ببخشيد من از برنامه Inesoft Phone ورژن 6 استفاده ميكنم كركش هم داخل گوشيم هست ولي هرچي رو كركش كليك ميكنم فايل اجرا نميشه ! الان هم برنامه اكسپايرد شده . نميتونم تاريخ گوشيم رو هم دستكاري كنم چون بهش نياز دارم
چي كار ميشه كرد ؟
ببخشيد من از برنامه Inesoft Phone ورژن 6 استفاده ميكنم كركش هم داخل گوشيم هست ولي هرچي رو كركش كليك ميكنم فايل اجرا نميشه ! الان هم برنامه اكسپايرد شده . نميتونم تاريخ گوشيم رو هم دستكاري كنم چون بهش نياز دارم
چي كار ميشه كرد ؟
سعید جان این تسکبار رامهای انرژی رو نداری واسمون بزارید؟(همون آبیه)
اون کرک رو داخل کامپیوتر اجرا کن . یوزر و پسورد میده داخل برنامه وارد کن......
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
نه متاسفانه اونا رو ندارم . ولی win7 taskbar رو دارم که خیلی خوبه و آبی رنگ هم است. میتونی تو تاپیک برنامه ها پیداش کنی.
كركش مخصوص پكت پي سي هست نه كامپيوتراون کرک رو داخل کامپیوتر اجرا کن . یوزر و پسورد میده داخل برنامه وارد کن......
شما اين نرم افزار رو استفاده كردين ؟
چرا از phonx استفاده نمیکنی؟ لینکش تو قسمت برنامه ها است.
سلام.عزیز برای اینکه ساعت دیجیتال و بااون یکی ساعتو همزمان داشته باشی وnotifications bar رو هم داشته باشی این کارا رو با رجیستری باید انجام بدی
Change Home Layout:
Screenshots to follow!
Instructions:
- Disable Sense on Items on Today
- Open Total Commander
- Go to HKEY_LOCAL_MACHINE -> Software -> HTC -> Manila -> C00kie -> HomeLevel1
- Now,in the bottom screen you should see a lot of files labeled with a blue icon. If you have done it right,it should look a long list of files in the lower pat of the screen.
Now scroll down (In the lower screen) a bit until you see a file named Clock.layout. Tap on it.
You should get a screen where you can type the Value Data in.
- Type in one of the options (From 0 to 5) in the Value Data box
The Value Data 0 gives you a standard Digital Clock and the Weather in the normal position.
The Value Data 1 gives you a standard Digital Clock,but without the Weather.
The Value Data 2 gives you a small Digital Clock,with the Weather positioned just right of it.
The Value Data 3 gives you a small Analog Clock with the weather positioned just right of it.
The Value Data 4 gives you a big Analog Clock without the Weather.
The Value Data 5 gives you both the Analog and the Digital Clock (Digital on the left,analog on the right) And the Weather positioned just below them.
When you are done choosing,click OK and Enable HTC Sense.
بازم اگه سوالی داشتی در خدمتیم![]()
ممنون که کمک کردین.از کجا میشه اینجور چیزا رو یاد گرفت.؟
دوستان من رام رسمي 6.5.3 نصب كردم. احساس ميكنم تاچش كمي ضعيفه. آيا ترفند رجيستري وجود دارد كه سرعت تاچ بالاتر بره؟
سلام.
از کدوم اپراتور استفاده میکنید بفرمایید تا تنظیماتش رو تقدیم کنم.
سلام.
شما از ورژن 6,08 کرک شده استفاده کنید برنامه خودش کرک شده و نیاز به سریال و کرک نداره و اکسپایر نمیشه اگر تونستم براتون آپلود میکنم لینکش رو میدم بهتون.یا اینکه از ورژن 6,09 استفاده کنید و از تریال ریستش استفاده کنید هر وقت اکسپایر بشه مدت تریالش رو ریست میکنید اونم سعی میکنم براتون آپلود کنم.(یه فایل ریست کننده داره).
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------
سلام.
از طریق رجیستری قابل انجام هست اما نمیدونم رو این گوشی هم جواب میده یا نه.براتون مسیرش رو پیدا میکنم میزارم خودتون تست کنید.![]()
ایرانسل![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)