:
    من گروه های که برای لیست تلفنم می سازم،از روی گوشی ،وقتی به پی سی(کامپیوتر) وصل میکنم ، نمی بینمشون و همچنین برعکسوقتی روی پی سی گروه میسازم و میرم توی گوشیم اونها رو نمی بینم .
    دلیلش چیه؟
    چون که شما احتمالا قسمتی رو میبینی که تنظیم نکردی. وقتی برنامه ی گوشی رو باز کنی 2 تا قیمت phonebook میبینی! یکی مال سیم کارتت هست یکی گوشیت! جفتش هم این قابلیت رو داره! جفتش رو تست کن!!

7. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

OPERA MINI FOR STAR
    امروز بر حسب اتفاق برنامه ی اپرا رو برای گوشیم سرچ کردم و استفاده کردم و واقعا بسیار عالیه. برای کسانی که با اینترنت مشکل دارن و کلا کسانی که میخوان از اینترنت گوشی استفاده کنن باید بگم بخاطر وجود سیستم پیشرفته ی EDGE که گوشی داره و تکنولوژی جدیدتر از GPRS هست و سرعتی به مراتب بالاتری هم داره. شما میتونین اینو توی دانلود کردن فایل ببنین. البته EDGE روی یه سری دکلها فعلا آنتش وجود داره ولی بطور کلی بسیار سریع تر از دیال آپ میتونن به مقصودتون برسین!!
    من این مرورگر رو براتون میگذارم .دانلود کنین و لذتش رو ببرین. اگه با اپرا 10 PC کار کرده باشین با این هم مشکلی نخواهین داشت!!
    برای اینکه حق سازنده ضایع نشه من لینک صفحه ی سایت رو میگذارم شما میتوین فایل Jar و Jad رو دانلود کنین!
    فایل اصلی حدود 300 کلیوبایت بیشتر نیست!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من تازه این گوشی سامسونگ s5233 رو خریدم و این دیکشنری که شما آدرس دادید ؛دانلود کردم
    ولی متاسفانه بلد نیستم چطور روی گوشیم نصب اش کنم،ممنون میشم راهنمایی کنید.
    این یه فایل Jar هست. بریز رو گوشیت بعد هم برو اجراش کن. یه کم طول میکشه و بعد هم نصب میشه به همین راحتی.

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من یک s5233 خریدم و یک مموری 4 گیگ روش گذاشتم .
    اما یه مشکل دارم وقتی می خواهم عکس ها و فیلم هایی که روی حافظه گوشیم هست رو روی مموری انتقال بدم گوشی خاموش و روشن می شه و تمام اطلاعات روی مموری از بین میره و فرمت مموری بهم می ریزه.
    توی تنظیمات هم بلوتوث رو طوری تنظم کردم که مستقیم روی مموری ذخیره بشه ، ولی در حین گرفتن بلوتوث دوباره گوشی خاموش و روشن میشه .
    چه کار باید بکونم در ضمن تا حالا چند تا مموری روش امتحان کردم همشون همین طوری می شوند.
    شما احیانا مموریت SanDisk نیست؟ وقتی که خاموش روشن شد و زدیش به کامپیوتر یه سری فایل مزخرف توش درست نمیشه؟ اگر اینجوریه که مشکل من هم همین بود و باید رم رو عوض کنی. فکر کنم یه سری از مموری های 4 گیگ SanDisk اینجوریه. من یه 8 گیگ SanDisk انداختم روش و الان مشکلی نداره.

راستی بگم که من گوشی رو فلش هم کردم و بازم درست نشد بنابراین اگر رفتی نمایندگی یا هر جای دیگه و گفتن ویروسیه و یا باید فلش بشه مزخرفه مشکل از مموریه

ویرایش:
    جمله آخرت رو که گفتی چند تا مموری روش امتحان کردی رو ندیدم بنابراین میبخشی، پس مشکل از مموری نیست. شاید باید همون فلش بشه 
    Last edited by romantic; 27-06-2010 at 03:05.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چون که شما احتمالا قسمتی رو میبینی که تنظیم نکردی. وقتی برنامه ی گوشی رو باز کنی 2 تا قیمت phonebook میبینی! یکی مال سیم کارتت هست یکی گوشیت! جفتش هم این قابلیت رو داره! جفتش رو تست کن!!
    سلام
    هنوز مشکل عدم کانکت برقراره ، همونی که در پست 2897 گفتم.
    یکبار برنامه ریمو و دوباره نصب کردم ، مشکل حل شد ولی دوباره همون مشکل بوجود اومده!
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

لطفا منو راهنمایی کنید.
    ,واقعا اینجا کلوپ استاره؟
    یعنی هیچکی نمیتونه این سوال رو جواب بده؟ واقعا که!!!!
    ببین دوست من، من استار ندارم ولی راهنماییت میکنم
    شما وقتی در هنگام پخش فیلم صدا رو تا آخر کم میکنی، برای زیاد کردن صدا باید کلید زیاد کردنش رو فشار بدی و همونجوری نگه داری. اینم یکی از امکاناتشه که وقتی داری فیلم میبینی و صداشو کم کردی بقیه نفهمن،یکدفعه دستت نخوره زیاد بشه لو بری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •