تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 326 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ببخشيد من از برنامه Inesoft Phone ورژن 6 استفاده ميكنم كركش هم داخل گوشيم هست ولي هرچي رو كركش كليك ميكنم فايل اجرا نميشه ! الان هم برنامه اكسپايرد شده . نميتونم تاريخ گوشيم رو هم دستكاري كنم چون بهش نياز دارم
    چي كار ميشه كرد ؟

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

سعید جان این تسکبار رامهای انرژی رو نداری واسمون بزارید؟(همون آبیه)

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

ببخشيد من از برنامه Inesoft Phone ورژن 6 استفاده ميكنم كركش هم داخل گوشيم هست ولي هرچي رو كركش كليك ميكنم فايل اجرا نميشه ! الان هم برنامه اكسپايرد شده . نميتونم تاريخ گوشيم رو هم دستكاري كنم چون بهش نياز دارم
    چي كار ميشه كرد ؟

اون کرک رو داخل کامپیوتر اجرا کن . یوزر و پسورد میده داخل برنامه وارد کن......

---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------

سعید جان این تسکبار رامهای انرژی رو نداری واسمون بزارید؟(همون آبیه)

نه متاسفانه اونا رو ندارم . ولی win7 taskbar رو دارم که خیلی خوبه و آبی رنگ هم است. میتونی تو تاپیک برنامه ها پیداش کنی.

4. 2 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اون کرک رو داخل کامپیوتر اجرا کن . یوزر و پسورد میده داخل برنامه وارد کن......
    كركش مخصوص پكت پي سي هست نه كامپيوتر
    شما اين نرم افزار رو استفاده كردين ؟

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

كركش مخصوص پكت پي سي هست نه كامپيوتر
    شما اين نرم افزار رو استفاده كردين ؟

چرا از phonx استفاده نمیکنی؟ لینکش تو قسمت برنامه ها است.

داره خودمونی میشه barcelooon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

سلام.اقایون کسی یه اموزش درباره طرز درست کردن ظاهر گوشی مثل رام انرژی میتونه بده.میشه برنامه هاشو پاک کرد و چیزایی که دوست داریم نصب کنیم چون اگه سبک بشه.خیلی رام توپی میشه.نمیشه یک رام دیگه با الگوبرداری از انرژی درست کنیم مثلا قیافه رام انرژی بزاریم رو رام jf5.اگه کسی نمیتونه حداقل بگهباCHTEditor1.8.5.1 چطوری میشه صفحه اول رو تغییرات داد یا یه لینک بده.ممنون چون فکر کنم سوال خیلیها باشه
    سلام.عزیز برای اینکه ساعت دیجیتال و بااون یکی ساعتو همزمان داشته باشی وnotifications bar رو هم داشته باشی این کارا رو با رجیستری باید انجام بدی

Change Home Layout:
    Screenshots to follow!

Instructions:
    - Disable Sense on Items on Today
    - Open Total Commander
    - Go to HKEY_LOCAL_MACHINE -> Software -> HTC -> Manila -> C00kie -> HomeLevel1
    - Now,in the bottom screen you should see a lot of files labeled with a blue icon. If you have done it right,it should look a long list of files in the lower pat of the screen.
    Now scroll down (In the lower screen) a bit until you see a file named Clock.layout. Tap on it.
    You should get a screen where you can type the Value Data in.
    - Type in one of the options (From 0 to 5) in the Value Data box

The Value Data 0 gives you a standard Digital Clock and the Weather in the normal position.
    The Value Data 1 gives you a standard Digital Clock,but without the Weather.
    The Value Data 2 gives you a small Digital Clock,with the Weather positioned just right of it.
    The Value Data 3 gives you a small Analog Clock with the weather positioned just right of it.
    The Value Data 4 gives you a big Analog Clock without the Weather.
    The Value Data 5 gives you both the Analog and the Digital Clock (Digital on the left,analog on the right) And the Weather positioned just below them.
    When you are done choosing,click OK and Enable HTC Sense.
    بازم اگه سوالی داشتی در خدمتیم

8. 3 کاربر از barcelooon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه narsis22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام.عزیز برای اینکه ساعت دیجیتال و بااون یکی ساعتو همزمان داشته باشی وnotifications bar رو هم داشته باشی این کارا رو با رجیستری باید انجام بدی

Change Home Layout:
    Screenshots to follow!

Instructions:
    - Disable Sense on Items on Today
    - Open Total Commander
    - Go to HKEY_LOCAL_MACHINE -> Software -> HTC -> Manila -> C00kie -> HomeLevel1
    - Now,in the bottom screen you should see a lot of files labeled with a blue icon. If you have done it right,it should look a long list of files in the lower pat of the screen.
    Now scroll down (In the lower screen) a bit until you see a file named Clock.layout. Tap on it.
    You should get a screen where you can type the Value Data in.
    - Type in one of the options (From 0 to 5) in the Value Data box

The Value Data 0 gives you a standard Digital Clock and the Weather in the normal position.
    The Value Data 1 gives you a standard Digital Clock,but without the Weather.
    The Value Data 2 gives you a small Digital Clock,with the Weather positioned just right of it.
    The Value Data 3 gives you a small Analog Clock with the weather positioned just right of it.
    The Value Data 4 gives you a big Analog Clock without the Weather.
    The Value Data 5 gives you both the Analog and the Digital Clock (Digital on the left,analog on the right) And the Weather positioned just below them.
    When you are done choosing,click OK and Enable HTC Sense.
    بازم اگه سوالی داشتی در خدمتیم
    ممنون که کمک کردین.از کجا میشه اینجور چیزا رو یاد گرفت.؟

داره خودمونی میشه freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    China - Shenzhen

پيش فرض

دوستان من رام رسمي 6.5.3 نصب كردم. احساس ميكنم تاچش كمي ضعيفه. آيا ترفند رجيستري وجود دارد كه سرعت تاچ بالاتر بره؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    من قبلا تنظیمات رو انجام نمیدادم فقط سیدی شو نصب میکردم و با اینترنت شرینگ {حتی تو ویندوز ۷} زرتی وصل میشد
    الانم وصل میشه تو اینترنت شرینگ هم کانکت میشه ولی صفحه توکامپیوتر باز نمیکنه حتی تو گوشی هم صفحه باز نمیکنه همش لوکینگ{looking} میده

سرعتشم خوب بود موقع دانلود بین ۱۳ تا ۲۰ بود

اگه میشه تنظیمات gprs رو برام بذارید
    سلام.

از کدوم اپراتور استفاده میکنید بفرمایید تا تنظیماتش رو تقدیم کنم.

چي كار ميشه كرد ؟
    سلام.

شما از ورژن 6,08 کرک شده استفاده کنید برنامه خودش کرک شده و نیاز به سریال و کرک نداره و اکسپایر نمیشه اگر تونستم براتون آپلود میکنم لینکش رو میدم بهتون.یا اینکه از ورژن 6,09 استفاده کنید و از تریال ریستش استفاده کنید هر وقت اکسپایر بشه مدت تریالش رو ریست میکنید اونم سعی میکنم براتون آپلود کنم.(یه فایل ریست کننده داره).

---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------

دوستان من رام رسمي 6.5.3 نصب كردم. احساس ميكنم تاچش كمي ضعيفه. آيا ترفند رجيستري وجود دارد كه سرعت تاچ بالاتر بره؟
    سلام.

از طریق رجیستری قابل انجام هست اما نمیدونم رو این گوشی هم جواب میده یا نه.براتون مسیرش رو پیدا میکنم میزارم خودتون تست کنید.

12. 4 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

سلام.

از کدوم اپراتور استفاده میکنید بفرمایید تا تنظیماتش رو تقدیم کنم.

ایرانسل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •